Good evening!

Jahaja, då sitter man här i sängen och kan inte sova. Huvudet dunkar och rummet snurrar, men inte kan jag sova för det inte.. Damn. Skulle behöva sova men de går inge vidare. ES-möte imorn, med en miljövetare så det ska bli riktigt intressant! Nej nu ska jag försöka sova iaf. Man kan ju alltid hoppas :) och funkar det inte får jag väl räkna får ^^

Over and out

Nu ska man strax iväg med Daniel på cykel och trampa mot nyfors och Annas grill :) Blev grillkväll där hemma i stället för ute någontstans och kanske stan efter? Who knows! Menmen, varma kläder på med andra ord med tanke på att jag jämt jämt jämt fryser när jag är ute nu för tiden :P


Wiie

Konserten igår var helt underbar, Takida, Backyard Babies och The Movement - Gustaf va helt lyrisk :P Men lite kul spontan grejj att bara komma på : Vi drar till Västerås på konstert! Men lyckat blev de :) Ikväll ska jag ut med Åke, Daniel och Anna (tror hon ska med iaf ^^) och ha kul. Får se vad vi hittar på :) Humöret för tillfället är på botten tack vare en viss sak.


Politik, vad är det?

Hade en väldigt intressant lektion nu på förmiddagen, Samhällskunskap och det handlade om Liberalism och Femenism. Fick höra om den första "självmordsbombaren": en kvinna som slängde sig framför kungens vagn och offrade sig för att kungen skulle hamna i pinsamheter för att "ha kört över en kvinna". Jag som alltid har sagt att jag inte tycker om politik börjar nästan tycka att det är intressant med iaf olika ideologier. Kanske börjar de flestas politiska intresse där?


Pluggnight :)

Har varit en riktigt trevlig kväll i sällskap med Rasmus och en kemibok :) Fick ett tal gjort på ungefär en timma :P Men kul va de! Liselott var riktigt söt och höll koll på oss, så att vi pluggade så att säga ^^ Bjöd Rasmus och Hampus på mat innan vi började plugga - pasta påse med parmesansmak :P Förhoppningsvis har jag fått en ny pluggkompis :D !!

Mooooovietime :)

Spin the wheels, round and round

Träning är bland det underbaraste som finns. Va grinig och irriterad så kilade ner till Balanze och cyklade några km, gjorde en himla masas situps och armhävningar. Nu mår jag mycket, mycket bättre så jag kanske till och med orkar göra en massa kemiuppgifter så jag inte behöver skämmas i morgon på lektionen :) Sen är det soova som gäller!

Kusinen i liten skala :)



Kan man ha en sötare kusin? Lilla Ebba som jag bara såå längtar efter att få träffa :) !

Mystimma :)

Jag älskar den här håltimman på onsdagar, mellan  nio och elva. Man kan kila hem och krypa ner i soffan med myskläder på, en kopp kaffe i handen och läsa en riktigt bra bok. Eller göra matteläxan som jag gör nu ^^ Och kemi uppgifter som jag ska göra efteråt :P Men om man inte har läxor så är det en perfekt stund att bara ta det easy för jag är den enda som är hemma - de andra är i skolan. Så det är min tid för mig själv i veckan :) Myyyyys!

Arméns musik kår :)

Arméns musik kår spelar här nere i Ugglans Park och vi har första parkett. Jag, Rebecca och Sky hängde ut oss genom fönstret och kikade va det var innan vi sprang ner för att lyssna lite. Kilade förbi Anders som stod med telefon intill örat och kaffekoppen i handen :P det var mycket fin musik, eller det är fin musik - jag hör riktigt bra genom fönstret :)

Kusiner i stora och små skalor :)

Härlig väckning i natt av mamma vid halv tolv. Fick ett riktigt gulligt mms med en bild på min nyaaa kusiiiiiin :D !! Hur gullig flicka som helst och jag är riktigt glad för Conny och Lenas skull :) Så glad har jag varit hela dagen även om jag försov mig i morse och fick stressa runt som en gris ^^ har ätit lunch med en annan kusin idag, Anna - riktigt trevligt. Vi hamnade på prinsen och jag blev introducerad för deras nachotallrikar - smaskens! Och nu sitter jag här och kikar på tjejen som kollar in det sista tomma rummet :)

God morgon ^^

Dagen började ju otroligt bra idag måste jag säga, stod och pratade med Sky och hade flingpaketet i famnen. Helt plötsligt blev paket skrämmande lätt och ett hemskt ljud uppkom, joo självklart hade jag hållt paketet upp och ner och alla flingor hade runnit ner på golvet.. Sucksuck, så det var bara att dra fram damsugaren och damsuga köket ^^ Och jag ska inte köpa mera flingor - dyrt!!

