Last night :)

Lyckades faktiskt köpa en almanacka igår, och lite till. En urläcker kjol, en blus och en jeans klänning :) Så brände en hel del pengar igår med. Menmen! Kvällen avslutades med bio, nya Batman filmen, med Gustaf och Marcus. Trevliga grabbar! Jag hade hur kul som helst! Så iaf en av gårdagensplaner gick igenom ^^ Tur det iaf!

Idag är det panikstädning som gäller och sen ta tåget till Strängnäs och träffa Krull :) wiie :D

Peace ;)

Dagens schema ^^

Planerna för idag som gjordes igår:
- ut och springa
- städa rummet
- rensa garderoben
- bädda rent i sängen
- städa micron
- köpa en almenacka

Hur blev det?
- SOLA

Typiskt va? :P

Sky Sundberg

Glömde säga: SKY är hemma och jag har äntligen får prata med sötnosen :D ! "happyface". Saknar henne som attans men det ska blir galet underbart att träffa henne på fredag igen. Blekinge och Lottakåren tillsammans med henne - loveley!

<3

Mor och dotter dag :)

Dagen började med en (som var tänkt en snabb) tur ner på stan för att handla underkläder till mig. Slutade med att jag hade handlat undisar för nästan 1000 kronor ^^ köpte ett par Björn Borg trosor för 200 kronor, Oops! Köpte också en (galet) blå smurf t-shirt ifrån Carlings för x-antal kronor. Mamma älskade den lika mycket som jag gör :) Drog sen till Sundbyholm efter att ha käkat på Tapas och solade fast vi blev fort rastlösa och drog hem :P Solade och hade vattenkrig i stället för att vattna landet :P Som avslut blev det bio: Mamma Mia. PA följde också med och man kan lätt säga att jag har fått en ny favoritfilm :D !! Se den!!


Tooday.

Har legat och latat mig hela dagen i solen på gården. Växlat mellan poolen, handuken och solstolen i sällskap med Emma. Riktigt skönt och avslappnande. Brun har jag också blivit ;) Men det verkar iaf som att jag har lärt mig att slappna av, förut kunde jag ligga max 20 min och sola. Idag låg jag nästan 6 timmar. Dagen avslutades med Anna och hennes mor på deras land med grillen i gång och badmintonrackert i högsta hugg - mycket bra dag :)

Kom förresten på att gårdagen var också mycket, mycket lyckad :) Party med Anna på kvällen med ett grymt härligt gäng av människor, flera gånger jag tack :) !


Lek livet lek :) !

Just nu leker livet till max och jag tokälskar det! Dagen har spenderats i hettan på stranden med Gustaf. Har hjälpt honom med lite planer och sedan bara tagit det chill (nästan så att jag har lärt mig att ta det lugnt ^^ men bara nästan!). Nu sitter jag i hans kök och kikar medans han lagar mat och ska strax till och sminka mig så man är redo för kvällens festligheter med Anna vid min sida. Lek livet lek :) !


En krispig sallad med kyckling och quinoa.

Bara älskar den här maträtten, gjorde den för ett tag sen och nu hittade jag äntligen receptet igen. Just love it! Jag menar, kolla bara hur gott det ser ut :D !


Sommardag :)

Idag har varit en äkta sommardag. Anna och jag har solat och ätit vattenmelon på en studsmatta, cyklat omkring och haft picknick lite överallt och fikat på Sylvia. Grymt fint väder och massa människor överallt :) Aa, en äkta sommardag - helt underbart :) Gabbe va med på slutet och cyklade runt, vi hittade henne på Grappa :)


Inget gjort ^^

Haha såklart fick jag inte något av allt jag skulle ha gjort gjort utan jag hamnade på stan med Nille i stället. Viktor kom sen också så nu äntligen kom någon av oss på i tid att vi skulle byta nummer ^^ Tog bara ett år eller något. Haha.. Men iaf, köpte lite halsband som jag blev tokförälskad i och aa I love them :) Vad händer nu? Jo handla mat, jag är hungrig :P

Dagens planer

Insåg just att mina planer på att sticka ut och njuta av staden idag hamnade i soppkorgen. Började kika runt på saker som behöver göras i huset nu och hittade en del..

