Hallå, bara för att jag gillar att fika ^^

Väcktes med nyheten att Ming Palace har brunnit ned!! Vårat älskade Ming finns inte längre :O Fatta hemskt! Hur ska man överleva! Jag menar, om man ska ut och äta så äter man på Ming och ingen annan stans! Hur ska jag överleva ett helt år utan deras special stekta nudlar och biff med mambuskott och champinjoner?! Jag kommer inte överleva! Vårat älskade Ming, brunnit ned :( Hemskt! Gick förbi när jag kom ned på stan.. Såg in.. Det va helt svart, allt va bara kol. Hemskt, började nästan gråta. Anna blev lika knäckt hon. Jag menar, MING PALACE!! Stans mest älskade restaurang <3 !

Mötte iaf Sandra efter all gråtfärdig tid utanför Ming, vi gick och satte oss på Waynes. Jag åt en kyckling macka, damn så gott! Vi satt där och snackade om allt och inget och det mesta. Riktigt skönt :) Vid halv ett kom Anna ner, vi hamnade också på Waynes och fikade. Hm, varför gör inte Anna och jag mer än fikar? Joo, för att det är livet xD ! Vi satt där i några timmar, sen ringde jag Gabbe och tvingade ned henne :) Det tog kanske 45 minuter för henne att komma, är man förvånad? NÄÄ xD ! Och hon va sååå fin i håret! Kortklippt med lugg och helt svart - älska <3 ! Grymt fint! Vi satt där tills typ fyra halv fem ^^ Sen kilade vi ut, Anna sa hej då till Daniel och vi satte oss på café rutan och fikade ännu mera ^^ Mina pengar bara rinner iväg, men skit samma! :) I'm living my life!

Sen cykla hem och nu sitter jag här :) Håller på att koppla in allt på min nya dator och för över filer och allt :) ! Najs xD ! Sen ska jag skriva en labbrapport också hade jag tänkt, håller faktiskt på med den :)

Imorn, då kommer Ylva hit xD ! Miss my hun! We are going to have a GOOD time tomorrow xD ! <3

"You were everything, everything that I wanted (I wanted)
We were meant to be, supposed to be, but we lost it (We lost it)
All of our memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending"

I think it's time to move on....

// Fikamonstret ^^


det behövs 3 blondiner för att ersätta Anna xD

Härligt dag idag, fick sova sova sova :) riktigt najs :) Men sen blev det så syrefattigt, så jag fick gå upp :(

Har städat huset med mamma och Per-Arne. Men måste erkänna att jag gjorde så mkt mindre än dom två "ängel". Fållade däremot upp duschdraperiet som mamma hade köpt, hon är ju liiiiite handikappad när det gäller symaskiner.. NOT, men jag är så mkt bättre iaf xD !

Sen cykla och möta Anna :) Hääärligt! Vi kollade på Skeleton Key, snackade, åt och snackade ännu mera! Sen hamnade vi på mitt rum: Anna satt i min säng och okuperade min msn medans jag satt på golvet och städade i min pärm och sen städade resten av rummet :P knasbollar vi två xD ! Vid maten kom vi också fram till att på waynes så behövde dom 3 blondiner för att komma upp i Annas standard xD Alltså, inte standard som i jobba bra, utan standard som i trög :P HAHA xD !!!!

Och kvällen slutade med att jag och Anna har en dubbeldejt xD ! Jag med Ramen och Anna med någon kompis till honom! Hur skojj som helst :) ! Sen hittade jag en kondom med chokladsmak som Anna tyckte var väldigt intressant, hon ville smala xD !! Så jag öppnade den, och den luktade verkligen choklad!! Haha! Smakade den choklad då? No comment // Anna och Hanna

I förrgår var det 8 månader sen Farfar Erik dog..  Känns som en så mycket kortare tid men ändå så mycket längre.. det är tungt, det är det verkligen. Saknar honom någon förbannat..

"When it comes around
you will know it
you will feel i in your soul,
it will fill you with pain.
Pain and sorrow,
pain and sorrow will fill your soul,
until that day.
Until the day you accept it
and find a inner peace.
While that peace tills your soul
you will realize
that death is beautiful
and just another path
everyone have to go"


Men nu ska jag sova, är väldigt trött! Ska upp och fika med Sandra vid tio och sen träffa Anna vid 12 xD

// Sleepy

Shopping xD

Ah, jag bara älskar Stockholm (vet att jag säger det mycket, but I really do), va på stan med mamma, mormor, morfar och moster idag :) Jag, mamma och moster köpte likadana tröjor, lame uh? ;) Haha, as skojj xD !! Började med att moster hittade en svart stickad klännig/tröja inne på Manhattan och visade mamma den, mamma tog den och köpte den. Jag såg att den fanns i min storlek och provade den :) Den satt galet bra! Mamma tyckte inte att jag skulle köpa den eftersom hon va säker på att jag skulle kunna ha hennes, men jag köpte den iaf xD Moster blev "sur" på mamma för att mamma hade ryckt den ifrån henne, men hittade en i en annan Manhattan affär iaf xD Så nu har vi alla tre likadana tröjor!

Sen köpte jag äntligen mina älskade snygga skor xD!!! JAAAAAAAA!!!! I JUST LOVE THEM!!  Fick också ett par as heta jeans och köpte jordens hetaste hatt/keps :) ! ME LIKE!

Träffade sedan Jonathan, hade riktigt skojj! Vi satte oss på samma café som hans kompisar, Emma, Martin (från Huddinge :P) och Ylva. Jag åt en sallad och vi alla bara snackade om allt och inget, riktigt skojj! Så fyra nya vänner där, alltid härligt :)

Nu, tråkigt nog hemma igen, menmen, thats life :)

GRATTIS PETRA TILL ANDRA PLATSEN, PROUD OVER YOU!! LOVE YOU HUN <3 !

