Good game :)

Det är inte varje dag timman i matan förgylls med pianospel :P Douglas fick för sig att sätta sig och spela mitt i allting så det blev en riktigt bra lunch faktiskt. Rektorn kom in och berömde honom såklart också ^^ Men det var väl det som var bra med den här dagen skulle jag tro, det och vakna upp bredvid Martin såklart :) Det jag har kvar är:
 
   - Massa mattetal
   - Kemi labbrapport
   - Handla på Willys
  (- Ut och springa!?)

PUSS :)

Mys :)

En månad med Martin idag och jag ska till Eskilstuna :)<3

Wiieee :D !

Då var man tillbaka i kalla kyliga strängnäs då :) Sista tåget fick det bli så jag skulle hinna umgås med Martin :P Det hela slutade med att vi hamnade ute i vilsta med Niklas och slirade omkring, hur kul som helst! Har saknat det, va ju så sjuuukt länge sen man gjorde de! Men nu sitter jag som sagt här med glogg och historia igen och ska plugga några timmar och sen sova :)

sweet dreams <3

tandställning

Då har man varit hos tandläkaren och spänt tandställningen :) Gick finfint och de tyckte att det hade gått super fort och att man egentligen hade kunnat sätta i nedre tandställningen idag också om man hade haft tid. Men det belv den 10 december i stället, så det är ju ändå riktigt snart! Och bästa med det datumet är att det hinner sluta göra ont innan vi drar till solen och värmen på Gran Canaria xD ! Nu ska jag nörda historia tills Martin kommer :) <3

Historia geek ^^

Då var man i skolan igen redo för att nörda historia heeeela dagen ^^ Har snart historia lektion, hoppas hoppas vi får jobba på egen hand och inte måste ha någon förbannad genomgång med henne. Är så trött på hennes bildspel nu, lite egenjobb vore skönt - speciellt dagen innan provet då man vet vad man själv måste plugga på.

Annars är det super med mig idag med, trött som bara den bara, men det är ju ingen ovanlighet :P

glöggen heter blossa :)

Sitter och dricker glögg och pluggar historia :) riktigt mysigt faktiskt, ute är det vitt och här luktar det glögg :) Jag vill ha jul :D köpa julklappar och allt vad det innebär, det är så mysigt :D !

Vi ser det snöar, vi ser det snöar

Det snöar ute :D !! det är vitt, kallt och snöigt och helt helt underbart! Kom just in efter en fototrip till Ugglans Park med Krull där vi helt plötsligt hamnade i ett random snöbollskrig med två små killar :P hur kul som helst! Sen vände sig så klart Krull emot mig och jag fick totalstryk av killarna ^^ Just typiskt! Men det var kul som bara den! Årets första julhälsning fick man också av en människa som gick förbi :) Förhoppsningsvis blir det glögg ikväll också så man kan fortsätta bygga på julkänslorna!

Hihi :) <3

Gymmet

Hela gymvistelsen slutade med att jag, Gillberg och Niklas fastnade vid benpressen och satt och kämpade ^^ Jag lyckades ta 141kg vilket är mera än vad jag tog innan sommaren och vandringen som pajjade mina knän :D Som Martin sa "Du har vilat dig i form" ^^ Jag är lite lätt stolt måste jag erkänna :) Men annars var det faktiskt skönt, blev mycket mage och axlar för mig förutom benen så det kommer förhoppsningsvis kännas rejält imorn. Saknar dock fotbollsfysen, den var så mycket roligare och man var så mycket mera slutkörd efter ett sådant pass. Kondition och styrka i en och en halv timma typ - kan det bli så mycket bättre? Nope :) Menmen, man tager vad man haver :) Nu ska jag läsa lite mera och sen soooova!

Sweet dreams :)<3

Byte av rum ^^

Då sitter man här i Beccas säng (ganska otroligt att vi sitter i hennes rum och inte i mitt faktiskt :P) och ska sätta igång med historian, har iaf nu konstaterat vilka sidor vi har vilket är ett stort framsteg :P Har inte gjort så mkt idag, mest degat och tagit det easy fram till nu :) Men nu är det renässansen som gäller, see ya!

<3

chemistry for the win :)

Kan ju säga så mycket som att mitt pluggschema för kvällen inte höll, kom hem för sen och var för trött i huvudet så behövde vila en stund ^^ Det blev tomtegröt i stället för kemi för en stund :P Men det som gäller ikväll är:

   - Labbrapport, pKa
   - Uppgifter, Kemi A
   - Engelska bok

Duger iaf, bättre än ingenting lixom!

