Ah, hemsk dag...

Ingenting, och jag menar verkligen ingenting har gått bra idag.. Är sjuk (ont i halsen och feber) och en massa mer.. Gråtit i sammanlagt två timmar tror jag.. Jag ger inte upp, jag finns här. Jag väntar på dig, du är verkligen värd det.. Jag menar det.

Elliot Yamin - Wait for you


Sleeping beauty

Vet inte riktigt vartifrån jag fick rubriken, har bara gått och tänkt den där meningen om och om igen den senaste timman så jag tog det som ett tecken på att jag bara var tvungen till att skriva ner den någonstans! Och lika knäpp som den så har hela dagen bara varit allmänt knäpp ^^

Jag och Linn satt och snackade om jag vet inte vad under vissa stunder på naturkunskapen. Don't ask me what! Can't remember ^^ Sen hade vi matte prov, det gick väll helt okay! Bara liiite störda betygs gränser:

Max: 56
MVG: 36
VG: 22
G: 12

Galet eller vad?? Men det gick nog bra, I hope! Svarade på allt så jag kan ju ha 15 fel och ändå få MVG :S

Hade lååång rast, 3.5 h, sprang omkring inne på en fin prylaffär och hittade perfekta julklappen till mamma och Per-Arne så ska nog köpa den imorn om jag hinner! (skriver då inte vad det är eftersom min kära moder läser min blogg) Jag, Martin, Henke, Johan och Ylva hamnade i philosoficum och hade riktigt skojj och pluggade grammatik! Grammatik lektionen sen ska vi inte ens snacka om, helt galet! Aj min armbåge säger jag bara...

När jag och Linn sen stod och väntade på min buss började vi snacka om hurvida man kunde äga en stjärna, en tomt på månen osv. eller inte. Vi diskuterade och diskuterade, sen kommer jag så klart med en såå galet perfekt kommentar: Vi kan egentligen inte säga att vi äger till exempel en lyktstolpe eller ett bord, eftersom den lyktstolpen eller det bordet består att de byggstenar som en gång i tiden har ingått i en levande organism. Alltså är lyktstolpens byggstenar sina egna byggstenar och inte våra att bestämma över. Där blev Linn tyst en stund och sa sen: Den där va bra faktiskt! (När jag sen kom hem och berättade den för mamma tittade hon på mig och sa: kommer du alltid att vara så där djup nu?) ASG!!

Har hunnit med att fika med Anna också, trevligt trevligt! Wayne's är våran grejj ;)

Nä nu måste jag duscha, med tanke på att Helena och Rebecca kommer hit efter den där Magnus Uggla konserten så måste jag vara vaken då och färdig duschad osv. Ojojoj, inte mkt sömn här i natt inte! Menmen, ska plååga dom imorgon bitti ;)

Pusshejs!

Fisherman's

Vaknade ännu en morgon med galet ont i halsen, faktiskt värre än igår. Och eftersom vi bara skulle ha repetition på matten och Grammatiken och idrotten hade jag inte fått vara med på så stannade jag hemma.Med andra ord ska jag knarka Fisherman's idag med ^^ Ska strax sätta igång med att råplugga matte tills imorn - matte prov... Sucksuck, är inte pigg på detta prov måste jag säga. Fick också tillbaka kemi resultatet igår - NOT GOOD! Gick käpprätt åt skogen, helt seriöst..! Inte bra alls.. Men nästa prov, då jävlar ;) Bindningslära är ju intressant!

Nä nu väntar matteboken och alla spännande tal ;)

Pusshejs!

Damn my throat!

Vaknade imorse och hade sjukt ont i halsen!! Not good not good! Letade fram alla halstabletter jag kunde i all hast (vad försenad till bussen och hade på känn att det var isgata ute) och sprang ut, vilket jag inte skulle ha gjort - jag hade nämligen rätt, det var hur halt som helst ^^ Gled omkring på gatan men lyckades ta mig till bussen i tid iaf!

Frukosten i skolan fick bestå av macka och te i stället för macka och kaffe ^^ Hällde i en massa honung också (mot halsen var det tänkt) men det hjälpte bara en stund.. Menmen, det va mums det med! Sen har jag knarkat fisherman's heeeeeela dagen! Tror jag har käkat ett helt paket!

Missade André helt och hållet idag, blev sjukt irriterad på mig själv när Johan i matan var vänlig nog att säga att han hade setat bredvid honom hela engelska lektionen utan att jag hade sett det! Damndamndamn! Lite plåster på såren är iaf att jag slutade 11.45 och kunde ta 12.30 bussen hem! Kilade runt på stan som en dåre och letade juklappar men hittade inte ett jota :( Så jag fick snällt sätta mig på bussen hem med ALLA pengar kvar på kortet.

Och så klart när jag kom hem så fastnade jag i boken och inte i plugget ^^ Har inte direkt fått mycket gjort eftersom jag jobbade en och en halv timma också ^^ Och nu börjar House så jag kommer definitivt inte få någe gjort nu heller..

