Jag vill ha xD !



Allting är från H&M :)

Tjejvasan

Mamma: Ska du åka tjejvasan med oss nästa år?
Jag: Va?!
Mamma: Ska du åka tjejvasan med oss nästa år?
Jag: Vilka är oss?
Mamma: Jag, Anna, Gunell mm...
Jag: Sure!!






Tacos på matsedeln!

Kvällen hemma hos Mathias och Thomas blev hel lyckad! Jag och Malin började kvällen med att träna och grabbarna fick handla food. Tacos stod på matsedeln ;) Sen hem till killarna och laga mat, gick finemang - allt med en uuuuber gullig katt, Sagis, som sprang omkring benen på en. Hela kvällen fylldes med god mat, gott att dricka (jag fick en jägerbomb som var otroligt intressant och otroooligt god!) , massa bra musik och sång och ännu mera snack om allt mellan himmel och jord :) Sammanfattningsvis kan man säga att det var en toppen kväll och att så här trevligt har jag inte haft på länge :) Tack!!!!



Galen musiksmak fanns på den datorn btw! Galen men bra! Vi kom fram till att jag och Malin har mycket att lära varandra på det området :) ! Men jag kan nog snappa upp en del musik från killarna också, de hade en kul musiksmak där!!


Kusiiiinvitamiiin :)<3



den här sötsaken saknar jag väldigt mycket :)

rasistiska åsikter på sjukhus

Sitter och kikar på svt1, det är ett program om ett sjukhus i södertälje som har stoora problem med rasistiska åsikter bland personalen. personal som tydligen sjunger rasistiska sånger och fäller kommentarer som är rasistiska. klinikchefen "vet ingenting" om det hela tydligen men ska nu ta hand om de hela.. jag fattar inte hur man inte kan veta om någonting när de har pågått så länge och till en sån stor utsträckning och när vissa i personalen verkligen har rapporterat det! jag menar, på ett sjukhus ska väl ändå sånt här vara förbjudet! speciellt när hantering av patienter är berörd! Usch, nej det här tycker jag inte om!



Malindag :)

Tandläkarbesöket gick bra, det var liiite krångel med någonting med en tand men annars nemas problemas! sen blev det bibblan med Malin och de gick helt ok, fick inte super mycket gjort men hjälpte henne med en del iaf :) ! Vi har åtminstone kommit fram till en massa bra saker om lite allt möjligt! Sen ickesnåla som vi är (ska ändras på!!!) åt vi nachotallrik på 21an för att sedan gå hem till henne. Va super skönt att gå faktiskt. Så mer av den varan ska de bli!! Så en mycket skön dag idag igen i sällskap med Malin :) ! Nu ska vi göra en otroligt rolig tjejig grejj och beställa kläder från nätet!!




fooood :D

Åt lunch med Anna idag inne på 21an, blev en nachotallrik. Måste säga att det var lite konsigt att äta nachotallrik med tzatziki till men de va jätte gott! Fast vet inte riktigt vad jag tycker om att det var ärtor i den däremot. Så om man ska jämföra de nachotallrikar jag har ätit på senaste tiden så måse jag nog säga att Lauras slår 21ans! Kommer dock inte ihåg hur prinsens nachotallrik smakar, dags att prova den någon gång snart igen kanske! Får slå en pling till min kära kusinvitamin och luncha med henne lite längre fram helt enkelt :)


Sweet dreams are mayde of wisdom

Wiihoo jag har sovit suuper bra i natt! Tänk vad lite träning kan göra. Kändes så bra när jag väl släckte lampan att veta, damn jag kommer somna direkt och sen bara känna medvetandet flyta iväg och duns ner på kudden :) ZzZ.. Haha, fast lika trött är jag idag iaf! Fast jag fick sova till halv åtta så orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Ska försöööka sova tidigt idag, försöka iaf! Fast vet inte när jag kommer hem heller, har möte efter skolan och har ingen aning om när första bästa buss går efter det, antagligen halv sju! Menmen, hem kommer jag alltid - bara mat som blir liiite knep!



Hopp, skutt och spring!

