Ett telefonnummer - besvär!!

Jag fattar inte hur en människas nummer bara kan etsa sig fast sådär!! Det sitter som berg i sten fast etsat och jag kan det som rinnande vatten. Jag vill inte kunna det numret, har det inte kvar på telefonen eller någonstans bland mina papper - men jag har det i huvudet. Stället där jag absolut INTE vill ha de. Någon som har botemedel emot det?? Skulle verkligen behövas faktiskt.




Ta med mig ut!!

Jag är trött på att sitta hemma och inne, nu vill jag ut! Jag vill ut och träffa nytt folk, dansa, skratta, prata med främlingar, lära känna nya människor! Ha roligt och skratta järnet! Bara vara och leva livet. Någon som vill ta med mig ut på dansgolvet för en natt?




Om-möblering AB

Tänk vilket dilemma man kan få bara för att man vill ha in ett skrivbord på sitt eget rum ^^ Stod i över 30 min och försökte lista ut hur jag skulle ha det här inne. Problemet var att antingen fick jag slänga ut garderoben och ha mitt nattduksbord mellan bänken och skrivbordet (alltså inte ens i närheten av sängen), plus flytta tillbaka sängen till den gamla platsen. eller slänga ut bänken, låta sängen stå kvar och ha nattduksbordet kvar vid sängen. Jag slängde till slut ut bänken, fixa om min ordning i min garderob så mera saker fick plats och ställde skrivbordet där bänken typ stor förut. Naaaajs!!

Har varit två turer till Ö&B också, köpt korgar till saker och så :) Knäppt upp min almenacka på väggen, tagit ner min leopard tavla (snyyyft!!!!!) som nu hänger i trappen, borrat upp min elefant klädhängade och dammat runt i hela rummet och nu står till och med fönstret upphakat på haspen så jag får in en massa frisk luft ^^

Så rummet ser riktigt bra ut faktiskt, riktigt fint :) Ordningsfullt och läckert! Mycket blått, älskar blått, kan inte leva utan blått :D !

Nu ska jag dejta mina skolböcker, måste inviga mitt skrivbord ;)

Vilken dag.

Sky fick komma hem idag :D !! Hon och Irene kom hit runt ett och plingade på, det var härligt att se Sky på benen igen och riktigt skojj att träffa Irene - fast omständigheterna var ju ganska tråkiga. Vi gick till Ö&B efter att ha ätit pyttipanna och pratat. Köpte mat och stuff åt Sky och jag köpte lite stuff till skolan. Vädret var fint, kyligt men fint.

Mamma och Irene kom bra överens, det var riktigt kul att se! De snackade och snackade om precis allt - är glad att det "klickade". Vi körde hem dem runt sex, Sky mådde inte bra - inte jag heller för den delen, men vi var båda lika bra på att inte visa det ^^

Jag erkände dock senare att jag inte alls mådde bra.. Har feber, ont i halsen och ont överallt så blir hemma imorn med. Har ändå varit duktig med mammas hjälp att rensa alla böcker så farfar kan ta dem imorn. Har rensat och dammsugit och fått svårt att andas tack vare allt damm vi hittade. Stötte på en spindel också - jag skrek och flög upp i sängen. Mamma dammsög.

Hade behövt träffa Tim imorn, men han ska iväg på kalas och jag är sjuk. Snyft. Saknar den grabben. My soulmate who makes me laugh. Menmen, får ta honom på telefon en dag.

Kaffe och mango, mums.

Gudars like, skriven av Sapho


Gudars like syns mig den mannen vara,
han som mitt emot dig kan sitta, han som
i din närhet lyss till din kära stämmas
älskliga tonfall
och ditt ljuva, tjusande skratt som alltid
i mitt bröst bragt hjärtat i häftig skälvning.
Ser jag blott dig skymta förbi mig flyktigt,
stockar sig rösten;
tungans makt är bruten och under huden
löper elden genast i fina flammor;
ögats blick blir skymd och det susar plötsligt
för mina öron.
Svetten rinner ned och en ristning griper
all min arma kropp. Jag blir mera färglöst
blek än ängens strå. Och det tycks som vore
döden mig nära.


