Avalanche ;)

(Här har man varit lite seg på att skriva igen, men det finns en braa anledning)

Gårdagskvällen tillbringades på Multeum med Sky och Gustaf kikandes på Tim och Avalanche när de hade spelning i Rockkarusellen ;) Det var hur najs som helst! Första och andra bandet visste dock inte riktigt var de höll på med, tredje bandet hade grymt rolig trummis - hur cool som helst! Helt egen och najs stil så att det skriker om det! Tim blev lite kär där tror jag ;) haha, men iaf - han va cool :)

Sista bandet ut var ju då Tim och Avalanche xD Hade snackat med Micke innan och han trodde att det skulle gå fin fint, vilket det också gjorde! Riktigt bra tycker jag faktiskt! Är stolt över Tim (vilket också syntes enligt Sky då hon mitt under allting sa att det lyste av stolthet om mig ^^) :) Underbart är ju också att de vann publikrösterna ;) kanske inte så förvånadsvärt men ändå!

Träffade Tims föräldrar också, riktigt trevligt! Var ett tag sen man var där nu, måste dit snart ju! Längtar tills nästa fredag! Jag har bokat Tim då så vi ska hitta på något trevligt! Fast kanske ska släpa med honom till Eskilstuna 8-) Han måste ju få se hur jag bor också! Plus träffa mamma och Per-Arne ;) Haha.

Seg dag idag annars, tror jag håller på att bli riktigt sjuk.. Va hur segt som helst att träna idag (i måndags också förövrigt..) och just nu sitter jag och mår inte så där jätte bra.. Men det lööööser sig! As always ^^ har faktiskt inte tid att bli sjuk..! Ischisch..

Ska springa iväg på Europakunskap nu ^^ Byebyee!!

Tvillingsystrar a la B1 och B2

Har faktiskt varit riktigt duktig nu ikväll och skrivit en hel labbrapport nästan, blir bara lite sur eftersom jag inte får till det med diagram och någon slutsats ^^ Även Euklidis läxan tar stryk av detta då det enda jag har kvar att göra där är ett diagram över dimensionerna.. Suck.. Menmen, får be om Tim eller Johan om hjälp så fort jag får tag på någon av dem!

Drama sista lektionen idag, hade faktiskt riktigt roligt måste jag erkänna! Auditions är alltid fun ;) Fast efter lektionen var ju bäst, smart lekar med Linn och Johan - jag kom på hur det gick till i slutändan iaf xD ! Haha, smartass I know.

På vägen till bussen kom jag och Linn på att vi är som B1 och B2 och efter en diskussion om vem som skulle vara vem kom jag fram till att 2 är ett mycket finare tal än 1 så jag kallas hädanefter för B2 i vissa sammanhang och Linn för B1 :) Tvillingsystrar a la B1 och B2!!

Skönt är iaf att jag bor på halvtid i Strängnäs nu, har ju halvt flyttat hem till Sky och det är ju bara helt underbart! Haha, men i höst blir det flytt på allvar, skönt skönt! Slippa Eskilstuna (can't wait) och komma till Strängnäs där jag trivs bättre än någonsin.

Nä, nu ska jag läsa lite mera läxor och kanske dricka en kopp te till det, byebyee!

FYSIKPROV

Jag har fysikprov om typ två timmar, jag vill INTE ha fysikprov! För jag kommer kugga helt.. Spelar visst ingen roll att jag var uppe hela natten, nej för jag kommer kugga iaf ^^ KUL LIV!! Usch för fysik!!!

Linn, kugga tillsammans? 8-)

It's a cold and it's a broken Halleluja <3

Gårdagen slutade med kidnappning i kvadrat ^^ Gustaf kidnappade mig och Sky och sen kidnappade vi Tim, hade hur skojj som helst xD Innan det hade jag och Martin tagit oss in på Martins rum och möblerat om, städat och gömt hans Djurgårdenflagga. Så när vi satt i bilen vi fyra och åkte omkring så ringde min kära bror och skrek och frågade efter sin förbannade flagga :P Vilken han fortfarande inte har hittat!! Haha vilken nolla ^^

Idag fick vi skjuts till skolan, Gustaf hämtade oss. Tränade på lunchen, hade såå INTE lust men damn va skönt det var, helt underbart :) Linn var riktigt duktig hon med, hon körde på samma tränings schema som jag, fast med liiite lättare vikter på vissa och tyngre på vissa. Sen stretchade vi faktiskt riktigt ordentligt. Och jag stod på händer :D !! Eller lite iaf, men jag klarade det riktigt bra faktiskt! Mot alla odds ;)

För tillfället sitter jag på Martins rum, Skys internet funkar inte och vi behöver tillgång till nätet ^^ ska snart tillbaka och plugga.. FYSIKPROV imorn :/ Sucksuck.. Men det blir nog braaa :) Haha ^^

Kvällen har varit totalt kaotisk, krig med Martin om nycklar och en massa annat shit ;) Hur kul som helst! Linn blev duschad av Martin och nedstänkt till max, jag och Linn har pennsträck i heeela ansiktet och sen allmänt bra ut när vi springer omkring i mjukiskläder som för det mesta inte alls sitter bra ^^ Brabra..