Bra start på dagen.. NOT

The history of the historylesson ^^

Hade första historia lektionen idag, vi var bara 9 stycken! Så det blir en kurs med få deltagare men det är iaf enligt min mening mycket skönare. Blir en annan miljö och helt andra möjligheter som min lärare sa :) Vi ska studera det mesta och äntligen ska jag få läsa om franska revolutionen som alla håller på att tjata om :P Dock så ska vi studra första och andra världskriget och mellan krigstiden igen vilket jag har gjort x-antal gånger under x-antal år ^^ suck...

peace!

Reading :)

Har läst två super bra böcker de senaste dagarna: It Girl. Ettan och tvåan är utlästa på order av kusin Anna som jobbar på Multeum (stans bibliotek). Har i princip blivit hennes bokoffer och ska tala om var jag tycker :P Haha men jag säger inte nej till det inte :) Bra boktips mår man alltid bra av! Så läs dem, det rekomenderas!

"Ja där dog mitt huvud ^^"

Jag är trött, trött, trött och behöver sova. Och för att citera Hampus så "ja där dog mitt huvud^^" Har inte sovit ordentligt sen jag flyttade hit, har inte riktigt vant mig vid miljön ännu.. Menmen. Vaknade i natt av att det smällde som bara den och självklart - världens åskoväder över oss och jag hade fönstret öppet.. Suck. Den här dagen inte inte varit sååå posivit förutom att jag har umgåtts med Hampus och Rasmus hela dagen och haft riktigt kul med dem.


Nuts in a bag :)

Kom just på att jag inte har skrivit ett enda ord om Å-festen ^^ Så det är väl dags att nämna några ord :) Å-festen i år var den roligaste jag någonsin har varit på. Umgicks med Åke och Anna, sprang omkring på fredagen glada i huvudet och skrattade i kapp - mycket bra fredag som slutade på subway med en sovande Ali på ryggen :) Och på lördagen åkte vi karuseller som tokar, hade skumkrig i fontänen i stora rondellen (där Åke var mycket starkare än vi andra två med tanke på att alla försök med att få ner honom slutade med att jag och Anna låg i skummet och han stod upp rak som en fura ^^) och jag och Anna sprang omkring i Harry Potter huset och hade hur skojj som helst :P

Åke och Daniel - två nya kuliga vänner som jag tycker mycket om :)


good luck girls ;)

mums, jag lyckades med maten igen: kasslergratäng med kornris :D och nu har jag och Rebecca sprungit omkring och försökt hitta en lösning till varför diskmaskinen och vattenkokaren la av och gissa vad - proppen hade gått ^^ grattis...

Balanze

Gick och pratade med en instruktör på Balanze om mina knän och hon bokade en tid åt mig hos en av tjejerna som jobbar där (som tydligen ska vara "knäexpert") den 3 september och sa att jag tills dess bara ska cykla. Kulkul... Jag som va inställd på att sätta igång och träna järnet nu. menmen, satt på cykeln i 12 min innan jag så klart fick ont i knäna och fick sluta. Tråkigt att bara kunna cykla egentligen, men spinning då? det borde ju vara bra?? Typ :P

Första dagen :)

Va galet nervös när jag gick hemifrån vid lunch, hade möte med våran kontaktperson på SECO och hade ingen aning om vad som skulle pratas om. Men allt gick fint och jag tror att det kommer bli riktigt bra det här. På något sätt ^^ Sen blev det att träffa alla igen och få lite information om de kommande veckorna. Linn hade färgat håret ljust, Hampus hade fått sin normala färg tillbaka och jag är mörk i huvudet. Anne reagerade på det och skrattade lite :) Nu är det trääääning med Krull som gäller!

Hejs <3

Inflyttad :D

Nu har jag flyttat hemifrån och har sovit här en natt :) Riktigt härligt, rummet är super fint och min säng är grymt skön! Lite knepigt va det att somna igår, var vaken väldigt sent och fixade med lite saker ^^ Menmen, nu sitter jag här i soffan med en kaffekopp i handen och kikar på OS med Krull och Rebecka - wonderful! Anna och Åke kommer också förbi idag, mys mys :)

(H)anna banana ;)

Med hårsprays smaken fortfarande i munnen, läppglanset i fickan och paraplyet i väskan är man redo för ännu en dag på stadens gator i maskopi med Anna. Först blir det dock ett stop hemma hos farmor och farfar som jag inte har träffat på länge. Ska bli mys :) Sen är det crazy som gäller som alltid när jag är med Annabanana ;) Fyrverkerier och Nordman står på listan ikväll plus ett och annat karusellbesök och en massa massa vänner man springer på :)

Hejs!