Har tränat idag och damn va det var skönt!!! Började min effektiva eftermiddag med att sitta på bibblan med Malin och plugga i någon timma och sen va det gympa som gällde, medelpasset stod på schemat för dagen. Det var sjuukt jobbigt med alla skutt och hopp hit och dit och det kändes verkligen att jag inte har tränat på allt för länge. Men jag lyckades ta mig igenom passet och var helt slut efteråt, benen bara skakade och resten av mig också för den delen, men det var det värt :) ! Så nu har jag bastat här hemma och ätit havregrynsgröt - mums! Fit for fight för träningsvärk imorn då!



Sego dag!

Kemilaben var riktigt knäpp, vi höll på med fiskspermier och DNA-analyser (tror jag) för första gången så förstod inte jag vad labben gick ut på och det kändes lite hemskt. Men tog mig igenom allting trots stank och andra missöden. Annars har dagen i allmänhet varit seg, va jätte trött när jag kom till skolan för lyckades inte sova på bussen för någon tant satt och muppade sig. sen skola rakt igenom hela dagen och sen hem. Somnade ganska fort på sängen här hemma och sov en timma.. så vet inte om jag orkar plugga någonting idag. men men. Ska sova tidigt idag så jag kan ta tag i saker och ting imorn med Malin :)




Morgonmänniska

Jag förstår inte hur jag orkar gå upp på morgonen egentligen. Klockan ringde nu prick fem och jag helt lugnt stänger av klockan, går upp, sätter gröten på spisen och sen ner och bäddar sängen. Jag gör allting utan att gäspa eller känna mig omöjligt trött som jag borde göra efter 5 timmars sömn. Psyket och tröttheten kanske vet att jag får sova en timma till på bussen men ändå, det är inte mkt! Morgonmänniska eller vadå?

Spontant!!

Söndagen avslutades med en spontantripp till Stockholm tillsammans med Malin och Marcus. Vi hade varit och fikat på waynes när vi kom på att vi hade lite tråkigt och ville göra någonting. så jag kom med förslaget att vi skulle hälsa på Jens! Med lite övertalning så kom vi iväg vid halvsex tiden. Va galet mycket dimma hela vägen och man såg knappt 20-30 meter framför bilen men vi klarade det! Blev upphämtade av Fredy vid Salem så vi slapp förvirra in oss på vägarna hem till Jens. Så vi va väl hemma hos Jens i kanske en och en halv timma och snackade och hade kul :) Sen blev den Donken för grabbarna innan vi åkte hem mot dimmiga Eskilstuna igen. Så måste säga att det blev en hel lyckad avslutning på den här söndagen och den här veckan! Mysiga människor med massa snack om roliga saker :) !!



fysiiiik....

Idag ska jag ta tag i mig själv och sätta mig med fysikboken och nöta, nöta och nöta. Ska leta formler i formelsamlingen och jag ska lära mig använda dem. Jag ska helt enkelt plugga fysik. Annars kommer jag totalkugga på provet på tisdag (gör jag säkert iaf men måste försöka!) sen blir det förhoppningsvis friskis med Malin också, danspas :D !! Men aa, fysik va de ja! Wish me luck!




Äntligen!

Hamnade nere på stan med Malin idag och kikade runt lite på all underbar rea som existerar. Hittade äntligen mina röda pumps så jag var tvungen att köpa dem! De sitter helt underbart och är tok sköna :) Sen blev det fika inne på 21an och massa massa tjejsnack! Som vanligt ^^ Hittade massa roliga saker som låg liiite utom räckhåll för min dammiga plånbok men de gjorde ingenting, bara skönt att vandra omkring och ta en kaffe. så nu sitter jag här och nördar och väntar på att Jenniemuppen ska höra av sig så jag vet när de hämtar mig :)



Want to do

Jag har flera saker som jag vill göra idag, men som jag inte kan göra.. För jag hade feber igår och boorde inte gå ut.. Skulle jätte gärna göra mig klar, ta på mig mina kläder, promenera ner på stan, kila in på bibblan och leta lite böcker, kila förbi waynes och köpa en kaffe och sen gå omkring och kika lite bara. Sen komma hem och klicka hem lite prylar från nätet. Men icke! Har visa elektronkort vilket inte funkar att klicka hem saker med. Får alltså nöja mig med att damsuga huset, städa pannrummet och göra i ordning för filmmaratonet med Marcus. Har x-antal filmer som ska ses ikväll - vi ska nämligen börja beta av våran väldigt långa filmlista :) !