Helt underbart förut, vi satt i källaren - jag, Sky, Linn, Rebecca och Martin. Martin spelade luftgitarr och sjöng till Halleluja, han kunde seriöst heeela låten! Det var helt underbart, jag älskar mitt liv och allting som har med det att göra för tillfället <3

Solen skiner, fåglarna kvittrar, glassen smälter på tungan och kylan biter lite i kinden - det är vår på G :)

Vaknade i samma säng som joordens underbaraste tjejer, Vickan och Sky, men ganska fort så ramlade Sky nerför sängen ^^ Kittlade upp Vickan och sen hamnade vi vid frukost bordet och åt en riktig hotell frukost, fast utan hotellet ^^ Ungefär 40 min innan de där två söta sakerna skulle trava iväg till bussen och ta sig till stationen fick jag för mig att jag minsann skulle åka med så det blev damp damp in i duschen och packa allt illa kvickt med Vickans hjälp. Men vi hann, kom till och med för tidigt till bussen och fick stå och vänta i några minuter :)

Jag och Sky åt lunch utanför henne på en bänk, satt där i solskenet inlindade i en massa filtar och sovsäckar och lyssnade på fåglarna och åt våran pasta. Maten avslutades med att vi delade på en glass och jag drack en kopp kaffe :) Sen satt vi kvar ett tag och njöt av vårkänslorna, dock så försvann sen solen så vi kilade in och satte igång att plugga. Lite senare fick jag huvudvärk så vi kilade ut och gick. Jag drog på mig hela löparsetet och vi promenerade hem till Tim och våldgästade honom. Han blev överraskad och glad :D Najsnajs, va där ett tag och spatserade sedan hem igen snackandes som alltid! Nu ska vi sätta igång och plugga effektivt i några timmar och sen promenera tillbaka och lyssna sista tiden på deras rep inför onsdag ;)

Jag mår bra, riktigt bra. Bättre än vad jag trodde, men ändå... Hur ska jag bete mig på tisdag? Damn, det är jobbigt. Men ändå...

You are too far away if I can't hear your heartbeats.

Just för tillfället tar jag en paus i projekt genom-letning-av-hannas-alla garderober. Hann och Sky har hamnat framför tv och mår illa men jag mår fin, fint ^^) haft en vädligt trevlig dag för övrigt..

Just för tillfället bäddar Hanna våran säng som vi ska sova i, hoppas  det blir bra :) och jag har lite roligt när jag sitter och talar med Hannas kontakter på msn :P haha

idag har jag, Sky och Hanna sett på National treasure.. bra film, rekomenderas!! ;) Hanna som inte äter godis satt och åt glass, jag och sky åt annat. När vi var och köpte våran förtäring kom vi (eller ja, hanna) fram till att e-tuna bor är rätt ohövliga. jag tror inte all är det, men Hanna höll upp dörren för en tjej och hon sa inte tack bara gick förbi som om att inget hänt.. det tycker jag är ganska illa..

men, men, ska ta och förflytta mig tror jag.

sov sött, dröm om småkryp du mött <3  // Vickan


Linnsson

Snaaart ska jag äntligen få åka hem till min kära Linnsson, helt wonderful! Mysig hemma tjej kväll med henne, just vad jag behöver faktiskt! Glass i stora lass, filmer och snack - kan det bli något bättre? Sen en lååång promenad kämpandes emot blåsten (fast vi kommer antagligen hamna i backen i vilket fall som helst :P eller i vattnet ^^)

Later

"Det är så underbart kul att se dig träna för det riktigt lyser om dig"

Snacka om helt insane dag.. Har varit nollställd och i princip inte gjort någonting på lektionerna. Eller första lektionen antecknade jag två sidor om de andras redovisningar, men sen gick det utför.. Satt och målade en as najs bild på Euklidis Geometri lektionen samt skrev en dikt vilkens innehåll jag bara absolut inte kommer ihåg.. Linn har tagit hand om den nu så att jag kan få läsa den senare när jag känner mig redo för det.. Den var tydligen riktigt djup.. Or something.. Ska nog läsa den om någon vecka eller så.. Fysiklektionen där halvsov jag tror jag, var helt borta ^^

Tränade efter att ha varit helt borta i matan (kommer inte riktigt ihåg vad som hände men det blev för mycket iaf..), tog helt slut på mig.. Sprang som en dåre och det kändes hur bra som helst, fick ur mig riktigt mycket. Linns kommentar värme rejält också "Det är så underbart kul att se dig träna för det riktigt lyser om dig". Då mådde jag riktigt bra faktiskt. Sen tränade jag på som ett djur, höjde vikterna med ett snäpp på två maskiner och jag mådde prima skinka. Tog 12 x 100 kg på ben också ;) Tim blev imponerad och jag stolt över mig själv .

Nu ska jag snart kila mot bussen så jag kan åka hem och prata med mamma, äta och sen packa väskan för att sedan ta mig mot tåget och åka hem till Linn, ska umgås med henne ikväll - vi ska kolla på Troja (om vi får tag på filmen så att säga), prata, plugga och moffa glass ^^ Helt underbart, behöver nog det ganska rejält har jag en känsla av. Palla vara ensam menar jag :/ Ben&Jerrys - chocolate therapy ska det bli!!

Insane, jag kan inte ta åt mig någonting, jag får inte in det i huvudet.. Jag är nollställd till max..

Fick också reda på idag att Josefina i klassen har blivit påkörd och ligger på sjukhuset.. Ganska allvarligt tydligen. Är orolig för henne..

Damn

Helvete.. Vad ska jag göra nu? Det var inte så här jag ville att det skulle sluta.. Jag ville verkligen inte det.. Fan..

Martin, big brother - tack <3
Linn, utan dig hade jag inte klarat det.. <3
Sky, tack för att du finns <3

Remember it and smile..
Det var dig jag ville ha, två och en halv månad - thats a lot for me..