// Hanani Panani

Tankspridd ^^

Blev visste inget lussebakande idag med Europarådet :( Vi kunde inte låna cafét för det var någonting där ikväll. Menmen, möte blev det iaf så jag var kvar i skolan efter det och tog 18.45 bussen hem. Hade gärna kommit hem tidigare faktiskt, for once! Fick iaf labbrapporten skriven så den ska lämnas in imorn.

Satt och tänkte och tänkte hela vägen hem, men jag vet inte vad jag tänkte på :/ ! Hel knas! Tankarna bara for omkring som värsta kaoset och där satt jag med ett gigantiskt leende på läpparna men visste då inte vad jag log åt ^^ Såg väll lite skojj ut antar jag..! Menmen, vad gör man inte ;) Längtar tills lördag, André kommer antagligen hit. Najsnajs!

Men har varit sjukt tankspridd HELA dagen, allt som lärare har sagt har åkt in igenom ena örat men ut genom det andra - inte bra alls! Vi har nämligen börjat med bindningslära på kemin, important stuff you know! But I guess it happends, just to bad that this was one of those days.. Har dock inte kunnat greppa någon tanke över huvudtaget så jag vet inte vad jag har tänkt på ^^

Menmen, ska väll fortsätta tänka i totalt kaos antar jag ^^

Snööö xD

Blev hel lycklig när det började snöa i lördags! Sååå glad! Synd bara att jag va allt för trött och seg för att orka springa ut och göra snöänglar eller något annat snöskojj :/ Hade varit hur skojj som helst.. Igår fick jag inte heller något sådant gjort - hade utbildning hela dagen ^^ Va i kyrkan och hade hur skojj som helst! Fick höra en bra föreläsning om människosyn, av Bengt Arvidsson - präst i Pauli. Intressant, intressant.

Men igår kväll gjorde jag absolut ingenting, eller a - jag skrev ett brev ^^ Va för seg för att orka göra det egentligen men hade inget bättre för mig och inget plugg med mig hem.. Så vad gör man??

Nu sitter jag här i skolan och degar, har nyss varit i matan och ätit bakadpotatis med kycklingröra. Riktigt smaskens faktiskt! Hoppas jag står mig på det ett bra tag - måste stanna kvar ikväll, ett bra jävla tag :/ Europaråd och vi ska baka lussebullar xD !

Yeahyeah, nu ska jag plugga Naturkunskap ^^

Hollywood

Kändisfest igår, Marilyn Monroe that's my name ;) Sitter hemma nu, kom just hem. Är trött, hungrig, har ont i fötterna men är såå lycklig! Jag sov hos André i natt :) Väldigt lyckad kväll måste jag säga, har inte haft så kul på länge. Me like a lot!

Godmorgon välling ^^

Här sitter jag, halv elva på kvällen och dricker godmorgon välling tillsammans med min mamma ^^ Låter väldigt knas om man frågar mig, men gott är det - lovar! Känns som bomull i magen / halsen, helt lent och mumsigt :)

Skriv, skriv, skriv...

Har skrivit en miljöbeskrivning nu, men måste komma igång och bli klar med labbrapporten för naturkunskapen. Måste bara orka sätta mig med det, har dock inte alls lång tid på mig - endast en och en halv timma, sen måste jag vidare till kyrkan. Måste också hinna äta innan, annars svälter jag ^^ Nada bra idé. Nä, tror nog att jag ska käka nu, innan jag sätter igång med labbrapporten (som jag faktiskt vet kommer bli rolig att skriva eftersom jag älskar att skriva labbrapporter). Pasta och någonting kanske...

Dressed up

Jag tog 12.31 bussen hem från skolan eftersom vi slutade tidigt och när jag kom till Eskilstuna kilade jag runt och letade lösögonfransar tills imorn, hittade ett par för 19.50 kronor på H&M så dom fick det bli. Sitter här nu och försöker vänja mig vid skorna som jag ska dansa runt i imorn, ska bli en upplevelse - har aldrig haft såna här skor på mig förut, ännu mindre dansat i ett par ^^ Men grymt skoj ska det bli. Högklackat, finklänning, lockat hår och röda läppar ;) Va ett tag sen man va ute nu så det ska bli skojj, parta lite med some friends. Hoppas bara att André kommer..!

ES-möte

Riktigt najs ES-möte idag faktiskt. Hade en man från läkemedelsföretaget som står i nära kontakt med skolan som föreläste, riktigt intressant! Fick höra en hel del om läkemedelsindustin och om hur de är etablerade över världsmarknanden osv. Grymt bra faktiskt! Alltid härligt med en föreläsning med inriktning mot KF xD !