Nä, nu börjar filmen (en prinssessas dagbok2) måste kila! PUSSPUSSS

//Hananipanani <3

Lillkusinen :)

Finally sitter man här i Stockholm och har en lekande Alex bredvid på golet :) Och Danne ligger avtuppad ett någe i Jennies säng också :P Haha! Alex is messing around as usual, love him <3 !


Finally :)

Nu är det bara några få timmar och lektioner kvar tills en hel veckas lov :) Som förövrigt mest kommer bestå av plugg men ändå, det är ett lov och thats it :) Nog för att definitionen "lov" blir lite vag i mitt fall eftersom.. Ja, plugg ^^

Höll på att bli påkörd imorse av en lastbil på cykelbanan :O!! Cyklade på mammas cykel eftersom någon idiot har skurit sönder däcket på min, och på den cykeln så sitter cykelkorgen fram, och där har jag min väska. Och väskan skymde cykel lyset så det synter inte alls. Och då är det ju självklart att man inte syns när man cyklar vid 7 på morgonen på en mörk och dimmfylld cykelbana ^^ Så jag fick väja undan och cykla ut på gräset vilket ledde till att jag nästan fick slutdestination: Å. Hm, men resten av biten till bussen va helt utan störe faror, förutom ett par kajor som skrämde skiten ur mig, us usual "ängel".

Nu om några timmar, när lovet har börjat, så tar jag äntligen tåget åt andra hållet, ska INTE sätta mig på det som åker mot Eskilstuna, utan på det som åker mot Stockholm, LOVELY :) Ska upp och träffa Lillen Alex och Jonathan :) Ikväll ska jag nog också sätta mig på observatoriet och skriva min miljöbeskrivning. Därifrån har jag ju en perfekt utsikt över både Hammarbysjöstad och Söder :) Wonderful!

Är lite nervös inför imorn, men det ska nog gå finfint, annars är det ju inte långt hem igen :) Bara färjan över så är jag tillbaka hemma (hos kusinerna) :) Vi ska fika (är det bara jag eller håller jag på och fikar all the time? Tror att jag lägger typ 400 kronor på det i månaden, om inte mera! NOT GOOD! Eller gott är det ju, men kanske inte så smart ^^) på något café som Jonathan har valt och sen så vet jag inte så mycket mer, blir väll promenera runt, vilket jag absolut inte har något emot xD !

Skriva är bland det bästa jag vet :)

Ylva hun, tack för att du ringde igår, behövde få ur mig allt. TACK! Tisdag snart? :)

// Happyface xD

It hurts

Mådde piss imorse, verkligen skit.. Fattar inte vad som händer igår.. Har inte fattat. Har känt på mig det här ett tag nu, men trodde inte att det skulle bli såhär. Igår, fattar inte att du kunde. Trodde att det va vi för alltid, även om det var kämpigt, man kämpar, man kämpar och försöker - om man känner att det är en äkta vän. Jag kände själv att det skulle ta kål på mig, men va redo att kämpa, redo att försöka. Du är min bästa vän någonsin, vad du än säger. Men, I guess life goes on. Om du inte orkar eller vill längre, fine with me. Det sårar och svider som fan, men vad har jag att säga till om saken?

Du var mitt liv, du var mitt allt
Du var den jag litade på som mest
den jag anförtrodde mig åt, den jag älskade mest
Vi sa att det vara vi för alltid,
att inget skulle komma oss emellan.
Det skulle vara vi, genom eld och vatten.
Genom festival efter festival skulle vi hålla ihop
Rock for Moc, det var vi
Sen började slutet, sakta men säkert komma emot oss
Vi kämpade, jag kämpade
Försökte och försökte
Det blev grinigt och svårt
Men jag älskade dig ändå, jag var redo att kämpa vidare
Hade kunnat ge mtt liv för dig
Men du orkade inte, du gav upp
Det är inte vi längre, det kom något emellan
Slutet är här, du gav upp.
Du orkade inte, du orkade inte kämpa
Jag älskar dig fortfarande, fastän du gav upp
Fastän du sårade mig, mer än någon gjort förut



Härlig dag iaf, frös arslet av mig imorse. Jag är ju smart nog att på den enda dagen som det verklige är svinkallt, bara ta ett par leggins och inte dubbelt lager som jag har haft varenda dag de senaste veckorna :P Smart smart! Sen tog jag ju såååklart inte mina vinterskor, utan min stövlar, KALLT!!

Labben va as skojj, vi planterade krassefrön xD I avjonat vatten, kran vatten, låg C på CuSO4 och i hög C på CuSO4, Haha hade as kul!! Satt och räknade krassefrön eftersom det skulle vara exakt 30 stycken i varje dosa xD Haha!

Lunchen va skojj, eller ÄR skojj, har fortfarande lunchrast. Har varit i matan två gånger och sammanlagt i två timmar tror jag ^^ Hade en väldigt rolig diskussion med Douglas på vägen tillbaka till skolan, 20 snabba frågor ^^ Och då menar jag snabba xD

Pusseli!!!!

Grammatikprov ^^

Såg att Anna hade dampat med kommentarer om hur mitt grammatikprov gick, samt hur det gick med snyggingen på tåget ^^ Så att, det gick såhär :

Grammatiken: Jag blev klar bland dom första, skrev hur fort som helst och kom till och med ihåg vad prepositioner va för någe! Men om jag får rätt, det är en annan sak xD Men nu till själva saken; jag tänkte på engelska, men skrev inte på engelska :P haha! Eller, jag tror att jag inte gjorde det iaf. För vi skulle typ inte skriva vad alla olika pronomsorter hette, utan vi skulle stoppa in ord under rätt rubrik, så allt stod typ redan :/ sen stod det inte exempel interrogativa pronomen och relativa pronomen, det stod bara pronomen :P

Snyggingen på tåget: Det satt en dunder snygg kille bredvid mig på tåget idag till skolan, blond, lagom rufsigt hår, läcker stil osv. Messade såklart Anna om det, och hon tycker SÅKLART att jag ska snacka med honom ^^ NEJ :P Men han gick av i Strängnäs som jag, dock tror jag att han gick till Thomas gymnasiet - USCH :P Haha (A)

Kanske måste ta och skriva lite nu, ska man kanske impa på Anne och skriva Svenska och Engelska bokrecensionerna och lämna in dom ^^ Haha, ska nog göra det xD Har man det klart (ska egentligen inte vara klart förren v.48)!! Eller naturkunskap, det är nog en bättre idé!

