Tåg.

Skrivit klart och skrivit ut manus med Linn idag, satt i två timmar men nu är allt klart :D SKÖNT! Åkte till Tuna Park med mamma och lämnade tillbaka skjortan jag köpte igår, det var ju ett stort hål i sidan på den :( Hittade Mangs på MQ och fick en bamsekram, kilade sedan runt med honom ett tag innan mamma ringde och ville ha med mig till bilen för vi skulle handla :)

Hem, äta och plugga innan vi skulle hämta Sky på stationen. Stackarn fick ju en massa tågproblem eftersom det var skogsbrand neråt. 2 timmar försenad var hon och hon hamnade hemma hos mig och inte i Strängnäs ^^

Alltså tåg är egentligen hopplöst. Jag kommer ihåg när jag var mindre och jag och mormor skulle åka hem ifrån Skåne. Tåget rev ner en elledning över sig som låg tvärs över spåret, då var vi utanför Sävsjö. Några hungriga timmar senare kom en spårvagn som hämtade barn och pensionärer först, körde in oss till Sävsjö där vi blev satta på buss till Norrköping där mamma fick hämta oss :P Och tack vare detta så missade jag Halloween festen jag skulle på och min dejt Rickard fick dansa ensam :( Då var jag liten. Nu råkade Sky ut för samma sak, ungefär ^^ Alltså - tåg är hopplöst!

Johan Ludvig Runeberg - Till den första kärleken.

En gång min första kärlek frågte jag:
»Min levnads stjärna, säg, hur tändes du,
och vadan äger du ditt milda ljus?»

Då sade stjärnan: »Har du sett nån gång,
hur lätt en flyktig sky kan skymma mig?»

Jag sade: »Än med mörker, än med ljus
ett moln gått opp och dolt dig för min syn;
dock brann du lika klar, sen det forsvann.»

Och stjarnan sade åter: »Har du sett,
hur lätt en jordisk dag fördunklar mig?»

Jag sade: »Mången jordisk sol jag såg
gå opp i glans och överstråla dig;
dock gick den ständigt ned men aldrig du.»

Då sade stjärnan: »Tror du på mitt ljus,
och vill du tända livets hopp därvid?»

Jag sade: »Bortom molnet log din blick,
och bortom dagens bländsken brann du klar,
och bortom graven skall du lysa än.»

Då sade stjärnan: »Vet du, vad jag är?
En suck jag är ifrån din egen barm,
som sökt med fridens hopp en högre värld;
en blixt jag är utav ditt eget liv,
som flög i strålar till sitt hemland opp;
ett solljus är jag av din egen själ,
och i min milda låga lever du.»


Valborg.

På onsdag är det valborgsmässoafton, valborg för mig innebär en hel hög med underbara vänner, en stoor eldig brasa med flammade lågor som kastar sig emot skyn. En tid att umgås, prata och njuta av ledigheten. För många är valborg en enda stor fest, man super och kommer sedan inte alls ihåg vad man har gjort. Fine, vill man det så får man väll göra det. Men ska människor som inte vill det egentligen få lida för det? Bänkar man sig på en strand med en bunt vänner och grillar, umgås och pratar så blir det alltid förstört vissa minuter för det ska alltid komma någon eller några människor som har hällt i sig alkohol. Vilket är ganska tråkigt om man får för mycket.

Den här valborg ska bli den bästa någonsin för mig, eller iaf den bästa än så länge. Kvällen och natten ska tillbringas i Åker med Linn, Joel, Robin(?), Mangs och antagligen ett stort gäng flera människor som jag inte riktigt har koll på just nu :P Förhoppningsvis så ska vi grilla, umgås, mysa och bara ha det allmänt trevligt.

Förra året var jag i Torshälla med Krille på fest hemma hos en polare till honom. Vi hade trevligt till en början iaf. Året innan det var jag i Sundbyholm med Frida, Marcus och Christian som sedan kom att bli min pojkvän. Varje år har varit kul men i år ska det bli underbart. Kan det över huvudtaget bli bättre när jag har Linn med mig? :P

Det mysigaste jag vet med valborg är brasan, jag bara älskar att stå och titta in i lågorna som kastar sig hit och dit. De är så mäktiga och så kraftfulla. Fulla av liv och hetta. Man ska passa sig, man ska ha respekt - för elden är ett element vi inte kan kontrollerna. Det spelar ingen roll hur många brandmän och liter vatten man har, elden är okontrollbar i grund och botten och kommer alltid att vara det. Det är också just därför jag tycker om den så mycket. Den okontrollbara styrkan som påverkar en när man bara står där och tittar. Tittar, njuter och förlorar sig i maktens lågor.

Gilmore Girls

Wanting you the way I do
I only want to be with you
And I would go to the ends of the earth
Cause, darling, to me that's you're worth

Where you lead, I will follow
Anywhere that you tell me to
If you need, you need me to be with you
I will follow where you lead

If you're out on the road
Feeling lonely, and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

Where you lead, I will follow
Anywhere that you tell me to
If you need, you need me to be with you
I will follow where you lead

I always wanted a real home with flowers on the windowsill
But if you want to live in New York City, honey, you know I will
I never thought I could get satisfaction from just one man
But if anyone can keep me happy, you're the one who can

And where you lead, I will follow
Anywhere that you tell me to
If you need, you need me to be with you
I will follow where you lead

Tittat på x-antal avsnitt denna dag med Linn och jag bara älskar avsnitten. Grymt bra och det är såå jag och min mor ibland :)

Barfota, bruna ben och fotboll

Denna helg har varit helt underbar, verkligen helt underbar. Tillbringade fredags kvällen med Linn, Robin och Karro - vi spelade fotboll och sprang omkring barfota. Att spela fotboll var helt underbart, lyckan var självklar! Har inte spelat så på så himla länge så det bara kittlade i kroppen av lycka. Lekte lite på stora fotbollsplanen, stod i mål och tvingade Linn till att spela. Sprang omkring i jeans kjol, barfota och jagade bollen. Snacka om att minnen ifrån förr bubblade upp. Kom ihåg en hel del från den fotbollsplanen från den helgen när vi var där med sörmlandslaget och hade uttagningshelg. Det var första gången jag träffade Maja, Lelis, Annso och allihopa andra roliga. Sjukt kul, en mycket bra helg i mitt liv.