Musiken som avslutning var grymt bra! Riktigt bra spelat och en grymt massa applåder och busvisslingar ^^

Linas Kvällsbok

Lagom slappt på jobbet igår, vi tittade på film - Linas kvällsbok. Faktiskt riktigt bra film måste jag säga. Dock var ändå det roligaste att se hur småtjejerna skämdes över den :) Hade också varit lite av en "Slösa" och satt mig på Wayne's innan och ätit en macka med skagenröra. Jag va faktiskt rätt hungrig och orkade inte vänta tills sent när jag kom hem. Och tur va det, för hade jag inte ätit den där underbart goda mackan så hade jag smällt i mig chips och dylikt på jobbet. Det fanns nämligen en hel vagn fylld med så kallade godsaker ^^

Fick sov morgon idag, gick upp 07.30 - riktigt skönt måste jag säga. Dock var jag inte alls sugen på att äta frukost men lyckades få i mig två rostade mackor plus lite youghurt :) Nu sitter jag här och samlar mod för en sak jag vill och bara måste göra!

Peugeot

Våran nya bil kom igår xD !! Helt galet skojj, vi va ute och körde lite - åkte förbi mormor och morfar för att glänsa lite, sen va mamma snäll nog att köra mig till skolan idag. Hade lite skojj där med att testa alla klappar och klicka runt lite. Den är grymt fin, glänsande blåmetallic glider den runt och glassar sig i dimman ^^

Stökiometri

Hade kemiprov nyss, och hej och hå vad det gick uselt!! Aldrig varit med om sämre självkänsla efter ett prov! Var helt nere ett tag för att det hade gått så usel. Snyftade lite mot Brates axel där ett tag till och med... Men iaf, inne på provet då - första talen/uppgifterna kändes faktiskt bra, jag visste vad jag höll på med och hade koll (at least I hope so!!) men när jag sedan vände sida fick jag ångest!! Helt galet, jag fattade ingenting. Nä, inget MVG här inte, men ett G hoppas jag iaf att jag lyckades skrapa ihop :)

6 km på max 30 min

Nu har jag sprungit 6 km på max 30 min, hur skönt som helst! Mamma cyklade bredvid ^^ Pretty proud of myself I must say! Nya skorna är bland det bästa jag har varit med om, grymt sköna att springa i! Så nu blir det att komma igång att spring på allvar. Mår hur bra som helst nu, riktigt mör i kroppen och pigg i knoppen. Sista kilometern ökade jag till dubbla så att jag verkligen skulle vara slut när vi kom hem, men sprang ändå sista 100 meterna på max fart - älska!

Working..

Det var rätt så segt att jobba idag, var liite för trött för att orka vara social och så. Trots allt det så gick det fint, glömde inte att plocka fram någonting och det gick som på en räls när jag städade. Trist? Ja faktiskt. Men satt och pratade med Jakob medans jag åt mat, trevlans trevlans - han ska tydligen åka till Thailand i en månad och han åker på onsdag. Snacka om lyllo! Satt och kämpade med lite kemi, gasernas allmänna tillstånds ekvation och så.. Jobbigt som bara den, orkade inte. Var för trött i huvudet, men jag skrev i alla fall min miljöbeskrivning. Det helt okay. Karina gillade den!

Jobbade tills halv fem, så nu sitter jag här och halvsover, kanske ska ut och springa för att pigga upp mig? Hm, tål att tänkas på ^^ Måste ju faktiskt testa mina nya löparskor..

Svampbob Fyrkant xD

Härlig kväll igår :) Hem till André direkt efter skolan. Han lagade wok som faktiskt va helt super mumsig! Lite illa bara att vi inte hade haft något smör hemma dagen innan för vi blev utan kladdkaka.. Menmen, vi kollade på Svampbob Fyrkant, helt sjukt bra! Blev väldigt possitivt överraskad. Sen tittade vi på Supersugen också, efter den va båda helt speachless, visste inte vad vi skulle säga. Har aldrig varit med om maken till film som tar andan ur en ^^ Inte förrens vi la oss vid halv fyra kunde vi konstatera att den va grymt bra ^^ Vi tog båda tåget som gick 15.41, André skulle hem till Arboga och jag till Eskilstuna ^^ Men grymt härligt va det :)

Nu väntar jag på my Sunshine, vi ska ha sleepover med snack och färga håret xD ! Är för trött för att orka göra något mer ansträngande än så...


I get half of it!

Nu fattar jag ännu mera av kemin! Lyckades faktiskt till slut sätta mig ner och focusera på stökiometrin fastän det var en hel del annat som surrade runt i huvudet ^^ Men det gick fint, satt i 45 min med samma tal innan jag var klar, då så klart upptäcker man att sista svaret var fel, skulle ha fram koncentrationen på tre olika joner och sista jonen hade jag fel på. Så där satt jag i 20 min till innan jag upptäckte felet ^^ Fast det var faktiskt riktigt skojj! det var ett sånt där tal där man måste tänka och hålla reda på allting hela tiden! I love those!

Blir tvungen att plugga söndag också, hann inte med kapitel 10 så :/ Menmen, thats life. Nu ska jag packa väskan tills imorn och sova gott :) Ska bli riktigt skojj faktiskt, vi ska äta wok ;) Najsnajs!

Nattinatti!! (gå och lägg er, skönhetssömn behövs!!)


Need to study!

