Vandrings oskulden är tagen :)

Helgen spenderades på Sörmlandsleden tillsammans med kussemusse Jennie, Tim och Gustaf, två dagar var vi ute och gick. Sammanlagt blev det väl strax över 3.8 mil har jag för mig, bra träning måste jag säga! Startade i Gnesta och sedan gick bland myror, ormar, träd och buskar, klättrade över (jag lovar) varenda kulle som fanns och hittade efter kanske 2.5 mil en fin rastplats där vi slog upp ett litet tvåmanna tält och ett vindskydd. Gjorde mat, badade, njöt av vädret (som var otroligt fint och inte regn och åska som det var sagt) och gick slutligen och la oss. Jag och Tim tog sovsäckarna och sov på en klipphäll under bar himmel - mäktigt! Dagen efter gick vi till Mölnbo och blev otroligt lyckliga över matstället vi hittade, jag åt köttbullar och de andra pizza ^^ Men tråkigt nog kunde vi inte gå sista milen tillbaka till Gnesta för både mitt och Jennies vänstraknä pajjade så vi liftade med hjälp av min gula tröja tejpad "Gnesta" med svart tejp ^^ Mycket, mycket bra helg :) ! Man kan verkligen säga att jag har fastnat för vandring, funderar på att införskaffa en egen vandringsrygga :D

Klättring och paddling kvar nu då :)


Förvirrad?

Satt med Anna på American idag och babblade bort tiden. Vi tog igen allt vi hade missat eftersom vi inte har setts på evigheter. Det var skönt, att äntligen få sätta alla förvirrade tankar i ord inför en som bara fattade allt så klockrent. Jag är ganska förvirrad för tillfället, vilket egentligen inte är så ovanligt eftersom jag för det mesta kan vara ganska förvirrad. Många har nog märkt det. Annars är jag känd som "hon som har koll" men jag har egentligen inte så stor koll. Råkar bara ha ett bra minne när det gäller tider och sådant som gäller och om jag inte vet det så kollar jag upp det för när det gäller tider och sådant hatar jag att inte veta. Men vänta, jag kanske har koll iaf? :P

Paus

Just för tillfället har inte jag så mycket tankar som jag kan dela med mig här på bloggen och jag gör inget annat än att jobba så jag funderar på att ha ett litet sommaruppehåll.. För om jag ändå inte tänker på så mycket och inte gör något annat än att jobba - whats the point of writing the same thing every day..? Fast lite tänker ju ändå ^^ Har iaf kommit fram till att jag tokdiggar mitt jobb, att det faktiskt finns ett gäng heta killar på volvo och att jag inte alls tycker om mitt singel liv för tillfället. Menmen ^^


Grillby

Jag tog mitt pick och pack i torsdags och tåg tåget till Enköping där jag blev hämtad av familjen Österberg med bil för att sedan fortsätta resa mot Grillby. Skulle nämligen fira midsommar med släkten Österberg i Norberg :) och sen stanna här i Grillby hela helgen. Midsommar blev hel lyckad, otroligt härlig släkt (topp betyg!) och riktig god mat. Malva den söta lilla saken var energisk och fick med mig och Krull, eller Martin som jag säger nu ^^, på många busiga saker. Vi skulle grilla henne efter att ha marinerat henne i poolen, vi snurrade runt henne och lekte "jaga" eller något :P Spelade kubb gjorde vi också, eller snarare "pugg" som Malva kallade det :D Haha. Vi sov över där i våra sovsäckar och jag och Kull plockade sju olika blommor och la under huvudkudden och fick efter att ha plocka sista blomman inte prata ^^ Vilket vi faktiskt lyckades med :D ! (inte ofta jag är tyst som Simon vänligen påpekade ^^)

Sprang omring i ett litet gruvsamhälle dagen efter och åkte sedan mot Grillby, jag och Krull sov hela vägen ^^. Promenerade runt hela Grillby vilket inte var mycket så det gick riktigt fort :D Nu sitter jag här på en madrass på golvet, lyssnar på konstig musik och är hungrig :P