Jag lärde mig en knasig snurr grejj i lekparken med Karros hjälp och kvällen avslutades med att jag och Mangs låg och kikade på stjärnorna och pratade på ena sidan av kullen och Linn och Robin gjorde desamma på andra sidan av kullen ^^ Riktigt härligt måste jag erkänna, grymt härligt :)

Sen buss hem till Linn och duns rakt ner i säng. Vaknade sedan och upp och göra sig i ordning och mot Läggesta där mormor och morfar hämtade upp mig. Körde mot Sthlm och jag satt i bilen och sminkade mig och drog på mig strumpbyxor mm. hade inte hunnit klart hemma hos Linn :)

Jennie den muppen har ju fyllt 18 så vi firade henne, smaskig smörgåstårta och annat gott. Fick en hel hög med kläder av henne, som hon inte ville ha kvar. Mycket gult eftersom vi kom fram till att gult inte riktigt var hennes färg :P Passade nog så passar jag i gult xD

Kvällen avslutades i åker med kubb, film och gunga. Nu sitter jag hemma hos Linn här och väntar på att hon ska hitta alla stuff som behövs till mitt hår. Vi ska nämligen färga det :D Äntligen!!! Snart blir jag riktigt vårfin ;)

Men som sagt, en helt underbar helg med personen jag älskar mest på denna jord. Linn B1 Anna Gustavsson, my darling. Helgen fortsätter även spenderas i hennes sällskap, ska sova över en natt till ^^ orkar inte åka hem om man säger så - söndagar och bussar passar inte riktigt ihop :P

Jag har blivit brun förresten!! Har en rand på varje ben eftersom jag sprang omkring i uppkavlade jeans i torsdags :P Men det är najs, bruna Hanna är på G ;)

Ciao!

Soooool :D

Cooper testet igår gick faktiskt bättre än väntat. Sprang hela (3km) på 15 min :) Blev dock tvungen att gå två kortare sträckor.. Annars hade jag kollapsat med astma :/ Men det gick iaf bra :) Varmt var det! Sprang i sport-bh och löparbrallor ^^ Möte efteråt, Skys pappa kom :D Hon hade ingen aning och det var suuuper skojj! Allas föräldrar var där och Linn, Robin och jag kände igen oss i Kjells berättelse om Greklandresor ifrån förr. Ehum, undrar varför ^^

Dagen idag har varit helt underbar. Setat på bryggan och njutit av solen och värmen i flera timmar med Krull, Henke och Lollo (mest dessa sötisar) och bara älskat livet. Satt dock och pluggade Euklides men det var ingenting som man led av - det var faktiskt riktigt kul :) ! Hoppas provet imorn går fint! Men jag har faktiskt en känsla av att det kommer gå lite bra iaf.

Höll på att bli islängd av Robin och Linn, lyckades hela tiden klamra mig fast i någonting i sista sekunden :D "Stolt" Helena gjorde ett försök också lite senare som slutade med att jag och Linn kastade i henne ;) Ingen trodde att vi skulle göra det så alla blev hur paffa som helst och applåder kom ifrån några treor som inte trodde att vi "hade bollar nog att göra det". Hon fick ta mina träningskläder och nu ligger jag och Linn risigt till imorn :P Oops! Blir extra kläder i väskan I guess :)

Bowlingen gick bäst - jag vann över Kejn, Axel och Robin :D ! Axel blev lite smått stött eftersom jag hade sagt att jag var usel på bowling "ängel" och inleder med en strike :P

Bra start på dagen :D

Jahaja, då sitter man här på en svenska lektion och borde göra svenska uppgiften som ska in på fredag. Tanken var i stället att jag skulle plugga euklides eftersom vi har prov på fredag och det är sista provet i kursen så i princip är det just det provet som avgör betyget. Men vad gör jag? Jo jag skriver blogg i stället :P Snodde Hampus heta dator mitt framför näsan på honom "djävulskt leende"

Vädret är riktigt fint och min dags start blev faktiskt riktigt bra :D Nog för att jag missade bussen när jag som bäst höll på att byta kläder eftersom jag fick panik just när jag skulle gå utanför dörren. Men det var bara att springa som en dåre till en senare busshållsplats eftersom bussen åker runt en sabla omväg ^^ Så det gick fint! Sen så gjorde en äldre dam på bussen på stan mig suuper glad genom att ge mig en komplimang för mina kläder. Mycket mycket bra start på dagen :)

Nej, nu ska jag plugga euklides och få någonting gjort iaf ;) Och jag tror att Hampus vill ha sin dator tillbaka, haha :D !


Enjoy the weather today!! :P


Fysik.

Nu är det ungefär 4 veckor kvar till riksprovet i fysik och nu har jag äntligen börjat plugga på det :) har setat med optiken idag och skrivit och läst, ungefär 20 sidor fick jag med. 20 sidor av en hel bok på 5/6 kapitel. Brabra. Det kändes bra idag iaf, ska sitta med det imorgon efter coopertestet när jag sitter och väntar på mamma och att mötet ska börja. Fysik är verkligen mitt sämsta ämne, det har inte alls gått bra för mig det här året. Ska iaf kämpa med riksprovet så jag kan få ett G iaf, gärna ett VG men nä - tror inte det.