Men måste skriva mitt CV också, ska söka jobb under nästa vecka, dampa runt i alla affärer, som ANNA xD Och måste ha en underskrift från en person som jag träffar inom så ^^

Nä, naturkunskap blir det :)

Plugg, plugg, plugg :)

...är besviken på dig, man gör inte så. Inte mot en som står en så nära..

// hjansson


KÄNSLORNA FLÖDAR

Jag har skrivit två labbrapporter på två dagar xD PROUD!!

Är förbannad, besviken, irriterad, sur, grinig, glad, lycklig, upprymd, nervös - allt på en och samma jävla gång, bara för att det händer så GALET MKT just nu..!

Lov nästa vecka iaf, ska bli sköönt! Åka med tåget direkt från Strängnäs till Sthlm hem till kusiner på fredag - skönt! Träffa Jonathan på lördag = nervöst! Men ska ändå bli hur kul som helst!

Ska börja leta jobb också, springa omkring som Anna (hon är helt tooookig xD)
Btw, Anna, tack för idag, skönt att få prata ut med någon, ledsen att jag dampade ur alla känslor på en gång, blev bara så mkt med allt. Tack för att du ställde upp <3

Sovmorgon imorn - skööönt! Sova, sova, eller inte ^^ Trötter...

Mamma, tack för att du finns, känns så bra att kunna prata med dig - du är den mest betydelsefulla personen i mitt liv, älskar dig över allt annat <3

"Does it exist something as love at first written word?"

// Hannipanani :)

Plugg, plugg, plugg - PLUGG

Roliga veckor jag har framför mig.. Så här ser mitt pluggplaneringsschema ut för denna vecka och nästa vecka (jaa, jag ska plugga på lovet, har inte riktigt något annat val..):

Den här veckan:
Måndag: labbrapport momentanhastiget
grammatik
labbrapport reningsverk

Tisdag: grammatik
labbrapport krafter
Onsdag: labbrapport krafter
labbrapport reningsverk
Nästa vecka:
Måndag: sammanfattning kemi kapitel 4
labbrapport, kemi

Tisdag: bokrecension, Gömda av Liza Marklund
kemi, frågor kapitel 7
Onsdag: sammanfattning kemi kapitel 7 samt 10.1 - 10.4
Torsdag: Bokrecension, Hanging on to Max
Söndag: göra klart det jag inte fick klart på de andra dagarna

Roliga veckor va? xD Haha!

JAG ÄLSKAR MITT LIV <3

// PLUGGISEN xD


Lov snart? :)

Snart lov, snart lov, snart lov :)

Helgen har varit skön och avslappnad, kolla när Deap utklassade dom andra på scen i fredags, glo film med Robin under natten, fika med Anna på stan (vi satt på Waynes i nästan 3 timmar :O!!!) Hittade ett par skor som jag bara MÅSTE ha!! Ska köpa dom så fort jag får pengar, blev verkligen tok kär i dom!! Ah!! Sen hamnade jag hemma hos farmor och farfar, som tydligen hade kommit hem i torsdags. Men dom åker på torsdag igen. Idag så åkte jag, farmor och Minna til lca Maxi, fick nästan en röd ullkappa, men farmor gillade inte att det va kemtvätt, jag visste inte riktigt vad mamma skulle tycka om det så. Men sen när jag berättade om den så sa hon bara "det är väll inga problem" ! Jag vill ha den kappan!!!! Menmen..

Känner verkligen att skolan tar all min tid just nu, jag hinner inte umgås med alla, hinner inte träffa alla som verkligen betyder <3 Det är en pest och pina! Vill ju träffa alla, samtidigt som jag vill umgås med nya vänner och fixa allt plugg i tig.. Jag menar, jag ligger efter i kemin och matten, har inte gjort så mkt som jag borde ha gjort fram tills imorn.. fanfan... Blir plugga på lovet helt enkelt.. Och ovan på allt det så börjar det hemma igen.. Mamma märker ALDRIG när Per-Arne är kort mot mig eller bara ignorerar mig, hon ser bara när jag inte orkar vara trevlig och blir spydig eller något.. Så jag får skiten så klart. Jag känner mig inte hemma här längre, vill flytta. Strängnäs, snälla jag vill dit!

Jonte, Sara, Jojja och hela Café K, glöm mig inte, fastän jag aldrig hör av mig eller syns ute längre. Jag älskar er alla <3

Men i helgen, kanske Sthlm med mormor och morfar, TRÄFFA JONATHAN xD !!

(saknar dig pappa, men ska inte ge efter.. Men saknar dig något förbannat...)

"Känslorna river inom mig.

Jag känner hur de bankar och slår,

På mitt hjärtas hårda väggar.

De kämpar för att komma ut,

Ut i det fria.

Mitt hjärtas väggar stänger dem inne,

Inom mig, inne i hjärtat, inne i själen.

Vill släppa ut dem, men ändå inte.

Vill låta mig leva,

Ett liv fyllt av känslor -

Kärlek, lycka, hopp, hat.

Men jag vågar inte.