Dejting

Satt och tänkte på filmen "Hitch" igår med Will Smith och började fundera på hur den perfeka dejten skulle se ut. Eller perfekta dejten är kanske att ta i men drömdejt iaf. Skulle vara uppe i Stockholm, börja med en brunch antingen på ett mysigt café eller med utsikt över vattnet någonstans (det ska vara vår/sommar), sen en promenad runt lite i någon park eller på söder. Sen gå och titta på ett muséum, konstmuséet skulle jag tro och sen avsluta med en middag på något mysigt ställe. Fast en annan grejj som skulle funka är typ kajappaddling, klättring eller något annat galet som bara de äventyrslystna skulle komma på.









Hairdresser :)

Sjukling eller ej, frukosten idag smakade som himmelriket! Havregrynsgröt med torkade tranbar och solrosfrön. Mumsmums! Och ett ägg till det, plus två koppar kaffe. Kan det bli så mycket bättre? Nej inte direkt, nyttigt och massa gott! Har aldrig testat att koka gröten tillsammans med torkade frukter och frön förut, ska nog fortsätta med det. Sen frukosten har jag segat mig och kikat runt på lite bilder på nätet efter en fin frisyr, är sugen på att klippa lugg igen! Hittade en galet fin bild på en page, har alltid älskar pager..! Men är lite sugen på rakt, jämnlångt hår med tjock lugg till. Tror ni? Sitter för tillfället med allt uppdraget i en knut med diadem, orkar inte riktigt med håret, det är så tjockt! bara hänger där och är i vägen, ingenting kan jag göra med det heller ^^ Snacka om att behöva akut klippning!






Universitet :)

Har setat i några timmar och kikat i utbildningskataloger och grejjs, har nämligen kommit på att jag i princip måste veta vad jag ska plugga vidare med redan om några veckor då vi ska välja profilblock samt välja valbara kurser. Har hittat en perfa utbildning som har (tro det eller ej ^^) absolut ingenting att göra med naturvetenskap - Antikens kultus och samhällsliv. Och ännu en suprise - det är i Stockholm. Jag som alltid har sagt att jag inte ska plugga i där. Men, så nu har jag setat och skickat iväg lite mejl med en massa frågor som jag inte direkt tror att Kjell kommer att gilla. Men det blir nog bra, frågar man inte så får man inget veta, eller hur? :)



Sjukling!

Precis som jag trodde gick jag och blev sjuk, vaknade i morse med huvudvärk, ont i halsen och en hemsk hosta. Så nu har jag gosat upp mig i soffan med honungste och halstabletter.. Har inte riktigt tid att vara sjuk egentligen, men den här gången tänker jag vara sjuk i någon dag och sen gå till skolan i stället för att gå till skolan sjuk och bli ännu sjukare. Duktigt va? :) Hädanefter blir det iaf inget cyklande utan mössa eller halsduk!





Ambitiös dag :)

Har varit grymt ambitiös idag, pluggat kemi non stop sen jag kom hem! Har nog skrivit över 10 sidor och gjort massa uppgifter. Däremot blev det ingenting av fysiken som jag hade planerat men det fixar jag imorn. Annars har jag också hunnit med att köpa busskort, friskiskort och lagat taccos :) Så nu förtjänar jag lite dötid med mor min innan jag skuttar i säng. Ska ju ändå upp vid fem imorn så.. Godnatt!


Sjukling på G

Har just konstaterat att jag kommer bli sjuk. Mamma är halvsjuk. Jag har ont i halsen. Jag cyklade just hem från stationen utan halsduk och mössa i regn, snö och blåst. Kanske inte det smartaste men jag hade inte direkt något val då jag smart nog som jag är i morse tog mammas cykel istället för att åka i en varm buss! Men imorn ska jag vara ännu smartare och ta bussen precis heeela vägen till skolan! Sitta hela vägen och halvsova och mysa i värmen :) !!


extern hjärna

Kemilektionen idag va ju lagom seg, det tog svärstopp i huvudet. Kunde verkligen inte få in mera information. Skulle nästan behöva en extern hårddisk till extra hjärna så jag kunde lagra lite kunskap där också. Fatta skönt! Just nu är det fullt på alla håll och kanter känns det som, eller iaf naturdelen av hjärnan är full. DNA-molekyler flyger omkring framför ögonen på mig samtidigt som fysikformler försöker ta sig in genom öronen men snabbt filtreras bort av en massa enzymer och nukleotider ^^