Men har iaf varit ruggigt duktig idag och pluggat :) Nu ska jag stänga av den här dumburken och krypa till kojs (helt ensam tråkigt nog) och läsa i min europakunskapsbok!

Sky sötnos, finns här - för alltid <3

GODNATT :) !

Tisdag.

Bra väder, varmt och soligt, egen ensam stund på bryggan i solen njutandes av livet, good looking boys, sommarskor, fiskmåsar skriande och blommor och knoppar överallt - kan det bli bättre? Absolut! Jag skrev ett bra fysikprov idag :D Helt underbart! Börjat repetera scener till draman och äntligen kommit igång med fysiken i allmänhet :)

Lovely <3


Msn.

Egentligen, varför sitter man vid msn? Allting missuppfattas så lätt, man säger saker och ting som man annars inte skulle säga, man kan luras och ljuga om vem man är. Okay, man kan snacka med flera samtidigt och det är ett billigt sätt att hålla kontakten på. Men, alla nackdelar? Hur många gånger blir man inte anklagad för att vara sur bara för att man inte orkar skriva en masa smilys eller liknande? Är det verkligen värt det?

Perfekt helg :)

Helgen har varit helt bäst :) Fredagen slutade i Åker hemma hos Mangs. Gick på promenad runt lite varstans, satt på en brygga och njöt av utsikten. Grymt fint! Vattnet var inte såå farligt kallt men inte badade vi inte ^^ Kikade på när han tränade smågrabbar, hyrde en hel läbbig skräckis som vi kollade på på natten, Mangs lekte mästerkock och lagade suuper god mat! Blev faktiskt impad över maträtten, aldrig smakat tortellini så förut :) Gillade hans rum, bilder, filmer och lite böcker där som var najs :) Men en hel lyckad kväll, varmt och vackert väder! 

Det var fint när vi vaknade på lördagen men inte någon timma senare ^^ Grått och tråkig! Fast iaf inte så kallt som det såg ut att vara :) Vi hade kikat fel på bussen så jag kilade hem till Robin och våldgästade honom i två timmar i stället för att sitta ute och ha tråkigt ^^ Tog mig in til Strängnäs och fick med mig Sky hem. Kvällen avslutades hel slött ^^ Film, film, film, promenad för att köpa frukt, film och sova :P

Min söta Linn kom i söndags och helgen avslutades perfekt! Cykelturer, kallchoklad dryck, matte, prat, Armageddon och en massa annat braa :)

Så ja, helgen har varit helt perfekt :)

Denna dag har också varit najs, jag och Linn har skrivit manus, skrivit matteprov och kikat på Thomascupen som vi vann riktigt läckert och Joel lyckades bli cupens bästa spelare :D brabra! Nu sitter jag hemma hos pappa och ska tvinga mig själv till att plugga fyysik ^^

Linn <3

Tack för en underbar dag, du är totalt underbar kära vän. B1&B2!

"Grimaser med underliga ljud som alltid slutar med skratt och fniss"


What a wonderful day =)

Lunchrasten var UNDERBAR! Låg på ångbåtsbryggan i två timmar och bara njöt av livet, solen och vännerna. Helt underbart! Vi ska ha en roadtrip med en galna upptåg och vi ska gå ifrån Skåne till Strängnäs blev slutsatserna av de timmarna ^^

Tränade en snabbis innan vi skulle till bussen, men allt slutade med att jag satt i "strech-rummet" med Sara och snackar om allt och inget :) Sen fick jag och Sky småspringa till bussen, vi var nästan framme när jag insåg att min jacka med mitt busskort hängde i skolan - då var det 5 min kvar tills bussen skulle gå. Så vi spatserade tillbaka, jag iförd mina glajjor och en blå blomma vid örat. Tog det lugnt och sansat, vi skulle ta nästa buss planerade vi. Allt slutade med att vi åkte tåg med Torbjörn och vi kom i tid till kyrkan iaf!

Och damn vad skojj det var! Födelsedags träff för Sara :) ! Glass med maränger och chokladsås, Familjen Flängafram leken (jag är stolt författare av den historien!!) och kareoke xD Sjöng för fulla muggar, var helt underbart att sjunga med Sara igen. Har inte gjort det på år och dar känns det som!

Nu är vi hemma, jag och Sky och ska snart dumpa ner oss i sängen och slumra sött tills imorn bitti så man ska upp och fara igen ^^


Vaaarmt!

Helt underbart väder idag! Solen skiner och det är suuper varmt =) Har setat på Mälaren med Krull, Lollo och Henke och ätit lunch, satt i solen och stektes. Hade engelska nationella imorse, det gick fint! Ämnet var "Seasons", skulle skriva om alla fyra årstider och lite saker och ting som man själv tyckte var speciellt för varje :)

Nu ska jag kila ner till Ångbåtsbryggan och njuta av vädret en stund innan jag ska plugga kemi :) !

Sleeping to dream.

Nu tänker jag krypa till kojs, är sjukt trött och har allt för ont i huvudet! Har pluggat bra mycket stökiometri, 18 uppgifter och jag har fattat allting (till och med det jag inte fattade förra terminen) så jag känner mig riktigt duktig! Snackat med André, diskuterat "coolhet" och det var intressant ^^ André är inte cool, ehum :P Haha! Och anledningen till att han "eyeballade" mig förut idag var att vi hade ätit på Mälaren och där kunde man visst inte äta! Så han stod alltså och stirrade på mig i omgångar under säkert 15 minuter ^^ Snacka om att bli psykad! Men ja, nu tänker jag soooova :)

Min galet sköna säng står mindre än en meter ifrån mig och skriker på mig. Dags att lyssna :)

Stökiometri.