Ah, måste focusera på plugget nu, inte tänka på en massa annat! Lite svårt men har inget annat val. Sista dagen att plugga innan provet nästan faktiskt. Men ska nog sitta på söndag medans jag jobbar också ^^ ehum, det lär ju vara lugn och ro där :/ NOT! Menmen, det ska nog fixa sig :) Jag fattar en del av det iaf, mer än vad jag gjorde igår! Stökiometri, inte direkt jordens roligaste kemi kapitel men måste man så måste man ^^

Skolan va grymt skojj idag! Umgicks med Martin hela lunchen, trevligt trevligt! Fick till och med komma hem till honom och se lägenheten xD ! Haha, det va roligt. Sen fick han mig att bli beroende av jetman!! Fyfy.. Not good, men kul är det!!

Nu ska ja plugga kemi, plugg plugg :)

Min klack!!

Min klack har gått sönder! Det gick hål på den idag och in glider en massa stenar som fastnar!! Det är helt galet när man går!! Bah, klacken känns helt knas och allt :/ Damn, måste klacka om skorna nu, är verkligen dags!


I get it!!

Jag börjar fatta stökiometrin nu! Såå skönt! Förstår vad jag håller på med, nu ska det bara fastna :) Sen vidare på nästa del av det.. Suck, det är en hel del som ska in tills måndag. Men det ska gå, det måste gå! För jag kommer inte bli glad på mig själv om jag sitter där på provet och inte fattar någonting! So, I better get it in my head! Är dock otroligt stolt över mig för tillfället!

Eller som Johan sa: Heja Hannaaaa, heja Hannaaaaa (Till tonerna av champiooone)


Svampbob fyrkant ^^

Sitter här och längtar lite smått till fredag. Ska nämligen hem till André, en söt en från KF05, och titta på Svampbob Fyrkant! Ska bli riktigt kul faktiskt! Skönt att få stanna i Strängnäs om inte annat och slippa Eskilstuna några timmar extra ^^ Har aldrig sett Svampbob någon gång heller så det ska bli en intressant upplevelse, både Johan och André stod idag och snackade en hel del om han utanför Technicum och det lät roligt :) Intresting intresting! Fick sällskap till bussen också idag av Johan, skönt att slippa gå ensam i kylan och frysa näsan av sig!

Sitter här och väntar på att Per-Arne ska sticka och spela badminton med Kjellepelle så jag får lugn och ro och han focusera på kemi! Prov snart ju.. Ojoj, det kommer INTE gå så bra! Men hoppas iaf på ett bra resultat!


Naturkunskap ^^

Naturkunskapsprov idag då, gick faktiskt helt okay. Dock så var det ett konstigt prov vilket egentligen inte är så konstigt med tanke på att det var VirrPelle Torbjörn som skrev det. Fast jag är nöjd iaf! Riktigt nöjd :) Kom till och med ihåg vad alla gubbarna hette som hade med universum att göra ^^

Kemiprov om en vecka ungefär, gjorde några uppgifter nu innan jobbet, det gick faktiskt fint! Förstod vad jag gjorde och va inte helt bakom flötet iaf, pretty damn good! Så det känns iaf inte allt för hemskt nu längre, börjar bli bättre :)


Get this in my head please!

Sitter här med Petra och pluggar naturkunskap, vi har ju som sagt prov imorn ^^ Ah, känns ju toppen. Det känns på ett sätt som att jag inte behöver plugga utan kan precis allting, men å andra sidan så vet jag att jag inte kan allting utan behöver plugga en hel del faktiskt. Eller jag kan ju en del eftersom jag skrev den där sammanfattning som tog mig år och dar ^^ Haha..!

Plugget i skolan gick fine faktiskt. Satt med kemin och draglade övningsuppgifter - gick faktiskt bra. För några saker föll polletten ner och jag börjar fatta lite smått. Proud! Men som sagt, det är svåraste kapitlet i hela kemi kursen. Men funderar på att flörta lite med Johan och se ifall han har lust att hjälpa liite.

Jag blev attackerad av mitt lösenord :D ! Ehum, Petra ehum ^^


Sego morgon :/

Är hur seg som helst, har inte alls sovit många timmar i natt, tror att jag släckte lampan strax innan halv ett och nu har jag redan varit vaken i en timma... Usch, jag vill sova.. Inte ens fem timmar har jag sovit, värt det? ABSOLUT, jag menar hallå - LARS WINNERBÄCK <3 Kommer leva på igår kväll under hela veckan så det är nog ingen fara alls ^^ Ska strax få åka med mamma halva vägen till stan och sen gå sista, på det viset slipper jag trängas på tvåan och kanske förhoppningsvis piggnar till under promenaden ner på stan ^^

Lars Winnerbäck

Mitt hjärta stannade av lycka när draperiet föll ned och alla stod där, utspridda på scenen i nästan totalmörker. Sen helt plötsligt, pulsen ökade till max - musiken var i full gång. Sån lycka, spänning och känsla! Det här var i stil med Gyllene Tider. Hade gåshud heeeela tiden! Bara stå där och gunga i takt, rysa av lycka när dom spelade "Om du lämnade mig nu" Och avslutet sen, "Kom Änglar" - pulsen gick på högvarv och asså nej ord räcker inte till!