What a wonderful weekend :) <3

Jag kom inte så mkt längre med hårfärgningen än att jag köpte blekningsmedlet, jag började tveka så det ställdes på hyllan tills jag har bestämt mig helt och hållet. Men förutom det så har den här helgen varit den allra bästa på mycket länge, har umgåtts med Martin i princip hela helgen och haft super kul :) I lördags kväll var jag dock utan honom på middag hemma hos Wibom, naaajs! Grymt god mat och mycket gott vit och roligt sällskap måste jag säga :) Min bordskavaljer var en äldre man som tyckte lika mycket om Italien som jag så vi snackade på ganska bra där till slut. Fick många bra tips som jag ska komma ihåg till i sommar :P

Och mina italienmedresenärer är faktiskt nästan klara xD Gustaf och Marcus åker med och om Martin inte jobbar så åker han också med :D ! Fan det är inte alls lång tid kvar tills jag åker nu, inte för att jag har bokat en resa än så länge men just principen att jag ska åka i sommar! Snart 18 och snart Rom :) Damnit! Nästa år blir ju faktiskt ett riktigt bra reseår, eller med start i jul nu egentligen. Drar till Gran Canaria med familjen i jul, Berlin i vår med alla tvåor på skolan och Italien i sommar med vänner :) Kan det bli så mycket bättre? Nope :D !

Nu ska man kanske släpa sig till kemilektionen och få skämmas lite för att man inte har gjort alla kemiuppgifter som skulle vara klara idag ^^ Helgen var för underbar för att jag skulle orka sätta mig ner och begrava näsan i kemiboken så det blir väl det som gäller ikväll :...

   - Labbrapport kemi
   - Labbrapport kemi
   - Repetera Organisk kemi (A-kurs)
   - Kemi uppgifter

<3

idol, pannacotta och blekningsmedel :)

Kvällen igår med Martin och familjen blev helt underbar :) Kändes otroligt skönt och mysigt att se honom sitta här vid datorn med Per-Arne och snacka musik. Sen att sitta i soffan, äta pannacotta och kika på idol - helt underbart :) Kändes otroligt bra. Mamma hade ju då också lyckats med pannacottan :D Fast hon tog fuskisvägen och gjorde på pulver, men det gjorde inget - man ska vara lite lat ibland!

Kom just hem från farmor och farfar, fått en massa mat och har köpt hårfärg så nu sitter jag här med ett paket blekningsmedel framför mig och är grymt fundersam.. Suck! Att det ska vara så svårt att bestämma sig.. Men tänk var härligt det skulle vara att vara blond igen, samma vanliga blonda flummiga galna Hanna lixom. Men ändå, jag diggar den nuvarande bruna också. Den ser så skönt naturlig ut. Hm.. Aja, nu kommer strax Conny, Lena och sötnosen Ebba hit så jag måste kila :)

PUSS <3

Godmorgon :)

Tog mig faktiskt upp vid sjuk imorse och åt frukost med Becca :) Vi hade värsta julkänslorna båda två så till slut drog jag igång Carola - Jul i Bethlehem och morgonen var perfekt. Har nu hunnit med att tvätta, packa, städa rummet, duscha, göra mig i ordning och spela spel med Becca. Myyys! Satt och pratade om julmornar och jul i allmänhet förut, längtar tills man får äta lussebullar, pepparkakor, dricka glögg, äta tomtegröt och köpa julklappar :D

All I want for christmas is you :) <3

Klart :)

Äntligen klar med filmanalysen som ska in imorn :) Började skriva runt åtta tiden och har nu till och med hunnit skicka den till Per-Arne för lite hjälp med rättning och missar och så. Fixat med tvätten har jag också hunnit med så snaaart är jag redo för en underbar helg i Eskilstuna :) Ska bara skriva min kemilabbrapport imorn bitti först så jag slipper tänka på det på söndag och jag koncentrera mig på matten eller något. Men nu ska jag nog lägga mig och läsa Candide eller gå in och bråka lite med Becca *evil smile* ;)

Sweeet dreams <3 !

hjälp? :P

Precis som mamma kommenterade i förra inlägget så är jag grymt sugen på att färga håret ljust igen.. Kanske inte lika vitt som förr men iaf ljusa slingor.. Blubb jag är allt för sugen! Kanske tills efter Gran Canaria eller kanske nu direkt när jag får pengar? Hm, vi får se :)

blond

vs.