Kidnappad ^^

Just härlig start på dagen! Jag blev kidnappad! Satt i kafeterian med Gustaf och Johan och åt min macka och drack mitt kaffe när dom fick för sig att dom skulle kidnappa mig ner till uppehållsrummet och spela Super Smash. De lät mig dricka upp mitt kaffe i fred men sen hjälpte det inte hur mycket jag än klamrade mig fast vid bänken - Gustaf tog mina armar och Johan mina ben och min väska och bar ner mig ifrån kafeterian och fick till slut in mig i uppehållsrummet ^^ Vi sjöng "Staffan var en stalledräng" för Staffan som låg och sov och sen fick dom mig faktiskt att spela det där förbannade spelet ^^ Det värsta är ju att det var riktigt roligt också! Jag som hade lovat mig själv att INTE börja spela det där :/ Menmen, thats life!

Sen var det kemi prov andra lektionen, riktigt härligt ^^ Skrev klart det på 20 minuter och satt sedan i 5 minuter och undrade om det var något fel på mig som skrev klart så fort - sen gick jag ^^ Härligt härligt..!

Pratat med Linn om verkligen allt idag, riktigt skönt - jag fattar seriöst inte hur vi kan förstå varandra så bra som vi gör! Vi tänker typ samma saker och säger/gör samma saker! It's insane! Men damn så härligt :P Behöver inte ens säga vad vi tycker för den andra vet de iaf, typ känner det eller ser det på en ^^ <3

Fick ett samtal ifrån Sky vid åtta tiden, hon hade låst sig ute ^^ Det hela slutade med att jag och mamma åkte till Strängnäs och släppte in henne :) Såg André inne på Balanze också när vi åkte förbi, såg riktigt härligt ut att träna (jag ska dit imorn xD). Visade mamma runt i huset och bankade sedan på hos Martin och snackade en stund med honom, sen åkte vi hem igen ^^ Nu ska jag nog snart sova, fast skulle verkligen behöva få tag på André först, måste fråga om fredag ^^

Over and out ^^


Förbannat! Jag fick sova en timma till!!

Ah! Jag avskyr att försova mig, det finns ingenting värre! Jag vet, är helt säker på det, att väckarklockan ringde 05.00 som vanligt. Jag snoozade en gång, som vanligt, och vaknar sen av klockan 06.18!! En hel förbannad timma för sent! Jag vaknade med andra ord samtidigt som jag borde ha gått hemmifrån till bussen :( Damndamn, flög upp och sa åt mamma att hon skulle köra mig till den bussen som gick 30 min senare och dampade sedan omkring och hann till slut med bussen ^^

Dagen blev tack vare detta helt knäpp! Fick inte i mig ordentligt med frukost, fick inte dricka miff kaffe i skolan i lugn och ro.. Ingenting blev ju bra :/ Migrän på företagsekonomin och sjukt ont i ryggen ^^ Linn masserade innan fysiken och damn va ont det gjorde..

Det gick iaf bra att plugga kemi efter att vi hade slutat med Johan, Tim och Linn. Stannade kvar med Johan tills fyra och pluggade. Sen gick vi till kebaben och satt där en timma eller något ^^ Sen mot Eskilstuna och jobba..

Nu ska jag skriva lite på en labbrapport tror jag, och sen packa väskan och sen dejta min huvudkudde. Måste byta signal på klockan också, det här går ju inte!

Is it time to leave it all behind..?


Hanna, sakta ner! Du har inte börjar träna ännu!

Helt vimsig första lektionen (svenska) jag och Linn skulle börja arbeta med grupparbetet Antiken då, men det gick ju som väntat inte alls bra.. Vi satt och snackade om allt som hade hänt under helgen och mycket därtill ^^ Gustav tyckte nog att vi var allmänt knäppa eller något! Men det är ju som sagt ingen nyhet direkt! Kemi lektionen gick faktiskt bra, jag hängde med på allt han snackade om men insåg också att "Hjälp jag måste plugga mera" Nu nu har jag hela kvällen med endast plugg framför mig :) !

Lunchrasten var skojj ^^ Släpade med Linn lite varstans. Anledningen till detta var att jag först skulle träna och lyckades få med Linn dit :) Det var som vanligt gryyymt najs att träna - kändes skönt i kroppen :) Dock ganska ont i ryggen så måste byta ut den där förbannade ryggmaskinen mot någon annan ^^ Sen sprang vi ut till Tosterö hem till Sky och hämtade mina saker eftersom jag hade kommit på att jag nog var tvungen att åka hem och plugga hela kvällen ^^

Mattelektionen kändes allmänt onödig, enda vi gjorde var att snacka typ :/ Vi skulle räkna ännu mera statistik och sen Gyllene snittet och något mer som bara var allmänt väldigt långtråkigt ^^ Jag fick sänka min gard och ta en tablett mot min förbannade ryggvärk också :( Kunde knappt sitta ner ordentligt ^^ men träffade på André utanför och snackade en kort (en väldigt kort) minut med honom :)

Just nu sitter jag och ska komma igång med att skriva en sammanfattning på all den kemi vi har prov på på onsdag ^^ Najsnajs, det lär ju bli en hel del förbannad text! Som tur är så har jag en hel del sammanfattat på papper redan! Haha..