Jahaja, då har man börjat plugga ordentligt på stökiometrin igen då. Var ett tag sedan så nu är jag faktiskt taggad på att lära mig ^^ Sist gick det åt helvete men det ska det då inte göra den här gången. Det har jag iaf bestämt mig för. Faktiskt lite kul att sätta sig och räkna på det här, var ju så länge sedan så jag kommer inte ihåg allt men vissa uppgifter kan man fortfarande ^^ Haha :) ! Ska plugga med det här ikväll så jag kan slappna av i helgen och bara njuta av saker och ting som inte har med skolan att göra! Skönt :)

Börjar lukta mat här också, korv med potatismos! Sitter och är livrädd för att mamma ska komma ner och skrämma livet ur mig genom att knacka mig på axeln och säga att det är mat. Har nämligen mobilen inpluggad på högsta volym så är otroligt avskärmad ifrån verkligheten. Det och såklart min kemi bok! Haha.

Ska försöka kika på film ikväll också, kanske armageddon? Ehum, jag har blivit hel fäst i den! Love it! Har musiken ifrån den på mobilen och lyssnar jämt på låtarna! Det är jag och Linn i ett nötskal tillsammans :) Vi sprang omkring i Strängnäs idag med våra heta brillor och försökte dela på ett headset och lyssna, det gick ju super :P fick hålla varandras händer men inte ens det verkade hjälpa :P Haha! Nötter eller vad?

Euklides imorse var kul, satt med Krull och Sandra. Krull satt och sov emot min axel och jag använde hans hår som huvudkudde medans jag räknade på randvinkelsatsen och lite annat smått och gott ^^ Uppfann också ljudisolerande luft xD Vi var allmänt flumm och Sandra hade lite kul åt oss, så pass kul så att vi har blivit hennes nya "sago offer" "djävulskt leende ifrån henne" Haha xD

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

Aj då ^^

Jag har sjukt ont i halsen, jag fattar inte hur jag lyckas få ont i halsen varje gång det är någonting jag verkligen vill göra! Idag ska vi springa "förberedande" inför cooper testet nästa vecka och jag kan inte springa... Har alla kläderna med mig och shit men nej, jag har ont i halsen. FAN.. Men till fredag SKA det vara borta, annars blir det inte kul 8-)

Nu har jag jävlats klart med Linn tror jag, eller inte xD Det är helt underbart att göra det, hon blir sååå tokig :P

Feel great!

Jag har varit en riktigt duktig flicka och pluggat bra ikväll :) Körde dansterapi med mig själv och åt en chokladruta, drack kaffe, åt en banan och hällde i mig apelsinjuice - energi nog? Och satte igång. Läste europakunskap tills imorn så nu känns det som att jag är hajj på det! Sen blev det skriva av, skrivit drama grejjs i två timmar typ. Roligt faktiskt!

Efter det fick jag massage av min mor, inte så bra som Linn eller Kejn men oj vad det var skönt! Skulle behöva en ordentlig massageomgång på nacken och ryggen - någon?

Vi ska springa imorn, så väskan är packad med löparset och mjukisar till efter - kommer vara lagom mör och oh boy vilken smärta jag kommer ha i ryggen på torsdag :/ Inte bra.. Men det fixar sig!

Nu ska jag dumpa lite jobb på André och sen krypa i kojs - jag behöver sova ^^

Trevlans trevlans!

Dagen blev riktigt bra idag faktiskt :) Hade betygssamtal på FEA och det gick bra ^^ Härlig konversation med Azin sen, vi snackade Eskilstuna människor och Storebror blev helt galen på oss xD Han hade ju nada idé om vilka människorna var! HAHA!

Möte sedan med Thomas, också det gick bra :) Stannade kvar och snackade med Rebecca om lite stuff. Sedan ner och snacka med Johan, han dumpade över dramadokumenten på mig och jag ska kika på dem tills tisdag. Hem och njuta av bussen med lagom sol och ingen huvudvärk. Sprang på Nicke Ahlros och Sebbe Soininen på tvåan så snackade med dem, trevlans trevlans! Har fortfarande lika lätt att snacka med Sebbe ^^

Man kanske ska sätta igång och plugga lite Europakunskap tills imorn, eller något annat skojj ^^ Vill göra någonting galet, något radikalt och oväntat. Kanske ska se till att träffa någon på fredag, hm? Får nog göra det så jag kan göra någonting galet :P Haha ^^ Lördag blir det iaf KF07 party xD !!! naaajs!

PLUGG!

Seg morgon.

Aldrig varit med om en segare morgon på bussen! Var hur pigg som helst tills jag satte mig på 720, då blev jag seg. Inte trött-jag-måste-sova-trött utan trött-jag-vill-sova-seg :S Och gick det? Jag vet inte om jag ska vara ärlig. Satt och slumrade fram till Mälarsjukhuset men sen kommer jag inte ihåg så mycket mer än brottsstycken som tyder på att jag faktiskt har somnat och sedan vaknat igen lite då och då. Och oj vad segt det var att hoppa av bussen, hade varit så skönt att bara sitta kvar och åka runt i några timmar till och sova.

Egentligen så hade jag gärna stannat hemma idag, det är ändå ingen jobbig dag, bara en knasig dag. Har två möten i rad - Europarådmöte med Thomas och sedan Dramamöte med manusgruppen. Inte kan jag träna heller, har för ont i ryggen :/ Så det är en allmänt konsigt tisdag idag. Annars tränar jag alltid tisdagar (de tisdagar jag inte ha drama så klart) och sedan åker hem och pluggar. Men inte idag, nejnej - hela min rutin är upp och ned ^^ Aah! 
 