Musiik :)

Sitter och pratar musik med Pontus och fick ett tips på en låt som visade sig vara suuper skön! Så här kommer den:

Ayreon - Day one

Lotus

Blev utekväll i Eskilstuna igår, hamnade på Lotus med Jens, Charlotte och Malin. Inte direkt min typ av klubb direkt men ganska bra om man är danssugen! Lyckades dansa så mycket att jag sträckte vaden till och med! Träffade Pontus där också, så satt och snackade med honom fram till halv två/två då vi drog hem. men det var ändå kul! Träffade hur många gamla polare som helst som jag inte har sett på några år, så det där om att Eskilstuna är litet - det stämmer bara mer och mer! Men för mig så blir det nog hellre krogen uppe i sthlm en helg i månaden :)


Sista natten nu

Sista natten i Strängnäs i mitt rum, men inte sista natten på det här stället för hos Becca lär jag sova över. Men iaf, sista natten och vad gör jag? Jo jag har setat och tittat på Greys anatomi fram till nu i soffan, ätit naccochips och bara funderat. Ganska skönt men ändå liiiite trist. Så nu hamnade jag här i stället, iklädd leggins och ett stort linne och en tofs mit på huvudet. Inte har jag packat ihop mina sista saker heller, men det får väl bli gjort under dagen imorn eller något. Känns lite pucko iaf, skrivbordet ser ut som det alltid har gjort och sängen också. Men annars är garderoben tom med undantag från ett par byxor som hänger på en krok ^^ Men man kanske ska ta och bädda upp sängen för sista gången och krypa ner och njuta av takbjälkarna och den smala 90 sängen med ett fönsterhål nedanför. Sista natten i ett rum som det är högt i tak och ett stort fönster (till och med två fönster!). Kommer sakna det absolut, men det blir skönt att komma hem :) (bilden är från när jag som vanligt har setat i fönstret och njutigt)

Godnatt!

sovmorgon så det heter duga :)

Jag är riktigt glad över att jag imorse när jag gick upp fick för mig att kolla min mejl och schoolsoft. För hade inte gjort det hade jag tagit nio-tåget till skolan bara för att upptäcka att jag hade sovmorgon till 13.00. Ibland älskar jag bara mig själv och mina idéer! Så nu har jag fått sov 2,5 timmar till och känner mig utvilad och pigg. Ska snart skutta in i duschen och göra mig i ordning och ta mig till tåget som går vid tolv. Haha undrar hur många som inte visste om att vi inte hade historia! Stackare i så fall! Menmen, jag har sovit :D !






English

Märks att min engelska är seg, har setat i över en timma och lekt med min bokrecension men inte är jag klar. Känns som att mina kunskaper i engelska bara har gått bakåt sen jag började på Europa och det är inte bra. Läser gör jag lika bra fortfarande men jag skriver inte lika lätt, har svårt med orden och det flyter inte på lika bra som förut.. Tror nog jag ska ta och kila iväg till bibblan och hitta lite mera böcker på engelska igen. Kanske ska börja läsa enbart engelska böcker ett tag!


Goodnight :)

Flytt :D

Då var första och största flyttlasset kört hem hit till Eskilstuna (observera hem till Eskilstuna :D !!!!!!!!!) och det känns skönt! Känner mig liiiite knas och så men det är skönt. Ska tillbaka till strängnäs imorn iaf och sova sista natten och sen kör jag och Marcus sista lasset på fredag innan tjejkvällen drar igång! Så på fredag då är det flytt på riktigt kan man säga :) !!



Pluggenergi - jaaa!!