Stressa ner ^^ Thats what i need

Skys tankar ;)

Helgen har varit sjukt kul :) jag har varit hos Hanna söt nöt och vi har haft mycket trevligt! Men ikväll blev jag rätt iriterad på henne eftersom hon började dra ut allt som fanns i min garderob. Det hela började med att vi skulle städa mitt rum, men damsugaren var ju borta och ja vem hadde den om inte Martin :P. Och han var ju självklart inte hemma! Så hanna drog ut allt ur min garderob och helvetet bröt ut! Jag blev iriterad och småsur, vi slängde halva min garderob. Och sen tog jag ut all min ilska i matlagningen med andra or maten blev STARK tyckte Hanna :P för när jag är sur känner jag inte av smaken av kryddor haha där fick hon. Men jag älskar denna människa iallafall och nu håller hon på att sommna och jag får väl lägga mig och läsa för jag är inte trött :P haha love and pece <3


Cleaning day ^^

Städade hemma i källaren (dammsög, bäddade sängen och plockade undan lite) och lite i köket innan vi tog bussen hem till Strängnäs (knas nog så känns det normalt att säga "hem" om Strängnäs nu). Jag hamnade på Balanze och tränade järnet innan jag gick vidare till Tynäsvägen. Hela kvällen har jag tillbringat med att tvinga Sky att städa rummet - så nu är garderoben heeeelt ren ;) Dammsugen, i ordning plockad och utrensad! Blev riktigt najs faktiskt :)

Har även tittat när André har diskat all disk och Petter städat kylskåpet - det är alltid skojj att titta på när killar städar, vet inte varför, det är bara det :P

My home is with those who love me <3

Fjärde provet ^^

Happ då har man haft 4 prov den här veckan, två engelska, ett matte och ett grammatik ^^ Såå skojj! Engelska proven va relativt lätta, matte provet låg som sagt på intelligensnivå sjuan och grammatikprovet kan ma nästan spy på ^^ Menmen, relativt lätt iaf :D ! Haha, nu ska jag springa iväg på Euklidis geometri och förhoppningsvis hinna trycka i mig en macka innan ^^

Irriterad till tusen!!

Jag fattar inte hur jag kan vara så irriterad, är bara allmänt väldigt irriterad på allt och alla för tillfället! Och det gör mig ännu mera irriterad genom att inte veta varför jag är så :/ ! Blir inte bättre av att jag inte kan förmå mig själv att antingen sticka ut och springa som en idiot eller ta ut allting på kemi/grammtik böckerna :/ DAMNIT!!

Intelligens nivå sjuan ^^

Har nyss haft joordens lättaste matte prov - statistik. Det var om stopldiagram, cirkeldiagram, stambladsdiagran, medianer och medelvärden - hur lätt kan det bli egentligen? Uppgift 3 skulle tydligen vara knepig enligt Glimman, no way..! Den var så simpel att det finns inte. Egentligen så var det bara att skriva och inte tänka. Menmen, allt kan inte vara utmaningar ^^ Lätt MVG iaf på det här provet, lär ju alla i klassen få :)

(bara därför så kommer säkert hela klassen att få IG - det är ju en sån där "bara för att" sak ^^)

I'm back on track!

Det är så galet skönt att ha kommit igång att träna igen att det finns inte! Känns verkligen i kroppen att det är på väg tillbaka, jag mår helt underbart bra! Va på Balanze idag efter idrotten - gymmade med Martin och Hanna :) Hade riktigt skojj, "burr-brädan" va helt otrolig, hela jag skakade! Musklerna efteråt var helt avslappnade och jag bara kände hur välmåendet spred sig i kroppen. Sprang på Gillberg och ännu en Christopher också, plus att Becca sprang omkring inne på ett Body Pump pass :) När jag, på väg därifrån, gick i ett rus av välmående fick jag syn på André och Petter också - de skulle träna de med. Synd bara att de inte hade kommit liiite tidigare ^^

Men nu är jag tillbaka - Hanna träningsfreaket :)

(Fick hela min företagsekonomi läxa gjord igår kväll förresten, använde mamma som bollplank och fick det gjort, blev hur najs som helst!)

Studiemotivation tack

Nu sitter jag här hemma i min säng och försöker finna studiemotivation till att sätta igång med att plugga kemi, behöver verkligen göra det då jag har prov nästa vecka ^^ Funderar dock på vad jag gör i Eskilstuna.. Och vad i hela skogen jag ska göra i helgen? Kanske stannar i Strängnäs eller någe.. Menmen, det löööser sig ^^

Har inte direkt varit duktig idag på pluggfronten med tanke på att jag måste plugga både kemi och företagsekonomi.. Sucksuck.. Pest och pina ^^ Men nä, nu MÅSTE jag igång faktiskt!!

Glad nyhet - jag kommer att få inackorderingsbidraget så jag kan flytta till Strängnäs :D !!!!!

(O)intelligenta spel ^^

Efter som alla nu i evigheters evighet har tjatat om Super Smash (spelet i elevutrymmet under Djäkne) så fick jag för mig att jag skulle följa med Storebror (Martin, han adopterade mig som hans lillesyster igår och jag han som storebror ^^) och kolla hur det gick till! Följde med och kikade ett tag, kom ganska fort fram till att det är ännu ett otrooooligt ointelligent spel som man bara fastnar för om man börjar ^^ Så jag vågar nog inte ens testa det, för jag tror att jag skulle börja spela direkt... Damn :P Haha!

Jag har sovit mer än 7 timmar i natt xD !!

Kort och blekt :D

Nu har jag varit och klippt mig! Så nu är håret kort igen, riktigt härligt :) Gick och köpte hårfärg, blekningsmedel, så nu har jag blekt håret också! Sååå härligt måste jag erkänna, inget hår som hänger ner i ansiktet och irriterar ^^ Chockade Martin genom att springa dit med blekningsmedlet i håret :P Jag såg tydligen rolig ut, han skrek till! Haha det va skojj, men härligt är det! Anne-Kola gillar det också sa han, sprang på henne i trapphuset utanför André :) (skulle låna en formelsamling men han var inte hemma så jag måste klara mig utan...)