brunett

Strängnäsbloggare

Min kära kusin har förresten länkat mig på strängnäs hemsida som en Strängnäsbloggare :) Känner mig liite stolt över att det faktiskt står strängnäsbloggare, eskilstunabo i grund och botten som jag är :P Men det är najs, får se hur många människor som hittar hit nu då :)


Onsdag

Dagen började grymt bra med frukost på Lauras - Hampus den filuren hade försovit sig och allting blev helt virrigt och han ville inte äta själv lät det som så han bjöd mig på suuperduuper goda frallor med kaffe till :) Det va grymt gott jämfört med min vanliga havregrynsgröt, som faktiskt också är otroligt god men ingenting slå Lauras frukostmackor ^^ Dagen fortsatte faktiskt lika bra med att jag fick tillbaka fysikprovet och hade skrivit godkänt!!! Damn så happy! Efter det har det varit möten och lektioner som vanligt och det har travat på riktigt bra faktiskt :) En helt normal onsdag med andra ord :)


Nu ikväll är det kemi som gäller för det mesta, ska göra lite uppgifter och skriva klart labbrapporten tror jag. Måste fixa min samhällsgrejj också - filmanalys som ska in på fredag. Men det löööser sig :) Allt löser sig ;) Haha, dåligt KF skämt ^^

Sweet <3

Organiserade organisationsprylar :)

Hade fysikprov idag, och det gick helt ok. Kändes halvkasst men om man ska jämföra med alla andra fysikprov jag har skrivit så kändes det grymt :P Skrev på varje fråga och kom fram till svar på alla utom en, vilket jag aldrig brukar lyckas med :D Det är lite wierd egentligen med tanke på att jag fattar allting i fysikboken och kan räkna på det. Men Geivalls frågor är helt svävande och ibland glömmer han bort att ge upp nödvändiga uppgifter för att klara av frågor :S Han lyckades med det idag igen och jag var helt lost innan Azin påpekade det för honom och han sa att vi skulle räkna teoretiskt... Suck.. antar att han är för smart för denna värld.. Men men, moving on :)

Siktet nu blir inställt på allt som ska klaras av närmsta veckan:
   - samhällsinlämning x 2 (sverigedemokraterna och V for Vendetta)
   - svenska läxa
   - kemilabbrapport x 2
   - matte uppgifter
   - kemiuppgifter



plus lite elevrådsprylar också :) men då det inte är värre än vanligt så borde det vara lugnt ;) Ska bara lyckas tänka bort alla andra tankar så jag enbart kan tänka på plugget när jag sitter med det. Lite knepigt dock men jag får väl lära mig meditera eller något :P Haha xD ! Ska skura spisen också ja.. det får jag icke glömma bort :) kanske bäst att skriva en lista på allt som ska göras, inga problem det med tanke på att jag faktiskt gillar listor och andra organiserade organisations prylar ^^ Haha!


Tycker om dig, mycket <3

Flummig dag i allmänhet :P

Slapp gå till matan idag, Hampus bjöd på nachotallrik mot dealen att jag ska vara glad hela veckan i skolan ^^ Hoppas jag lyckas, annars måste jag nog betala den där förbannade nachotallriken iaf :P Men jag ska nog banne mig lyckas xD Jag menar, tänk positivt!! Men nu är det fysik som gäller, efter en liiite lagom bra kemilektion. Sen tror jag ändå att jag slutar, har för mig att jag inte har någon samhällslektion idag så:) Goodgood, men nu blev vi visst sparkade från datorerna också.. Suck!

Hejs ;) <3


Suturday :)

Öppet hus igår på skolan så jag tillbringade en lördag med att springa omkring i labbrock, labba i kemi och snacka med föräldrar som grillade oss med frågor om skolan :P Riktigt kul ändå, speciellt när jag och Linse råkade ut för en dam som verkligen grillade oss med frågor ^^ Haha. Avslutade kvällen hemma hos Krull med storkok av chili con carne, tv och massa skratt ^^

Egentligen en ganska händelselös lördag men ändå ganska skönt att inte vara ute och göra en massa skit. Avslappnande och bra :) Sen att jag lyckades försova mig också när jag började elva är en annan sak :P