Igår i bilen lyssnade vi förresten på en lite rolig sak, det var en man som pratade om att alla minsann hade tankar om exempel hur folk skulle reagera om man ställde sig upp under ett möte och slet av sig kläderna och lite annat liknande. Märkliga tankar har alla enligt honom och den dagen som man kunde läsa andras tankar skulle ingen kunna gömma sitt rätta jag. Ganska intressant faktiskt för jag tror att i en viss grad så stämmer allt det han sa riktigt bra. Någon som känner sig träffad? ;)

Jobb, jobb och jobb :)

"Bloggen" kom jag helt plötsligt på för några minuter sen, "shit jag har inte bloggat!". Nej just precis, jag har inte bloggat på hela veckan för jag har jobbat ^^ Gått upp vid fem och börjat jobba halv sju och slutat fyra :) Men det är sååå kul! Är i team med Cissi speciellt och vi kämpar på. Målar, slipar, tvättar och har oss. Det är najs. Men det är skönt att jobba, att få rutiner i kroppen och känna att man gör någonting nyttigt. Och jäklar vilken träning det är :P Haha!

Nej nu är det fotboll, Sverige vs. Ryssland!


Alex Cameron Panard :)

Då har man smällt i sig en massa glasstårta igen alltså, barnkalaset till ära. Alex den sötnosen fyllde två för några dagar sen och idag var det släktfirande. Som vanligt i släkten Jansson så är det glassbomb som gäller och alla ser ut som barn på julafton när den bärs in, speciellt Conny som för egen del snart kommer hålla i barnkalasen :) Lena och han ska ha barn i September :) Skönt att inte vara yngst i släkten längre, inte ens näst yngst snart :) Brabra! Alex blev helt till sig när han hade rivit upp det gigantiska paketet och fick syn på traktorn som är gigantiskt. Eva däremot suckade och började säkert fundera på hur den ska få plats hemma hos dem bland alla andra stora presenter han har fått av släkten Jansson: trumset, minipool med bollhav i, traktorer och andra brummande saker :P Kort och gott: grabben är bortskämd.

To late again ^^

Blev sent igår också ^^ Fast jag ville i säng tidigt.. Ante ringde och övertalade mig att komma dit, vilket jag också gjorde. Men inte fick jag komma in inte.. De var inte hemma när jag kom så satt utanför och väntade. När de väl kom så skulle vi minsann inte in heller, nej vi skulle iväg och jag fick inte veta vart.. Vi hamnade på Volvo.. Massa bilar, najsnajs :) Stylade och läckra :) Sen hem till Ante (äntligen) och kika på film. Guess what? Jo, jag somnade på soffan ^^

Spanien vs. Sverige

Är så inte glad på domaren från matchen nu alltså.. Nejnej. Spanien förtjänade dock vinsten det måste jag erkänna. Men tycker ändå att det kunde ha blivit lika.. Sverige kämpade på som arbetsmyror och gjorde ett grymt bra arbete! Men synd att byta ut Zlatan i halvlek.. Okay han behöver ha sina krafter mot Ryssland men va fan.. Aja, all heder åt Stoor - bra jobbat!

Vi fick se Bissen spela, vi fick se Bissen spela!

Kubb, sockerdricka och trevligt sällskap :)

dagen blev grymt bra idag, tillbringat den med Per-Arnes släktingar hemma hos Inga-Lill i Lindesberg :) Träffat ett helt gäng härliga människor :D Speciellt Staffan, Oliver, Danni, Bea och en massa mer :) Najsnajs. Spelade kubb och jag ägde skiten ur alla ! NOT, men ändå :) Det var kul :) Sockerdrickan som bjöds på var super god, eller som mamma sa: "Jag tycker att sockerdricka smakar sprit på sommaren" Ehum ^^ Ångrar inte alls att jag åkte med om man säger så. Blev bestämt att vi ska upp till Fagersta hem till Oliver och gänget någon helg snart, längtar! Då ska vi upp och åka vattenskidor, bada bastu, vattentunna, hoppa studsmatta och ha en underbar tid :)

Goood day :)