Vågar inte släppa efter

Och rasera mitt hjärtas hårda väggar. "

// Tröttis


Skrivskrivskriv ^^

Nää jag ska tydligen inte träffa Jonathan i helgen, han ska visst någonstans med SSU, kommer inte ihåg om det va Åland eller Öland (A) Så Robin kommer hit på fredag och vi ska glo filmer halva natten xD Käka pizza och snacka skit :P Ska övertala honom att vi ska ta en familjepizza, så vi har proviant hela natten och slipper springa upp och fixa mat hela tiden! Och pizza är faktiskt riktigt gott kallt! Speciellt vesuvio ;) Haha! Sen ska jag fika med Anna på lördag, hon bjuder xD She ow me one ;) Haha! Ska bli skojj, har mkt att tala om som vanligt :) ! Sen kanske Oskar kommer över, jag måste ju få höra om alla hans tjejer han flörtar med ;) haha, nää men det va så länge sen man snackade med honom ordentligt så det ska bli skojj!

Börjar känna pressen från skolan nu, det är en hel del.. Sitter just nu med två halvgjorda labbrapporter framför mig ^^ Kemi och fysik som vanligt då.. Satt igår i en och en halv timma och gjorde tabeller och sånt till fysikrapporten och nu har jag setat minst lika länge idag och bara räknat ut allt till kemirapporten - det tar tid! Det är mycket i de andra ämnena också: svenska och engelska bok till samma vecka - bokrecension samt munlig disskussion med grupp har jag för mig.. Kemin: rapporter, uppgifter, kapitel och prov. Fysiken samma där. Grammatiken - satsdelar, pronomen, läsförhör och ett gigantiskt prov i slutet av terminen. Men snart är det lov iaf, fast tror inte att jag kommer lämna alla böckerna i skolan för det, nä dom åker nog med hem allihopa..

Men det är galet skojj i skolan iaf! Skrattar varje Grammatik lektion, det är inte alls lika tråkigt med Grammatik som förut! Jag älskar det nu xD !! Haha! Och vi har sjukt skojj åt Linn, hon är gymnast men hon kan inte sitta på huk eller någon sånt för hennes vadmuskler är för korta, det tar svärstop :P Och så ramlar hon baklänges xD Garvar ihjäl mig varje gång!! Och idag på idrotten efter strykan så skulle vi stretcha, hon kunde inte göra en övning för det tog stop :P HAHA!!

Draman igår va as rolig, vi läste upp dikter. Som vi hade skrivit förra gången, fast vi visste ju inte vem som hade vems dikt och det va grymt skojj xD Jag fick Majas, Maja fick Joels och Linn fick min :P Haha, grymt kul va det!

Vad har hänt mer sen jag skrev sist då? (Jag vet att det inte va så länge sen men det hände så mkt hela tiden xD!!!)

Joo Ylva har köpt en råtta som heter Henry xD jag ska få komma till stallarholmen och träffa sötsaken snart xD !! YEAH!!

Jag har snart inte comviq längre, utan telia. Ska posta fullmakten imorn så jag slipper slösa pengar allt för länge till ^^ Tjänar lixom inte på att ha comviq längre, alla som jag ringer och messar till för det mesta har telia eller dylikt ^^ så snart, snart har jag också det ;) Haha!

Nää nu måste jag antingen sova eller fortsätta skriva, känner jag mig själv så blir det det sista alternativet (A) Suck... Är typ som "ta det lugnt, vad är det?", "Jag har inte tid att sova!!" Inte bra, inte bra. Men det är såå roligt xD !!!!! I LOVE MY LIFE <3 !!

"Hon är född i tidig vår,
då knopparna står tätt i snår.
Hon är så glad, hon är så god,
men störst av allt är hennes mod.
En dag hon ut genom porten gick
men inga skor på fötterna hon fick.
Trots detta kom hon till landets slut
och nyfiken över gränsen tittar ut..."
                         - Maja min vän :)

GODNATT xD !! // Hanni

Finally xD !!

JAG SKA TRÄFFA JONATHAN I HELGEN xD !! Han kommer hit och vi ska promenera och fika någonstans :) !! Ska bli spännande och se hur det går! Is he the one or not? Ah, scaaary!

Wellwell, nu sitter man här i skolan och ska fortsätta sitta här tills senare, ska nämligen plugga kemiii med Linnsansa :)

Menmen, kort sammanfattning på dagen och dess känslor? SUPER xD ! Allt har gårr finemang, lektionerna har gått fort och jag känner mig toppen pigg :) Dock lite smärtor i ryggen :/ och är hungrig, men det löser sig alltid :) !

"innan mörkret faller
ska jag lämna några varma rader
ska jag vara din starka vän
ska jag visa upp några bättre sidor
och lova dig någonting igen"
                    - Lars Winerbäck

PUSSHEJS xD

Helgen :)

Snacka om att jag är trött!! Och fy skäms på mig! Skulle ha pluggat hela helgen men har jag gjort det? NEJ! Usch och fy!! I fredags skulle jag ha gjort mina labbrapporter, men kunde jag hitta min miniräknare? Nej! Och jag får snart panik, är beroende av den :O ! Den kvällen slutade med att jag spelade poker med mamma, Per-Arne och Kjell ^^ Suck..

Igår va jag i strängnäs hela dagen, MARKNAD xD ! Faktiskt riktigt skojj :) Åt munkar med Sara, visade henne skolan och presenterade henne för klasskompisar :) ! Thats fun. Sen åkte hon hem, jag va med Hampus och dom tills efter fem någon gång, då kom Robin. Väntade på han vid Vasa och vi kilade sen hem till Anina :)

Hade grymt kul!! Haha, slutade att jag sov i samma säng som Ramen och Matte + Tarzan Buu (Aninas katt) Haha, det va lite smått skojj ^^ Egentligen skulle bara jag och Petra sova där men dom kunde inte åka hem för det blev lite för sent ^^ Menmen, det gick fiiiiiiint!

