New years eve ;)

Vaknade elva av att hr, Chistina ringde ^^ Damn, jag som hade tänkt att sova läänge idag men men, segade mig upp och käkade frukost. Sen tränade jag lite med pilates bollen igen, riktigt skojj! Satt på den och balanserade i 16 min, stolt! Vid 13.20 segade jag mig in i duschen och vid två var jag nästan klar :) Najsiga kläder vettu ;) Damn! Har aldrig använt klänningen förut så det är dags!

Pratade med Tim i telefon, diskuterade Eskilstua revyn och Strängnäs revyn, vi ska gå på någon tillsammans eftersom jag aldrig har varit på en ^^ Haha tydligen så har jag missat något riktigt najs! Men det ska vi ändra på xD !
Så nu sitter jag här, ready for party all night long - men ska ta det easy, springer väll iväg när Johan och Mattias kommer med spriten och ska hälla i mig ^^ Springer och låser in mig på toan eller gömmer mig under Marcus säng ^^ haha!

Gott nytt år på er alla!! <3

image46

thoughfull

För tillfället känns det riktigt hopplöst, faktiskt.. Jag letar efter tecken men hittar inga.. Snälla säg någoting, är det värt det? Tell me something.. Please, you are you - I know, but please.. Jag vill så gärna, verkligen.. Should I take the easy way, or the hard way??

<3

Du fick fjärilen att vakna och lyfta mig högt, högt upp

Ipod xD

Btw, jag har fått en Ipod!! En blå, grymt najs och fin Ipod!! I love it! Fick den av pappa, Minna, farmor och farfar i födelsedags present, såå underbart :) !!

image45 Jag bara tok älskar den :D

Har setat hela dagen och pillat med den nu :)

Soulmate to be <3

Känns verkligen som att jag har hittat min soulmate. Vi har grymt mycket gemensamt, snackar om bokstavligt allt mellan himmel och jord, har hur kul som helst tillsammans och allt känns bara så naturligt. Hur najs som helst faktiskt! Känns som att jag har kännt honom i evigheter, och ändå har vi bara umgåtts i typ 2 dynd, msn + phone. Känt honom en vecka, eller a lite mer - men redan sååå bra vänner :) Långa konversationer, långa samtal - wonderful. Han har så skön stil och står för den han är, det är egenskaper jag diggar stenhårt :) Naturlig till allt vad naturen innebär

Tim Ekstam - my soulmate to be :)

image44 Här är min glassiga glassätande soulmate :)

Hey, just somw news here for you ;) !

Det är nu en vecka kvar tills min födelsedag xD !!! OCH JAG SKA FÅ MIN ÄLSKADE BLÅA IPOD!! Nice nice! Längtar som bara den, mys pys :) Ska bli najs, då är det sen 1 år kvar tills 18 = krogen och tatoo ;)

Bonde söker storstad ^^ ?!

Igår kväll fick ju då Tim joooooordens svåraste gåta av mig, han skulle gissa vilken sport jag hade fått i (Tynglyftning då) och han fick crazy mycket med ledtrådar! Det tog honom strax över en timma att få fram namnet och sporten, hade såå himla skojj att det går inte att beskriva! Han dampade loss ibland för att han bara INTE kunde komma på vad de var fastän han hade fått så galet mycket ledtrådar. Lockade fram honom till slutet, var nästan som att jag fick skriva hela ordet utom sista bokstäven eller något, men till sist kom han på det xD

Har varit ute hos Grevby idag med Tim, riktigt najs faktiskt! Vi blev upphämtade på stationen i Läggesta av Grevby och hans mor och sen bar det av bort ifrån civilisationen ut på landet. Blev hel ställd när vi kom fram, dom bor verkligen på en bondgård xD !! Så idag har jag varit bonde för en dag. Har hoppat runt bland höbalar (god damn fun!), varit ute och promenerat med en häst, nästan mockad fårskit, sett ut som en hästtjej (enligt Tim ^^) - jag hade nämligen på mig hans mjukisar, stövlar lånade från Grevbys, Tims sjövärnkårens munkis och en lånad jacka + mössa och ridhandskar. A true horse girl to everything but the truth xD Stiligt stiligt!

Johan fick samma gåta som Tim fick igår kväll (om tyngdlyftning) och han knäckte den på typ 5 min, såå ägd du blev Tim, så ägd!!! Spelade Guitar Hero, fobollsspel, ännu mera Guitar Hero och sen lärde jag mig Diabolo! Riktigt god damn nice måste jag säga :D !! Är såå grymt stolt över att jag lyckades fånga och allt, damnit ;) I'm good, maybe I should learn some more stuff like that. Men Grevby var ju bara för grym på allt det där, han hade värsta flyttkartongen fylld med "clown/cirkus" stuff som han verkligen kunde behärska! God damn! Blev riktigt chockad när han satte igång, det slutade med att Tim och jag klassade honom som: Bonde, cirkusartist och civilinjenjör. Snacka om olika karaktärer - fun stuff!

Men riktigt härlig dag faktiskt! Riktigt najs, var riktigt skönt att vara ute på landet, riktigt skönt. Trodde aldrig att det skulle vara så coolt att skutta omkring ibland höbalar och köra diabolo samtidigt! Man satt faktiskt riktigt skönt på höbalarna, hm.. Man kanske ska ta in några och stoppa upp och ha dom som bänk/soffa i stället, damn - det kanske skulle bli skönt xD !! Haha, damn I'm crazy ^^

Hade en riktigt principhetsperiod sen på tåget hem, var sååå sur på mig själv för att jag inte hade vågat gå ner hela vägen till smedjan i natt (jag och Tim var ute och sprang omkring bland berg och buskar. Bestämde oss sedan för att kolla sen gamla smedjan där Tim slaktade får när han var mindre - spoooooky) och var nästan på väg att hoppa av tåget med Tim i Strängnäs och åka hem med honom bara för att gå ner till smedjan och in i den ^^ Snacka om en typisk "Hanna princip sak idé som tar över sinnena och gör mig ännu mera galen och insane än vad jag redan är" ^^

André ringde idag också, blev riktigt glad över det, det värmde :) I Miss U, I do. Längtar tills min födelsedag (A) Men iaf, han skrämde mig rejält. Han har legat på akuten nu perioder i några dagar och tagit prover och shit för att det som han trodde var matförgiftning tydligen hade visat sig vara bildtarmen! Så jag är orolig för honom nu, god damn orolig.. Vet att han sa åt mig att inte vara det, men det är grymt otroligt svårt att inte vara orolig! Hoppas det går bra, I really do. Men det var skönt att höra hans röst, hade faktiskt gått och tänkt på att ringa honom nu ikväll i några timmar när han ringde - värsta tankeläsningen mellan "Mitt ute i ingenstans" och Arboga :) Sweet som en viss söt person skulle säga :)

Nä nu måste jag sova, jag riktigt känner hur ögonlocken faller ihop på mig och förpestar min vakna tid här i min grymt sköna säng som är ganska stor. Måste kanske sova, har dock svårt att sova ensam nu för tiden eftersom jag typ aldrig gör det då jag typ sover borta en natt i veckan minst och senaste tiden i skolan typ aldrig var hemma ^^ Menmen, det är lika bra att vänja sig igen antar jag, but I hope not ^^