Nu ska jag trääääna på Balanze ;)

Djävulska sms ;)

För några veckor sen hade Johan en häärlig period när han bara älskade att skicka sms mellan 01.00 och 03.00 där exempelvis kunde stå "Hej! Detta sms är enbart till för att väcka dig, hoppas du inte kan somna om!" Första gången han skickade det så var det strax efter tolv faktiskt, jag hade just lyckats somna efter att ha legat vaken i några timmar och bara vridit mig, jag vaknade och blev väääldigt arg. En timma senare skriver jag tillbaka och säger "Ditt jävla svin, jag kan inte sova". Sen den natten har jag fått x-antal sms med ungefär samma innehåll som så klart har väckt mig.. Imorse när klockan ringde vid 05.00 så skickade jag ett sms där det stod "God morgon :D". Nu fick jag tillbaka "Tur för dig att jag somnade om lika fort som jag vaknade! Ditt svin!"

Hämden är ljuv ;)

Kvinnlig intution?

Hur kan man helt plötsligt bara inse (eller få för sig) att någon bara vet någonting om en själv eller någon man har gjort genom att bara få en blick eller ett leende? Jag fattar inte! Finns det verkligen någonting som kvinnlig intutuion eller "det sjätte sinnet" som man också kallar det.. Jag börjar verkligen tro på det nu! Eller a, jag har trott på det ett bra tag men efter morgonens händelse så är jag helt övertygad. Jag menar, man känner ofta på sig att något ska hända, att en speciell person ska säga något etc. - och det inträffar! Helt seriöst, det är läskigt..

Eller är det jag som är paranoid? ^^

Basisk sömn - or something like that ^^

Satt och pluggade en massa kemi tills jag fick en släng av trötthet och lutade mig åt sidan, 5 min senare låg jag i sängen, bland alla böcker, pennor och min dator och sov. Hade till och med två böcker över mig.. Mamma kom in kanske 15 min senare och klagade på att jag sov ^^ De skulle handla, 1 timma senare kom hon in igen (efter att de hade handlat) och fick åter igen väcka mig där jag låg ihopkrupen för att inte sparka ned datorn som faktiskt låg under min fot ^^

Snacka om att sova gott eller vad?

Förbannade förseningar som vanligt..

Börjar tröttna rejält på alla tågförseningar som inträffar hela tiden, skulle med tåget hem från Strängnäs idag som gick 11.41.. Självklart så har det inträffat ett "vagnfel" så att tåget blev 35 min försenat.. Så där satt vi, jag och Petra, på stationen i Strängnäs - kalla som is och hade ingenting att göra ^^ Jag med migrän och hon med en icke fungerande mobiltelefon som retade skiten ur henne ^^

Har iaf fått sova gott i natt, inte länge men gott :)

Solen skiner och det är vår i luften, känner längtan efter en vårjacka och liite tunnare skor, ljusare färger - kanske beige och blått :) Gosh va underbart, men självklart kommer vintern att komma tillbaka och slå hål på de drömmarna så att man får vänta några månader till! Men tänk er, ack så underbart när den väl kommer: vårjacka, solen skinande i ansiktet, sittande på ångbåtsbryggan och njuta, de gröna knopparna som brister och alla små söta caféer som öppnar och bara välkomnar en med öppna armar! Damn, jag längtar xD !


Kärleken är som elden, vinden kan få en liten att slockna men en stor att flamma upp

Igår va helt knäppt och idag har varit lika knäppt - men ack så underbart :D Igår spenderades dagen/kvällen med Sky. Sprang omkring som två idioter med dåligt humör på stan och höll på att somna vid fyra på bussen ^^

Sen de som skulle bli en slööööö hemma kväll slutade med att vi kom hem strax efter ett på natten.. Marcus, Johan och Ante hade nämligen runt åtta tiden kommit och dragit iväg oss på bio med dem, Petra och Amanda. Efter filmen, Arn tempelriddaren, så hamnade vi i Sundbyholm (inte Petra och Amanda för de hade vi lämnat av redan ^^) och sprang ut på udden (klockan var runt tolv halv ett vid det laget). Det va kallt och skojj!

Idag har jag och Sky handlat på Ö&B, blev en hel resväska full med mat och stuff xD Som allt skulle med till strängnäs också ^^ HAHA, men de löste sig som allt annat också göra (dååligt KF skämt men ändå ^^) sen har hela kvällen slutat med att vi har ätit fajitas som inte smakade fajitas, tittat på två filmer (RENT och någon mer ^^), setat i garderoben och snackat tankar och nu ska vi äta pasta med tomatsås gjord på creme fraise, salsasås, skinka och majs ^^

Vi fyra emot världen <3


Den beroende variabeln är beroende av den oberoende variabeln vilket är själva beroendet ^^

Trött som vanligt ^^ Sov inte hemma i natt heller så jag fick inte kryssa i min 7-8 timmars sömn ruta i kalendern, suprise? No.. Men jag kanske får göra det imorn, Sky ska ju sova hos mig och jag tror att vi båda är i lika stort behov av sömn med tanke på att hon har varit sjuk ett bra tag nu och inte ätit så mkt.. Stackars sötnöt!

Jag har haft grymt ont i ryggen hela dagen, kunde knappt sitta rakt under Euklidis geometri lektionen :/ Men lyckades iaf till slut få tag på en tablett så att nu har jag inte liiiiika ont iaf.. Menmen, det var ju ett tag sen jag hade ont så de va väll dags eller någe :/ kanske ska packa lite lättare nu framöver och hålla mig hemma i min säng? Nä, orka ^^ Men packa lättare kan jag göra iaf.. Yeah yeah..