Once you go Anna, you goes banana

Sprang omkring med Anna och hennes jobbarkompisar, som har blivit mina nya kompisar, på stan halva natten igår och hade hur kul som helst! Åkte karuseller, kikade stånd, åt munkar, käkade subway och bara hade riktigt härligt kul :) Ska träffa alla ikväll igen så det roliga är inte slut än ;) Dock har jag en massa att göra innan - typ packa med tanke på att jag flyttar imorgon!! Ska ringa Pernilla också, måste jävlas lite eftersom jag ska lyssna på Nordman idag "ängel" hihi :)

Pusshejsvejs!

Städning, paus 1

Så har man äntligen kommit igång med att städa :) Tvättmaskinen är i full gång, kläder ligger på sin plats i garderoben och aa, en matpaus kändes bra :) Äter paellan som blev kvar från igår - mums :) Ska kika på en film också tror jag. Och sen fixa och dona resten av kvällen.


Slöhögen Hanna.. ^^

Countdown: onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag.

Nu är det inte lång tid kvar, så idag måste jag  verkligen komma igång och packa saker och ting, känner mig som värsta slarven ^^ Men orkar inte riktigt nu, ska sätta mig och kika på en film. Hmm, någon läbbig sak som man inte skulle våga se ensam på kvällen kanske? Tips? Finns mycket jag skulle behöva göra idag men som jag inte riktigt kan hitta inspiration till att göra, so what tha hell? Jag har lov!

IKEA

Mamma och jag tog bilen till IKEA idag och shoppade lite stuff tills jag flyttar :) Inte alls lång tid kvar nu, enbart 4 dagar sen är det flyttdag! Ska börja plocka ihop en massa saker i morgon hade jag tänkt om inget annat kommer i vägen :) Har till och med köpt en vägg klocka, jag som alltid har sagt att jag inte ska ha en för att de tickar så högt ^^ Haha, menmen den behövdes :D !

Mooovie!

Lite pics från veckan :)

 
Jag får "snuskmassage" av Sky medans vi pratar med Pernilla och Marre precis innan fält :)


Ute i fält, tältet är uppe och aa, vi väntar säkert på mat ^^


Kiruna rockar loss inne på rummet som vanligt ^^

 jag i uniform :P

 Nicole och Caroline utför konster :P

 jag och Anna tränar självförsvar :P

 En vanlig syn när det gäller Tora :P

 Sky och Madde inför middagen :)

 Söta Marre blänger på kameran :P

Grattis :D



denna galna brud fyller idag 18 år :) GRATTIS ANNA :D !! <3

Filmtime :)

Kikade på mumien 2 hemma hos Marcus idag med Gustaf, den va riktigt bra faktiskt! Så nu är det bara trean kvar :) Bio någon? ^^ Eller hm, hemma kanske är bättre.. Skönare och billigare ^^ Sitter nu och kikar tågbiljetter till Ånge så man kan åka upp snart :)

Rookiekurs med Lottakåren

De senaste 9 dagarna har varit bland de bästa i mitt liv. Jag har varit i Karlskrona på kurs inom frivilligrörelsen och stormtrivdes! Minnen och vänner för livet helt enkelt. Vi har legat i fält, haft excercis, haft brandövning, sjukvårdutbildning, besökt en ubåt och en stridsbåt, haft patrullrunda och en massa massa mer kul. Att säga hejdå igår var inte kul, Sky åkte först och sen Marre, Pernilla och resten av gänget. Jag grät floder när tåget tuffade iväg, det var inte kul att se brudarna åka iväg och inte veta när man får träffa dem igen. Anna fyller år idag, 18, ska höra av mig till henne iaf :) Henne ser man nog snart igen Nicole också, Marre och Pernilla - Hälsingland, here I come! Svårast av allt var att skiljas ifrån Marre och Pernilla, hjärtskärande faktiskt... Två helt underbara otroligt bra vänner som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Madde får jag träffa på fredag för då är det festival ;)

Bilder kommer snart :)<3


RSS 2.0