Men iaf, Goooood night

Poetry

Små ting

Orkar du inte ett steg mer,
inte lyfta ditt huvud,
dignar du trött under hopplös gråhet --
tacka då nöjd de vänliga, små tingen,
tröstande, barnsliga.
Du har ett äpple i fickan,
en bok med sagor där hemma --
små, små ting, föraktade
i den tid, som strålade levande,
men milda fästen under de döda timmarna.
- Karin Boye

At the countryside at Tim's place :)

Åkte hem till Tim idag, tidigt tidigt - bussen gick vid halv tio och jag och Petra somnade vid typ fyra i natt så det var bara att släpa sig upp vid åtta ^^ Men väl framme i Strängnäs (ack du underbara stad) så var jag pigg igen! Tim mötte mig vid busshållsplatsen i Sundbypark och sen promenerade vi hem till honom på gräääävlingsvägen xD ! Snackade åter igenom allt och inget och åter igen ganska bokstavligt ;) Haha! Men iaf, vi sprayade hans grymt najsiga bokhylla och även lite andra detaljer i huset!

Vi har lekt med helikoptrar och lagat mat, setat och ätit en lååååång middag med hans föräldrar och en massa annat xD Nu dricker vi te och ska typ snart ut och promenera, hell yeah xD "En mil är inte så långt ;)" Haha! Najsnajs!

Crazy evening och jag ska stanna över natten, vi ska iväg till Grevby imorn och mobba skiten ur honom ;) Jag ska spöa skiten ur dom på Guitar Hero och Grevby ska tydligen lära mig cykla på en enhjuling ^^ Mohaha, jag kommer bryyyyyta benen xD !! Eller iaf stuka foten igen (var som sagt ett tag sen nu ^^) Haha!

Sweeeeeeet dreeeeaams!!!! <3


(Btw, JAG SKA FÅ EN IPOD AV PAPPA OCH MINNA I FÖDELSEDAGS PRESENT xD !!!!!! )

Pääätras christmas gift :)

Hela kvällen blev galet lyckad! Verkligen underbart, hon tokälskade allting :) Det blev mat i form av My Sunshines favorit risoni och kyckling - najs najs! Efter det, mysigt prat med gott att dricka i soffan med dunder mycket tända ljus. Plus en smaskens kladdkaka som smakade såå mycket choklad! Efter det så ner i badet, dunder mycket tända ljus, härlig musik - allt för min bästa vän :) Ansiktsmasker, crazy pics, hårinpackning, oljor och allt man kan tänka sig på ett hemmaspa :) Marcus och Ante ringde också och ville träffa oss så dom skulle komma dit, jag sprang ut i endast handduk och träskor på gården och letade efter husnummer - Petra var vänlig nog att ta kort xD !! Haha!

Men kvällen kan inte beskrivas i ord, helt seriöst det går bara inte! Blev så galet lyckat och great att det finns inte. Tror att det blev en suprise att minnas, jag kommer iaf ha den här kvällen i hjärtat för evigt <3

Kvällen avslutades med att vi drog med Marcus och Ante hem, spelade Guitar Hero (Jag, Hanna Jansson, klarade Dragonforce på Medium!!!!), tittade på Råtta-filmen (kommer aldrig ihåg hur den stavas ^^) och vi kom hem vid halv tre/tre typ ^^ Najs najs!!

A crazy night to remember <3

Risoni med varmrökt lax och saffran

Den här rätten påminner om en risotto, men trots att risonin ser ut som risgryn är det en pastasort.


4 portioner
20 minuter

INGREDIENSER

1 gul lök
olivolja
1/2 g saffran
8 dl vatten
2 tärningar grönsaksbuljong
4 dl risoni
2 dl gröna ärter
250-300 g varmrökt laxfilé
ca 200 g cocktailtomater
1 liten röd paprika
150 g färsk babyspenat
salt
nymalen peppar

Till servering:
citronklyftor

S´å här gör du:

1 Hacka löken och fräs den i olivolja några minuter utan att den tar färg. Låt saffranet fräsa med mot slutet.
2 Tillsätt vatten, buljong och risoni och koka sakta under lock cirka 11 minuter. Blanda ner ärterna när någon minut av koktiden återstår.
3 Plocka laxköttet i mindre bitar. Dela tomaterna och skär paprikan i små tärningar.
4 Vänd försiktigt ner lax, tomater, paprika och spenat i risonin. Smaka av med salt och peppar. Servera med citronklyftor.

image43 mums :)


Recept crazyness xD

Jag har gått och blivit helt knas :D Sitter och sparar ner en massa recept i OneNote, började med att jag skulle leta efter ett recept på en kycklingrätt, slutade med att jag hade 19 olika kycklingrätter och 26 andra recept :P Och jag fortsätter leta! Tror att jag har setat med det här i över en timma nu, allt för att det är såå himla skojj att hitta recept :D !

Lite roligt dock att hitta ett recept som är nästan på pricken likt det jag hittade på för ett år sen med kyckling och en massa örter! Najsnajs :)

Nä nu ska jag fortsätta leta recept ;)

Bakplåtspapper ^^

Skulle sätta igång och baka en smaskig härlig kladdkaka för en stund sen, började med att jag inte hittade ägg så att det räckte, så ner för trappen och in i det iskalla rummet som också kallas för matkällare och fram med ett paket ägg. Hade i alla ingredienser och det såg riktigt bra ut, rörde ihop allting och märkte att smeten blev lite knas, hmm, kollade också efter bakplåtspapper vilket vi tydligen inte hade! Panik! Jag menar, man kan ju inte baka kladdkaka utan bakplåtspapper - hallå! Mamma kunde inte åka iväg, hon hade gäster ^^ Så kära Per-Arne fick ta bilen och brumma iväg till Ica och köpa bakplåtspapper åt desperata mig ^^

Under tiden tänkte jag: Nu ska jag rädda smeten. Smart som jag är så har jag i ett ägg till, lite för löst blev det resultatet. Men då kom jag på den briljanta idéen om att jag kunde ha i lite till av varje grejj. Och det blev bra :D Dock är jag på värsta bakhumöret och har en massa idéer som far omkring i huvudet, kakor, bakelser och allt ^^ Damn damn damn, det börjar komma tillbaka igen ^^ Och tro det eller ej, bakplåtspapper behövs till varenda idé ^^

Jag är också jätte sugen på kycklingspett med färska champinjoner och röd paprika med risoni till! Eller en smaskig kycklingwok (vilket jag för övrigt ska få äta på fredag xD) eller varför inte en blodig köttbit med råstekt potatis eller potatisgratäng! Mums!

Eller en sallad med rostbiff och kinoa! Haha jag tror att min matlust börjar komma tillbaka xD !!

image42

It's god damn cold in here!