Lars Winnerbäck, öppen väg rakt in i mitt hjärta och han är där för att stanna <3

image18


Mitt hjärta

Lyckan är total, mitt liv är komplett och mitt hjärta är helt - Sara, jag älskar dig. Tack för idag <3 Är så glad över att ha dig vid min sida igenla, saknaden var för stor för att uthärda, now I'm happy again


image17


Labbat

Jag sitter i skolan för tillfället och väntar på att tiden ska gå, på en LÖRDAG! Typiskt europa eller vadå? :P Haha, nej men har haft två labbar - kemi och fysik. Riktigt roligt fast damn såå svårt! Nog svåraste hitils måste jag säga.. Va en hel del folk här och glodde runt, små små 92,or. Man kände sig som en apa på ett zoo där man satt och räknade medans folk kikade in. But I guess thats life ^^ Linn och jag är såå bra på kemi, räknade lite för mycket igen har vi en känsla av. Men vi har också en väldigt bra känsla av att vi har fått allting rätt. Det teoretiska svaret kändes rimligt, men det återstår att se :)

Snöö xD

Wow, det snöar och är helt vitt ute! Nog för att det är slask men va fan, det snöar :D Jag bara tokälskar snön! Hoppas verkligen att det blir en riktig vinter så man kan åka skidor, pulka och ha snöbollskig! Längtar efter att få bomba Ylva, Robin, Hampus och Linn med en massa snö "djävulsliknande". Ska antagligen få ett nytt set med vinterkläder. Rutigt :) Läckert läckert! En riktig jul med en massa tjock, knarrande vit snö vill jag ha! Nyår och födelsedag också!!

image16

Marilyn Monroe

Finns det någon stans där man kan hitta en Marilyn Monroe klänning? Har letat på stan, kollat butterix (där va den utsåld) men det finns inte att få tag på någonstans!! Need to find one, I really do! Tips någon?

Löpning

Har inte varit ute och sprungit sen i söndags nu och är grymt sugen på att sticka ut och springa en slinga. Dock regnar det och jag har inga bra löparkläder egentligen. Har bara mjukisar - not good! Kommer hem och hittar stadium katalogen i brevlådan. Öppnar den och hittar en hel sida med kläder för löpare! Bara vill ha! Ett par löpartajts och en schysst träningströja till. Plus ett par bra löparskor. Needs! Har jag råd? Nej.. Så klart inte. Och eftersom jag känner mig själv så vet jag att jag inte kommer sticka och och springa ordentligt förrens jag har rätt kläder. Måste med andra ord komma på en lösning så jag kan köpa lite bra kläder..

Vill ha:
  • NEWLINE W Warm Dry N Tight - 299 kr
  • NEWLINE Wintersweater W'NS - 299 kr
  • SOC Speed LS - 199 kr

  • BROOKS Alpha 4 W - 599 kr

Men avtar regnet så sticker jag ut, annars går jag in till Kjell och lånar roddmaskinen, som egentligen är våran ^^


Coffee

Jag är för galen i kaffe, känner abstinensen komma krypande. Vill iväg och fika med någon sötnos till vän och bara sitta och snacka om allt och inget :) Den här hösten har jag verkligen hittat min fika kompis, precis som jag ville. Guess who it is? Not so hard right? Anna it is :) I jul sen blir det fika av igen, kilovis med fika (only coffee of course). Jag och Anna ska prova alla caféer i stan, de vi har fikat på är:
Wayne's
Rutan
Retro
Tingsgården (jag var där själv)



image15
Kan nog lätt säga att kaffe är livet

Hedersplatsen

Du kommer alltid
att ha hedersplatsen
Inne i mitt hjärta, någonstans
kommer du alltid att finnas
Du tog den med storm
fort och överväldigande.
Nu med facit i hand
känns det betydelsefullt
men kort och intensivt.
Du finns där fortfarande
bara inte med lika mycket plats
inte lika mycket tanke eller handling
men kärleken, den kommer att ha samma styrka
för du kommer alltid, alltid
att vara den som tog mig med storm.


Soft evening

Nu har Anna varit och lekt med min blogg igen, och riktigt bra blev det! Jag menar, en kaffekopp längst upp - hur mer klockrent kan det bli? Najsnajs! Och en kalender lyckades hon med också. Proud of her!

Har legat och glott tv o två timmar, riktigt skönt måste jag säga. Travelers, något nytt program tror jag. Damn good actually! Slappa lite, dricka lite höstglöd och bara chilla. Hur bra kan det bli? Två kvällar i rad också, ojojoj!

Skrev klart naturkunskaps sammanfattningen så snart är jag redo för provet! Inte mycket tid kvar nu. Även kemi provet är på G, synd bara att André inte kom ihåg någe av det, hade flörtat till mig lite hjälp annars ^^ Haha. Kanske kan göra det med matten i stället ;)

Sleeping to dream away

Åkte hem efter första lektionen idag, hade såå ont i magen att jag bara inte pallade vara kvar, hade ju knappast orkat sitta i skolan till halv fem. Hade inte ens varit hemma än i så fall!