- klippa gräsmattan
- diska och städa köket
- tvätta
- packa upp min väska
- bädda alla sängar
- i allmänhet plocka i ordning

... jag som bara vill ligga och sola och planera saker till mitt rum med hjälp av en helt underbar IKEAkatalog...


Svikande kontaktlista...

Här sitter man fullt i ordninggjord och taggad på att göra något men självklart så ska kontaktlistan svika en ^^ Of course! What else ^^ Menmen, jag får leta vidare och om inte annat ta mig själv ner på stan och trava omkring i värmen. Eller ta tåget till Strängnäs och svänga förbi kusin Anna och våldgästa någon kanske? Hmm, tål att tänkas på!


The Holiday



Jag och Angelica är mitt inne i filmen "The Holiday" och jag bara älskar den. Tänk att hitta en kille så varm och härlig som Graham (Jude Law) eller en så rolig och omtänksam som Miles (Jack Black), finns det såna? Ska man kanske sätta ut en kontaktannons som säger "En glad och positiv tjej söker kille som är som Jude Laws karaktär Graham i "The Holiday"" ?? Nej, skulle inte tro det! Men ändå, vilken drömkille. Ja tack! Men aa, älskar filmen och konceptet det bygger på. Perfekt passande för en lugn tjejkväll :) SE FILMEN!

(ska man kanske någon gång långt fram prova på att byta liv för en vecka eller två?)


"Slappna-av-kvällar"

Det är otroligt underskattat att bara bjuda över några vänner och bara vara. Förra söndagen innan jag åkte till Finland var hel kul och den här kvällen är lika härlig den. Inte lika mycket stoj och så men ändå härlig. Bara ta det easy med vänner och pizza :) Allt för underskattat om man frågar mig, annars ska det alltid hända saker. Och jag måste nog ändå erkänna att jag är lika dålig jag på att bara ta det lugnt och inte vara ute och fara hela tiden ^^ Har efter en vecka av funderande kommit på att jag nog faktiskt bör börja prioritera lite mera och lite bättre i mitt liv. Typ, mera härliga vara hemma kvällar, både ensam och med vänner. Inte plugga så förbannat mycket hela tiden..

Tips på bra "slappna-av-kvällar"?

Kaffekoppsstorlekar

Det är riktigt skönt att vara hemma igen med alla normala människor och normala kaffekoppsstorlekar! Det är en väldigt konstig sak med Finland, ber man om en stor kaffe eller en stor kaffe latte att ta med så får man en mugg i någon storlek mellan mellan och liten i sverigemodell. Älskar svenska kaffekoppsstorlekar!! Mycket mer kaffe för lika mycket pengar som i Finland :)

Stay cool ;)

Euro

Märkte idag att jag har nada koll på pengar när de är i valutan euro, de bara rinner iväg mellan finrgarna ^^ Fick pengar av alla hit och dit och sen hamnade vi i Oulu med ett enda ord i huvudet: shopping. Eller a, iaf jag och Minna, pappa va seg och gnällde i princip hela tiden. Som sagt så försvann de mesta av mina pengar ganska fort men jag fick en hel del för pengarna! En t-shirt, två längre tröjor som kan användas som klänningar, en plånbok och ett armband. Men jag är nöjd :) Har till och med pengar över så vem vet, jag kanske hittar något på flygplatsen på måndag eller något! Ska ju köpa en present till Jennie pennie också, ungen ville ha något ;)

Civilisationsavskuren ^^

Insåg just att jag kommer vara borta ifrån civilisationen i en vecka, inget internet, ingen telefon - ingenting helt enkelt. På ett sätt skönt men på ett annat sätt ändå inte ^^ aja, jag överlever nog i år igen :D !

hejsvejs :D

Succé :)

Jahaja, då sitter man här med morgonfrillan och pyjamas och funderar på om man kanske ska släpa sig in i duschen medans kaffet svalnar till en drickbar temperatur. Mormor kommer om en timma och hämtar mig, hon kör mig till tåget. Alltid skönt att slippa åka buss med en resväska och så slipper jag väcka Jennie allt för tidigt :P Ska bli skönt att få komma till Finland, synd bara att det blir just när man har träffat en sån massa kul människor! Jesse, Jesper, Robin, Angelica, Jennie och jag hade värsta bästa kvällen igår: kort och en massa flum! Bluffstop gjorde nog mest succé med alla drops! Aa, ännu en härlig kväll att minnas :) (att jag sedan gick och la mig för fyra timmar sen, det är en annan sak ^^)