Helt otrolig dikt, man får rysningar i hela kroppen när man läser den. Den är skriven av Sapho som är den första kända kvinnliga poeten i historien. Det finns ytters få verk bevarade av henne, detta är ett av dem. Dikten är mäktig och tidlös - den talar om kärlek och om längtan. Om en passion starkare än något annat. Ojoj, jag älskar denna dikt :)

Ryamatta i halsen ^^

Det var ju lagom roligt att vakna och knappt kunna andas för det gjorde så ont i halsen, nä det blev bara att dra sig upp, meddela mamma att jag stannar hemma och sjukanmäla sig - sen sova igen.. Nu har jag lyckats få i mig frukost utan allt för mycket smärta iaf ^^ Men ont gör det, jag får väll sätta igång och knarka mina halstabletter igen - I guess.

Kaffe - livets vatten

Undrar vad jag skulla göra utan kaffe. Jag menar, jag dricker det på morgonen direkt när jag kommer till skolan, minst 2 koppar. Dricker det när jag kommer hem, när jag måste plugga och egentligen är för trött. När jag ska fika. När jag håller på att få migrän, tidsfördriv och bara för att det är gott eller för att jag är sugen på det. Fick för mig för ett tag sen att jag skulle sluta med kaffe, men det gick ju inte alls ^^ nejnej, jag behöver mitt kaffe. Om inte annat så behöver folk i min omgivning att jag får mitt kaffe ^^ Haha!  Nej kaffe - det är livet xD

image65

Vad ska man ha paraply till om inte rädda glassen? ^^

Underbar dag, promenerar iväg mot bussen och inser att shit mitt paraply är trasigt. Men tänkte försöka överleva dagen med det iaf, men vad händer i strängnäs när jag ska fälla upp det? Jo så klart så går det sönder! KUL! Paraplyet stod rakt upp, vilken syn ^^ Första lektionen var också en sån där härlig start på dagen, wonderful.. Vi ska tydligen börja om med hela Euklidis kursen - fast det kan kanske vara bra så att vi lär oss någonting också. Men iaf, jätte skojj..

Sky ringde på lunchen, hon skulle ner och göra en CT för att se om de hittade någonting i magen på henne, hon visste inte om hon skulle få åka hem idag eller inte heller.. Visade sig senare att hon inte får det, de har hittat felet - en cysta på äggstocken och hon blir kvar en natt till men slipper förhoppningsvis operation! Hennes mamma kommer upp i morgon iaf, tåget går 05.00 har jag för mig, stackare..

Idrotten idag var riktigt rolig! Vi spelade först frisbee match - det var hur skojj som helst! Har inte alls koll på vilket lag som vann med det är skit samma - underbart va det! Sen var det dags för fotboll, haha - jag gjorde första målet ;) Tunnel på Felix, ojojoj - riktigt najs! Kändes bra :) Så a, det här var en idrotts lektion jag njöt av, ville inte sluta men allt skojj har sitt slut!

Europakunskapen idag var också bra, nytt avsnitt av allting - vi började med Grekland och i och med detta byter vi lärare :D Vi har nu Gunnar, ah så bra lärare! Märks tydligt att han har jobbat på dramaten, han pratade högt, tydligt och klart, gestikulerade mycket och tydligt. Märks också att han gillar sitt ämne. Martins fråga i slutet "Håller du i Historia A i höst?" visade att det flesta gillade honom. Tråkigt nog så gör han inte det, han ska vara pappaledig :( Snyft.. Menmen!

Så ja, det här har varit en ganska likgiltig dag, det har inte hänt så mycket roligt och knäppt, förutom när Linn och jag köpte en massa glass för 20 kr (Blå Hjorten har att man får ta så många kulor det får plats i en bägare och bara betala 20 kr) och märkte sedan att det kanske regnade lite för mycket. Lösning? Jo vi fällde upp Linns paraply för att skydda enbart glassen. Det funkade :D Sen slutade det med att vi gick under paraplyet iaf när glassen var uppäten och det hade slutat regna ^^ Känns så typiskt oss!