Kom just på varför jag orkade plugga och skriva så mycket som jag gjorde förra terminen. Det var inte för att jag sov ordentligt, bodde hemma eller något - utan för att jag gjorde så mycket mera kul varje dag! Jag var ute och sprang med vänner, fikade med Anna var och varannan dag när jag kom till stan med bussen och massa annat kul. Idag efter att Charlotte och Malin drog hem så har jag verkligen orkat sätta mig ner och plugga och det har än så länge varit kul och givande! Och jag har setat i över en timma och skrivit fyra sidor kemi, mer än jag orkat på länge utan att ha säckat ihop! Så jag tror det är bra för mig att flytta hem igen, blir pendlingen som är jobbig ett tag men den är också bra för mig. Där kan jag sitta på bussen och bara vara och få bearbeta saker som hänt under dagen i hjärnan. Sen närmre till Gustaf, Marcus, Anna, Malin (härlig nyfunnen vän!!) och massa andra. Mer galna saker kommer att göras, speciellt nu som jag är 18 och kan göra lite mera också ! Så jag tror nog att min pluggenergi kommer att komma tillbaka, det känns iaf som det just nu!


Tjejkväll a la socker!

Kvällen som såg ut att bli grymt tråkig med en massa plugg och städande blev istället total räddad av Charlotte och Malin som ringde och sa att de var på väg! Kvällen fylldes med en massa tjejsnack över kilovis med taccos och litervis med coca cola (som gjorde oss väldigt (!) höga på socker och därmed otrooooligt fnittriga!). En massa planer planerades och massa ämnen gick vi igenom, eller aa - kanske inte så många ämnen men olika "delämnen" kanske man kan säga! Det hela slutade ca 5 timmar efter de hade kommit med tjejkväll inplanerad hemma hos mig på fredag med bastu och ännu mera sockerinnehållande prylar och massa tjejsnack, Linköping nästa helg och lite till! Bra kväll? Jaaa!!


the time of my life :)


  

016

Första riktiga skoldagen kändes det som idag. Har gått från 8.30 till 16.30. Har varit lite segt men ändå ganska skönt. Har dock en del att göra nu som ska vara klart den här veckan men det är inga större problem, en samhällskunskaps uppgift, en labbrapport (kemi) och en bokrecension på engelska. Nemas problemas, bara att skriva på! Annars har jag varit riktig lättad idag faktiskt, hemflytt i helgen så jag blir en 016a helt och hållet igen! Sköönt!

Sitter annars och planerar lite olika saker:
   - hur jag ska göra ordning rummet hemma igen
   - vad Jens och jag ska göra på lördag

ganska skönt att ha hjärnan full igen på ett vis, man slipper tänka på vad man ska tänka på!

The time of my life

Tågresan hem blev inte så tråkig som jag trodde den skulle bli, behövde nämligen inte åka ensam. Pontus, Dannes polare från Eskilstuna, skulle med samma tåg så vi satt och snackade hela vägen. Riktigt trevligt faktiskt! Snackade om småbarn, plugget och lite annat. Så det blev en lyckad resa! Väl hemma i Strängnäs så hamnade jag på kebaben med Marcus och Gustaf och käkade och fick en present - spa för två! Sen blev det bilen hem till Eskilstuna. Så jag sitter här hemma hos mamma och funderar på om man inte ska skaffa en kartbok till Marcus - han körde fel när de skulle till strängnäs och när vi skulle mot Eskilstuna hamnade vi på vägen mot Stockholm! Hur kul som helst!! Så det blev ett lyckat avslut på en grymt lyckad helg. The time of my life.





Sex drive

Seg morgon idag.. Blev bio på Heron igår, Sex Drive, med Jennie, Jens, Fredde och Olsson. Riktigt rolig film faktiskt! Hade allt det där typiska som man förväntade sig vara med och allt det där som fick en att bara "neeej gör inte såå!!" och skratta järnet! Så den rekomenderas! Sen film hemma hos Olsson, Jarheads - bra krigsfilm. Jennies kommentar om den här dagen: känns som en bakisdag idag. Och jag håller fullständigt med!


Sthlm, Skhlm

Grymt härlig kväll igår! Länge sen jag hade dansade så mycket faktiskt. Träffade massa nya folk och fick ställa mig upp och sjunga bananer i pyjamas på kareoke, men det hela slutade med att jag inte såg vad som stod på skärmen för jag hade lyckats glömma mina glasögon hemma i strängnäs! Men kul va de! Mår iaf prima idag och vi ska iväg till Skärholmen med Robin och shoppa och sen hem till Fredde på filmkväll med Jens.

Marcus frågade om jag skulle bosätta mig här uppe och jag måste erkänna att jag är sugen på de, lika sugen som alltid förr om inte till och med mera. Kanske hamnar här uppe ganska fort iaf och pluggar, även om jag alltid har sagt att jag inte vill plugga här. Men vi får se, är ju ändå ett och ett halvt år kvar så! Någon som vill flytta hit med mig?



