En kväll under fyrverkerierna :) !

Snaart är det dags för party ;) Klänningen är på, strumpbyxorna är hela (för en gångs skull ^^), sminket är perfekt, örhängena på plats och håret perfekt - allt för en kväll under fyrverkerierna :) Förra året tillbringades natten hos Högbergs i Slagsta med rött läppstift och champagne, nu blir det med Annabanana på Ming till en början och sen vidare på party någonstans för att sedan avsluta år 2008 på stan under en himmel fylld med färger - kan det bli så mkt bättre? :) Knaprast ;) Det är till och med snö ute!! Så alla tjejer (som jag) i strumpbyxor kommer nog frysa x-antal timmar idag. Osmarta som vi är :P Jag har ju då tur som har den mor jag har "Ta med dig kläder tills du ska gå hem" har hon tjatat om sen hon kom hem från jobbet. Så jag har packat en väska med tajts, raggsockor, stövlar, långärmad, kofta, mössa och vantar :P Tror jag överlever natten, eller vad säger ni? ;)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER :) Ses 2009 ;) !



Happy new year!!

Känns lite overkligt att det är nyårsafton idag och att jag fyller 18 om 5 dagar. Känns inte alls som att det stämmer, kikade just i kalendern och det blev en liten wow-upplevelse när jag insåg att det verkligen var nyårsafton idag. Att det inte känns som det måste bero på att jag inte har haft en riktig jul med julmat, kalle anka, granar som glittrar, släkt, paket och den där eviga väntan. Nej jag flydde till Gran Canaria i stället och tillbringade julafton på en marknad och sen kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde mera den dagen (!!!) .. Fast det var ganska skönt iaf, slippa den där väntan på kalle anka, maten och julklappar för att sedan bara ha tråkigt resten av kvällen ^^ Menmen, nu sitter jag iaf här med håret nyfönat och klänningen hänger på garderobsdörren där nere och väntar. Så det blir väl några timmar med städning och förberedelser inför aftonen som inviger det nya året :)




Stockholm i mitt hjärta :)

Då är helgen bestämd och bokad. Tuffar iväg med tåget mot Huddinge på fredag efter 6 någon gång och åker hem till Jens och hälsar på. Ska bli riktigt kul faktiskt! Så helgen spenderas uppe i stockholm :) Ska bli skönt att åka upp, blir alltid så avslappnad och lugn där uppe, trivs där. Skulle vara mysigt att bo där uppe, typ en gosig lägenhet på söder, tillbringa en massa tid med vänner promenerandes omkring eller på ett café. Skulle inte vara helt fel faktiskt :)


Rosa i massor :)

Kom just hem från stan och en två timmars fika med Charlotte och två av hennes tjejkompisar. Har inte träffat den bruden på över två år så det var riktigt kul! Har ju umgåtts med mest killar på senaste tiden så det var grymt kul att sitta med en grupp tjejer och bara tjattra :P Hm, man kanske ska fixa en riktig tjejkväll snart, ansiktsmasker, nagellack, skitsnack (i massor) och sedan utgång! Någon som är på?



Kvällen kommer nog bli lite seg och tråkig bara, ska städa mitt rum och leta efter den där lilla nyckelprylen som jag tappade.. Förr i tiden tyckte jag att det var skönt att städa, det var typ terapi. Men nu är det bara blääää! Men man får väl rycka tag i sig själv, dra på en massa hög musik och sätta igång. Garderoben ska fixas i ordning, sängen ska bäddas rent, prylar ska in på rätta platser och väskor ska plockas undan ^^


No place but home :)

Sa upp kontraktet igår på rummet i strängnäs så nu flyttar jag hem igen :) Kände att jag inte riktigt pallade mera, det är suuper kul att bo där det är det verkligen! Man har en frihet som man inte har haft förut och man kan gå ut när man vill :P Men det blev för mkt med skola och boende i samma lilla stad, det blev så koncentrerat på just skola. Så jag flyr hem igen till storstan ^^ Haha nej men det ska bli skönt att komma hem, slippa laga mat varje dag, kunna snacka med mamma (ja jag är en morsgris :) !) varje dag utan skyhöga telefonräkningar och kunna träffa Gustaf, Nylander, Anna och de andra en vanlig vardag utan att behöva betala 80 kronor för tågresa hit och tillbaka ^^ Flytthjälp kanske? :)




Gaah!!

Lagom bra start på kvällen när Nylander hör av sig och frågar om det är jag som sitter vid msn och fjantar mig och jag upptäcker att någon har hackat min msn. Så det blev en 20 minuters ilsken tid när jag försökte byta lösen innan idioten loggade in igen. Men lyckades till slut och blev lättad, bara för att upptäcka att puckot hade tagit bort närmre 30 kontakter! Jag fattar inte hur någon kan sjunka så lågt att man hackar någons msn och går in och skriver en massa osammanhängande gojja till folk! Så om någon nu har fått några konstiga meddelanden från mig under den närmsta timman på msn så var det inte jag utan någon idiot som inte har något bättre för sig än att bete sig som en idiot!





Hola amigos!

Äntligen har mitt vanliga skrivsugna jag börjat komma tillbaka efter en lagom lång svacka ^^ Kom in i en sån där period när jag läste en massa i stället för att skriva en massa! Men nu är det cool igen, I'm back :) !

För tillfället sitter jag här hemma och fryser. Kom hem från Gran Canaria i lördags natt efter att ha firat jul där nere en vecka. Såå myyyys! Varmt och skönt. Somnade vid poolen några gånger så lite brun har jag faktiskt blivit! Kanske inte direkt en sån pepparkaka som man hade hoppats på men lagom gyllenbrun iaf! Hittade en ny vän där nere också, Jens heter han. Kommer från Huddinge och tro det eller ej - vi har en gemensam kompis ^^ Han och Patrik gjorde lumpen tillsammans! Snacka om att världen är liten! Satt hemma hos Nylander igår och drack glögg med Gustaf och Nylandes familj och vi började snacka lite om att jorden faktiskt inte är så stor som man tror. Och kom fram till att Marcus pappa David känner min gudfar sen lång tid tillbaka :P Så åter igen - världen är liten!

Kom fram till en annan sak igår också, jag tycker inte om att bylsa på mig en massa kläder lika mycket som jag gjorde förr. Då älskade jag stora tjocka stickade tröjor, nu vill jag hellre gå omkring i linne och skjorts och njuta av värme någonstans ^^ Märkte det när Gustaf plockade upp mig igår och jag fick krypa in i tjocka vinterjackan efter en vecka i sommakläder. Suck :P Men det är var bara att gilla läget så vi drog till Tuna Park där jag inhandlade lite nya tröjor så jag iaf kan njuta av snygga varma kläder när de behövs :P

En annan totalt super härlig grejj som har hänt den närmsta tiden är att mamma och Per-Arne gifte sig på Gran Canaria (det tog dem bara typ 6-7 år ^^)! Och jag erkänner, jag grät i kyrkan :) men någon ska ju göra det och eftersom jag gråter till filmer och jag grät när Ebba döptes så varför inte mammas bröllop också? Jag är blödig I know, and I'm proud of it!

"Spirit
Through the land
Spirit of peace
Oh yes
Spirit move
Oh move
Oh yeah
Heaven send down"


RSS 2.0