Menmen, nu ska jag fixa något att äta och sen plugga kemi.

Colbie Caillat - Bubbly

Will you count me in?

I've been awake for a while now.
You've got me feeling like a child now.
'Cause every time I see your bubbly face,
I get the tingles in a silly place.

It starts in my toes,
And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.

Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

The rain is falling on my window pane,
But we are hiding in a safer place.
Under covers staying dry and warm.
You give me feelings that I adore.

They start in my toes,
Make me crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.

Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

What am I gonna say,
When you make me feel this way?
I just...mmm.


And it starts in my toes,
Makes me crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.

Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

Da-Da-Dum-da-da-da-da-da.

I've been asleep for a while now.
You tucked me in just like a child now.
'Cause every time you hold me in your arms,
I'm comfortable enough to feel your warmth.

It starts in my soul,
And I lose all control.

When you kiss my nose,
The feeling shows.
'Cause you make me smile.
Baby just take your time now,
Holding me tight.

Wherever, wherever, wherever you go.
Wherever, wherever, wherever you go.
Wherever you go,
Always know,
'Cause you make me smile even just for a while.

1 år sedan..

Idag är det ett år sedan Farfar Erik dog, känns ganska hårt.. Att ett år har kunnat gå så fort, det känns som igår som de ringde och berättade. Kommer fortfarande ihåg känslan, smärtan och gråten... Har inte kunnat ta mig ut till kyrkogården, men som mamma sa - du skulle bara ha sagt "det är ingen mening att komma hit i regnet när du själv inte mår så bra, det är bättre att du kommer en annan gång och tar med dig en sockerkaka..."

And you, I miss it..

Sjukhus

Jag gillar inte sjukhus har jag kommit fram till, inte för att människorna där är otrevliga, för det var de inte för en gångs skull, utan för att det är så kallt där! Fick åka in med Sky till akuten igår.. Layla mitt i mot körde upp oss, vi trodde det var blindtarmen men icke, fortfarande ingen som vet.. Satt där ifrån 23.00 - 04.00, då fick hon komma upp på ett rum för att sova och jag kunde åka hem..

Är lite smått orolig men har just pratat med Sky i telefonen, hon ska få komma hem idag iaf. De ska bara ta några tester till..

Träning :)

Det var grymt skönt att träna idag på Balanze, har inte varit där på en och en halv vecka! Jag körde inte styrka idag utan kondition, vet inte riktigt varför men jag bara fick för mig att testa löparbandet - and I did. Sprang i strax över 30 min på 10 km/h - helt underbart!! Gick dock av 10 min tidigare än planerat då Sky behövde komma hem lite fort, hon mådde inte så där jätte bra.. Men oj oj vad jag hade kul åt mina ben efteråt - de gick av sig själv kändes det som! Haha :P Trappan var läskig, hade spaghetti ben så jag trodde att jag skulle ramla ner, fast jag gjorde som tur var inte det ^^

Seeing you is horrible but yet wonderful..

Har nu ätit, diskat, varit inne hos Martin och snott ett äpple och ska strax igång att plugga företagsekonomi, har ju prov imorgon! Sitter i Skys mjukisbyxor och hennes underbara röda raggsockor och fryser lite smått. Får nog koka mig lite te och sätta i lurarna i öronen och lyssna mig bort med hjälp av Apologize - Timbaland till koncentrationens land så jag kan focusera och kirra provet imorn ;)

LÄS

http://zeejay.wordpress.com/2008/01/30/ingen-har-lyssnat-pa-mig/#comments

Födelsedags barnets Sky härliga födelsedag ;)

Igår fyllde allas våran ängel SKY år :D !! 17 mega långa år, hel coolt ;) Damen har blivit stoor. Vi skrämde upp henne totalt genom att sparka ut henne ifrån rummet och bänka henne i källaren, strängt förbjudet att komma upp sa vi, haha hur skojj som helst! Men allt blev hel lyckat, hon älskade hyllan och det mesta, gardinerna var väll lite sådär :P HAHA xD Jooordens fulaste gardiner som vi hittade i en tyglåda hemma hos Vickan ^^ Menmen, allt blev fiiint! Duken förvandlade vi till en picknickduk - mycket finare med våran egna design på alltet ;)

Kvällen avslutades med en promenad iförd min helt underbart coola mössa, gick ner emot vattnet. Det slutade med att jag satt på ett stort stenblock och bara satt där i 45 min och njöt av vinden.