Krogen!!

Tok bra dag!! Har shoppat och umgåtts med Jennie och nu är kläderna på, sminket är klart, håret är på plats och partymoodet är igång. Ska kila iväg på förfest om några minuter så det är snart dags! Första krogenutflykten för mig och det med min kusin, undrar hur det kommer gå!! Haha


Oh happy day!

Nu äntligen är det fredag och nu är det inte lång tid kvar tills jag skuttar på tåget och tuffar i väg mot huvudstaden för party med allihopa! Jennie och Jens har planerat hur mycket som helst och det enda jag vet är att jag ska på förfest, krogen och efterfest - mer vet jag inte! Men faktiskt så gör det mig ingenting att jag inte vet, det är bara kul! Blir nästan som en överaskningsfest, precis en som jag alltid har velat ha! Men innan allt partande sätter igång är det shopping som gäller. Det och träffa sötnosen Alex!


Keep walking baby!

Min kväll gick precis som shoppingturen - inte som planerat! Skulle vara hemma och fixa allt inför imorgon men icke, jag hamnade på en lång, lång, lång promenad med Gillberg (hade lagom ont i mitt knä mot slutet men aa, det gick bra!). Vi gick i över en och en halv timma och slutstationen var Vasaskolan där vi skulle hämta upp hans mormor som hade spelat bingo hela kvällen. Jag höll på att garva ihjäl mig för gubben där inne som ropade ut alla nummer hade den sjukaste dialekten! Vi två skulle sitta tysta så vi satt och småskakade istället av skratt. Bra jobbat av oss! Sen kom äntligen hans mormor och jag bara älskar henne! Hon är hur cool som helst! Så det var en bra kväll faktiskt, mycket bra kväll!

Fredag imorn xD !!

Shoppaholic?

Nu har jag gått omkring på stan i nästan två timmar och verkligen velat hitta någonting att köpa, vad som helst typ. Hade kunnat köpa mig en kopp om jag hade gillat den, eller en kudde eller en blomma. Men nej, jag har inte hittat någonting förutom en ny pärm till mina papper (och den behövde jag.. Principen med det hela vad att jag ville köpa någonting jag inte behövde). Så planen för eftermiddagen gick inte som planerat. Strängnäs är en skitstad när det kommer till shopping! Men jag ska till Stockholm imorgon som tur är och på lördag ska jag och Jens shoppa skor! Så jag är väl lite nöjd iaf. Annars blir det väl Eskilstuna imorgon på lunchen (vi har fyra timmar hål), vill ha de där jeansen från Jack and Jones. Men vi får se, spontan resa till Eskilstuna och tillbaka är det nog ingen som är pigg tror jag.

  Ja tack!!

map-measured

Historia redovisningen imorse gick super bra med tanke på att jag inte hade förberett mig såå mycket som jag kanske borde ha gjort, men vg+/mvg- är inte alls dåligt! Brabra! Va faktiskt ganska skönt att stå där och snacka inför historiagruppen, hade fyra åskådare. Helena var inte där, Andreas i Åre och Brate sjuk så det var inte så många! Så nu är en sak avklarad, bara resten av terminen kvar.. Hoppas bara jag får flytta hem snart så jag kan stressa ner lite igen och börja simma lugnt. Men vi får se, det ska nog lösa sig riktigt bra. Har bara en lektion kvar idag (engelska) och sen ska jag till bibblan och hitta böcker och sen städa och plugga hade jag tänkt. Har redan börjat lite smått på städningen så det är lika bra att få klart allting innan allvaret sätter igång på allvar!

Lever på fredag, vill ha fredag!!


Håltimma...

det här har varit en hel dag fylld med håltimmar än så länge.. började med tre timmar hål, sen hade vi en svenska lektion som vi slutade en timma tidigare ifrån så nu sitter man här med en timmas håltimme igen. Typ. Menmen, vad gör man om man går på Europaskolan och har håltimma? Man pluggar. Eller inte, jag har sprungit till banken, shoppat lite nödvändiga prylar till skolan, snackat och nu sitter vi och leker och degar. Flitiga och ambitiösa studenter? Det händer, men inte ofta!