Hade just ett manusgrupps möte inne på Kebaben med Linn och Johan, eller a - vi köpte mat och gick till elevutrymmet under Djäkne ^^ Haha, men de va najs. Var inte så gott med pizza som jag tänkte mig men det va mat iaf - tror inte att min rygg hade låtit mig trava hela vägen till Thomas för att käka så ^^

Snart slutar Eu07 så att jag och Sky kan åka till Eskilstuna och leta jeans xD Har ju just kommit på (så sent som igår kväll hemma hos Vickan) att mina jeans har blivit allt för stora, kan ta av mig dem utan att knäppa upp knappen :S Not good.. Nog för att de har töjt sig men så mkt är inte normalt :P

The heart of the world

Världens hjärta

Säg, var brinner världens hjärta,
världens hjärta av eld?
Det lever av grovt, tungt urtidskol:
svart mörker, tät natt, Kaos.
Sök där!
Så är ju eldens väsen:
stark av sin fiendes styrka,
själv en kamp, lysande kamp --
har inget annat väsen.
Och segern? När mörkret gått upp i lågor?
Är segern döden?
Tomma fråga och tomma fruktan!
Världens hjärta är eld,
och eld vill segra.

- Karin Boye

The truth about it

Räddad

Världen strömmar av smuts, tomhet fyller den.
Sår, som dagen slagit, läkas, när kväll är inne.
Lugn, lugn jag huvudet lutar
mot en helig syn, ditt dröjande minne.
Tempel; tillflykt; rening;
helgedomen min!
På dina trappor undan mörkret räddad
trygg som ett barn somnar jag in.

- Karin Boye

"Hemma är inte där man bor utan där man har människor som tycker om en"

Vickan hittade det citatet åt mig, jag blev helt rörd när hon berättade det. Det kändes verkligen rätt också, för jag känner mig mer hemma i Strängnäs hos alla än i Eskilstuna ^^

Hon är min sötnöt, min rosa lilla flicka :) Ska sova hos henne i natt, har haft en så dålig dag att jag inte pallade att åka hem, vi ska sitta och dricka te och prata nu ikväll i stället - skönt som bara den!

Har varit hemma hos Krull och Lollo nu fram till åtta, vi läste i en vääldigt intressant bok (skall dock inte nämna vad för bok för då lär folk få väldigt konstiga tankar om oss ^^), jag gjorde en massa armhävningar, situps och upphopp ville ha träningsverk ^^) och jag lagade kycklingwok xD Riktigt härliga människor hela bunten!

Jag älskar mitt liv <3


Balanze - träning och hälsa (nu ska jag komma igång, en gång för alla)

Nu har jag nästan tecknat klart ett Balanze kort - ska bara ha mors underskrift ^^ Och jag ska banne mig ha det där kortet, måste träna, måste komma igång - måste må bättre (viket jag automatiskt gör när jag tränar xD). Ska bliii skönt, ska dit första gången på måndag och få en genomgång och lite annat :) Det är ju najs ställe ju, man kan frysa kortet om man blir skadad på obestämd tid - grymt bra! Nu kommer mamma bli glad :)

Är så skönt att skolan har börjat igen, helt underbart. Nu får jag vara i strängnäs 5 dagar i veckan utan att behöva hitta ursäkter för det :) Skönt skönt skönt.. Är så trött på Eskilstuna, vill därifrån. I höst - då ni, då sticker jag.. Hoppas bara att jag får det där förbannade inackorderings bidraget så inte mamma börjar ändra sig.. Annars får jag lösa det iaf, på något sätt. Orkar bara inte med Eskilstuna längre.. Kände det här om dagen, satt i bilen med mamma och bara orkade inte med allting trist och vidrigt i Eskilstuna.. Vad gör jag där egentligen? Aja, jag har blivit Skys skilsmässobarn, bor där på halvtid :D Haha, har en tandborste parkerad där - bra att ha :)

Seriöst, jag har så underbara vänner att det finns inte! Ni vet vilka ni är, tack för allt :)<3

Människan har uppfunnit matematiken för att slippa tänka och vara smart ^^

Hittade en ny frukost kompis i morse :D ! Han heter Gustav och går Eu05, riktigt snäll kille faktiskt. Har sett honom runt på skolan förut men aldrig pratat med honom :) Efter frukosten så var det dags för första lektionen i Euklidis geometri - grymt intressant kurs!! Skrattade en del åt Johans kommentarer "Rommarna var fjollor som inte kunde komma på någonting själva utan snodde allting ifrån Grekerna" ^^ Haha, jag diggar honom hårt :)

Lunchen va helt crazy ^^ Först skulle Hampus minsann käka på kebaben, men det tyckte inte jag och Linn så vi släpade med honom mot matan. Sen fick jag iaf för mig att jag och Linn skulle käka på Kina för att jag inte orkade gå till Gamla Thomas ^^ Så vi vände (först utan att Hampus och Ylva märkte det ^^) sen kom jag så klart på att jag skulle möta Vickan i matan och få Skys tabletter ^^ Så det var bara att vända om igen.. Maten var faktiskt riktigt god iaf! Fisk xD !

Petra: Usch, varför äter du den där äckliga fisken?!
Jag: För att den är god :D

Sen fick vi typ släpa tillbaka Linn till skolan, hon hade sån förbannad träningsvärk att hon inte ens kunde få på sg jackan själv :P Haha! Men Europakunskapen sen va grymt rolig, riktigt intressant! Va dåligt skojj att få höra Kjell berätta om Romariket efter att man imorse ha fått höra Johan spy över det :P Haha!

På fysiken sen blev jag totalt nollställd, helt sjukt! Jag bara satt där och försökte greppa tankar men det gick inte! Inte ens André eller fotboll kunde jag tänka på :/

Jag: Hjälp! Jag är helt nollställd, kan inte tänka på någonting! Kan inte greppa en enda tanke!
Linn: Jag vet hur du känner dig! Jag brukar vara så där hela tiden.
Jag: Men jag vill inte bli som du..!