Blev en riktigt bra dag idag iaf :) ! Hamnade på stan med Jennie och åt lunch, Angelica kom sedan och gjorde oss sällskap inne på Wayne's innan vi åkte hem till Jennie och spelade en bilspel ;) Angelica var bäst! Körde över tre människor och krashade en massa bilar och när polisen var efter henne sa hon "men de kommer väl inte ta mig nu? Jag har ju inte gjort någonting?" Hahaha så förbannat söt :D Hon och Jennie kilade sedan iväg för hemligheter och jag stannade med Happo min kära gudfar och Irene hans sambo och hade trevligt :)

Vi kikade på Holland - Frankrike, första halvlek hemma hos Jennie och skulle sedan hem till Angelica för Robin ville träffa mig. Planen var att springa dit i halvtid och titta andra halvlek där, men tack vare en MASSA flum ifrån de där två damerna kom vi dit 20 min in i andra halvlek ^^ Holland ledde med 2-0 och vann med 4-1 xD !!

Skulle ta sista bussen hem, 23.15 men det gick ju ingen buss då ^^ Så det blev till att kila hem till Robin och Angelica och snacka en massa med Robin. Tittade på en gammal julkalender med en häxa och en fe som bytte kropp :P Hur skojj som helst och tog sedan nattbussen hem och här sitter jag :)

BRA DAG :D !

Sova är faktiskt ganska jobbigt

Hade faktiskt varit en duktig flicka och ställt klockan på 09.30 så att vi skulle upp liiite tidigare än vanligt, kom vi upp då? Nej så klart inte.. Siv ringde vid tolv och tvingade upp oss ur sängen med sitt envisa ringande ^^ Tyypiskt! Nu sitter jag här halvt färdig och funderar på vad jag ska göra idag. Hampus fick jag inte tag på och om Zoran inte hör av sig så blir det Eskilstuna med Jennie idag :) Inte heelt fel det heller i och för sig :D Men nu har ju nästan hela dagen gått så det känns ganska onödigt att sova länge faktiskt.. Skärpning!

Jennie Pennie och träning som vanligt :P

Kilat omkring på stan med mitt pucko till kusin idag :) Blev bjuden på fika och det var najs. Satt ute ända tills regnet började falla så fick vi sitta inne och snacka vidare :P Menmen, nu sitter vi här hemma och glor fotboll :D Kroatien vs. Tyskland och såklart hejjar vi på Kroatien ;) Vi har redan hunnit med typ allt det som vi brukar pyssla med: prova kläder, leka med träningsredskap, snacka en massa skit, busa lite och börja kalla varandra för olika saker :P Som alltid ;)


Shopping!

Surfade runt lite och hittade det här underbara linnet och föll pladask ^^ Finns att köpa på www.sidandsally.com för 399 kr. Men som vanligt så finns det inte i rätt storlek och plånboken är inte fet nog ^^ Syndsynd, men drömma går alltid :)


want

Jennie Maria Elina Jansson



Älskade kusin <3Min underbara kära kusin Jennie är på väg hit, har inte träffat henne på år och dar så det ska bli najs :) Så det blir en tjejkväll med skitsnack, film, glass och en massa massa bus :) Det är ganska härligt egentligen, vi träffas hur sällan som helst, i vintras snackade vi inte på flera månader - typ 4 månader eller något men ändå är allt som vanligt när vi ses, bamsekramar och en massa babbel. Slutsats: hon är inte bara min kusin utan också min allra bästa vän :) Blod är tjockare än vatten sägs det ju :) Kommer ihåg när vi var mindre, vi kunde inte umgås mer än 2 dygn utan att börja bråka ^^ Och det slutade för det mesta med att jag flög in i garderoben :P Och sen alla våra klädbyten, går inte en enda gång att vi ses utan att vi går igenom den andres garderob :D


Hemska dröm, mitt hår!