Jag fryser som jag vet inte vad!! Kan inte sluta!! Har jätte mycket kläder på mig men kan ändå inte sluta frysa, mamma springer omkring i t-shirt och fryser inte alls :S Undrar om jag kan få henne att tända ALLA ljus i hela rummet där uppe, fast då kanske alla andra börjar svettas och vi får lida av syre brist i stället - who knows ^^ Men damnit, man ska ju inte frysa heller, NOT GOOD!

image41 Mina nya gosiga varma tofflor, inte ens dom får mig att bli varm igen ^^


Man kanske ska sticka ut och springa i bikini (det finns ju ingen snö som man kan hoppa i så drastiska åtgärder krävs ^^) så man blir riktigt nedkyld för då lär jag ju tycka att det är varmt inne, right? Eller så drar jag på mig ännu mera kläder - det är ju faktiskt också en idé, men snacka om att jag kommer vara en liten tjockis i så fall om jag drar på mig mera kläder än det här :P Haha xD

Mum's birthday :)

Mamma gillade sin present, tur det :) Jag gillar den också ^^ ! Det är en kanna med en"visp" i som man gör varm choklad i! Riktigt najs mojäng om jag får säga det själv!

Är väldigt trött idag, jag sa hej då till Tim vid fyra i natt ^^ Vi har då setat och snackat non stop i mer än 5 timmar! Tiden bara flög iväg! Men det var riktigt skojj, talked about everything between heaven and earth (bokstavligen med tanke på att han ska bli pilot och jag funderar på arkeolog xD)

Mamma väckte mig vid tio och vi skulle äta födelsedags frukost tillsammans, hon hade gjort varm choklad med sin nya chokladmaker xD Riktigt mums faktiskt! Jag har nu också halv städat mitt rum (meaning att jag har plockat undan och så men inte dammsugit ^^) och nu väntar jag på att jag ska orka palla mig upp och käka någonting och sen vänta på tjocka släkten, najs najs!

Sitter här och fryser som en isbit as usual, har på mig tre tröjor, jeans, strumpor och mina nya tjocka tofflor - ändå fryser jag som ett as!! Damn damn, fast jag tycker liiite mer synd om André som måste duscha utan varmt vatten ;) Haha xD !

image40 Mamma i hennes riktiga element ;) Men GRATTIS MAMMA :D 44 år, så jämt som det kan bli eller hur ;) !


Rätt så freaking scary!!

Satt och laddade upp bilder på bdb när jag såg att jag hade fått en kommentar, det var på en bild från igår med farfar på. Någon tjej ifrån dalarna hade skrivit: "Nä men det är ju Erkki!" Jag typ what?!? Skrev tillbaka och frågade hur hon kände min farfar och höll på att svimma när jag läste hennes svar ^^

"din pappa är kusin med min mamma, så de gör väl att vi blir tremänningar eller något sånt :>"

Hur coolt som helst!! Tjejen heter Sanna och är en tremänning eller något till mig, hennes morfar och farfar var syskon ^^ Tydligen så har hennes familj pratat hur mycket som helst om mig och hennes mamma har tjatat på henne om att hon skulle leta reda på mig ^^ så hittar hon mig på bdb ^^ Hur najs som helst :D

Så helt plötsligt, bara sådär så har jag fått ett helt gäng med nya släktingar in i bilden xD Hur najs är inte det?! :D

image39 Här är Sanna, min "nya" tremänning :)


Christmas night xD

Julaftons kvällen blev faktiskt riktigt suuuper najs till slut! Kalle Anka tittades på, som traditionen säger, hemma hos pappa av mig som skrattade åt alla knasbollas som är med xD Speciellt fågeln som far omkring och bara är såå söt :) Jag skrattar lika mycket varje år åt honom! Sen packades allting ner och jag åkte hem till moder jord. Väl där så blev det ännu mera mat som skulle ätas. Det var bara jag, mamma och Per-Arne men ack så mysigt, trodde faktiskt inte att det skulle blir så trevligt som det blev! Sen efter maten, okay jag åt inte så mycket eftersom jag hade stoppat i mig mat typ non stop hela dagen, så blev det julklappsutdelning. Vi gjorde så att eftersom det bara var vi tre så gav vi ut en present, personen som fick den skulle sen gissa vad det var och sen öppna - efter allt det så gav vi ut nästa present och proceduren upprepades. allt detta för att dra ut på tiden och ha så roligt som möjligt :D

Jag fick en massa najsiga presenter som jag verkligen ville ha ^^:
- en sidenpyjamas
- raggsockor
- Labyrinten av Kate Moss
- Tofflor
- Hörlurar till min förhoppsningsvis framtida Ipod Nano
- Skrivboken som jag verkligen, verkligen hade hoppats på att få xD
- En väska
- mm :)

Efter alla julklapps öppningar så somnade jag i soffan i mammas knä iklädd min nya najsiga sidenpyjamas och mina nya söta, röda raggsockor :) Vaknade kanske 30 min senare och kände mig allmänt sliten och riktigt liten - var ett tag sen jag hade somnat i mammas knä om man säger så ^^ Men jag bestämde mig då för att vi skulle koka en massa kaffe (baktanken med det var att jag behövde något för att hålla mig vaken ^^) och spela TP :D Hade inte spelat sällskaps spel med familjen på evigheters evigheter så det var faktiskt dags, och grymt skojj var det! Måste börja umgås mer med mamma och pappa 2 nu tror jag, har faktiskt saknat det! Får se till att vara hemma lite mera kanske (A) Men iaf, det var galet skojj!

"Vad heter floden i Kina som har fått sitt namn efter det gula slammet som vattnet för med sig?
- Yellow Mandarin?
FEL! Gula Floden"

"Vad hade sportkommentatorn fått syn på när han utbrast: Det här är ju som att vara på skansen" under Vasa loppet?
- Gunde Svan?
FEL! En älg"

Damn, vad vi skrattade, jag var allmänt smart ibland, Per-Arne kände sig riktigt sportig och mamma försökte spela med alla andras speltårtor :P

Sen blev det dags för midnattsmässa med mamma och min darling Petra som vi hade hämtat innan på stan. Grymt vackert! Jag åkte ju så klart på att vara ljusbärare i år igen ^^ Har gjort det 3 år i rad nu!! Menmen, det blev riktigt bra och riktigt vackert faktiskt, jag bara älskar midnattsmässorna! Fick dock ett halvt hysteriskt fnissanfall tillsammans med Sandra när hon fick en bild framför sig på mig springande nedför gången mitt i mässan med korset i famnen hysteriskt skrikande som Tarzan ^^ Crazy!

Oh Petras present, seriöst det var den bästa presenten jag någonsin har fått! I JUST LOVE IT! Ungen prickade rätt med musiken på skivan hon brände ut och allt! Seriöst, blev helt rörd till tårar! Aldrig har jag fått en sån vacker och meningsfull present! THANKS SUNSHINE! I LOVE YOU <3 ! You are the one and only for me, and you know it :)

image35 image36

image38


Lutfisk xD

Nu har jag, Hanna Jansson, lagat julmat med Minna :D Jag lagade lutfisken och såsen till den, är riktigt stolt över mig själv för att jag lyckades! Fick instruktioner ifrån mormor per telefon på hur man gjorde, sen experimenterade jag lite också men det är  en annan sak (A) Men gott blev det! Farmors kommentar var: Kan du laga mat?