Är seg idag, orkar inte plugga... Men måste.. Sucksuck, skolan suger musten ur mig! Och har värsta ångest.. Inte bra, inte bra.. Stressa ner, ta det easy och ANDAS!

Snart är det lov iaf, ska bli skönt att åka iväg med Petra till deras lantställe - slappna av och bara vara :) Fast varken jag eller Petra tror att vi verkligen kommer kunna slappna av förrens sommarlovet är här, jag menar vinterlovet är bara på två veckor ^^ Spakryssning då kanske??!!

"The pointed second hand counts down the life I lead,
Marking off my legacy of worldly deeds,
Tick Tock, Tick
Constantly I think of things I can't complete,
Well it's time to throw them into the back seat...
Son of a Gun!
Life's a fleeting dream don't let it go...
Ya gotta make the most of it you know.
Don't stop now, don't let it slip away,
Live it up while you can and don't delay,
For the fleeting dreams they never stay..."
                   - Yu Yu Hakusho

// Tierd..

Stockholmsdagen xD !!!!

JAG ÄLSKAR STOCKHOLM xD Va sjukt lycklig över att få komma upp igen, det smittade till och med sig på Ylva :) (bara så att ni vet, allt handlar om igår^^) Bussen va försenad typ 40 min eller någe ^^ Vi sjöng hela vägen upp från Strängnäs - julsånger, disney och mkt mer, sjukt kul!

Sen sprang hela klassen till DN. Fick göra egna löpsedlar med kort på klassen och egna artiklar :) Våran löpsedel blev lätt bäst: KF07 sprängde skolan "Vi skulle bara labba" Haha! BÄST JU xD ! Min och Linns artikel blev lätt bäst (A) Haha!

 Jag goes crazy utanför Naturhistoriska xD

Sen åka till universitetsområdet. Ylvish har samma rulltrappe skräck som jag hade förut! Asså, panikrädsla för de där långa rultrapporna vid tunnelbanorna i sthlm, men det va coool lugnt :) Sen hade vi 55 minuter på oss att hitta en restaurang, äta och leta oss fram till Naturhistoriska och möta Markus och Anne där :) Gick prima bra! Sen in på cosmonova, den här gången svimmade jag inte i trappan ;) Lite virrig blev jag men ändå (A) Filmen va sjukt bra! Både jag och Linn blev helrörda, fast hon lite mer. Hon satt och grät i slutet :) Värsta sweety! men filmen va verkligen rörande. Den hette "Nilen, en flodfärd". Handlade om hur en grupp skulle ta sig ner för den blå nilen, som ingen annan någonsin har lyckats göra. Och dom gjorde det, på vägen fick man se de mest otroliga platserna - kloster och kyrkor mitt inne i öknen och bland bergen där de lever i sina egna kulturer, ruiner efter forna civilisationer, och allt va bara så grymt! Efter filmen sprang jag och Linn omkring och ville se allt, men eftersom vi bara hade 25 min så hann vi inte :( bestämde oss för att åka upp vi två någongång xD !!

 Några ur klassen xD

Bussresan hem va galet skojj! (okay, jag hade innan tjatat på allt och alla om att jag ville stanna kvar, men ingen ville stanna med mig..!) Åkte med Linn, Joel, Robin och Mr Pink :) Damn va vi skrattade xD ! Vi busringde runt och höll på att dö av skratt! Sjöng, pratade minnen, filmer och en massa annat! Älskar verkligen de människorna! Till slut va det bara jag och Robin kvar på bussen av oss alla, han skulle av i Strängnäs och jag i Eskilstuna så klart, lyckades inte övertala honom att åka med mig (A) Men iaf, vi typ sjöng ihop på sätena som om energin bara tog slut ^^ haha, men kul hade vi ändå :) PRAAAATA xD !

 Robin med Joels hatt xD

Sen väl hemma i eskilstuna så va det bara att i regnet springa till kyrkan, vricka till foten så den gör ooooont!!! Titta på film, träffa alla och sen cykla hem, som en isbit ^^ Menmen!


IDAG: Upp, trött som in i helvete och vi hade fortfarande ingen inleding till redovisningen ^^ Menmen, cyklade till bussen och halvt frös ihjäl ^^ KOM PÅ EN INLEDNING OCH DEN LYCKADES xD !! Hela redovisningen blev sjukt bra!! Damn we are the best ;) Sen har jag frysigt som ett djur hela dagen :( Jag och Linn skyndade oss till stationen (jag trampade snett IGEN!!!), tråkigt nog va bara Mr. Pink där och inte Robin :/ Menmen, Linn åkte och jag väntade på mitt tåg (orkade inte åka buss, haha) Sen kom Gillberg och Niklas, sen kom Petra och Anina xD Åkte hem, gick ner på stan - ville fika, ingen att fika med. FRÖS! GIck och köpte vinterskor och cykla hem som en dubbelisbit och sen väl hemma: SLÄNGA MINA CONVERSE!! UNDAN MED JACKAN OCH FRAM MED VINTERJACKAN PÅ HELTID xD !! Haha!! Mamma hade kul åt mig ^^

Menmen, nu sitter jag här, ska snart äta lyxmat och sen plugga hela kvällen :)

Imorn blir desto roligare ;) Strängnäs marknade och sen sleeepa över hos Anina xD !! Haha!! LÄNGTAR xD !

"Jag kanske borde åka utomlands.
Du säger att jag borde se mig kring.
Men jag har inte tid med någon annanstans.
Har inte lust med massa "någonting".

Jag vill se frost ur varje sommardagg.
Jag vill se skymning mitt i rusningen.
Jag vill se vimlet byta ytterplagg.
Jag vill se löven byta färg igen.
Du säger att jag har en liten värld,
men den är större än begär.
Jag vilar under himmelen
i höst på min planet.
Jag sjunger för mig själv,
fastän jag vet
att sånt kan kallas ensamhet.