Vaknade imorse av att Vickan ringde, tur det säger jag bara! Hade en hemsk dröm och vaknade med ångest! Någon (kanske jag, vet inte riktigt) hade rakat av mig håret och någon hade klippt Sky korthårig och det var hemskt. Jag som håller på att spara ut mitt hår från kort hade joordens panik så när vi hade lagt på flög jag upp och fram till spegeln, som tur var så var mitt hår kvar ^^ Låter fjantigt jag vet men ändå, mitt hår :P Det som börjar bli långt igen! Eller okay, långt för att vara jag :P

Ska träna lite idag hade jag tänkt, ro ett tag på roddmaskinen och sen pillra lite med bilder och så :) Någon som har något tips på hur man får 20 min på roddmaskiken att gå fortare samt bli roligare? Mitt gamla knep med Nickelback skivan funkar inte längre :/

Turkiet vs. Schweiz

Otroligt bra match mellan Turkiet och Schweiz! Trodde faktiskt att Schweiz skulle ta det men icke sa nicke, Turkiet gjorde det :D ! Har dock aldrig sett en match med så mycket vatten på plan! Vad ju i princip vattenpolo :D Det sa de också när första målet gjordes. Bollen blev som serverad när den efter att ha glidigt förbi målisen stannade efter vattenpölen så det var bara att lugnt lägga in den :P Najsnajs! Sista målet var också snyggt :) Grattis Turkiet iaf :) !


Kattskrälle!!

Maja den förbannade idioten som kan se så snäll ut kom infarande på altanen med en liten stackars fågel mellan klorna! Kattskrället höll på att ha ihjäl stackaren! Fick slita undan Maja och stänga in henne, ringa mormor och panikartat be om hjälp ^^ Så det hela har nu slutat med att katterna är instängda och fågeln sitter och skakar under soffan på altanen och jag får inte fram den så jag kan hjälpa den ut.. Blir orolig, inte bra.. Den kan inte flyga ordentligt heller.. Har öppnat alla fönster och dörren på altanen så är den lite smart så kanske den hittar ut iaf..

What to do?

Sådär ja, telefonsamtalet fixat :) Så nu sitter jag här med absolut ingenting att göra.. Vill träffa någon kul och göra någonting ^^ Typ dra till Strängnäs. Men hmm.. Aja, kan han inte idag heller så blir det hemma kväll igen med mig själv ^^ Fotboll och film I guess :)

Telefonsamtal

Det är riktigt läskigt att ringa runt till arbetsgivare och chefer måste jag erkänna. Sitter här med telefonen i handen och ska ringa min chef och bestämma tid och plats (no big deal) men ändå skakar handen lite lätt ^^ Helt knäppt egentligen! Jag som annars har nada problem att ringa runt till människor eller lyckas övertala en helt främmande person att köpa lotter inom kyrkan. Med andra ord, jag kan prata ^^ Nej nu är det bara att svälja och ringa :) !

Uppdate: Såklart inget svar ^^


Trötter

Här sitter man som en riktig trötter och måste snart cykla ner på stan. Gjorde som jag alltid gjorde förr i tiden, låg vaken och läste halva natten utan att märka vad klockan var ^^ Vid två hade jag läst ut boken och insåg att nej hjälp jag får bara sova i 7 timmar! Eller bara och bara, 7 timmar var mer än vad jag sov om natten under hela ettan måste jag erkänna. Snacka om att tidsomställningen går fort!


2-0 :D !!

Weehoo Svergie spöade skiten ur Grekland :D Snacka om jubel när Zlatan satte första målet! Och det andra av Hansson, det var kul :P Hade hjärtat uppe i halsen och trodde jag skulle dö av ilska när de missade första chansen :P Men det blev bra, det löste sig ;)

Sverige - Grekland

Kvällen kommer alltså tillbringas framför dumburken med mig själv. Fotboll is the shit! Fast dock inte lika kul att titta på ensam och ingen kan komma hit heller ^^ Menmen, fotboll it is! Glassen och frukten ska fram tillsammans med det taggade humören som finns där inne någonstans inom mig :P

Saknar fortfarande tiden då jag spelade, det är så förbannat kul! Träningarna där man körde slut på sig själv, matcherna som vanns och själva lagkänslan! Jag älskar det! Förbannade rygg säger jag bara.. Förbanande rygg..