Haha, det va skojj! Sen fick Linn problem för hon hade låst in sina nycklar i skåpet, soooo fun ;) Nu sitter jag hemma Sky och tittar på en film med Lindsey Lohan (en äkta B-tjejfilm ^^) och fryser lite smått. Martin var så puckad att han kastade en snöboll på Skys fönster så att det gick sönder, smartass! Så han ska betala det nu, haha ^^^ Ganska typiskt Martin att göra någonting sådant måste jag säga..!

Menmen, nu ska jag ta hand om Sky, ängeln är nämligen sjuk och jag har lovat Vickan och hennes mamma att ta hand om henne och se till så att hon äter :) <3

The Lady in Black ;)

Jag har fått mitt nya löpar set :D !! Hur najs som helst! Svarta tajts, svart tröja och svarta handskar ;) The Lady in Black is coming out! Men nu ska det blir riktigt skönt att springa när jag har ordentliga kläder att springa i, skor och hela kittet :)

Run, run, run - run as fast as you can

Ibland är man så trög att man inte existerar ^^

Även allt för trött denna dag, va ute och sprang igår kväll.. Sprang iväg och mötte mamma 21.20 (hon slutade jobbet 21.30) och jag sprang som en dåre! Joggade sedan sakta bedvid henne hela vägen hem, kom väll hem runt halv elva eller något. Men skönt var de! Fast fick inte så mycket sömn i natt heller men ändå.

Hade företagsekonomi idag, riktigt tråååkig lärare måste jag säga! Men kursen tror jag att den blir vad man gör den till, jag vet inte med de andra men jag ska iaf tänka positivt och göra det roligt på något sätt :) ^^

Åt för första gången på gamla Thomas gymnasiet idag, snacka om att känna sig malplacerad ^^ Blev ju typ utstirrad när man kom in! En sjuk sak är att vi inte får dricka mjölk eller äta bröd, det måste vara det knäppaste än så länge, men det fanns ju det iaf så de flesta åt och drack det iaf ^^ Fick mig en chock sen också, André kom in travande med de andra ifrån hans klass. Har aldrig sett honom i matan förut så det blev typ kortslutning i hjärnan och inga signaler förutom stirrsignaler gick fram :P Haha, men lyckades hämta mig iaf och prata med honom ^^

På idrotten så simmade vi, galet tråkig simhall måste jag säga! Luften där inne var inte så bra heller, jag klarade typ inte av att simma, kunde knappt andas.. Så jag fick sluta lite tidigare och vila mig.. Trist men sånt är livet.

Just för tillfället sitter jag hemma i min säng och njuter av mjukheten ^^ Är grymt trött, ska kila upp och vispa ihop någon mat till mamma som snart kommer hem så vi sedan bara kan tuta iväg till Tuna Park och köpa ett löparset åt mig xD ! Najs najs najs!!! (Jag lär ju sticka ut och prova det ikväll, men får se, är ganska trött och har ju redan simmat idag ^^)

Beautiful red <3


My birthday xD

Btw, hann inte skriva en blogg om lördagen med alla underbara människor hemma hos mig ^^ Men kort och gott blev det väääldigt lyckat, sjukt najs xD Tack alla underbara som kom och tack såå mkt för presenterna!!! THANK YOU <3

(det var heeelt galet, just so you know ^^)

Tierd and cold as usual ^^

Känns som att jag har blivit allt för van med att inte sova ordentligt ^^ I natt sov jag max 4 timmar, va inne hos André till 02.00. Men det va mys, va skönt att prata iaf, veta vad som händer and stuff. Menmen, upp i morse och hälla vatten på Martin, mohaha det var riktigt skojj! Trögot hade ju inte ens märkt att vi hade låst upp hans dörr igår kväll. Hans enda kommentar när vi berättade det som svar på hans fråga om hur vi kom in var "Jag tyckte väll att dörren var konsig" SUCK! Pucko han är, men som sagt, han är ju Huddinge :)

Men nu sitter jag i skolan, har just varit i matan och ätit jooordens vidrigaste mat (var inte ens hungrig utan bara allmänt övertrött och inte på humör). Efter den knasiga upplevelsen så kilade jag och Linn till Präntaren, vi skulle köpa nya block och jag skulle kika efter en väska. Det slutar så klart med en ny almenacka (en hälsosam en tydligen där man kan föra "dagbok"  över hur mycket man sover, hur nyttig man är osv under veckan, i varje månads skift så är det olika tips och stuff också - najs!) och (tro det eller ej!!) en ny klänning ^^ Jag hittade ingen väska och orkade inte kika på Lindex men fick syn på en affär som hette "Inne", hade aldrig sett den förut så jag ville så klart in. Får syn på en svart, grymt tuff klänning och blev kär direkt. Bestämde mig för att prova den efter att Linn hade sagt att det var såå Hanna. Hoppades dock att den skulle sitta förjävligt så att jag inte skulle vilja köpa den.. Fick jag min önskan i uppfyllelse? NEJ! Så nu sitter jag här med en helt ny klänning på mig och njuter av att den är så cool ^^ Sabla impulsköp.. Men damn, man ska ju leva också ;) Hah!

I need coffee, I really do. I'm way to tierd, thinking about sleeping away the evening - maybe I need it. But I need to study chemistry too. DAMNIT!!

Now I know <3

SUCKIE SEVENTEEEEEEEEEN ^^ !

Härligt att vakna med en bebis på magen på sin födelsedag xD Riktigt mysigt faktiskt! Hihi, Petra och jag fick frukost på sängen, myyys :) Sen har vi lagat mat heeela dagen och snart ska vi iväg xD !!