Och all mat blev riktigt smaskig, orkade dock bara en liiiiten portion och fick inte ens med allt på tallriken :/ Snyft snyft, fast vet ändå hur det mesta av allt smakade eftersom vi hade det till frukosten i morse ;) Haha! Men lutfisken, ojoj vad stolt jag är :D !!

Har öppnat julklappar också, Atenpengar plus lite annat - riktigt najs :D ! Nu är det bara Kalle Anka kvar och sen ska jag hem till moder jord och fira ännu mera jul med ännu mera julmat och julklappar ^^ Sen inatt ska vi till kyrkan på midnattsmässan, Petra kommer dit och ska sen sova över hos mig! Damn, den här julen blev RIKTIGT BRA iaf :D !!

Merry Christmas to all of you :D <3

(bara så att alla vet: Lutfisk är inte en lutande fisk, inte heller en fisk som spelar luta. Det är en fisk med vitt kött som är väääldigt dallrig när man har tillagat den och super god att äta tillsammans med en mjölksås och en massa kryddpeppar xD)

Merry Christmas :D !!

Så var det julafton, äntligen :D ! Blev väckt strax efter nio av Minna som sa att farmor och farfar var på väg upp för trapporna med gröten. Jag kilade upp och drog på mig ett par tjocka, stickade gosiga strumpbyxor och sprang ut i hallen och ropade god jul med håret åt alla håll :P  Frukosten var riktigt mumsig, tomtegröt med blåbärssoppa och grovtbröd med rosmarinskinka :) Sen blev det sms bombning med god jul hälsningar runt till en massa folk, ringde upp till Stockholm och önskade folket där en god jul samt fick en beskrivning av mormor om hur man tillagar lutfisk, smaskens!

Nu väntar jag på att pappa och farfar ska komma tillbaka så vi kan börja öppna julklappar xD Shoohoo! Men god jul på er alla glada som hittar till min blogg, hoppas att dagen blir riktigt trevlig! Även för de mindre lyckligt lottade, som jag, som inte har någon vacker fin vit snö att kika ut på :)

I'm thinking about you...


Music is what I call the spirit of life

  • Dream Theater
  • Evergrey
  • Nickelback
  • Stone Sour
  • Black Sabbath
  • Korn
  • Metallica
  • Iron Maiden
  • Slipknot

mm..


Not so much time left now xD

Den här långtråkiga dagen verkar kunna sluta ganska bra iaf :) Har setat senaste två tre timmarna och snackat med Tim på msn, haft riktigt roligt faktiskt! Snackat om allt mellan himmel och jord, plus att jag har fått mig en träningspartner till nästa termin på balanze! André loggade in för en stund sen och skrev till mig, sån nu ska jag njuta av att snacka med honom i 20 minuter innan det är dasg för glögg, kex med kantarellost, nötter och den senaste Wallander filmen med pappa och Minna, så som sagt - kvällen verkar bli ett bra slut på en långtråkig dag!

Jag har fått en ny säng och en ny pappa, allting känns faktiskt riktigt bra nu.. Helt toppen. Verkar bli en bra jul och ett riktigt bra avslut på detta år :) <3


Tråk tråk tråk...

Nu känns det verkligen som om all förbannad julstress har släppt, jag ligger här hemma i soffan och har bara hur tråkigt som helst! Alla julklappar är inhandlade, den där förbannade julmaten är färdig (kanske ska bryta trenden och baka en kladdkaka iaf??), alla är med sina familys och jag vet inte allt ^^^

Någon jul när jag har flyttat hemmifrån ska jag spendera den med vänner, vänner och inte familj! Tänk att slippa mormors stress över att hon måste rulla över 100 köttbullar, pappas ojjande om att det kommer fler än vad det var väntat osv. Vilket lugn det skulle vara, men skulle det kanske bli för lugnt? Det kanske det skulle faktiskt, jag menar vad vore julen utan mormors köttbulle tjat eller, ja till och med hela stans julklapps stress? Det skulle inte vara jul!

Men dagen innan julafton, den har alltid varit dömd till att vara bland dom tråkigaste dagarna på året, och så blev det även i år.. Suck suck.. Har sett en film nu: High Crimes.. Ska jag se en till innan pappa och Minna kommer hem med bilen från tvätten? Vi ska iaf se Wallander ikväll, eller ikväll och ikväll - vi ska se den medans vi käkar våran ack så fina icke julmat: pizza ^^

Nästa jul, antingen så reser vi utomlands till ett varmt land: mamma fyller 45 och vill bort ^^ eller så hyr vi en stuga i sälen och åker dit. Eller så följer jag med pappa, Minna, farmor och farfar till Finland och firar en riktig vit, matfylld jul fylld av ord och meningar som jag inte förstår ^^

Don't get me wrong now, jag älskar julen - det gör jag verkligen. Jag avskyr bara att sitta hemma och ha tråkigt dagen innan ^^

Dan före dopparedan ^^

Blev väckt av farmor och Minna vid halv nio i morse, dom ringde och frågade ifall jag skulle med och handla, vilket jag skulle ^^ En halvtimma senare var jag färdig, då hade jag duschat, fixat håret, sminkat mig, bäddad sängen (hör och häpna ^^), plockat undan på Simons rum och packat min väska - är riktigt stolt över mig själv! Bädda sängen, wow, det har jag inte gjort på väldigt, väldigt länge!

Vi åkte till Ica Ekängen och shoppade loss bland maten, jag fick mina älskade nötter och kantarellost :) Mumsmums! Så ikväll blir det glögg, kex med kantarell ost och nötter för min del :) Förhoppningsvis går det något bra på tv också! Nu sitter jag här hemma hos pappa och Minna, segar runt lite. Käkade nyss en smaskig frukost!

Glor ut lite igenom fönstret, ser man någon snö? Nä icke, ingenting alls :( Boooring! I want snow! I want a white Christmas eve, but I doubt I will get one..

I miss you..!

Christmas holiday

What am I going to do at Christmas eve?? Well, förmiddagen spenderas med pappa, Minna, farmor och farfar - julklappar skall öppnas, mat skall ätas och jag skall sen köras hem till mamma. Hemma hos mamma bli det Kalle Anka, mat och julklappar, then what? Det är bara jag, mamma och Per-Arne hemma.. That sucks! Ska till kyrkan på kvällen, midnattsmässa - ska möta Petra och Sara där, vi ska byta presenter och njuta av sång :) Thats great! But I mean, I want a christmas eve full of persons and fun stuff, I'm not so sure that this will be one of those..

Min klass, mina vänner, min familj - mitt liv just nu är toppen, jag älskar det och mår bättre än vad jag någonsin förut har gjort. Tack <3

image34 This girl, she makes me smile and she understands me like no one else <3

Kvalité dag med Anna och Petra down town ;)

Riktigt härlig dag idag måste jag säga! Vaknade och var utvilad, messade iväg ett litet plågo sms till Anna vars enda syfte var att väcka henne. Sen upp och göra sig i ordning, farfar var gullig nog att köra mig ner på stan och sen satte det igång - de sista stressiga julklapps inköpen! Köpte åt pappa och Minna, mormor och morfar, farmor och farfar, Linn, Petra och sen mammas födelsedagspresent såklart :) är riktigt stolt över mig själv för att jag hittade allt!!