Är det verkligen naturligt att sova nästan 5 timmar mitt på dagen? Somnade nästan direkt när jag hade kommit hem och sov tills mamma kom hem srax innan fem. Bara slocknade.. Hur kan man sova så länge på dagen men ändå fortsätta vara trött? Fast det förstås, man blir ju faktiskt trött av att sova också :/ Strangely enough! Menmen, thats life - har man ont i magen så har man...

Stallarholmen

Hamnade i Stallarholmen hemma hos Ylva i natt, riktigt roligt att få se hur hon har det om jag ska vara ärlig :) Grejjen va den att jag, Ylva och Linn skulle stanna kvar i skolan och plugga kemi igår, sen vi hade liftat från p10 till präntaren (av Marcus, våran mentor), har varit på konsum och köpt lite mat, gått i spöregn tillbaka till skolan och satt oss där - upptäcker vi att ingen av oss hade kemi böckerna med sig! Så vi pluggade lite fysik och hade hur kul som helst, och bestämde att jag skulle sova hos Ylvish Pylvish :)

Lekte med hennes råtta Henry, han är hur söt som helst och är bara såå gosig xD ! Vi sa att han skulle sova inne hos oss men i hans bur. Så vi la han på buren och brydde oss inte om att stänga luckan (han kan inte klättra ner på golvet) och ställde buren en halv meter ifrån sängen, efter några minuter tjuter Ylva till och säger att Henry hade hoppat från buren till sängen! Gjort värsta svanhoppet och sen kilat upp och lagt sig nästan vid våra huvuden! Värsta bästa råttan <3 !

Slask och regn

Utstötte värsta jublet inom mig själv imorse när jag upptäckte att det snöade, tänkte att jaaa det är snö, kallt och underbart! Sen när jag kommer ut och ska cykla till skolan, är det slask och det regnar spik! Va helt blöt i hela ansiktet och hela jag var vitprickig när jag kom ner på stan, kallt och ruggigt va det! Hemskthemskt! Och på bussen slog det mig, att nej hösten är slut :( Nu kommer den jobbiga tiden mellan höst och vinter, men det är bara att le och fortsätta springa runt ^^

Har förresten kampsport i eftermiddag på idrotten men vet inte om jag kommer klara av det.. Har hur ont som helst i mina handleder, men kampsport är så sjukt roligt! Så jag vet inte.. Ska nog försöka vara med iaf, se hur det går. I hope it will work! Får alltid så ont i handlederna på vintern sen jag överansträngde dom i åttan :/ Damnit..

Änglar och demoner

Kom just på mig själv med att ha börjat läsa Dan Browns - Änglar och demoner, IGEN! Eftersom jag har gjort likadant med Da Vinci koden (flera gånger om, tror jag har läste hans böcker minst 10 gånger nu, alltså 10 ggr/bok) så måste det helt enkelt bero på att jag älskar böcker med ett sådant innehåll. Religion, spänning, histora, vetenskap osv. That must be my kind of thing ^^ Fattar absolut inte vad andra menar när de säger att de inte kunde ta sig igenom böckerna, att de var svårtlästa och hade för mycket att hålla reda på, whaat? Nada idé vad folk snackar om där :/ Menmen, nu ska jag lägga mig ner och njuta av boken, fast jag vet slutet ^^



Labba på lördag eller fredag?

Dilemma igen här. Ska jag till skolan på lördag eller inte? Det är öppet hus och vi får välja mellan att göra våra labbar på lördag eller fredag. På fredagen blir det en kemi lektion med labb och och en fysik lektion med (har en väldigt stark känsla av det) ytterst få personer där. På lördagen blir det två grupper, varav ena har först kemi och sen fysik, för andra är det tvärt om. Plus att en massa nior med föräldrar kommer att få kika på när vi labbar. Så hm, fredag i (förhoppningsvis) lugn och ro, eller lördag med mycket folk och störande babbel?

Lutar åt fredagen, jag menar, måste ju ta mig hit på lördagen annars. Och jag har en känsla av att bussarna går väldigt knas då... Suck.. Fast sluta vid lunch på fredag är ju inte helt fel heller :/ Dilemma eller vad?

(Nu kommer alla tycka, ofta man ens överväger att frivilligt åka till skolan en lördag!! Men är man KFare så är man ^^)

English

Jag har kommit fram till att om man ska sätta sig ner med någon mer på en engelska lektion och prata med en native speaker, så känner alltid falskt. Hade nyss engelska och jag och Linn skulle upp till Ray Cooper och prata om lite allt möjligt. Kändes hur weard som helst, men tydligen gick det super bra för vi gick därifrån med en underbar fras i tankarna "You two have a very good english and a good accent". Det kändes bra, riktigt bra :)

Fast sen fick vi panik när vi skulle komma på en massa engelska ord som beskriver folk. Exempel "bold", "beautiful" and "cruel". Menmen, det funkade iaf! Roligaste var när vi skulle skriva den engelska motsvarigheten till "hård arbete" jag sa så klart på skämt "hard-working" men båda tänkte att nä det är ju för simpelt för att vara rätt, så klart så var det rätt också!!