Men iaf, LYCKAD FÖDELSEDAG tyckte hon  :D <3

bra sida ;)

www.rattvisemarkt.se

Ihop parning på G ^^

Nu verkar det som att folk bestämmer sig för att para ihop mig med andra människor :P Lite skojj sådär! Till och med mitt ex kunde tänka sig att rekomendera ca. 20 killar av 42 i hans pluton ^^ Kuul! Min kommentar blev:

hahahaha, det skulle låta roligt "Jo du, jag tänkte fråga ifall du ville gå ut med mitt ex" ^^ Han fick sig ett väldigt gott skratt utav det! Men det ska bli intressant, se vad folk tror att jag passar med för filurer ^^ HAHA


Jag tycker om bussar

Där sitter man på en buss mitt ibland en massa folk, det är tjejer som tjattrar om killen ifrån festen igår kväll, idrotts killar med sina heta träningskläder och stora träningsväskor som ser allmänt biffiga och heta ut. Familjer och pensionärer. Bara en massa ljud. Ipoden stänger av det mesta men lite sipprar igenom. Man sitter där och tänker på allt som har fått fel de senaste veckorna, men också allt som till slut ändå har resulterat i någonting bra. Det blir bara så mycket jobbigare med allt ljud och oväsen, men blir mer och mer irriterad och känner hur tålamodet håller på att sina. Då mitt i allt, när man nästan tappar lurarna och hör allting får man syn på ett litet lyckligt barn i fem års åldern som bara sitter och ler så där oskyldigt och lyckligt som bara ett barn kan göra. Ungen skrattar åt sin mor och trycker på stop och skiner upp ännu mera (mer än vad man trodde var möjligt) presic som om ungen hade utfört ett mirakel. Då känner man faktiskt att just där, mitt i allt oljud så kommer leendet sakta men säkert fram på läpparna som ett ljus i tillvaron.

Jag tycker om att åka buss, man kan sova, fundera (beroende på vilken buss man tar) men också bli väldigt glad av en sådan liten sak som ett barns leende. Själv är jag väldigt förtjust i bussarna som tar mig till Strängnäs, Länna, Mariefred och snart säkert också Åker. För att för det mesta då jag åker bussen så är det lugnt, inte mycket folk och absolut inte en kotte som jag känner :) Det är suuper skönt, på mornarna sover jag alltid, det gör jag också när jag åker hem ifrån skolan (faktiskt så gör jag det ibland ^^). Annars kan man läsa, lyssna på musik och bara sitta och tänka över saker och ting. Så ja, jag gillar bussar :P

(plus i kanten är ju såklart att det är ganska miljösmart att åka buss ^^)

Horses, huge and proud :)

Jag, Hanna Jansson, har varit i stallet två gånger idag! Först imorse när Vickan skulle dit och släppa ut hästarna så följde jag med, jag hjälpte faktiskt till och med till :D ! I'm proud of myself for doing that. Sen fick jag köra hem på Vickans trampmoppe, hur najs som helst! Sedan efter att vi hade ätit frukost (efter att vi hade sovit i 3 timmar till ^^) så promenerade vi dit igen. Jag fodrade till och med dem! Hjälpte till, jag är damn så stolt över mig själv. Jag var inte det minsta rädd, förutom en gång inne i ena hagen. Men åh vad härligt det var - det var fridfullt och stillsamt. Jag trivdes faktiskt så jag ska följa med Vickan dit nästa helg igen, faktiskt så ska det bli härligt.