Städtant Hanna

Jag känner mig sjukt duktig just nu måste jag erkänna. Jag har städat mitt rum och min garderob! Grundligt till och med :) Skurat och haft mig. Vet inte riktigt varför men jag fick ett ryck som jag alltid får när jag börjar städa :P Men bra blev det! Märkligt vad man städar bra till HIM ^^ Nu har jag bara en massa papper jag ska fixa i ordning och sen är det tip top och jag kan återgå till mitt läsande och inte behöva tänka på att det är dammigt ;)

Bokmal

Vaknade imorse med tandvärk och var lite sur innan jag kom på att jag inte hade någon tand där ^^ Den togs ju bort igår, smart är man som vanligt :) Men det var varit knepigt att äta och borsta tänderna nu, är liv rädd för att fläka upp såret eller vad man ska kalla det. Eller att jag ska få en inflammation, men det lär jag ju inte få ^^ Haha, bara jag som oroar mig som vanligt :)

Det här blir en lugn dag för mig, ligger och läser och har redan läst ut två böcker idag ^^ det är så skönt att ha sommarlov och kunna läsa utan att känna någon stress för att pluggböckerna ligger bredvid och skriker "PLUGGA". Läsa blir mitt främsta intresse fram till torsdag iaf, då kommer jag ha lite annat att tänka på ;)

// Bokmalen


Tandläkaren nr.2

Nej usch nu ska vi åka också! Rädslan kommer krypande, jag vill inte!!

Tandläkaren

Usch och fy, om 50 minuter ska jag vara hos tandläkaren i Torshälla och dra ut en tand. Min tandläkar skräck börjar komma tillbaka lite smått och jag måste ändå erkänna för mig själv att jag är rätt så feg just för tillfället, med tanke på att det redan har blivit bestämt att jag ska få något lugnande som gör att jag inte kommer ihåg någonting efteråt. Fegt jag vet, men hellre att jag erkänner det och kan få mitt lugnande så jag klarar av det än att jag försöker vara modig och fegar ur i sista sekunden. Vad är det man säger? Man är modig om man vågar erkänna sin rädsla? Så här sitter jag och erkänna min rädsla :) Ojoj. Snart dags!!

Update: Kom förresten på att om jag vågar trotsa min höjdskräck med att åka fritt fall tilt så borde jag klara det här med ^^


Sista dagen med Sky

Var hemma hos sötnöten vid tre tiden och var i stort behov av mat så vi kilade iväg och inhandlade en pizza som vi fort fick i oss. Sedan har Sky städat en massa, jag har segat och till slut hamnade vi på Visholmen med Gustaf och badade. Tråkigt nog kunde inte Zoran kika förbi så honom får jag träffa en annan gång. Nu har iaf jag och Sky ätit jordens godaste avskedsmiddag (avsked av Tynäsvägen); nudlar, snabb makaroner och potatis och purjolöks soppa. Mums :P Menmen, nu ska jag dampa lite på Sky så att allt blir klart snart :) Städtanten är i full gång :D !!


God morgon :)

Snart bär det iväg till Strängnäs igen :) Ska skutta in i duschen och göra mig klar, packa väskan och sen ta mig mot bussen. Blir sista dygnet med Sky på länge nu.. Hon åker hem imorgon med 17.00 tåget :( Så nästa gång jag träffar henne blir antagligen i Augusti.. Usch och fy! Men tacka vet jag telefon och msn :P

Det är otroligt skönt att få sova nu på mornarna iaf, gick upp vid elva idag med ^^ Hihi, kommer vara lagom slö och soft när jag ska börja jobba nästa vecka. Måste kolla upp exakta tiderna och så också, men det blir bra!

Planer planerade :)

Då sitter man här och planerar morgondagen då. Ska ta mig till Strängnäs med buss och har några tidsalternativ men där tar det stop, för damen jag ska träffa går inte att få tag på ^^ Hon är svåråtkomlig verkar det som ^^ Menmen, blir väll upp relativt tidigt och sen iväg iaf. Får ringa henne innan jag åker helt enkelt. Vi ska bada, flytta lite stuff ifrån Skys lägenhet och sen förhoppningsvis ska jag träffa Zoran också! Om han hinner så att säga, annars blir det bara att umgås med Sky (så vitt jag vet ^^) :)Menmen, dags att ställa klockan och krypa till kojs så man är pigg imorn!