Linser vs. fysik

Upptäckte idag att linser var gott :P Smakade av Beccas linsröra och det var riktigt gott! Det tog mig alltså ungefär 10 veckor att lära mig äta det :P Har smakat hennes linsgryta några gånger men inte gillat den förut. Framsteg! Så imorn ska jag köpa linser när jag handlar också, mumsmums :) Linsgryta med kött imorgon kväll lär det ju bli :)

Och fysiken fattar jag också nu! Jag känner mig så grymt duktig :D Tråkigt nog blev det inget telefonsamtal ikväll men jag hade för en gångs skull kommit in så pass bra i fysiken att jag inte ville avbryta det. med tanke på hur förbannat illa det alltid annars går ^^ typ! Men nu funkar det :) Har snart gjort alla uppgifterna vi har prov på, tog mig 3 timmar :P

Menmen, fysiiiiiiiik!

<3

31 dagar kvar till looov :)

Kände verkligen idag på matte- och kemilektionen hur mitt liv i princip försvann ut i tomma intet. Mattenationella måste pluggas till och måste repetera en massa kemi A så jag klarar organisk kemi nu.. Det ska bli intressant :) Menmen, har faktiskt en glädjekälla nu till skillnad från förut <3 :)

Dagen har annars varit bra, har varit seg men lunchen var tokskön! Satt i nästan två timmar i matsalen med Hampus och Linn och pratade, mumsade pannkakor och svampsoppa och drack kaffe :) Temat för snacket var återigen jul. Tydligen inte bara jag och Krull som har jullängtan ^^ Haha xD

Ikväll är det yoga med Becca som gäller, och sen fysik, matte och kemi :)

"The pointed second hand counts down the life I lead,
Marking off my legacy of worldly deeds,
Tick Tock, Tick
Constantly I think of things I can't complete,
Well it's time to throw them into the back seat...
Son of a Gun!
Life's a fleeting dream don't let it go...
Ya gotta make the most of it you know.
Don't stop now, don't let it slip away,
Live it up while you can and don't delay,
For the fleeting dreams they never stay..."

                     - Yu Yu Hakusho

// Hannii :)

I'm dreaming of a white christmas :)

Tillbringade nästan en och en halv timma på Lauras med Krull efter skolan, det var skönt :) Vi snackade om typ allting ^^ Jultemat kom upp ganska fort när jag kom på att min kladdkaka faktiskt smakade julafton :P Snacka om att jag längtar till julen! Fast ändå, det kommer inte alls bli samma sak att fira jul på stranden i värmen som att fira den i ett kallt Sverige. Men man ska inte klaga jag vet ^^ Fast liiite kan jag ändå klaga *ängel* vad är en julafton utan Kalle Anka? Hmm, ingen jul? Undrar om man kan titta på Kalle Anka där nere :P Antagligen inte! Menmen :)

Sen började vi prata om när man var miniliten och inte hade några bekymmer och bara lekte en massa helgalna lekar. Dunkkurragömma (som faktiskt är suuuuper kul och man borde nästan köra det snart igen ^^), gladiatorerna och leksaker i allmänhet. Typ pokemonkort :D !! Haha de var bäst!

Men det var skönt att sitta där inne i värmen och mumsa på en julig kladdkaka och dricka en efterlängtad cappuccino och bara snacka skit med Krull. För vi två kan verkligen snacka skit xD Massor av galna idéer och tomsnack som säkert ingen annan skulle tycka betydde någonting fast vi själva fattar precis :P Typ så :)

Jag vill ha snö, kyla och mysiga kvällspromenader med stickade mössor och vantar <3

Sporthallen, here I come :D

Kilade iväg och kikade på Rebeccas handbollsmatch med Viggo och Sky :) Kom på att Chrisse skulle dömma och eftersom jag inte hade träffat den filuren sen vi slutade nian typ så gav ju bara det en extra anledning till att kika på matchen :) Tråkigt nog förlorade tjejerna men damn va härligt det var att titta på handboll igen! Har typ inte gjort det sen nian skulle jag tippa på, synd egentligen för jag tokälskar att titta på den sporten! Levde ju i princip i sporthallen förut om vintrarna när fotbollen inte var igång :D Jag och Maja var flitiga besökare på Eskils och Guifs träningar och matcher ^^

Nej men saknar hela känslan av att sitta i sporthallen flera timmar i sträck och bara titta på när folk tränar/spelar och bara sitta och snacka skit men människorna man är där med :) Måste tas upp igen! Blev lite avis på Martin också, han ska till sporthallen imorn och titta på Guif ^^ Men jag gav igen med en härlig sovmorgon xD