Men på något sätt så ska väl den här dagen också bli bra till slut :) Vädret är iaf fint! Solen skiner och det är kylig men kanske varmare senare mot eftermiddagen? Glömde dock mina nya heta glajjor hemma :( Vet inte hur jag lyckades med det menmen. Linnsson har säkert också glömt sina ^^ Skulle inte bli det minsta förvånad!!

Sunshine and a biiig smile

Ordförande.

Då har man blivit vald till Europarådets ordförande till nästa år :D ! Najsnajs! Det ska bli riktigt kul och jag har en del planer på vad som ska hända :) Nej men det bli bra. Uppsatsen idag gick käpp rätt åt skogen faktiskt :/ Inte kul alls. Intressant ämne att skriva om dock "Livets språk", hade jag haft mer tid och mer batteri på datorn hade jag kunnat skriva hur mycket som helst! Men nejnej, allt skulle skita sig :S FAN! Aja, fler chanser kommer hoppas jag. Träningen gick också segt, ångrar att jag inte gick med på Body Pump och pressade mig igenom det :/ Nej jag fegade och vågade inte, knasboll! Får bli coreboll imorn eller något efter mötet i stället :)

PLUGG ^^

God morgon :)

Då sitter man här i skolan i sal D och väntar på att den förbannade lektionen ska börja. Har uppsatsskrivning i två timmar och har absolut ingen aning om vad jag ska skriva ^^ Kul! Har min nya klänning på mig och ett läckert silvrigt bälte i midjan :) Fast det är satans varmt här inne, får gå och öppna fönstret eller något ^^

Dansterapi och trädgårdsarbete med lite choklad som pricken över i :D

Dagen har faktiskt var riktigt rolig :D ! Började med en härlig gemensam frukost med mamma och Per-Arne. Sedan en lång härlig dusch så att musklerna blev uppmjukade av värmen, ryggen behövde det ^^ Sedan blev det plugga av! Matte, matte, matte. Tills jag totalt tappa inspirationen och mamma mosade i choklad i mig och sedan drog med mig in i datarummet och satte igång med dansterapi ^^ Vi dansade och rörde oss i säkert 20 min. Grannarna måste ha tyckt det såg rätt så skojj ut eftersom vi i princip bara blundade och hoppade omkring med helt flummiga rörelser :P Men ojoj vad det hjälpte!! Inspirationen kom tillbaka farande illa kvickt så jag pluggade klart.

Fick fnatt när jag var klar med matten och kilade ut med flanellskjorta, jeans och gamla skor och vände jorden i landet, planterade om lite blommor och ett träd åt mamma. Sen tände jag grillen och gjorde tillsammans med mamma en potatissallad åt Per-Arne eftersom vi ska grilla korv :D !! Och vädret idag har ju bara varit super!

Sky fick också åka hem idag den sötnosen. Är orolig, om hon bara kunde ringa <3

Old computer.

Snart, väldigt snart är jag för evigt klar med min gamla dator. Har nu fört över alla bilder och alla musik till min nya och tagit bort allt ifrån den gamla :) Enda som är kvar nu är 3 filmer som antagligen skall överföras om inte Per-Arne har dem också. Så snart kan jag sälja den :D Äntligen!! Ska bli så skönt att bli av med burken att det finns inte :)

B1&B2, crazy as hell :)

image74image75

Jag orkar inte.

Jag borde plugga, jag borde städa undan lite på rummet, jag borde inte sitta vid datorn, jag borde gå upp och laga mat, jag borde, jag borde, jag borde. Jag orkar inte! Men jag måste så det är egentligen lika bra att jag sätter igång, men fan - jag orkar inte. BLÄ.. Och gör jag det inte nu kommer jag imorn dampa och stressa för att jag inte gjorde det idag. Ond cirkel? Nej vadå ^^

B2

Verkar som att människor inte riktigt har fått klart för sig vem som är vem av B1&B2, Linn är iaf B1 och jag är B2 ^^ Två galna saker som alltid skrattar åt precis ingenting :D

Dagen i västerås med mamma var underbar. Har köpt två t-shirts (gröna båda två med coola tryck), en vit/blå randig skjorta och ett par ljusgråa skor :D Sprang på Niklas Trang på en restaurang också :D Blev jätte glad eftersom jag inte har träffat honom på evigheters evigheter!! "Big smile". Tråkigt nog stängde affärerna vid fyra så vi åkte mot Eskilstuna, hamnade hemma hos mormor och morfar och fikade och nu sitter jag här.

Linn ringde och berättade att Sky ligger på sjukhus igen för magen. Är sjukt orolig så hela min kväll blev i princip förstörd. Fan ta läkarna som inte kan hitta felet på henne! <3

B1&B2, cyklar stabilt.

Gårdagen slutade helt underbart! Linn följde med mig hem och vi kilade runt på Åhlens ett tag. Köpte brillor och kläder :D Jag köpte klänningen som jag hittade med Sky i torsdags eftersom jag hade tänkt på den hela dagen ^^ Sen blev det en otroligt intressant cykel tur hem! Mammas cykel är inte direkt den stabilaste om man säger så. Och varken jag eller Linn kan cykla stadigt :P Många härliga pics och filmer :D Haha!

Vi grillade, skrattade och tittade på Armageddon. Damn vilken bra film! Helt otrolig! Linn masserade mig de första 45 minuterna och jag masserade sen henne i kanske lite med än en timma. Vi båda satt och storgrät i slutet av filmen "We win Gracie" - har aldrig gråtigt så mycket till en film förut! Sen blev det sova av, upp vid halv åtta och till bussen vid halv nio så Linn skulle hinna med tåget hem. Jag cyklade hem och stupade i säng ^^ Nu sitter jag färdig och ska strax åka till västerås med min mor och shoppa :D ! Underbart!

Framtid.