Sprang omkring med Petra och Anna hela dagen, hade hur skojj som helst! My darlings! Hamnade såklart på Wayne's till slut, Oskar och hans kompis kom också in där så de satte sig vid oss - vi hade riktigt roligt!! Snackade om allt mellan himmel och jord :) Fick min julklapp av Anna, en gudomligt fin tavla gjord av henne, ska sätta in en bild senare, måste bara ladda batterierna till min kamera ^^ THANKS ANNA <3 !

Gustaf och Karin plockade sen upp mig vid godisland och körde hem mig - Gustaf hade ringt innan och bett om att få hämta sin bok så jag tänkte varför inte vara smart och se till att få skjuts hem (A) It worked! Trevligt att träffa din igen, härliga människor! Sen promenerade jag hem till farmor och farfar, kollade film med farmor och sen åkte jag med mamma och Per-Arne hem till mormor och morfar och åt julmat! Dom gillade sin julklapp också, tur det :)

You turn my world upside down with your smile

Pigg as hell :)

Nu är jag på topp igen, har just vaknat efter att ha sovit i 14 timmar :) Fast jag blev väckt av ett sms från Sara, men tror nog att det var läge att vakna iaf - hade fått 3 sms innan som jag inte hade vaknat av ^^ Vill ut och träffa folk nu, eller a jag vill åka till strängnäs och träffa folk. Måste ändå dit antingen idag eller imorn och lämna tillbaka Petters tröjja ^^ Menmen, får väll hitta på någonting!!

3 dagar kvar till julafton och 15 dagar kvar tills min födelsedag :)


Café K

Lyckades ta mig till Café K trots min envisa trötthet som inte låter mig sova ^^ Och tur det - Marcus och Ante kom dit xD ! Har inte träffat någon av dom på år och dar, det var riktigt skönt att få prata med Marcus igen. Den vännen, like no one else! Ante visade stolt upp sin nya tatoo som blev klar idag - riktigt najs faktiskt.. Fast lite ovant ändå att se han med en tatuering måste jag erkänna. Men skit samma, najs blev det :)

Är nu hemma men fortfarande inte trött, fattar inte riktigt varför jag inte kan sova, är för trött antar jag ^^

Det är dig jag vill ha och ingen annan <3

Miss Sleepy, or something like that ^^

Jag har inte sovit på ca. 31 timmar och är hur förbannat trött som helst! Dock är jag för trött så jag kan inte somna :/ Snacka om dilemma....

Men iaf, har inte skrivit på några dagar nu, har inte varit hemma vid datorn och har därför inte kunnat skriva någonting, men eftersom jag fick klagomål ifrån en viss blondin vid namn Anna så får jag ta och skriva idag ^^

Veckan har varit lugn, eller a lugn och lugn - man kan definiera lugn på olika sätt ^^

Måndag: Vi skulle ha filmis hemma hos Sky - jag, Vickan, Krull, Camilla, Rebecka och Sky själv då. Själva den dagen hade varit helt cepe, flummade ur totalt! Efter lektionerna skulle vi ha möte med Europarådet och innan det började så hade jag och Ylva en break på lite mer än 2 timmar som slutade med att vi två och Krull satt i Technicum och fotade modern konst ^^ (Vi tömte ut innehållet ifrån våra väskor på golvt - ställde i ordning och fotade med våra kameror ^^) Gav snyggingen hans present eftersom det var hans födelsedag - GRATTIS ANDRÈ xD ! Men sen på kvällen när vi skulle kika på film så slutade allt med att Krull och Vickan låg i sängen och hade det allmänt mysigt och vi hade en kärleksfilm på - jag flydde. Kilade över till André (dom bor i samma byggnad) iförd hemmasydda flanellpyjamas byxor som är grönrutiga med nallar på samt ett linne ^^ Satt där ett tag och pratade, han skulle dock plugga men han skulle höra av sig när han var klar vilket han gjorde - sov dock inte över där eftersom han var tvungen att plugga mera :(

Tisdag: Jag umgicks med Petra hela kvällen, vi lagade mat, handlade grejjor till julfesten på Ö&B samt Ica Maxi. Och på Maxi sprang jag på Stefan xD ! Har inte träffat honom på ÅR OCH DAR så det var galet skojj :) Sen sprang vi in i Krille Sarelaa också, trevlans trevlans med tanke på att jag inte har träffat honom på ett bra tag också! Sen hem och moffa glass, snacka sprit med moder jord (kind of fun ^^) och glo på Bones. Helt enkelt en allmänt mysig kväll. Dagen ska vi inte prata om, jag var typ helt fucked up har jag för mig. Behöver nog lov bara att jag inte vill erkänna det själv ^^

Igår: Crazy day!! Inga lektioner eftersom vi skulle förbereda inför julfesten. Så jag jobbade från klockan 11.00 kan man säga ^^ Lokalen var helt skitig och galet vidrig när vi kom dit vilket det inte skulle vara, det skulle vara städat och i ordning gjort - så vi fick ringa och klaga.. Men allt fixade sig till slut, festen blev ganska lyckad trots en del missöden som dock inte ska upprepas nästa år! Jag och Ylva behövde inte stanna kvar och städa eftersom vi hade varit där i 12 timmar då, så vi hakade på Viktor (gosh that guy will soon be one of my best friends, I love him!) och drog hem till André på efterfest (WONDERFUL) ! Jag spelade guitar hero 3 och ägde sönder Tim på One - Metallica ;) ! Grevby skickade då ett sms till André om att jag ägde sönder dom och att han var tvungen att komma, så han kom ^^ Och ägde sönder oss alla med sin expertis, kind of fun thoug! Fick ett super najs tips av Tim på att jag skulle äta choklad glass med frysta hallon - ska faktiskt fråga honom om han vill komma och äta det med mig och Petra, det var ju ändå han som kom med tipset så :P ! Sen så hamnade vi allihopa nere i källaren med Shiva och hade grymt skojj! Shiva var liiika god som vanligt - me like! Viktor var jätte gullig och matade mig med ravioli som bara smakade sååå gott (jag var grymt hungrig ^^ !!) Sen hade jag och Sara en tävling, värsta bästa thingen! Vi hade stirrtävling - hade ögonkontakt hela tiden och man fick inte bryta den. Det hela började med att Sara sa att hon var bäst på det där och jag då som är envis som en åsna sa ska vi se vem som vinner. Så där satt vi i kanske 45 minuter och hade ögonkontakt och under tiden så pratade vi om allt möjligt med alla andra också, blev matade av Viktor med ännu mera ravioli och hade allmännt roligt :) Sara demonstrerade ett helt gäng olika engelska dialekter - hur skojj som helst xD Fast till slut kom vi på att vi kanske var tvugna att sova lite grann iaf (då var klockan kanske strax efter fem eller något ^^ (Vi skulle upp vid sju!) Då skakade vi hand, räknade till tre och tittade åt varsitt hål = oavgjort.