Parlino var såå söt, helt otroligt söt. Stor och ståtlig men ändå så stillsam och djup. Vickan var jätte söt, hon sprang omkring och skulle sätta på hästarna täcken och bara buffade på dem och sa "flytta på dig tjockis". Haha lilla Vickan emot hästar på 600 kg, vilken syn :) Riktigt gulligt!

Ska bli skojj nästa helg :)


Återanvändning :D

Jag och Vickan har just kommit fram till att tyg är såå mycket bättre som present papper och presentsnören! Låter man tygbitarna som man ska slå in presenten med vara tillräckligt stora kan man återanvända dem och sedan sy någonting av det! Det blir hur gulligt som helst och det bara skriker kärlek och vänskap om paketen, storlek och innehåll spelar ingen roll alls, utan det är omtanken som räknas. Men åter tillbaka till ämnet, tyg är grymt bra som omslagspapper, eller snarare omslagstyg ;) Sen att Vickan livar upp allting genom att sätta en av de oinslagna presenterna på huvudet gör ju bara saken bättre :D haha!

Galet rolig kväll med Vickan, kladdkaka, tyger, presenter, kladdkaka igen, telefonsamtal, lappar, tyger och ännu mera kladdkaka - sen lite mumsig saft också :D

Plastbitar från havet hamnar i maten

"Förorening. Att det fanns mängder av mikroskopiska plastbitar i havet blev en obehaglig upptäckt när forskare undersökte vattnen utanför Bohuslän. Den nya och tämligen okända föroreningen hamnar i vår mat eftersom plastpartiklar transporterar fettlösliga miljögifter, som exempelvis PCB och dioxiner, mycket bra. Gifterna klättrar uppåt i näringskedjan. Fredrik Norén, doktor i marinbiologi som gjort undersökningen, misstänker att de kommer från rep och konsumentprodukter. Kan det se ut så här överallt i världen? - Ja, det skulle det lätt kunna göra."

         - Metro, fredagen 22/2-08 (sida 6)

Vad händer med den här världen egentligen? Det är föroreningar överallt, kan staterna lägga pengar på att kanske kunna göra en tredjedel av alla våra giftiga utsläpp och diverse en aningens miljövänligare? Nej, de ska allt lägga pengarna på att bygga mera vägar! Jag är trött på att läsa om alla miljöutsläpp och föroreningar som förstör våran värld, varför kan inte människan lära sig att ta hand om jorden och alla dess invånare? Jag menar, det är inte bara jorden vi förstör - vi förstår våra kommande generationers framtid...

Här om veckan fick jag höra ifrån mamma att det i Heinz ketchup och Felix utan socker ketchup finns ett sötningsmedel som rinner rakt igenom våra kropparoch som sedan samlas i våra sjöar och bara ligger där och gror och blir mer och mer! Jag menar, om våra kroppar inte kan ta upp det så kan inte djuren heller ta upp det och då blir det till slut oerhört stora mängder av det i vattnet, och hur många vill egentligen bada i sötningsmedel?

Nu får man läsa om hur det finns mikroskopiska plastpartiklar i vattnet som dessutom transporterar fettlösliga miljögifter som PCB och dioxiner! Det är ju hemskt! Skärpning!

...

Roooosa...!!!

Jag har börjar tappa min avsky gentemot rosa!! Det är hemskt! Igår köpte jag ett rosa block, eller då var tanken att jag bara skulle köpa det för att (visste att Vickan skulle dö av avundsjuka ^^), idag var jag sååå nära att köpa en rosa klänning/lång t-shirt ifrån sister och jag har provat Vickans barbie klänning som hon hade på sig på kändisfesten! Jag fattar inte, år av avsky emot rosa håller på att tyna bort.. Min starkaste principsak bara försvinner.. Hemskt!

Kolla in Vickans blogg sen så ska ni få se mig i rosa klänning - www.vickanforsberg.blogg.se


Phone with Vickan

Jaa, kvällen har tillbringats med att snacka med Hjärtat Vickan i telefon i nämre en timma tror jag, haha hur skojj som helst! Vi kikade runt inne på Ellos och hittade skor, klänningar och massa andra stuff vi ville ha, hade kommit fram till att vi skulle beställa varstitt par pumps, hon ett par rosa och jag ett par blåa, vad ser vi då? Jo att de inte finns i någon annan storlek än 40+!!! DAMNIT! Usch va sura vi blev, de kostade bara 99kr nämligen.. Menmen, thats life..