Damn, ett år kvar till 18 ;) 17 är en hemsk ålder, det hände ingenting då. 16, då får man övningsköra. 18, då är det krogen och självständighet = tatoo. 17 då? Nä precis, ingenting ^^ DAMN ^^ ! Menmen, iaf bara ett år kvar tills 18 xD

Synd att du inte kunde komma, miss U. Ditt sms - jag lever på det :) <3


Sooooooooon seventeen ;)

Släkten var här idag och firade mig, var dock vääääldigt seg efter gårdagens suprise party för Vickan ^^, fick en hel del stuff, eller a - mest pengar. Men det är ju det som behövs mest :) Marcus och Ante var här och jag fick tillbaka min käära mobil och min mössa. Hade 13 sms och 8 missade samtal ^^ Damn.. Och såklart, två stycken sms ifrån André - som jag mer än gärna hade fått igår kväll!! Menmen, thats life ^^ :/ För tillfället så sitter jag och Petra på datorstolen (som är liiite vitfläckig fortfarande efter förra vinterns målande ^^) och segar, hon typ hänger på min axel nu och säger att hon är helt död - måste säga att jag håller med.. Helt död i skallen.. Sleeeep!

Vi ska väll typ moffa i oss entrecote och sen sätta på en film och seeg titta på den - förhoppningsvis orkar man kanske se hela och sen släpa sig i säng. Eller så somnar man vilket inte heller skulle vara så farligt om man fick fortsätta sova hela natten ^^ Haha..

Men a, imorn - om exakt ett dygn var det 17 år sedan jag föddes xD Eller a, 24 h minus 3 minuter :P Haha!

one year left, then it's 18 ;)

Hoppas du kommer, I really really want you to <3

pH-värdet äger allt och alla som vanligt ;)

Jag och Pääätra har just idag kommit på att vi platsar ganska bra på pH-skalan ^^ Vi kan vara riktigt sura ibland, riktigt suriga! Men det återgår alltid till neutralt och grönt så småning om, och det är inte långa tider det ligger på syrligt ^^ Sen ibland ligger det på riktigt basiskt och vi bara håller med varandra om allt xD Fast för det mesta ligger det på 7 :) Damn najs uh ;)

Craaaazy, but I am strooong ;)

Damn, den här kvällen / dagen har varit lika galen som vanligt ^^ Brottnings match nere vid bryggan (började med att jag "puttade" Tim emot vattnet och sen blev det brottningsmatch för fullt, jag var envis som bara den och Tim likså ^^ Jag gav honom en match iaf, tydligen så är jag starkare än David eller något, eller så har jag bara bättre teknik :P Haha, Tim sa iaf "Aldrig mer brottas med en fotbolls tjej" Haha, jag säger bara en sak - OAVGJORT), picknick på en gunga vid tolv på natten, glott på exorcisten, lagat grymt najs mat, damn asså :P Jag har sovit allt för lite också, på toooook för lite.. Natten hemma hos Marcus med alla var ju helt crazy, won't say another word about it - just can't ^^ Words won't describe it good enough!

Jag fryyyyser och är tröööött, need some sleep ^^ Gonna dream about you I hope

Good night everyone!

(Jag fyller snart 17 xD!!)

Damn boy, you scared the hell out of me!!

Damn boy, I am worried about you! Misshandlad och blindtarmen, jag är orolig.. Damn.. Not good. Hoppas att det ordnar sig! Saknar dig, I really do <3 ! Hoppas att du kan komma den femte, hoppas verkligen!

<3


Fyrverkerier och champange och en röd kyss för att inviga det nya året xD

Maten hemma hos Högbergs va as najs, fläskfilé i gräddsås med broccoli, purjolök och mozzarella ost - grymt gott! Och vanilj / vit choklad pannacotta till efterrätt - smaskens! Sen blev det Guitar Hero i någon timma innan Joanna kom med lekarna ;) Började med tipspromenad med helt sjuka frågor som:

"Vem suger bäst?"
1. Hanna
2. Sara
3. Åsa

"Vem är kvinnligast?"
1. Nille
2. Johan
3. Ante

"Vem är surast?"
1. Hanna
2. Åsa
3. Sara

Osv..

Saken var den att när man själv var med som svaralternativ så var man tvungen att rösta på sig själv och varje fråga hade sedan en tävling. På "Vem suger bäst?" skulle man med ett sugrör suga i sig en 33 cl öl fortast. Ehum, gissa vem som vann? ;) såklart JAG :D Haha, det var riktigt äckligt! Tävlingen till "Vem är kvinnligast?" skulle killarna dra på sig ett par strumpbyxor så fort som möjligt utan att pajja dom helt, Ante vann den tävlingen och blev klassad som den som är kvinnligast. På "Vem är surast?" så skulle man så snabbt som möjligt äta två citron klyftor och två apelsin klyftor - I wann ;) Oh yeah, så jag blev den suraste och den som suger bäst ^^ Men det var najs!

Sen blev det fyrverkerier av hööög klass då Ante hade slängt ut en onödig summa pengar på en hel del raketer ^^ Men najs som fan var det!! Och en massa champange ute på ängen för att dämpa kylan (det hjälpe dock inte Johan som nästan förfrös sina händer ^^) och jag fick en nyårspuss av en Petra med rött läppstift :D Vi tryckte sedan en massa pussar på Johans kind så han var helt fylld av röda pussmunnar ^^ Najsnajs!

Kvällen slutade med att jag, Petra och Sara fick skjuts av Bolin hem, Sara med en hink i knät för hon hade fått i sig liiiiite för mycket tror jag ^^

Men a, new years eve - najs as hell xD !! Nyårslöftena blev:

1. Fortsätta att inte äta godis
2. Det här ska bli ett galet bra år xD !!

God fortsättning!!


RSS 2.0