Nu sköljer luften över sommardamm.
Nu landar folk och allting återgår.
Nu går passionen och blir allvarsam,
om någon sådan ännu återstår.

Jag blev utan, men jag klarar mig.
Det finns en park vid Söder Mälarstrand.
Dit kan man gå en stund och vila sig.
Man kan få nog av all panik ibland.

Det är nojor och normer, neuros och rosa neon,
och tomma tal i telefon.

Jag vilar under...

Persiennerna dras ner,
det mörknar och jag ber:
Låt mig bli din melankoliska vemodskavaljer.
En nattlig promenad
i en höstmörk stad;
jag kan inte önska mig nåt mer.

Så jag åker inte utomlands
förrän vintern fäller slutridå.
Här är ett skådespel i höstlövsdans
som jag vill se varenda meter på.

Du säger att jag har en liten värld.
Men den är snygg och full av flärd!"
                      -
Lars Winnerbäck

// JAG ÄLSKAR HÖSTEN xD !!!

skakis ^^

Haha, det blev tåg idag iaf ^^ Fast jag INTE skulle slösa mera pengar nu så blev det både tåg till skolan och mat på stationen.. HAHA och imorn går det åt ännu mera pengar, mat i Sthlm och tåget hem eftersom jag måste hem fort som fan :/ Menmen.

Ska ju sitta kvar i skolan idag också, jag Linn, Hampus och Martin måste fixa allt inför redovisningen på fredag ^^ Jag blev ganska irriterad på Hampus här om dagen, menmen, det löste sig iaf :)

Så jag fick släpa på datorn till skolan och eftersom jag inte kunde hitta axelremmen till väskan så fick jag bära den, och den va ju inte dåligt tung heller :/ ! Sen en väska till eftersom vi har idrott som jag ÄNTLIGEN ska få vara med på xD !!! FINALLY!!

Menmen, sent hemma ikväll och typ ingen mat idag heller ^^ Humor..! Nu sitter jag iaf här och fryser och vänster armen bara skakar av en okänd anledning :/  Läskigt!!

Helgen blir iaf grymt bra tror jag xD !! Oh yeah ;)

// Hanani Panani <3

ah :P

Jag är grymt trött och fryser satans mkt, men är åh så lycklig :)

Fast jag kan inte träffa Jonathan på torsdag :/ Måste jobba.. AH! Och jag har inga pengar på mobilen så kan inte få tag på honom och berätta, han är inte ens inne på msn ikväll verkar det som :( Fan..

Menmen, är galet trött så måste verkligen sova nu! Fast dagen va rolig :) STÅLFORS :P Träffa alla gamla lärare och såklart, PER-MAGNUS xD Haha ska dit med sockerkaka, eller kladdkaka någon onsdag snart :)


"Ingen har större kärlek än den som ger sitt liv åt sina vänner" Joh. 15:13


// Goodnight :)

(Btw det stavades visst Jonathan Giertta :P)

Mum <3

Happ då blev man väckt vid fyra imorse av att lampor tänds, toaletten och duschen låter och någon stönar omkring. Två minuter senare får jag reda på varför: mamma och Per-Arne har kommit hem och är båda matförgiftade ^^ Vilket pris för att åka utomlands. Och ovanpå allt det så va maten där nere grym äcklig och dom vill absolut INTE åka tillbaka, är nu glad, verkligen glad över att jag stannade hemma :)

Så hur många timmar har jag sovit i natt? Hm, joo mindre än fyra ^^

Men skönt att ha mamma hemma igen, har faktiskt saknat henne lite. Få prata om allt och inget och bara umgås med henne igen :) My mum, only mine <3

Damn, gillar dig galet mkt, kan inte själv fatta det <3

Btw, har nu bestämt mig - hoppar av italienskan, kommer inte orka/hinna lägga ner så mycket energi på det som jag skulle behöva för att lära mig språket. Och jag vill inte göra det halvdant, för då kommer jag tappa intresset och det vill jag inte. Nä ska jag läsa italienska, så ska jag göra det ordentligt.

"je veux etre le chevalier de ton coeur pour étèrnité et on pourrait
nager dans une mer d'amour au-decu des etoiles"
       - Jonathan Gierta



//Vinterbarnet som tokälskar hösten :)

Jonathan

Hur kan en person som jag aldrig har träffat påverka mig så mycket? Jag har pratat med han i kanske en vecka på msn, inte ens det tror jag. Och redan går jag och tänker på honom kanske 50% av tiden. Han är så underbar, han har humor, är snäll, förstående och glad. Jag blir bara så glad över att se honom i cam eller bara snacka lite på msn.

Hela helgen gick utan att jag fick prata med honom, blev nästan galen. Fick abstinens. Sen äntligen nu ikväll loggade han in, gosh va glad jag blev :)

Han sa: vad har du gjort med mig kvinna?
Jag sa: jag vet inte, vad har du gjort med mig?

Jag tycker verkligen om honom, fast jag aldrig har träffat honom.

"Every little day
Every other little daaaay
You take my breath away in
Every little way
Every other little waaaay
It feels so good and
I get high on you baby"

// LOVE


Söndag

Seg söndag faktiskt. Är så sjukt trött! Men kanske inte så konstigt eftersom Nic gick härifrån vid halv fyra i natt och jag och Petra somnade strax där efter ^^ haha.