Har lyckats skriva en av mina tre inlämningsuppgifter idag också, får se om jag ska sätta mig med lite matte nu också innan jag dejtar huvudkudden för idag och hoppas på sömn :)

Good night! <3

gott och blandat :)

Den här dagen har varit en totalmix av blandande känslor ^^ Historialektionen var toppen, fick tillbaka reflektionsuppgifterna med asbra respons och jag är toppen nöjd :) Matten blev bara pannkaka och fysiken likaså ^^ Lunchen var great, mamma kom och vi åt på Lauras; delade på en nachotallrik och en pasta med krämig sås :) MUMS! Sen var det kemiprov som gällde ^^ Blev klar först i klassen och är liiiite nervös över det men det är nog ingen fara, skrev på allting och det känns lagom bra så :) Det får bli som det blir faktiskt! Sen möte med Medhane, Johan och Hanna - ett bra möte faktiskt! Så nu kommer det hända grejjer framöver ;) Oh yeah!

Men nu är det plugg som gäller och ut en sväng och babbla och sen en massa skriverier till resten av kvällen :)

Har förresten inte min vanliga mobil nu.. Den är inlämnad på lagning så jag har min gamla samsung som faktiskt funkar men jag är så inte van vid att ha en mobil med lucka, det märks :P men ganska skön är den iaf, smidig och liten :) Passar perfekt i handen :D ! Och den funkar utmärkt när det gäller sms så jag kan fortfarande vara social med Martin :D

Peace <3 !

Happyface :)



Tänk att man kan bli så glad och positiv av att bara höra någons röst :) <3

Sömngångade som pluggar? :P

Blev hemma från skolan idag fast jag hade tänkt att släpa mig dit. Men kroppen lyssnade inte riktigt imorse på mig så jag ramlade ner ur sängen i stället för att gå upp ur den. Så då blev det bara att ringa till moder jord så hon fick mejla och sjukanmäla mig. Och tur i oturen så missar jag faktiskt inte labben heller :) Jag kan göra den på öppethus på lördag i år igen ^^ Rolig lördag men jag behöver den labben! Så jag drog mig upp vid halv nio (utan att ramla den här gången xD) och dunsade ner vid köksbordet och åt himelskt goda rostade mackor med mjukost på och drack blåbärssoppa till. Gudomligt gott! Jag har längtat så efter rostade mackor :D Fast det gör ont i tänderna nu efter men det var det värt (A)

Sen var det kemi som gällde, gick det bra? Mjaa jag fick en hemsk huvudvärk som bara dunkade och dunkade vidare hur mycket vatten jag än drack så jag somnade till slut ^^ Vaknade nu för 20 min sen och hade lite smått panik. PLUGGA!! Knäppt nog hade jag i sömnen pluggat samtidigt för jag drömde att jag satt och skrev kemiprovet i någon sal i skolan med gamla fotbollskompisar (triangeln och skogstorps tjejer ^^) och höll på med frågor om jämvikt vilket jag ju har prov på ^^ Och nu när jag kikade i boken så hade jag faktiskt gjort allting rätt i drömmen! Så det där om att man ska plugga en timma och sen vila huvudet genom att göra någonting annat så man bearbetar informationen - det stämmer xD ! Haha så nu ska jag plugga i intervaller, precis som från vandringen i somras :) Plugga 50, vila 10 :)

Wish me luck ;)

Knarka halstabletter? Typ ja :P

Martin den busen har smittat mig så nu sitter här hemma i Strängnäs i mjukisar, knarkar halstabletter och har allmänt ont i näsan ^^ Men det gör ingenting, det var det värt :) Men förhoppningsvis blir jag inte allt för sjuk för jag har en massa skolgrejjs jag måste göra ^^ Har kemiprov på tisdag nu och skulle egentligen ha pluggat hela dagen, men har jag gjort det? Nope, jag somnade direkt när jag kom hem från Martin ^^ Sucksuck.. Men det var skönt att sova, hade inte lika ont i huvudet när jag vaknade så :)

Jag och Sky kilade iväg till Coop, jag skulle köpa mjölk. Men kom hem med blåbärssoppa och vaniljglass också, så jag har setat och moffat glass för andra gången på en vecka ^^ Moffmoff, men mums va gott det var! Men nä, ska nog iaf försööööka plugga nu en timma innan Martin ringer :)

<3

RSS 2.0