Write it down, quick and properly

Nu har jag sträckpluggat i 4 timmar, naturkunskap och kemi. Har kramp i handleder och händer av allt skrivande! Håller på att sammanfatta naturkunskapen till provet nästa vecka. Ska bli kul faktiskt att göra det. För sen är det nästan slut på den kursen. Och fick reda på av matte läraren att han skjuter på matteprovet tills vecka 48 i stället, han ville gå igenom mera med oss. Faktiskt riktigt skönt om man frågar mig!

Christina ringde förresten idag, jag ska jobba den 18 november. Skönt att casha in lite pengar, lär ju behövas senare! Men ska söka nytt jobb snart, måste bara vispa ihop ett CV också. Men det blir nog super bra :)

Ny design

Fick Anna min sötnos att fixa designen på min blogg, jag gillar den faktiskt! Passar för stunden iaf. Ska se om jag kan lära mig själv att göra om allting, måste ju lära mig någonting här i livet som inte har med fika, kläder och skola att göra ^^


fy skäms

Vad har jag sagt att jag inte ska göra? Joo fika. Men vad händer idag om inte att jag och Petra hamnade på Wayne's iaf! Helt plötsligt har jag slängt ut ca 35 spänn på enn latte macchiato med chokladsmak och sitter där och myser. Damnit! Jag som måste spara mina pengar till julklappar och nya träningskläder. Behöver ett par ordentliga löparskor och en hel löpardress..!  Men det får lösa sig, hoppas jag. Inge mer fika den här månaden iaf, ska försöka så att nästa blir när jag är ute och shoppar julklappar med någon sötnos till vän jag har :)


I want to paint my room xD !

Jag har en abstinensliknande längtan efter att få måla om mitt rum!! Nu håller mamma och Per-Arne på att måla om vardagsrummet i en grymt fin färgkombination; cappuccino och troll. Najs! Och såklart så är det liknande de färger jag vill ha i mitt rum! Fast jag vill ha mer latte och mocca färgat :) Men får jag måla om? NEJ! Även fast dom sa när jag fick mina tapeter för två år sen att jag kunde få nya året efter eller någe så har jag inte fått det ^^ Suck.. Är så förbannat trött på mina blåa barnsliga tapeter med något som liknar lila livbojor på ^^ Suck...

Mocca, cappuccino, latte, sandsten, äggskal, dagg - alla färger är så galet fiiina!!! Vill måla måla måla!!
Kanske ska önska mig en ommålning i julklapp? (A)


Damn I am good., alla helgonsdag, Farfar Erik <3

Ojojojojoj vad jag har varit duktig idag xD !! Skrev labbrapportne, bokrecensionen på Gömda av Liza Marklund samt bokrecensionen på Hanging on to Maw av någon kvinnar jag inte kommer ihåg namnet på (A) Känner mig stolt xD !

Va även på kyrkogården med mor min.. Tände ljus för Farfar Erik och Farmor Karin... Det kändes, det var tungt. Rakt in i hjärtat gick det, alla minnen kom fram. Hans 101 födelsedag, hans sista julafton, hans lägenhet i Edvardslund, hans gamla lila luddga filt och hans min när jag ville ha den, sista gången jag såg honom i livet, när jag såg honom ligga där helt kallt och tom, hans begravning, han och hans blomster i Flacksta. Jag saknar honom något förbannad. Och sen alla ljus, det var ju första gången - en alla helgona helg utan honom. Första gången jag fick tända ett ljus och lämna in dikt åt honom bland alla andra tusentals ljus. Älskar dig Farfar Erik, nu och för alltid. Jag vet att du finns i mig <3

Cyklade senare iväg med Petra till kyrkogården vid Slottsskolan och mötte Vendela, Nic och Robert. Vi tittade på ljus och stod och snackade i lite mer än en timma :) Jag och Petra cyklade sen vidare och hamnade hemma hos Sebbe igen ^^ (vi hade varit förbi där en sväng innan kyrkogården) Det va lite folk kvar; Meng, Emil, Johan, Krille, Frid, Sebbe så klart och Niklas. Sen va någon blond fjortis med något som kanske ska kallas tröja där också. Men vi lyssnade på musik och hade hur skojj som helst xD Har en massa musik jag ska fixa nu ;)

Men nuuu ska jag sova xD Sleeep tight ;)

Peace out

Run, run, run

Nu har jag börja löpa igen, äntligen har jag kommit igång! Va som sagt ute igår och sprang en lång runda, idag sprang jag något kortare då jag har väldigt fel skor.. Vilket medför att en nerv mellan tårna på vänsterfoten kommer i kläm. Ajaj! Ska iväg med mamma (förhoppningsvis imorn) och köpa ett par riktiga löparskor, som passar :) Skulle vilja ha en riktig löparklädsel också, tajts och helt kittet. Det är mycket skönare att springa i. Menmen, det är dyrt så jag får vänta.