Vi kollade på dagboken igår kväll. Blev sjukt sentimetala, filmen va så sorglig och så damn bra! Vi grät floder och och sunshine. Men sjukt bra film! Sen fick jag äntligen se "Stomp the yard" också, vi laddade ner den och Nic kom för att se den med oss :)

Menmen, idag va det :) Morfar hämtade mig vid halv tolv så jag fick inte cykla dit :/ Menmen, ganska skönt att åka bil ändå för det är riktigt kallt ute! Fast cykla hade också varit skönt.. Och bra. Hm, man kanske ska ut och cykla en sväng nu (A) Maybe, får ringa runt och kolla lite ifall någon vill cykla med mig xD

Fick mat hemma hos mormor och morfar, riktigt mums :) Råtstekt potatis och fläskfilé, smaskens xD
Och sirapsäpplen till efterätt. Efter det somnade jag (A) Va så förbannat trött så jag tänkte jag går och lägger mig och vilar middag som morfar :P (måste ju prova på penionärslivet lite, haha, så man vet vad man har att vänta och kan förbereda sig mentalt menar jag xD) det slutade med att jag sov i lite mer än en timma ^^ Vaknade lagom till kaffet och till det blev det så klart ännu mera fika, halloncheescake, smask xD ! Känner mig som värsta moffen här ^^ Bara moffar gott. Haha, så antingen sticker jag ut och cyklar, eller springer :)

http://www.smslandet.se/?r=309493  Gratis sms här :) !

Miss you a bit... Or actually I miss you a lot..

Och jag fryser!! Jag fryser något förbannat :P ! Fattar inte xD måste nästan dra på mig en stor tjock fet stickad tröjja och några extra raggisar :) haha! sen ska jag äta mormors köttbullsmacka och dricka varm choklad, fast kanske måste cykla iväg och köpa mjölk då ^^ Och då får jag ju min cykel tur ;) haha den du! Värsta smart! Nä, men då måste jag ju iväg nu, vet inte ens när Ica Slagsta stänger :/ Haha, bra koll man har! Eller så tar jag en promenix dit, det låter nästan bättre. Joo så gör jag :)  Eller så dricker jag te istället (A) Haha!!!

"I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need.."

// Coldy

Ny klippt xD !

Ah, äntligen har jag klippt mig :) ! Och färgat håret, det är så grymt skönt! Slippa den förra, tråkiga ensidiga frisyren :P Haha ^^ Satt hos Carro i två timmar tror jag, älskar att vara där. Det är så kul att ändra håret :) It makes a huge different!



Sen möta Anna, vi kikade runt lite på skor, dom hade fått in storleken på skorna jag vill ha xD ! Damn va bra dom va! Fast mamma  måste kila på dom iaf, hon är bättre på det där med varma skor än jag är.. Vi kilade vidare till Waynes (efter många om och men) och åt lunch, kyckling och fetaost sallad - SMASKENS xD ! Och vilka kommer ingående om inte Jonte, Jojja och Emma?! Haha, va lite skojj faktiskt, dom gillade min frisyr och mina nya brillor. Happy for that :) ! Så där satt vi inne på Waynes till Janina kom. Drack kaffe efter maten också, en latte med vitchoklad smak. Faktiskt riktigt gott! Måste dricka den flera gånger xD ! Sen kom jag på att jag skulle köpa leggins, så vi hamnade på Gina. Och det slutade så klart med att jag köpte mer än leggins ^^ En tröja och en "hängslekjol" också :) Ska ha det på mig på torsdag till Sthlm, ska ju förhoppningsvis träffa Jonathan då! Hihi (A) !

Vi va inne på Carlings och studsade runt, musiken va så glad och studsig så vi studsade fram till disken och frågade vad det va för musik :) Anna ska nu ladda ner skivan åt mig och sen skicka vidare den till mig :) (här är man olagliga^^) Studsade sen ut därifrån och vidare!

Nu sitter jag är hemma i köket och funderar på om jag kanske ska orka börja städa idag redan ^^ Måste iaf göra det imorn, och det kan ju inte vara stökigt och skitigt om Petras kompisar kommer hit :P Amnäs snubben och en till ;)  Haha xD!

Så skönt med helg faktiskt, få slappna av lite :) Fast måste plugga lite också, har ju svenska redovisning av grupparbetet på fredag så. Får se hur det går. Har ju inte ens haft två veckor på oss :/ Menmen!

"Was it you who spoke the words
That things would happen but not to me
All things are gonna happen naturally
Oh, taking your advice and I'm looking on the bright side
And balancing the whole thing "


Like a lot

Grattis sweety :)

Grattis på 19-års dagen snygging xD ! Hoppas du fick en bra dag, saknade dig inne på msn idag.. (A)

Skönt att få träffa Gustaf idag, har saknat att snacka med den killen :P Haha! Gosh va mkt man har missat i hans liv på 3 månader ^^ Och han har träffat en tjej i England, so happy for him xD !

Ylvish Pylvish födelsedag idag också xD ! Damm va alla fyller år ^^ Bjöd henne på glass och sen fick hon dampa hem efter skolan för att hinna fixa allting till kvällen. Haha, she is so fun that girl :) FRIENDS <3 !

Nu är det helg - galet skönt. Städa på söndag och ha kul och mysa imorn. Så underbart, sen kommer mamma hem på måndag morgon. Saknar faktiskt henne. Det är svårt att fatta att man ena sekunden, ena dagen bara önskar att dom skulle försvinna så man fick vara ifred. Okay det är grymt skönt att vara ensam, att få vara ifred, att bara få vara. Ensamheten är ens bäst vän ibland. När det blir föt mycket socialt orkar man till slut inte. Därför har det varit så galet skönt att vara ensam. Men, ändå så saknar jag mamma som fan. Hon är ändå min mamma, hon är den som ställer upp, den som förstår och finns där dygnet runt året runt :) Min mor, hon är den bästa <3

Saknar dig faktiskt, saknar vänskapen vi hade. Varför lät vi allt förstöras? Vi va så tajta, men inte längre. Miss U, I really do <3

MEN, jag älskar mitt liv just nu, har min skola, mina vänner och mitt jobb och snackar med en grymt fin kille :)

"Gå med solen
Gå med värmen
Gå med lusten, leken, färgen
Gå dit hjärtat ditt begär
Gå med Gud som kärlek är"


Stay chill ;)

JAAAAAAAAAAAAAAAA xD

JAG KLARADE FYSIKPROVET!!!! Fick 11.5 av 18 och G-gränsen va 8 xD !! I MADE IT xD ! Damn I'm happy !!