Natten slutade med att vi båda kröp ner bredvid André för att sova, men det blev bara Sara som sov - jag var för pigg ^^ Eller a, André sov ju också såklart - det märktes ganska tydligt av hans kommentar på morgonen "När kom du hit?" Haha ^^

Jag segade mig igen avslutingen, grymt trött! Har sedan segat mig igenom heeela dagen och har inte lyckats somna ^^ KUL LIV! What a great night I had tough! One of the best at a long time I think, great night.

Nu ska jag sega mig runt här i huset - kanske sova lite.. Eller ringa Sara och kanske umgås med henne innan man ska kravla iväg till kyrkan på avslutning och få träffa Marcus - allt det utan att somna i så fall ^^ och det blir inte lätt!!

All I want for christmas is you <3


Cold!!

Det är sjukt kallt idag!! Frös nosen av mig imorse när jag stod och väntade på bussen :O ! Det var så kallt att det gjorde ont om nosen och öronen! Och nu känns det verkligen att mitt hår är borta, för det är ingenting som hänger ner och skyddar öronen mot kylan - nä nu biter den tag direkt ^^ 

Är trött och har ont i min tå :(

Måste hitta snyggingen, han fyller ju 18 idag och jag måste ge honom hans present :)

Farfar Erik <3

Du skulle ha fyllt 102 år idag älskade du, saknar dig något enormt! Hoppas du har det bra där du är, hoppas du har det bättre än vad du hade det här sista tiden... Ska åka till kyrkogården nu med Petra. Älskar dig Farfar Erik, för alltid har du en plats i mitt hjärta <3 Snart 10 månader sen du lämnade oss här på jorden...

Hej och hå!!

Är riktigt stolt över mig själv då jag imorse äntligen hade fått tillbaka lusten att sticka ut och springa! Kilade upp ur sängen, åt en macka och drog sedan på mig löparskorna och stack ut. Hade dock inte sprungit så långt innan tröttheten kom ifatt mig... Kändes verkligen att jag inte har tränat på några veckor, fy skäms! Men nu ska jag igång igen! Sprang en liten runda på en och en halv kilometer tror jag, gick inte längre ^^ Men igång är jag iaf! Sen promenerade vi ner på stan, Eva, Anders och Alex skulle med 14.04 tåget och vi andra skulle shoppa julklappar och lite smått och gott :)

Jag hittade en present till André, hoppas verkligen att han gillar den för det är inte den presenten jag hade tänkt mig från början ^^ Så hoppas att det blir ett sött leende på hans läppar imorgon när han får den :) Köpte också sakerna till julfesten som jag skulle köpa, fick springa omkring överallt innan jag hittade stämplarna men det löste sig till slut, tacka vet jag Bokia - dom har det mesta man kan tänka sig behöva faktiskt! Sen köpte jag ett par örhängen till mig själv också, til julfesten nu på onsdag. Hittade också ett par skor jag vill ha - pumps från Din Sko för 249 kronor, svarta eller röda (storlek 38, någon som vill köpa dessa små söta skor åt mig "ängla look"). Men måste kolla om min ekonomi tillåter mig att köpa dom.. Tvekar faktiskt på det, men man kan ju alltid tänka possitivt och hoppas på det bästa ;)

8 dagar kvar tills julafton och 20 dagar kvar tills jag fyller 17 :) !

image32Vill ha!!


ZzZ..

Är hur trött som helst och bara för sliten. Ätit middag med släkten, hur kul som helst! Jag och Conny duellerade i höftknuff - jag va bäst ;) Men det slutade med att han vände mig upp och ner och kilade omkring med mig i hela huset hängande ^^ Alex sprang omkring och rev ut tallrikar och skrin - centrum för uppmärksamheten som vanligt den sötsaken!

Oskar ringde senare och tyckte att det var på tiden att jag svarade i telefon (svarade inte i telefon på hela kvällen igår hos André "ängla look"), han och Krull var ute och gick så jag sa åt dom att komma hit ^^ Hade riktigt skojj! Krull kom med en väldigt smart kommentar när Oskar höll på att klaga på att tjejer har förändrats: Det är inte tjejernas fel utan det är vi killar som använder usla raggningsrepliker. Hur klockrent som helst! Umgicks med dom två ett tag och gick sedan med dom bort till nedre hamngatan. Krull var en trevlig prick. Fast nu kommer det att bli förvirrat eftersom jag nu känner två Krull: Krull, min kompis Krull från ARTES och Krull som i Oskars kompis Krull från Bygg ^^ Fast Krull som i Krull min kompis Krull från ARTES har mycket krulligare hår och har därigenom mycket större rätt till att bli kallad Krull än vad Krull som i Oskars kompis Krull från bygg har! Nä nu börjar jag svamla om allt och inget, måste sova ^^

Godnatt gott folk, sov gott och dröm om mig! Själv ska jag drömma om en mysig kille med ljust rött hår från Arboga (A)

Fredagen :)

Nästan ett helt dygn tillbringades i Andrés sällskap hemma hos honom, riktigt mys :) Såg ett par riktigt bra filmer, är dock nyfiken på hur Gangster filmen slutade ^^ Måste se slutet någon gång, André hade ingen aning han heller! Vi var rätt så slöa igår och orkade inte laga mat, det slutade med ännu ett besök på kebaben (hade ätit där på dagen också ^^). Jag fick en del kommentarer av André om min pizza, Big Ben med bacon och ägg, han tyckte den såg vidrig ut ^^ Men mums vad gott det var. Söt som han är så bjöd han mig också! Var ute och hyssade lite också, mer säger jag inte ;) Haha!

Nu sitter jag hemma och gömmer mig för släkten, vi har nämligen släktmiddag med "Per-Arne tapas mat" Ska bli underbart gott, har längtat måste jag erkänna! Starkt, hett och spännande ;) Lyckas inte så bra med att gömma mig här märker jag, Alex springer omkring och busar som vanligt ^^ Haha, han är verkligen jordens goaste den ungen <3 !

Nä nu ska jag vara social och inte dega här så länge till, måste ju umgås med släkten när man har chansen! Träffa mamma för man inte heller så ofta nu för tiden så det är väll på tiden att man snackar med henne!

<3


Naturkunskap

Jag, Hanna Maria Alina Jansson, fick MVG i kursbetyg i Naturkunskapen!! Är stolt som bara den, hoppades verkligen på det betyget! Hade jag inte fått det hade hela gårdagen varit förstörd och mitt dåliga humör hade gjort andra människor helt galna..! Menmen, det blev icke så eftersom jag fick mitt efterlängtade betyg ^^

Mary frågade igår om jag kan jobba i Kloster den 6 januari under mässan, vet dock inte om jag ska tacka ja med tanke på att jag fyller 17 dagen innan och antagligen kommer behöva sova ut.. Hm, don't know - ska nämligen jobba i Fors med Christina den 6 redan, vet bara inte vilket tid.. Hoppas att det är på eftermiddagen så jag får sova ut! Vet ju inte heller om någe folk ska sova över hos mig.. I hope that at least one person will "angel" ! Menmen, det löser sig som alltid.