Otroligt intressant dag idag faktiskt! Har tillsammans med Krull planerat våran framtid samt vårat projekt arbete till tvåan. Kommer handla om fysik i allmänhet men närmare bestämt om svarta hål, energi, massor och relvativitetsteorin. Tillbringade en Euklides lektion med att böja rumtiden och förändra förhållandet mellan massor och energi i hela universum xD Haha.

Lunchen spenderades på Lauras med Linnsson, mums! Nice view I must say ;) Men a, lång håltimma nu iaf, sköööönt! Men har en kemilektion kvar - laboration :) Nu ska jag dampa lite på Vickan tror jag ^^ Hon har fått en helt galen idé om min framtid och det bådar inte gott :/

Jag är arg, allt för arg. Det är inte kul.


image73

Straffängeln talar

Räck mig det döda stycket av ditt liv.
Jag ska nog väcka det.
Nätterna väntar på vårt tidsfördriv.
Vi ska nog knäcka det.
Fast din dag var så blodlöst tom,
kan jag nog tvinga den att blöda,
tvinga den, till skam och dom,
att uppstå från de döda.

Så, när det dagas och du åter tar fatt,
ser du din vinning,
ser du märket av en levande natt
bränt i din tinning --
vittnesbörd om att av nåd du har fått
tillbaka den tid du ville svika
och ändå fått den fylld till sitt rågade mått --
om glädje eller plåga, kvittar lika.

                                   - Karin Boye

De mörka änglarna...

De mörka änglarna med blå lågor
som eldblommor i sitt svarta hår
vet svar på underliga hädarfrågor --
och kanske vet de var spången går
från nattdjupen till dagsljuset --
och kanske vet de all enhets hamn --
och kanske finns det i fadershuset
en klar boning, som har deras namn.

                                 - Karin Boye


Röda Jeans.

Jag måste säga att ingen av mina kära sötnosar är direkt smarta ^^ De undrar vad en "Lotta" är, men ingen är smart nog att googla det. Haha, det är lite skojj faktiskt! Så nu ska jag vara riktigt snäll och länka sidan: www.svenskalottakaren.se (lite får de ju göra själva menar jag :P)

Jag har tränat som ett djur idag, det var sjuuukt skönt! Fast Tim var elak, retades och hade sig. Men egentligen, jag är inte förvånad eftersom jag brukar göra samma sak emot honom "oskyldig". Sprang först i 15 min och sen styrketräning. Var inte så där super duktig på att stretcha och det kommer jag att få betala för men skit samma, orkade inte. Krull och Lollo satt inne på Lauras såg jag sen när jag gick förbi, kilade in och hälsade och blev förvånadsvärt nog sittandes där i några minuter innan jag lyckades tvinga mig därifrån. Tur att jag inte tog av min jackan för då hade jag varit helfast ^^

Har röda jeans på mig idag. Har inte haft det på länge, tror det var ett år sedan. Men det är najs, röda jeans, grå tröja och pumps :) Känner mig suuper fin! Fast jag har ont i fötterna ^^ Egentligen hade jag inte väntat mig annat men ändå. Man kan ju alltid hoppas på något bättre än svullna fötter! Egentligen är det knas hur fötter kan svullna så under dagen. På morgonen sitter skorna super, nästan så att de är stora. Men det är bekvämt och inte det minsta smärtsamt att gå i. Sedan, efter lunch ungefär börjar det dunka lite. Smärtan är som mest mot sista lektionen. Som nu, det gör ont. Så ska väll byta skor ^^ Man är ju iaf smart nog att ta med sig andra skor. Men ändå, hur kan fötter svullna så att skor som från början var för stora, nästan blir för små? Hmm..

Aja, lektion nu. Europakunskap :)

Choklad.

Jag har ätit choklad. Har fått order av mamma att äta en ruta minst 70% choklad om dagen. Det är tydligen emot stress och bra för välmående över huvudtaget. Så det blir väll bra. Första tuggan var god, men sen var det inte gott längre :/ Men ett glas mjölk efter var gott iaf!

Jag har också bestämt mig för att bli en Lotta, jag ska gå med i Svenska Lottakåren. Håller på att fylla i ansökningsblanketter nu och ska mejla in. Både för att gå med i Lottakåren och gå en utbildning i sommar :) najsnajs!

Snöö.

Stockholm i måndags var riktigt roligt! Fick äntligen träffa min kusiiiiiin xD Plus att Torbjörn var liika galen som alltid ^^ Felix var där också, vilket märktes tydligt då det aldrig var tyst. Men som sagt, människor var lika roliga som alltid. Stadsvandringen var inte såå rolig, det var kallt och jag och Linn gick hand i hand och pratade :) Medelhavsmuseet var najs, jag älskar sådant :) Greklands historia drog han, och han var arkeolog. Efter det sprang jag och Linn iväg till Västerlånggatan och mötte Jennie och Fadwa, vi sprang omkring och hamnade bland annat i jooordens mysigaste affär. Linn fick en present därifrån :) Dagen avslutades med en promenad med Linn mellan 21.45 och 23.00. Vi satt på en brygga i kanske 40 min och pratade. Det var så vackert där. Sedan blev vi attackerade av grodor, var av en var död ^^

Idag snöar det, kul kul. Så vi ska ha teori på idrotten i stället för att springa spåret :) Frukosten imorse intogs på Lauras café tillsammans med Krull. Hade en riktigt trevlig kväll med honom i hans och Lollos lägenhet. Vi skulle plugga men det slutade med att vi åt kycklingwok och tittade på tv och sjöng visor ^^ Men jag kunde slappna av iaf, andas och ta det lugnt. Vilket väl behövdes.

Ska snart hem, ska bli skönt. Lugn helg - inge Skåne road trip :/

Snart går bussen.