Men gosh vad skönt det är att löpa, hade nästan glömt bort den underbara känslan. Att benen nästan viker sig när man springer sista biten, det är en galet skön känsla. I love fysträningar! Så nu ska jag springa, så ofta jag kan!


I'm back, the real me is back on track again ;)


Usch värsta sego dag :/

Va grymt duktigt och gick upp vid 9, hade faktiskt ställt väckarklockan. Mina planer va typ att gå upp tidigt, äta en snabb frukost, ut och springa, duscha och sen plugga hela dagen. Möjligen träffa Kejn på kvällen. Så här blev dagen: Upp vid nio, äta frukost och läsa fram till halv tolv, duscha, dega runt en jävla massa minuter. Småäta en massa russin ^^ MUMS Och sen glo film med mig själv och chipspåsen ^^ Dampa inte allt för mycket på mig nu men jag fick ett förbannat återfall och åt en glass... Faktiskt en isglass men ändå (A) Inte bra alls.. Menmen, man måste få ett återfall för att kunna sluta helt, eller hur va det Gabbe?? :P

MEN, jag stack ut och sprang xD ! Sprang till mammas jobb, kom dit lagom tills hon slutade. Men vem står utanför om inte Per-Arne, så kunde jag springa i lagom takt bredvid mammas cyklande? NEJ, jag sprang i förväg och de där två kom hem mycket senare än mig! Så jag va ute i ungefär 40 minuter, lite dåligt kanske, men för att inte ha sprungit på väldans länge så va det grymt skönt :) Proud of myself :)

Nu sitter jag här och degar igen, gnäller lite på mig själv för att jag inte har pluggat någe.. Borde verkligen ha gjort det!! Men va fan, min hjärna är trött. Den behöver vila.. Får ta HELA den kommande veckan i stället ^^ Men ska nog iaf få labbrapporten och beskrivningarna gjorda innan helgen är slut :)

Blä, nu är iaf lovet slut :(

Christmas and spring at the same day??

Hm, vaknade upp hos mormor och morfar vid åtta i morse och det kändes precis som jultider! Vet inte alls varför men det kändes bara som det. Kan det kanske bero på att vi skulle baka pepparkaksdeg den dagen? Eller att det va kyligt i rummet och mormor väckte mig. Eller ...  A, nä jag vet inte faktiskt ^^ Sen när vi väl satte igång och bakade degen, doftade det jul och jag va i himlen "ängel"

Jag och mormor åkte sen till Tuna Park och glodde runt, jag provade en massa röda klänningar, och det kändes ännu mera som JUL xD ! Haha, sen köpte vi en julkrans till dörren och en massa stenar som mormor promt skulle ha ^^ Och hemma igen sen så kändes det som vår!! :O Jag och mormor gick ut och krattade löv, so nice, I really like that :) ! (jag vet att det är bonne varning, ehum Ramen, men va fan, de är skönt xD !) och det va varmt, fåglarna kvittrade och ah, it felt like spring :)

Sen plugg, plugg och plugg. (förlåt Petra för att vi inte sågs, jag lovar att du ska få en hel annan dag) Hamnade fan i kyrkan iaf :/ blev dit tvingad av Kejn och Kejn, hade faktiskt skojj :) Det va skönt att slappna av iaf.. Somnade nästan när jag låg på Kejns mage, myyysigt :) Vann förresten tävlingen xD ! Jag hittade mest "läskiga" saker som Minna och dom hade gömt, fick en godispåse med godis och en nyckelband, gav godiset till Kejn som då redan hade lånat ut sin tröja till mig "ängel" men behöll nyckelbandet :) det stod "du är värdefull" på det, och det stämmer crazy bra xD !

One suprise though - MIA OCH PATRIK ÄR TILLSAMMANS IGEN xD !! Dom blev tydligen det i tisdags efter att jag och Mia hade sagt hej då, happy for them xD ! Och Kejn hade dumpat sig tjej, finally (A)

Men vet inte längre, känns som att jag är på väg längre och längre bort hela tiden, har jag något gemensamt med folket där nu för tiden? Känns inte som det.. Har inte ens några att åka dit för att träffa.. Eller joo, Kejn x 2 så klart :) Och AC, men annars? Njaaa... Joo Patrik of course, can't forget him! Men annars? Nää inte direkt :/ Ska ändå försöka, tills det inte går längre. Men kommer vara lycklig iaf :)

Har aldrig mått så här bra förut! Fattar inte hur happy man kan bli av skolan! Ah, måste träffa alla snart igen! Lider ihjäl snart !! <3

Btw, JAG FICK MVG PÅ MITT GRAMMATIKPROV xD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAPPYFACE xD !

"Du vet väll om att du är värdefull
att du är viktig här och nu
att du är älskad för din egen skull
och ingen annan är som du"

// Christmas kind of girl ;)

RSS 2.0