Har gosat med Maja i en timma nu, jooordens sötaste katt - jag älskar henne. Hon är så kelig och bara för go :) Camilla ska banne mig aldrig få tillbaka katterna nu, de är fast här för alltid :P

Mer än så har jag inte gjort nu ikväll.. Har inte gjort det jag skulle och ville göra - plugga företagsekonomi.. Suck.. Blir nu så illa tvungen att göra det på lördag i stället.. och söndag förmiddag innan jag åker till Strängnäs och hem till Ängels Sky som fyller 17  då :D !

Nä, nu ska jag ta katterna och sova - godnatt alla muppiga nattugglor!

Dikt jag fick av B1 <3

Ta med dig karta
och kompass,
när du går genom skogen.
Den är mörk och snårig,
full av hinder.
Små och stora,
som får dig att stanna upp.
Men var inte rädd,
vid din sida går jag.
Tro inte att jag lämnar dig,
sätter krokben för dig
och springer iväg.
Jag ska kalla fram stjärnorna
så du ser vägen,
solen så du inte fryser.
Jag ska ta ner månen,
så du kan bära den med mig,
och känna att du inte är ensam.

Knas dag ^^

Vaknade i morse med ett stort leende på läpparna - hemma i Strängnäs bredvid B1 och nedanför Ängel och Hjärtat :) Vi låg vakna och halvsov om vart annat fram till 10 när jag kom på att shit mamma kommer om en timma ^^ And she did, Per-Arne också. Vi stannade vid ostaffären på vägen hem och köpte en smarrig kryddost och en vidrig havarti.

Nu har jag packat upp allting och ställt undan stuff. Mamma och jag gick till Ö&B och jag köpte pärmar + block, två blåa och ett rosa :D !! Efter det fick jag ryck när jag insåg att jag var tvungen att ha plats till mina pärmar och papper, så jag ringde farmor och farfar och frågade ifall de ville sälja en massa böcker åt mig, vilket de ville, och sen satte jag mig och rensade 2 hyllor av alla 13 stycken ^^ Det blev 2 papperspåsar på två hyllor! Så är långt ifrån klar om man säger så.. Jag har också gosat med Maja och Pelle, jag älskar de där katterna - de är jooordens sötaste :D !

Nu ska man väll försöka komma igång att plugga också ^^ Företagsekonomi prov på tisdag.. Men ska se det positivt och göra det bästa av det :) ! Så det går nog utmärkt, kan ju inte vara svårare än kemi och fysik iaf ^^

I love my girls, I do :)

Oneness is achieved by recognising your self

Äntligen hemma i mitt kära Strängnäs!! Otroligt skönt.. Tågresan gick bra, förutom att det förbannade tåget var försenat så att vi missade vårat  tåg som vi egentligen skulle med!! Vi sprang (var i Flemmingsberg) till spåret, men tågfanskapet åker precis när vi kommer ner!!! Bistrotanten bara vinkade åt oss!! Petra blev så förbannad så att hon sulade sin påse rakt ner i backen! Haha jag bara stod och skrattade av ilska.. Men vi kom med nästa tåg och gud vad underbart det var att få träffa mina hjärtan <3 ! Jag och Sky gick på stationen i Strängnäs och kikade efter Vickan (Linn skulle komma med ett senare tåg) och där var hon :D Jag såg en rosa mössa kila omkring och det var så underbart! Släppte allting och bara sprang och hon gjorde samma, åh det var underbart!! Mitt hjärta :) Och sen var Linn helt plötslig där också :D !!! Ah va lycklig jag blev :D ! Mina två hjärtan var där! Ah, jag blev så lycklig. Har saknat de där två allt för mkt den senaste veckan <3