Sitter nu här i skolan och väntar på att klockan ska ticka på.. Är hungrig - magen skriker efter macka och kaffe. Jag har ju som vanligt tur att just den dagen som jag bestämmer mig för att äta frukost endast i skolan så är cafét inte öppet ^^ Suprise suprise! Så nu får jag spatsera omkring fram till lunch hungrig.. Not fun!

Längtar tills ikväll, ska sova över hos André - ska bli härligt. Kind of miss him!

KF07 Luciatåg xD

Finally är luciaspexet avklarat!! Och det blev skit bra!! Lite missöden men det klarade vi av finfint :) Proud of my class I must say ^^ ! Nu har jag sprungit omkring heeela dagen och försökt få folk att köpa biljetter till julesten som går av stapeln nästa onsdag! Det kommer bli såå najs att det är sjukt! Nä nu måste jag springa omkring lite till, men den här dagen har varit hel lyckad - är riktigt glad idag! Längtar tills imorn, ska hem till André! Hihi (A) Han var riktigt stilig med sin studenmössa idag måste jag erkänna - riktigt stilig!

Vinternatt av Karin Boye

Vinternatt

Gnistrande knarrande skare hård.
Ensam, ensam är nattens rymd över vita vägar.
Mig fyller bister törst
till vinterrymden.









Springer du snart ej för foten upp,
djupa jordkalla vatten, värld som ibland mig isat,
du starka mörker som
min stjärna gömmer?



Då skall du hisnande hårt och rent
dränka ruttnande lögn som fordom du skonslöst gjorde.
Var är du, bittra hav
av is och sanning?


- Karin Boye

Stallarholmen

Åkte aldrig hem igår fastän jag hade starka planer på att göra det, nä jag hamnade i Stallarholmen hemma hos Ylvish Pylvish :) Det blev lussebulle bak med många skratt och väldigt fina chokladbruna pytagoras sats bullar (made by Nils) ^^ . Vid halvelva tiden ungefär fick vi för oss att vi skulle gå och ut gå, på med mjukisar, kängor, raggsockor, tröjor, en rosa mössa samt vantar, tog tag i ficklampan och travade ut i leran ^^ Promenerade bort till vattnet med hunden hack i häl, vi satt på bryggan där i kanske en och en halv timma och bara pratade. Mys! Sen hem och dricka varm choklad och äta ännu en lussebulle, jag kommer nog bli lussebulle beroende även denna jul, någon som vill baka med mig?? Pluggade lite till naturkunskapen och somnade sedan som en stock mitt i filmen ^^

Olika problem är olika stora för olika personer.

Tack Ylva, tack. Steg för steg kommer man långt...

<3

Skogshuggare ^^

Fick värsta sovmorgonen idag, vaknade 07.30 och kilade iväg till skolan strax efter åtta ^^ Hemsk morgon!! Hemsk start på dagen, usch usch usch! Det har absolut inte varit en bra dag idag.. Första kommentaren om min röda/svarta rutiga skjorta var "Oj vad julig du är idag!" Thanks ^^ Sen tyckte André att jag såg ut som en skogshuggare, vet inte riktigt hur jag ska tolka den kommentaren men skit samma, lite skojj måste väll andra människor få ha åt en..!

Not a good day, not at all.. Orkar inte åka hem, pallar inte Eskilstuna. Vill flytta - NU

Jag har en hel dålig vecka bakom mig, och då menar jag verkligen dålig, ska jag ha en dålig vecka till eller vad är det här?!?!

Fredag kanske blir skojj iaf, får se - kanske ska träffa André. Jag hoppas verkligen det, I really want to.. Annars blir det movie night med Vickan, Skye and a few more crazy people!

<3

3 towns in one day ;)

Fick äntligen sova ut idag, vaknade vid halv elva och var super pigg :) hur skönt som helst. Var dock lite ledsen över att min dröm inte var verklighet - igen.. But thats life, maybe one day my dreams will come true.

Mamma, jag, Per-Arne, mormor och morfar tog bilen vid tolv och åkte till Arboga för att gå på marknad. Har aldrig varit där förut så det var ganska spännande och härligt. Väldigt vacker stad tycker jag, men som André sa också - tiden står stilla där ^^ Mamma och Per-Arne inhandlade en ny tv som vi får hem om en vecka kanske. Jag hittade äntligen en röd skjorta som kommer passa utmärkt till min satin kjol från Vero Moda till jul ;) Fick också en väldigt fin påse som kommer passa fin fint i min samling! Travade vidare mot lottstånd och korvstånd med en mamma som suckade över min påse! Hon tycker nämligen att jag är väldigt hopplös som samlar på påsar! But hey, someone got to be different! And why not me ;) ? Marknaden var inte så stor, gick en runda och provsmakade en dellikat abborsoppa och olika brödsorter. Köpte också en bibel, en studentbibel till och med! Och en julklapp till Sara. I hope she will like it, I really do!

Hamnade sen på Athena, fick äta grekiskt för andra gången den här veckan! Jag smaskade i mig en annan pasta rätt - pasta med oxfilé i krämig sås. Mumsmums! Helt suveränt gott faktiskt! Dock inte godare än kyckling pastan på grekiska i Strängnäs. (Grekiska här hemma i Eskilstuna är faktiskt också god, men det var ett tag sen jag åt där ^^ ) Jag betalade hela kalaset. Eller a, betalade och betalade, jag ska få in pengarna på mitt kort av moder jord och PAL så fort som möjligt :)

Nu ska jag snart åka till Strängnäs och hem till Krull. Vi ska sociala ikväll genom att glo på TV och slå i Engelska lexikon igen kanske xD ! Haha, helt galen kille men så jävla rolig. And take it easy, he is just a very, very good friend - my heart belongs to another person.

<3

image31


Guldkompassen

Denna uselt tråkiga kväll avslutades med en helt underbart rolig, spännande bio med my Anna the daughter of a bitch! Vi gick nämligen på Guldkompassen! Eller snarare, jag ringde Anna 40 min innan bion skulle börja och tvingade henne att gå med mig. Dampade sedan ner på stan på cykel och förfrös tårna på vägen ^^ Vi hade tur och det fanns biljetter kvar iaf :) Men eftersom det var lite tid kvar, typ 20 min, innan filmen skulle börja så spatserade vi runt på torget ett och ett halvt varv eller något liknande. Slowly, slowly we went round and round! Sen blev vi ju såklart tvungna att köpa den hederliga mellan colan till filmen! Fastän man visste (eller iaf jag ^^) att man 30 min senare skulle behöva smita iväg på toa för att man drack den för fort ^^ Och ja, det blev så även denna film..! Men helt underbar film! Verkligen så bra! Grymma effekter och det var ingenting ändrat ifrån boken (vilken jag såklart har läst ^^) Dock så frös vi oss igen hela filmen - Anna satt uppkrupen i stolen med jackan på, jag satt nedsjunken i stolen med jackan som täcke ^^

Efteråt hade vi tänk att kila iväg till Donkan och vara lite feta av oss, så vi kilade dit och upptäcker till våran förskräckelse att det är stängt!!!! Dom stängde 22.00!! Deppade, isbitiga och i allmänt stort behov av en toa spatserade vi tillbaka till bion, smet in och lånade toan ^^ Men var ändå fortfarande hungrig :/ Sen upptäckte vi det, som värsta räddaren i nöden (!), KebabTorget! Dom har öppet till 03.00! In där och snabbt beställa en pizza som vi inte lyckades smälla i oss iaf ^^ Men gott var dt! Cyklade sedan hem, men tog faktiskt inte nedre hamngatan - det kändes inte alls säkert idag. Var isigare än en isbit när jag kom hem, nu är jag bara en liten isbit.. Kallt kallt!