Puss och godnatt!

S gånger 3

Studenten: Då har studentveckan farit förbi. Sorgligt men sant. Glädjen var stor när treorna i tisdags sprang ut från Philosophicum, skratt, skrik och tårar vart annat flög förbi i ansiktena och jag kunde inte göra annat än att fota och le. Studenttåget runt Strängnäs var bäst, jag var fanbärare tillsammans med Hugo - jag hade Europaflaggan och han Sverigeflaggan. Allt slutade med att Sudden fick ta mina skor och jag fick gå barfota (skoskav ^^) vilket många människor hade väldigt roligt åt :) Orkestern gick bakom oss och spelade studentsången och bakom dem gick studenterna blandade med ettor, tvåor, familj och vänner. Skratt, sång och glädje steg emot skyn. Efter tåget var det flakdags, Tim kom springandes och drog med mig upp på deras flak. Det var riktigt kul! Kramade runt mig och grattade en massa folk och sen bar det av! Dansade loss som en tok med Mangs där ett tag och hade hur kul som helst :) Efter kanske en timmas dansande och sjungande kom vi tillbaka till Europatorget och hoppade av flaket ochin i bilen ut mot Tim. Mats var med och Frasse och Zoran kom lite senare. Mycket got mat och trevligt bordssällskap :) Blev bjuden hem till Frasse på studentskiva till torsdagen och åkte sedan vidare med Tim hem till Sky och gjorde henne sällskap på min brygga. Dagen var mycket lyckad och inga tårar från min sida fälldes konstigt nog. Jag som trodde att jag skulle stå där och gråta floder av lycka och saknad. Men icke. Jag skrattade, skrek, sjöng och dansade. Kommer sakna dem, det kommer jag verkligen göra men jag var inget annat än glad för deras skull :)

Onsdags kvällen spenderades med en massa underbara vänner på Abboreberget med grillen i full gång och badkläderna på och slutade sedan i Mariefred hemma hos Linn sovandes med ett leende på läpparna fullt medveten om skolavslutningen dagen efter.

Skolavslutning: Blev stress och skratt på morgonen när vi insåg att hjälp vi har bråttom ^^ Typiskt B1&B2 måste jag dock säga ^^ I tid kom vi iaf, till och med så mycket i tid att jag hann plåstra fötterna och få ner dem i skorna igen. Avslutningen i kyrkan var fin, sång och spel av både studenter, tvåor och ettor. Douglas Gårdh var helt otrolig, avskedssång och hyllning till studenterna hade han skrivit själv och fick stående applåder när han hade spelat och sjungit klart. Tror inte en enda trea förblev oberörd. Hela Europarådet kallades upp av Martina och fick ta emot diplom och Rebecka lämnade över ordförandeklubban till mig :) Stipendium delades ut, hela 15 stycken! Grevby fick fysikstipendiet och David fick kemistipendiet. Och sedan tågade treorna sjungandes ut ur kyrkan och det såg bara så underbart ut! Två år kvar för oss säger de, två år av skratt och glädje säger vi ;)

Följde med Tim hem efteråt och bytte om för att sedan cykla iväg hem till Zoran för att fixa studentpresent till Frasse :P Haha det var skojj! Klottrade ner en "badanka" med en massa stuff och promenerade sedan mot Thomasgymnasiet. Där sprang jag också på Tomas som tog studenten och sen också Mangs, André, Jeppe och Rebecka som firade lite människor. Puffen kom också utspringande i glädjeyran och såg allmänt svettig ut :P Det var så sjukt varmt!! Jag trodde jag skulle dö av värmeslag men nejnej, jag klarade mig ;) Hamnade med på Puffens studentflak, inte lika najs som KF05s men helt ok :) Hade dock hellre kilat omkring med Zoran och fotat hela allting! Det bar sedan av mot Frasse med Zoran som förare, träffade hans pappa som hade kommit hit från Italien för att fira Frasse och ojojoj vilken god mat det var!! Italienska maträtter och jag mådde perfekt :P Språket är ju bara så underbart också, det flyter som en melodi. Jag och Zoran delar den uppfattningen :P Zorans pappa var också där och han var en kul prick - gillade tydligen en bild på mig som Frasse hade tagit i tisdags ^^ Hihi :)  Vi åkte alla sedan vidare (efter att Zorans pappas sambo på Italienska hade bjudit mig till Italien med Frasse någon gång :P) hem till Puffen och hade hur skojj som helst! Hamnade på dock senare på Visholmen där det var riktigt dött ^^ Tristtrist, menmen.. Vi hittade tillbaka till Puffen jag och Sky helt på egen hand precis lagom tills alla skulle vidare ut på krogen :/ Så där slutade den kvällen.