Sen var Gustaf där också, det var faktiskt snällt av honom att komma och hämta oss :) Blev glad över att se honom, haha det var skojj i bilen - han stod knappt ut med oss ^^ Vi tjattrade som aldrig förr! Haha, babblade om typ allt och inget! Vickan och Gustaf var otroligt duktiga när vi hade kommit hem - de stängde dörren utan att ha nyckel med ut :P Så där stod vi alla fem och kunde inte komma in :D Haha! Fick numret till vaktmästaren av André men honom fick vi inte tag på, men helt plötsligt stod han där så vi kom in! Eller a, de andra, jag var inne hos André ^^

Sen har allt gått käpprätt och skogen och sen rakt upp och sen rakt ner igen.. Men nu har det gått upp en bit och ligger en jämn nivå så att det funkar riktigt bra. Är glad över att jag gjorde det, väldigt glad. Men fan så jävla arg.

Sitter nu på en madrass på golvet inne hos Sky, med Linn, Sky och Vickan och lyssnar på gråtlåtar och har det allmänt bra <3

"Hur vet man när det är slut? Det är när man är mer kär i minnena än i personen som står framför dig.."

.........

Cindy Crawford's Strawberry-Rhubarb Pie

INGREDIENTS

Crust
  • 2 2/3 cups all-purpose flour
  • 1 tsp. salt
  • 2/3 cup vegetable oil
  • 6 Tbsp. cold milk

Filling
  • 1 1/4 cup plus 2 tsp. sugar
  • 1/3 cup all-purpose flour
  • 1/4 tsp. nutmeg
  • 1/4 tsp. cinnamon
  • 3 cups halved strawberries
  • 2 cups thinly sliced rhubarb
  • 2 Tbsp. butter, cut up
  • 2 tsp. milk



To make crust, preheat oven to 400K. Mix flour and salt. Measure oil and milk together-don't stir. Add to flour. Make crust on wax paper.

To make filling, mix sugar, flour, nutmeg and cinnamon. Add fruit, stirring to coat. Can set aside in fridge and then drain later. Note: If adding blueberry or peach, add lemon zest.

Fill crust with filling. Scatter butter. Add top crust. Pinch edges and ventilate the top. Brush with milk. Sprinkle sugar on top. Bake on cookie sheet for 50 minutes. Can cover edge with tinfoil if cooking too fast.

Allow to cool 1 hour before serving.

Spring :)

Jahaja, då sitter man här hemma hos Sky helt ensam, de andra åkte in till Lund utan mig, har så ont i huvudet att jag valde att stanna hemma...Så här sitter jag med datorn, en kopp med välling och två hundar som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera ^^ Längtar hem ganska rejält nu faktiskt, vill träffa katterna :D fast det får jag ändå inte göra förrens på torsdag eftersom jag ska stanna hos Sky imorgon..

I miss you, I need you, you make me happy like no one else... Your smile, your eyes, your voice <3


Det är februari och det känns som vår, de senaste dagarna har jag inhandlat lite vårkläder till våren. Var nere för några veckor sen med mamma på Tuna Park och skulle köpa någonting blått, men det gick bara inte. Kom igår på varför - det var inte vårväder ute på samma sätt som det har varit de senaste dagarna. Igår var det super fint väder. Och jag köpte lite stuff ^^ Blommorna har börjat komma, har kikat på snödroppar och lite andra lila blommor som jag inte kommer ihåg namnet på 8-) solen sken riktigt fint igår, önskade att jag hade Vickans roooosa brills på mig ^^ Det har till och med kommit pollen varning här i Skåne! Illa det för jag börjar känna av gräset lite grann, men what the hell - det är våren som är på G så det gör ingenting ;) haha :D Snart kan vi nog sitta och njuta av solen på rasterna nere på Ångbåtsbryggan xD LOVELY!!


Frukost :D

Haha nu sitter jag här med nyblekt hår och jooordens morgonfrisyr :P Hel snyggt... Vi färgade håret alla tre igår, jag är typ vithårig, Petra brun och Sky hon med, fast hon tjatar hela tiden om att det är rött ^^ But it's not!!