Nu har man stressat iväg ifrån frukosten för att hinna till skolan i tid ^^ Allt slutade med att vi tog bussen, jag, Camilla och Sky :) Så vi hann! Nu har man hört av sig till kusse musse Jennie också så vi ska ses senare efter allting där uppe. Och nu måste vi springa till bussen :D

Inspiration.

Nu tappade jag inspirationen och koncentrationen totalt :/ Har setat med kemin i över två timmar och är lite trött i huvudet ^^ Uppgifterna är typ samma hela tiden och ibland är det busenkelt och ibland svårt och ibland så tråkigt att det finns inte. Tråkigast är att de måste göras för att man ska få in allting i huvudet och jag bör göra dem idag :/ Om inte annat så måste jag göra dem imorn efter att vi har kommit hem ifrån Sthlm. Vilket vi göra relativt sent ^^ Blir nog ingen laserdome för mig iaf, tråkigt nog! Får ta det en helg senare eller något. Jag måste ta mig hem med bussen så jag kan soova och plugga ^^ Skojjskojj. Menmen, någon kopp kaffe nu och jag kanske kan plugga i en timma till iaf. :D

Söndag.

Grymt skönt att sitta och ta det lugnt vid frukosten idag, drack mitt kaffe och läste min bok. Egentligen hade jag inte tid, men ibland måste man ta sig tid :) Läste iaf ut boken och nu sitter jag här nyduschad och redo för kemi. Bussen till Strängnäs går 17.45 så jag hinner få en del gjort innnan dess iaf! Hope so, ska skriva kemi och räkna matte. Imorgon börjar det, stenhårt plugg ända fram till Grekland kan man säga. Måste lyckas med att hålla pluggschemat nu också, annars är det kört! Men det ska nog gå fint :) Nä, kemi va det :)

Det flaxar till
Skrattmås
Jag älskar
din frihet
    - Maria Rydhagen


Edvardslund.

Det var riktigt härligt att träffa Nille, vi har snackat om så otroligt mycket minnen och allt! Helt underbart. Han är nog en av de få människorna ifrån Torshälla jag faktiskt har saknat, och nu behöver jag inte sakna honom längre :) Najsnajs. Pratade om gamla klassen, tror vi gick igenom alla människor där. Sen om nya klasser, nya upplevelser, intressent, gamla intressen, poesi (mycket mycket bra ämne) och så mycket mer! Bäst av allt, han är lika sms-tokig som jag och han har comviq xD !! Så det blir sms-bombning på hög nivå. Har nog fått tillbaka en av mina bästa vänner. Vi var ju som sagt allra bästa vänner förut. Härliga tider, eller egentligen inte, men ljuset fanns där i form av vänskap :) Så edvardslundskolan förde nog med sig en del bra också ^^


Grillat.

Sprang ut och mötte mamma när hon slutade jobbet - inte smart alls. Det var allt för mycket pollen i luften och jag fick nästan astma anfall :/ Inte bra alls.. Vickan kunde inte komma heller fick jag reda på, hon fick inte för sin mor. Jag tyckte att hon skulle argumentera med "Mamma, jag går på gymnasiet det är inte meningen att jag ska vara hemma på helgerna och speciellt inte på lördagskvällar" men icke sa nicke, den gick inte..

Vi har iaf grillat här hemma :) Jag fick tända grillen ;) Första gången i mitt liv tror jag ^^ Haha, men det gick bra! När jag fick ta tändaren och inte tändstickorna.. Men ojojoj vad gott det var! Grillat kött, man riktigt kände smaken av grillat och oj vad man njöt! Nu sitter jag här med en massa papper och böcker och väntar på att Nille ska höra av sig :) Han ska komma hit och vi ska glo film, galet härligt att få upp kontakten med den grabben. Var ju snart 5 år sedan vi sågs ordentligt sist tror jag! Insane. 
 
Moments. That's all you get with the people you love.

Sony Ericsson W660i.

Jag tokälskar min telefon, den är hel najs :) Nog för att den röda hade varit hetare men hallå, hur snyggt är det inte med svart? :) Håller på att föra över en massa musik och damn vad mycket det är som får plats :D Haha! Jämför man med min gamla så är det såå mycket mer! Riktigt kul faktiskt :)

Börjar bli lite hungrig så jag sitter och tänker på vad jag ska äta. Steka kyckling och göra en sallad med pasta, eller en ost och skink sallad. Jag vet inte riktigt men det lockar rejält att äta en sallad iaf! Fast en schysst dressing blir svårt att få till. Är inte van att göra sådant. Men det ska nog fixa sig, en Hanna i köket och något spännande brukar komma fram :P Haha!

Sleeping beatuty.

Grymt skönt att sova i 10 timmar faktiskt, fast jag kom på att jag borde inte göra det, för jag vaknar alltid med huvudvärk när jag har sovit så länge. Och det är aldrig kul! Mumsigt värre med gröt till frukost iaf, har börjat med en ny variant - jag häller i en massa linfrön tillsammans med havregrynen. Det är super gott :D Vädret är fint ute också, dock så blåser det en hel del. Min plan på att kila ut och springa har gått om intet, har jag för ont i ryggen idag. Så jag ska ta det lugnt den här helgen, kanske ut och gå med mamma en timma eller två ikväll :) Annars så ska jag dammsuga, plugga och fixa lite :) Blir helt och hållet en "ta-det-lugnt-och-ta-hand-om-mig-själv-helg" med fotbad och lite annat skönt :)

Tre toppen saker ^^

Det har hänt en hel del de senaste dagarna faktiskt. Framför allt tre kul saker har hänt!