Sommarlov: Nu har jag haft sommarlov i två dagar och aa, det har varit najs :P Var på Antes student igår och det var hur skojj som helst! Sky var med mig och Petra hade också hittat dit. Värmen stekte som jag vet inte vad och bålen hemma hos finnen kändes måste jag erkänna ^^ Kvällen slutade med fest hemma hos Dennas farsa med bland annat Sofia (aka. badringen), Johan, Sky, Rasmus och lite annat bra folk. På balkongen bredvid hittade jag Andreas Bäck, Jesper Laine och tomten så jag och Sky kilade över dit innan vi cyklade hemmåt :) Gustaf ringde och väckte oss idag vid elvatiden och gav oss 20 min för att göra oss i ordning på för han skulle minsann bjuda på frukost på Café Sylvia (inte mig emot ^^) och det var riktigt gott! Resten av dagen har jag spenderat i hammocken med ett par böcker och bara tagit det lugnt.

Har lite smått börjat fatta nu att det verkligen är sommarlov, att jag är klar med ettan och allt var den innebär.. Lite sorgligt är det faktiskt, jag menar, inga mer KF05are som springer omkring och är roliga ^^ Snyft.. Menmen, vi får helt enkelt jävlas med KF08 som börjar i höst ;) Mohaha!

Studenternas dag :)

Då var det dags för studenterna att springa ut genom dörren då, om några timmar kommer parkeringen här utanför vara fylld av glädje tjut och tårar, skratt och rop :) Vilken härlig syn det kommer vara! Ska bli härligt att se alla så glada, och det ska bli grymt kul att se André i kostym om han har det på sig :P Hoppashoppas! Dagen för mig kommer också vara rolig, först hem till Sky och äta lunch och sen glass med några stycken. Kika på utspringet och gå med i tåget. Sen hem till Gustaf och sen vidare till Tim :) Dagen ska avslutas med bad med ett gäng :) Oh happy day!

Men många tårar kommer fällas idag, många av dem från mig också. Kommer bli ledsamt att se dem så glada, för jag kommer saknar dem så förfärligt.

what a wonderful day :)

Mösspåtagning för treorna idag då, härligt för dem! Johan var vänlig nog att påpeka för mig och Linn att vi minsann har två år kvar ^^ Med skratt och gjädje svarade vi då :D Haha! Massa bus och kul med André, Mangs och de andra mupparna ifrån KF05 på lunchrasten innan Linn och Robin var snälla nog att kasta i mig i vattnet från Ångbåtsbryggan med enbart en massa vita kläder på ^^ Nog för att jag var på badhumör men jag hade gärna bytt om till bikini först :P Dagen avslutades med bad på Visholmen med Linn, Robin, Krull och Sky :)

Dagen har helt enkelt varit helt super :) Men kommer sakna några av treorna riktigt hårt sen kommer bli tomt.. Kände det idag när de hade mösspåtagningen. För ett halvår sen stod jag där och kikade när de fick sina första mössor (kommer inte ihåg namnet på dem), då kom det några tårar för jag insåg att "shit, om ett halvår slutar de". Nu har det gått ett halv år och imorn gäller det.. Sorligt för oss, härligt för dem :)

Söndag

Solen skiner och jag har äntligen fått sova ut :) känns braa! Ska strax göra mig i ordning, plocka lite på rummet och sen soola tills jag ska med tåget :) Ska till Åker idag och ha trevligt :)

Fast det känns ganska knas att inte ha något speciellt viktigt att göra, jag menar inget plugg eller något sådant. Känns hur knas som helst ^^

RSS 2.0