Vi är inga pluggisar, tro det eller ej ;) !



Nytt schema ^^

Det var inte så kul som jag inbillade mig i morse att komma tillbaka till skolan.. Eller joo - träffa alla va kul! Men att få schemat och se att man slutar suuper sent varje dag och att några sovmornar är borta med vinden var inte lika kul! En annan sak som inte heller var kul var att inse att jag har både kemi och fysik prov om tre veckor.. suck! Snacka om att allvaret kommer igång direkt! Och jag har ändå bara haft en lektion idag. Redan stressad? Eh ja!! Men man ska andas så det tänker jag fortsätta göra och klara terminen galant :) !!

Dagens idé: Skriv upp och kom ihåg!


First day of the year

Fastän det var lite seg att gå upp när klockan ringde vid sju så kände jag ganska snabbt att det faktiskt var rätt så skönt att gå upp tidigt igen. Nu har jag gjort allting jag gör på morgonen och ska snart gå till skolan, känns ganska bra nu ändå! Ska bli kul att träffa alla muppar igen och få lite att göra. Allt kommer säkert hopa sig över en på en gång, men thats life! Mot skolan!


Killar är som godis, svåra att motstå

Killar är söta varelser och det är helt otroligt vad man kan lära sig om sig själv tack vare dem faktiskt. Jag älskar teorin som Liselott berättade för mig: killar är som spikar, en kommer en nära och sätter sig djupt och hårt den andra kommer och spikar ut den andra så man är "fri". Killar är bra. Jag tycker om killar :) Killar är sjukt okomplicerade och helt underbara varelser att umgås med, det är hur kul som helst! Spenderade helgen uppe i Stockholm hos Jens, det var kul! Hans killgäng var hur roliga som helst och jag hade jätte kul!

Konstaterande: Killar är bra.




Terminstart ^^

Första dagen i skolan skulle bli skön, jag skulle sova till halv tio efter en härlig kväll med Anna och vänner och sen börja vid elva med fysik. Men icke, kvällen sket sig och sovmorgonen försvann. Börjar halv nio med fysik och sen har jag ingen aning vad som händer. Så antagligen så är schemat för terminen ihop pusslat (vi får ett till ämne och det var redan lagom fullt..) och våra sovmornar är borta. Menmen, vem behöver sova när man kan gå i skolan? ^^



Lets be serious!

Det var inte så hemskt som jag trodde att dra igen med plugget igen, sitter i vardagsrummet hemma i Strängnäs med Linn, Huddinge och Hampus och fixar allt inför historia redovisningen på torsdag och det går faktiskt fint. Powerpointen är på G och faktan i huvudet börjar leta sig fram från sängen! Hade lite panik imorse när jag insåg att idag är det tillbaka till allvaret som gället men nu när jag sitter här är det inte så farligt som jag trodde skönt nog. Dock så är det ju förhoppningsvis party ikväll iaf så! Man måste ju fira att det är sista dagen på lovet och eftersom det inte gick att jag drog med Jennie på kryssning så blir det party hemma i stället!!




Eighteen ;)

Och så är man förbi suckie seventeen och har äntligen blivit 18 xD  Blev frukost på sängen med en stor blombukett med en spermielikör i från moder jord och ett jätte fint kort med ett bra bra budskap :) Ganska härligt faktiskt, jag kan tatuera mig, pierca mig, åka på kryssning, dra ut på krogen och mkt annat smått och gott utan att mamma kan säga nej! Naaaajs! Första anhalt är iaf middag ute ikväll med Anna, Marcus och Gustaf, andra anhalt är party i stockholm på fredag med Jennie, Jens och massa massa fler!!!  Can't wait!



Första januari :)

Då var det första januari igen då. Den är dagen är föralltid tillägnad slöhet och pizza ätande och det enda jag har gjort sen jag vaknade är att ligga i soffan och slöa framför dumburken. Riktigt skönt att göra det faktiskt, bara ligga där och låta tiden gå, smsa lite med olika folk och bara vara. Sen kommer pizzan hem med mamma och Per-Arne! De där två mupparna (Mr. och Mrs. Lindberg :P) har inte riktigt fattat det där med första dagen på året - de tog på sig kläderna och gick hela vägen hem till Conny och Lena ^^ Men en sak har de iaf fattat - PIZZA :P


RSS 2.0