"När min dörr är stängd och min lampa släckt
och jag sitter svept i skymningens andedräkt,
då känner jag runtomkring mig röras
grenar, ett träds grenar.


I mitt rum, där ingen annan bor,
breder trädet ut en skugga så mjuk som flor.
Det lever tyst, det växer väl,
det blir vad en okänd menar.


Någon andemakt, någon hemlig makt
har i trädets gömda rötter sin vilja lagt.
Jag är rädd ibland och frågar ängsligt:
Är vi så säkert vänner?


Men det lever lugnt, och det växer still,
och jag vet inte vart det strävar och vart det vill.
Det är ljuvt och trolskt att bo så nära
en som man inte känner..."


Jag visste inte att en diktare kunde påverka mig så mkt som Karin Boye har gjort, hennes verk är helt otroliga! De beskriver viljan att vara den man är men inte våga eller kunna visa det. Andra är bara helt otroligt och beskriver andra känslor som man också känner igen sig i.

// Tro, Hopp och Kärlek

Kallt xD

Oh, det är så galet underbart kallt ute! Nu trivs jag verkligen xD ! Fick ha på mig min älskade vinterjacka idag, blev yber glad när jag frös så mkt i skinnjackan när jag gick ut först ^^ Det va bara in igen och byta till vinterjacka! Lovely!!Sen cykla till bussen, frös om näsan hela vägen - jätte skönt faktiskt :) ! Nu sitter säkert alla där och tänkte "damn va knäpp hon är, hur man kan gilla att frysa?" Men det är bara så att jag är ett höst/vinter barn och bara älskar det! Kyla, mössor, stickat, vantar, halsdukar och allt - jätte kul!!

Funderar på att hoppa Italienskan. Okay, det är skojj att lära sig ett nytt språk. Men egentligen, hur mycket lär man sig på tre år?? Jag kommer inte ens orka lägga ner så jätte mycket energi på det. Eftersom kemin, fysiken, matten mm tar grymt mycket energi/tid. Så jag kommer inte fokusera så mycket på Italienskan som jag borde göra om jag vill lära mig det. Fast att få åka till Italien skulle vara skojj. Grymt skojj. Fast egentligen, tror nog hellre att jag vill uppleva Italien på egen hand för första gången. Tror inte riktigt att vi kommer åka till Venedig, Rom, Neapel, Pompeji och alla andra ställe jag vill till och bara måste få se första gången där nere ^^ Men måste ha mammas underskrift på ett förbannat papper, så det blir väll Italienska en vecka till eller någe ^^

Idag ska jag äntligen få komma till Café K igen, har inte varit där på EVIGHETERS EVIGHET! :P Ska bli grymt skojj! Få träffa alla igen, och bara snacka om allt och inget med Sara :) ! Hon har tydligen en massa om Kim att berätta, alltid skojj med skvaller om någons pojkvän ;) Haha xD !

Nä, nu ska jag kila upp till lektionen, har naturkunskap ^^ Dampade som fan med dom frågorna igår, blev 7 A4 sidor ^^ Hur orkar jag? Det är skojj xD !

Om du är ens hälften så underbar in real life, så är du helt toppen!

Relax and enjoy the weather ;)

// Höst/Vinter barnet xD

Oj då ;)

Söt, snäll och rolig som få :)

Skönt att få sova ut imorse faktiskt, gick upp åttta :) Blev iofs tvungen att släpa på Hampus feta väska eftersom han inte ska bo här med den här veckan ^^ Tungt! Men det gick okay. Matte lektionen va till och med rolig och Grammatiken med :)

Fast jag måste säga att komma hem och hitta mormors köttbullar i frysen är nog bättre än allt annat xD ! Plus skånsk leverpastej xD ! Men nu ska jag plugga lite matte, kemi och naturkunskap :)

"Det är lite mer hjärta i kärleken om man fått kämpa lite för den"   - Jonathan Gierta


image4  jag vill så ha någon att promenera med nu i höst..!



// Happy girl 


PALLA!

AH!! FYSIK PROVET GICK KÄPP RÄTT ÅT SKOGEN!! SKIT OCKSÅ!

Blir så irriterad, igår kväll när jag pluggade med Martin och Hampus, då gick det SKIT BRA! Men såklart inte på provet! BLÄ! Blir säkert inte ett helt höstlov för mig nu iaf :/ Fan..

Menmen.. Börjar tröttna redan, this is not good! Helg snart?? ORKAR INTE! Jag behöver lov..
Petra + Hanna + lantställe = sant = VILA      LÄNGTAR

Menmen.. Klippning på lördag - SKÖNT! Vill bli av med det här hängande håret som lockar sig och ser ut som det vill ^^

Btw, grattis Per-Arne idag :) 40 år och den jäveln och mamma är i Tunisien! BLÄ! Vill också dit..
Nu känns det som att det verkligen skulle behövas. Ligger efter i matten till och med ^^ Vi ska ha räknat 4 sidor (tror jag) sen provet, jag har inte ens gjort en.. Jag är för trött i skallen och jag fattar bara inte :/ Damn...

Menmen, nu ska man kanske ta och sova, Hampus lär ju ha somnat redan så ^^ Hope so :)

// GOODNIGHT! (från en trött, snart utbränd och sömnbehövande person)

"And through it all
How could you cry for me?
Cause I don't feel bad about it.
So shut your eyes,
Kiss me goodbye,
And sleep.
Just sleep."

(damn, he is great!!)

RSS 2.0