Nä nu ni, Finland - here I come ;)


Meloncider

Har åkt runt precis hela stan med Jennie för att hitta meloncider men det gick inte bra ^^ tror att vi har varit på mer än 6 affärer men inte hittat någon.. Vi gav upp efter det när vi kom på att vi var tvungna att dra hem och fixa allt innan kvällen :) Helt otroligt att det ska vara så svårt att hitta en cider ^^


Paarty :)

Planen för igår kväll var att Robin skulle smuggla in mig på Kent som hans flickvän men det gick i inte :P Hamnade på fest igår med Angelica och Jennie hemma hos en kille som heter Jesse i stället och mina förväntningar var att det skulle bli hur trist som helst. men icke! det var helt otroligt kul! Hamnade i soffan med Korp, Hampus och Jesper och hade hur kul som helst. Jesper var en riktigt trevlig prick och jag längtar tills jag kommer hem från Finland så jag får träffa honom igen :)


Semester :D

Så var jobbet för i år slut :) Vi hann med precis allt vi skulle hinna med (tack vare en väldans massa övertid ^^) och fick idag köra både dumpers och lastare. Det var otroligt kul och jag har verkligen fått blodad tand! Jag som aldrig har setat bakom en ratt i hela mitt liv och kört bil eller något annat har kört fyra lastare och en dumper, utan att köra ner i diket ;) Fick till och med höra från Elins pappa att jag hade det i blodet. Najsnajs! Är det vanligt att tjejer fastnar för att köra dumpers? Jag älskade det iaf och ska fråga pappa sen om jag får komma med honom till jobbet och möjligen prova lite "ängel".

Men senaste månaden har varit kul, har jobbat i team med Cissi och vi har jobbat på med en bra fart och har haft otroligt kul samtidigt. Mycket har jag lärt mig så är det någon som behöver hjälp med att måla så hör av er! Man kanske till och med råkar jobba där något mer om man får ^^ Skulle vara kul! Men tillbaka dit någon gång, det ska jag :)

    

såna här har jag kört :D !!

Killar och tjejer, bara vänner?

Kvällens "stoora" aktivitet var att umgås med Gustaf :) Han ringde när jag var i kyrkan och frågade om jag skulle med ut och gå vilket jag gärna gjorde, det slutade med att vi hamnade hemma hos mig och snackade om allt och inget, precis som vanligt. Det är lite konstigt egentligen hur vi kan vara så goda vänner med tanke på att vi hade ett förhållande förra vintern. Men jag tycker bara att det är skönt eftersom han känner mig otroligt bra och vi båda vet om att det inte är några sådana känslor inblandade. Så alla idéer om att killar och tjejer bara kan vara vänner, hur är de med dem egentligen? Jag tvivlar inte en sekund när jag säger att killar och tjejer kan vara minst lika goda vänner som två av samma kön :)

Men allt slutade med att vi ska fika på lördag tillsammans med Patrik eller åka till Karlstad över dagen :)


Springa, aa jag längtar!

Alla jag pratar med har antingen varit och tränat eller ska ut och träna, jag blir så avis! Det riktigt spritter i benen och jag vill ingenting hellre än att ta på mig löparskorna, plugga i Ipoden och ge mig ut och springa några kilometer. Känslan när jag springer är helt otrolig! Det är jobbig javisst men ändå såå skönt! Ibland kan jag tänka igenom allt jag behöver tänka igenom och ibland tänker jag inte alls när jag är ute i spåret. Oavsett vilket så mår jag alltid så bra under tiden och efteråt. Älskar att springa max fart sista hundra meterna och riktigt känna mjölksyran i benen för att sedan nå målet och bara slänga sig ner och andas. Då är jag lycklig. Men icke, just nu varken kan eller får jag träna för mina knän. Trååkigt. Hoppas bara att de blir bra snart så jag kan komma igång!

Något bra tips på övningar till trasiga knän?