Wellwell, lovely finish of this day I must say!

<3

Elliot Yamin

"Baby I will wait for you
If you think I fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I'll wait for you"

<3

image28

bad week!

Den här veckan har varit helt åt helvete, helt och hållet åt skogen! Allt som har kunnat gå fel, har gått fel! Menmen, thats life - right? Pumpa upp nya krafter och mot skolan på måndag och avsluta den här terminen!

Sov hos farmor och farfar tisdag - torsdag, riktigt skönt måste jag säga, saknat dom som attans faktiskt.. Fast as usual så blev det tjat om min fader.. Pallar inte riktigt med det där längre, I miss him a lot! Men tänker inte ta kontakt, han sårade mig för hårt.

I torsdags åkte jag inte ens hem från Strängnäs, behövde glass och någon att  umgås med utan att behöva tänka så mkt, så jag gick hem till Krull. Och som sagt, orkade inte åka hem ^^ Men då fick jag sovmorgon iaf! Riktigt skönt måste jag säga.

Igår kväll va allt helt galet! Jag, Anna, Chanette och Gabbe skulle ha Harry Potter maraton, det slutade med en våldtäckt med en kaka av Annas mum, två och en halv Harry Potter filmer sedda, massa moff av chips, lussebullar och kakor som gjorde mig helt out of the blue! Sen de andra moffade godis också, men inte jag för jag är duktig xD ! Damn va roligt vi hade, har inte haft så skojj på länge! "Det där stör mig inte alls!" HAHA! (Internt ^^)

<3

White as snow

För att citera av viss Joel "Det är vitare än snö!" Syftar på mitt hår för tillfället, har nämligen blekt det så mkt jag bara kan, så det är ganska så vitt :P Riktigt najs nu faktiskt.. Mucho bättre än vad det var innan, men funderar på att klippa av den långa pagen och ha kortkort. But I'm not sure, maybe..

image26 image27 PS! Anna har inte sådär orange hår in real life!

My hair!!!!!!!

JAG ÄR KORTHÅRIG!! PÅ ENA SIDAN!!! Jag och Anna gick omkring och letade efter en frisör som hade tid att klippa mig, kilade in på Kungsplans frisören och dom hade tid. Tjejen som skulle klippa var jätte trevlig, men sen fick hon svårt att andas och gick ner så en annan tjej tog över. Hon tvättade mitt hår och kikade lite på det, sen ringde hennes telefon och hon svarade. Och blev helt pisst off! Det var någon tant som ringde och sa att hon hade en betalningsanmärkning vilket hon tydligen inte skulle ha. Frisören la på, gick fram till mig, sa "Nu vet jag hur du ska ha det", tog saxen och klippte av 10 cm av mitt hår!! Hon bara klippte! Under hela tiden så satt hon och svor över hon som hade ringt och var allmänt galen. Hon avreagerade sig helt enkelt på mitt hår!!!!! Och hur blev resultatet? Jo kort på ena sidan och längre på andra, JÄTTE KORT!!! PÅ ENA SIDAN!!

Är i total chock, vet inte vad jag tycker eller någonting.. Jag sprang till Carro (min vanliga frisör som inte hade haft tid) och hon blev hel chockad! Men hon var snäll nog att säga "Gå hem och tänk på det, om du inte gillar det kom så gör vi något åt det" TACK CARRO! Gick till och med fram till telefonförsäljarna och frågade vad dom tyckte! Dom gillade det stenhårt, thanks! Men jag vet fortfarande inte vad jag tycker.. För tillfället sitter jag med blekningsmedel i håret så att det ska bli vitt, vitt, vitt.. Snälla, snälla, snälla låt det bli bättre..

image25

Marilyn Manson!!

JAG SKA PÅ MARILYN MANSON KONSER MED ANNA DEN 15/12 !!!! SÅÅÅ JÄVLA COOLT!!

Tack Bolin, du är helt förbannat underbar! Älskar dig vännen! Det här är den allra bästa julklappen/födelsedagspresenten jag hade kunnat få! TACK!!

image22

Fy fan va coolt! Längtar som bara den! Jag och Anna i Stockholm på Marilyn Manson konsert - SÅÅÅ HÄFTIGT!!

Relax, take it easy

Den här helgen blev ganska slapp iaf. Hade planerat att ligga hela lördagen framför tv'n och dega med en massa bra filmer och en stor kladdkaka och lite annat smått och gott (med andra ord liter vis med te och en massa russin och valnötter). Men icke sa nicke. Efter att jag hade legat i två timmar och slöat mig igenom halva "Good Will hunting" fick jag panik och rusade upp, in i duschen och ut igen på med kläder och smink - och ner på stan med en enda tanke på repeat i huvudet - SHOPPA! Åkte ner och var beredd på att åka hem med en ekande tom plånbok. Men nä, det fick jag såklart inte.. Hittade endast en julklapp åt min kära Anna och till slut (med 10 min kvar tills affärerna stängde) en klänning..

Jennie (min kära kusin gjorde mig faktiskt sällskap på stan) och jag sprang in på Hemköp och köpte hårfärg åt mig och sen åkte vi till Torshälla (hade inte varit där på år och dar!!). Sen när vi hade åkt en bit så frågar jag: "Ska vi gå av vid spar och köpa grejjerna där och gå hela vägen hem till dig sen?" Fick tillbaka "Varför spar? Det är ju jätte lång bort!"  - Det visade sig att Jennie och dom hade flyttat till Siv och Rolfs hur i augusti men jag hade inte det på minnet direkt ^^ Lite smått skojj där när hon fattade vad jag snackade om ^^ !

Men kvällen med Jennie blev en enda deghög! Vi glodde på två filmer, delade på en pizza, käkade en massa chips och drack cola. Sen färgade ju jag håret där också men det är en annan sak xD ! Blev helt okay, men ska nog färga en gång till bara. Sen sooooooova.

Upp tidigt (enligt Jennie, jag tyckte det var sovmorgon) och äta frukost med Gudfar och Irene och sen åka till jobbet.. Hade fikabröd för 250 pers och det va mycket folk i kyrkan så vi laddade med extra kaffekoppar och allt, men hur många kommer in? Jo typ 60 - 70 pers bara! Snacka om att det fanns fikabröd över som åkte in i frysen.. Menmen, sprang omkring och servade alla små tanter och pratade med allt och alla! Fun fun! Nu är jag helt slut och ska plugga Grammatik, tror jag.. Kusin Anna fyller ju år också, men måste faktiskt plugga..

Shohejsan!


RSS 2.0