- Igår satt jag, Krull och Henke på Ångbåtsbryggan och njöt av vädret, pluggade och lyssnade på musik ifrån min mobil. Vi var bara allmänt glada och lyckliga! Helt plötsligt slutar musiken spela och vi hör ett plopp! Jag och Krull reagerar direkt och typ utbrister "Vad var det där?", jag tittar ner och ser att min mobil är borta, tittar ner i vattnet och ser en massa bubblor. Då inser jag att min nya kära mobil har hamnat i mälaren! Vibratorn hade gått igång för någon mupp hade ringt mig så den hade burrat ner i vattnet! Hur reagerade jag? Joo genom att skratta ^^ Jag satt där och skrattade för det var så ironiskt! Sen slog det ju att alla mina 150 nummer hade försvunnit. "Snacka om att slänga pengarna i sjön" slog det mig sedan, för jag hade nämligen tankat telefonen dagen innan ^^ Vickan trodde mig knappt, Sky trodde allt var ett skämt, Linn skrattade åt min olycka och mamma likså. Bra dag, mycket bra dag!!

- Har badat idag, första doppet Mälaren skedde vid bryggan på Tims tomt :D Jag och Gustaf hade kört omkring ett tag och kidnappat folk och när vi hade dumpat Tim fick vi för oss att vi skulle bada, vilket vi också gjorde :) det var kallt men ack så skönt! Nog för att det bara blev ett snabbt dopp och sedan upp igen och på med kläderna :P men ändå!

- Fick en ny mobil idag, en Sony Ericsson W660i, blev en svart - jag älskar den! Så himla härlig! Svart, lagom stor, väger inte alls mycket och det är en Walkman ;)


Härlig kväll.

Nu har jag varit riktigt duktig och pluggat en hel del :) Mamma förhörde mig medans jag lagade maten, hon ville ha wok och behövde hjälp så det slutade med att jag lagade allting. Men det gick bra, jag lärde en massa företagsekonomi och maten blev god :) Dock lite knas att ha fläsk kött i wok, kyckling är bäst! Har också gjort en del matte och nu en massa företagsekonomi till. Provet imorgon kommer nog att gå bra. Hoppas det iaf :) Nu ska iaf jag och mor ut och promenera en bit (jag behöver komma ut ^^) och sen ska jag plugga vidare!

Vädret ute ser härligt ut, inte blå himmel men det ser skönt ut, det är ljust :D !!

Sunflower.

Jag har gått och tänkt på solrosor hela dagen, jag vet inte varför. Kanske vårkänslorna som börjar sippra in i hjärnan på mig, vem vet? Stora, klargula doftande solrosor, de ploppar upp lite här och var i mina tankebanor. Men tänk var vackert med en stor rabatt med solrosor, fatta sommar det är då :) Ahh, jag längtar! Ska nog se till så att vi har stora, vackra solrosor i klaraste färg!

Mådde inte så super imorse, magen skrek "AJ" mest hela tiden. Trist nog så fortsatte den göra det hela dagen så på kemi lektionen insåg jag att det inte skulle funka att stanna kvar hela dagen. Så jag kilade till matsalen och sedan mot bussen och nu sitter jag hemma. Riktigt skönt faktiskt, ska vila en stund och sedan plugga. Har en del att göra.

- Företagsekonomi (prov imorn)
- Matte B, x-antal sidor skall räknas
- Kemi A, sammanfatta lite och skriva uppgifter

det är iaf mest aktuellt nu, sen är det en del till ^^ Nästa vecka är det dags att börja plugga till riksprov i kemi och fysik. Ska bli skojj faktiskt. Kommer bli grymt jobbigt och man kommer nog klaga en hel del och vara när på att ge upp också ett antal gånger, men själva utmaningen ska bli rolig. Lyckan om jag klarar målen för de två proven blir oändlig :D Det ska nog gå fint, Krull ska hjälpa mig med fysiken - blir braa :)

Såg en klarröd jacka idag, mm vår :) Såg även en härlig marinblå färg på en annan jacka, jag vill ha :) !

Äntligen blogg igen!

Äntligen kan man skriva blogg!! Helt underbart, har trott att jag ska gå under nästan!

Första april idag, synd bara att fysikprovet inte var ett aprilskämt, det hade varit skönt. Det gick rent ut sagt åt helvete. Jag förstår inte, jag kunde alla frågorna, jag fattade allt. För en gångs skull var jag inte nervös, jag kände mig säker på ett G och tänkte försöka på VG, vad händer - jo det funkar inte! Allt var helt knäppt! Inte så glad för det kan man ju säga..

Hade iaf en trevlig lunch med Krull :) Vi åt på mälaren, kycklingsallad - mumsmums! Hampus och Josefina gjorde oss sällskap efter en stund. Efter provet, vilket var våran sista lektion, travade jag och Linn med Petra hack i häl ner till Ångbåtsbryggan och satte oss, pratade med Hampus och Ylva en stund, de kilade sedan iväg så det bara blev jag och Petra kvar. Vi solade, badade fötterna och pluggade företagsekonomi :) Båda fick något ryck och bara började skratta vid varsitt tillfälle, vi kom nämligen på att vi var lyckliga :) Det var underbart.

Tog fyra bussen hem, köpte spicy hot take away och la oss i stadsparken och pluggade lite till. En rolig sak där var att vi låg och snackade om Benny, eftersom vi båda känner honom. 5 min senare kommer han gåendes :P Vi började skratta och ropade på honom, hade inte träffat honom på länge så det var kul! Sen tjejgrupp, Petra var med och höll koll på dem och sedan hem :)

Vädret är helt underbart, det är vår - på riktigt. Moppeglinen är ute och tutar, inlinesåkarna med sin härliga stil är ute igen, människor kommer i klara färger och de flesta ler :) fåglarna kvittrar, vattnet ligger spegelblankt, solen värmer och himlen är blå - jag älskar det :)

RSS 2.0