CSI NY



CSI NY på tv, eller paus just nu, har alltid tokälskat programmen och sitter fortfarande som fastklistrad fastän det egentligen inte är lika spännande längre. Jag har tittat på det så mycket så att jag kan förutspå det mesta och i princip vet allt som kommer hända och i vilken ordning allt följer. Men ändå sitter jag som fastklistrad och tittar. Ett troget CSI fan med andra ord, Miami, NY eller vanliga CSI - spelar ingen roll, jag tittar iaf :)

En bild säger mer än tusen ord, right?


Tjejen som betyder

Jag känner mig lite halv nu när jag varken har min andra halva vid min sida eller har pratat med henne på länge. Tjejen jag avskydde från början kan jag nu inte klara mig utan :) Livet med henne är ett enda äventyr och jag har än så länge älskat varje minut av det :) <3 Vad ska man säga mer än att livet har ett par knasiga vändningar åt en som för det mesta slutar i något underbart.

Slit och släp..

Jahaja, då har man jobbat 11 timmar igen - slit och släp.. Blir nästan 12 timmar om dagen den här veckan för vi måste bli klara med allting. Men det löser sig, lönen blir ju iaf fetare och det är bara 4 dagar kvar! ^^ Men oj oj vad jag och Cissi kommer vara trötta i helgen! Men som tur är så har jag inte haft såå ont i knäna idag, alltid en positiv sak :) ! Cissi och jag kom iaf på en sak idag: vi ska till Göteborg i höst.

Stay cool ;)

Strängnäs

Då har man äntligen fått se Strängnäs för första gången på en månad ungefär. Åkte dit och lämnade av Tim och träffade hans föräldrar och tog sedan vägen förbi Länna och hämtade min cykel som har stått hos Vickan i några månader :) Faktiskt riktigt skönt att få vara i staden i åtminstone 30 min, längtar riktigt rejält nu! Liiite mer än en månad kvar bara, sen bär flyttlasset av :D ! Har redan spanat in ramarna till väggarna och en tvättkorg till min garderob!


Bruce Springsteen

Kent, Lars Winnerbäck, Shakira, Gyllene Tider - inget slår Bruce Springsteen, konserten var helt otrolig! Vilken känsla! Hela stadion pulserade i takt med musiken och när "Sunny Day" drogs igång så sjöng alla med för fulla muggar och man levde inte för något annat än musiken. Ullevi 08 Bruce Springsteen - ett minne för livet.


Göteborg, here we come ;)

Imorgon bär det av mot Göteborg med Liseberg och Bruce Springsteen med mamma, Per-Arne och Tim :D Ska bli sååå najs! Har såklart inte packat än, men har koll på vad som ska ner: oversized vit skjorta, grå cityshorts, mönstrat vitt linne, svart bälte, nya schalen och en grå kofta :) Är nog bättre på att packa i hjärnan än i verkligheten skulle jag tro.. Men det ska bli riktigt kul, har längtat efter det här i några månader nu och Tim är nog lika taggad han :D Kan inte riktigt fatta att jag ska få se Bruce Springsteen, det är ju enormt! Han är helt otroligt bra! Tack mamma för att jag fick växa upp med den musiken, tack :) !



Byggestet

Jobbade järnet idag med Cissi, hela 11 timmar slet vi ^^ Målade, slipade och hade oss, men mitt i allt målande började vi sjunga och dansa järnet till radion och vips så fick vi en super idé! Vi ska skapa en ny gymnasielinje: Byggestet! Så att man lär sig att måla och dansa samtidigt så det blir mer underhållande och roligare, samt sjunga och måla kreativt ^^ Så vi stod där och promotade våran idé och dansade, sjöng och målade hela eftermiddagen. Riktigt najs faktiskt, volvo är kul - speciellt med Cissi :D

aaw.

 minnen för alltid <3

Vill väldigt gärna ha dessa!

Vill väldigt gärna ha  Någon som vet var man kan hitta ett par grå? :)

Shoppingtime :)

Kilade ner på rean med Cissi efter jobbet och kikade runt lite. Var på jakt efter ett par grå chinos och ett par svarta pumps men nejnej, jag kom i stället hem med en oversized vit skjorta från H&M, ett svart bälte och en zebrarandig shal :) Inte för att jag klagar på det inte, har letat efter de plaggen ett tag också :) Det var riktigt härligt att få bränna lite pengar men nu känner jag hur det kliar ännu mera i fingrarna ^^

RSS 2.0