Nu har vi alla ätit den där gigantiska smarriga frukosten igen, jag älskar frukost! :D Haha, där är jag och Vickan likadana, vi ska äta en hotell frukost tillsammans någongång. Vi lär ju rulla ut därifrån ^^ Menmen, här nere är det jag och Petra som synkar på stora frukostar :) Ska börja göra oss klara så vi kan åka in till Lund igen, har några ärenden kvar och sen kan vi slappna av.. Ska bli jätte skönt att åka hem i morgon, har en sak jag måste ta tag i.. Nu när hjärnan har börjar släppa in saker och ting igen. Time to deal with it I think.

<3, you know who


Mango Mania :)

Morgonen startade med att jag upptäckte att jag var den enda som fortfarande sov ^^ Så jag pallade mig upp och vi käkade frukost, sen så gjorde vi oss klara, tjafsade lite om vart vi skulle åka och kom fram till att vi skulle åka till norra Lund i stället för Malmö ^^ Vi dit drog vi, vid bussen kom jag på att jag hade glömt mina glasögon och glömt ta en värktablett ^^ Smaaart.. men iväg kom vi, åkte till nova. Har shoppat upp alla mina pengar också "ängel", köpte leggins, ett linne och mat åt mig och Petra :) Hade jätte trevligt förutom alla jobbiga knäppa stunder då vi alla var allmänt tjuriga på varandra och behövde mat ^^

När Sky och Petra sprang iväg till Rusta smet jag, behövde vara lite ensam, jag sprang iväg och köpte ett par hel cooola örhängen åt mig själv ;) Höll dock på att svimma så jag gick till ett coolt ställe och köpte en Mango Mania, gjord på banan, mango, vanlij youghurt, exotisk juice och is - hel gott och blodsockret gick rakt upp igen :)

Till kvällsmaten skulle vi äta förrätt, maränger med ketchup, Benny hade fått för sig att man var tvungen att smaka det ^^ Irene och Ida vägrade äta det för att man bara inte gjorde så, Sky, Benny och Petra åt (idiotiskt ^^) och jag vägrade för att det fanns bara Heinz ketchup (inte alls bra för miljön då det innehåller ett sötningsmedel som våra kroppar inte kan ta upp, som genom detta far ut i sjöar och samlas där, eftersom det inte kan tas upp av våra kroppar så kan det inte heller tas upp av djuren eller naturen - och hur bra är det att ha ett icke naturligt sötningsmedel i stora mängder i våra sjöar??). Men sen blev det iaf spaghetti och köttfärssås - smaskens! Och glass i stora lass till efterätt :)

Sara ligger på sjukhuset fick jag höra idag, Sandra messade och berättade. Blev jätte orolig men har nu fått reda på att hon har brytit 2 revben och så var det någonting med en kota också. Har kontakt med plutten på sms.. Usch vad rädd jag blev först, Sandra skrev typ bara att Sara låg på sjukhuset.. Kändes som att hela hjärtat stannade när jag läste det, uschusch..

För tillfället sitter jag med en massa blonderingsmedel i håret, min utväxt var så förjävlig att jag kände mig tvingad till att göra någonting åt det, så det blev bleeekning :) Sky och Petra är i badrummet och färgar håret på Petra, sen är det Skys hår som gäller ;) Har haft ett kilometer långt telefon samtal med Vickan också, alla har turats om och nästan slagits om telefon ^^ haha hon måste känna sig ganska populär nu tror jag ^^

And if I lived a thousand years
You know, I never could explain
The way I lost my heart to you
That day.
But if destiny decided
I should look the other way
Then the world would never know
The greatest story ever told
And did I tell you that I love you,
Just how much I really need you
Did I tell you that I love you tonight?


Phantom of the Opera

Igår kollade jag äntligen på Phantom of the Opera, kollade med Petra och Sky, plus Sofia till en början :) Sjuuukt bra film, älskar den. Sångerna och lidelsen, damn I love that movie! Blev helt tagen av den, helt förstummad. Håller med Linn - en av de bästa filmerna någonsin!

Och vi har blivit med katter :D YEAH :D

Men nu ska vi göra oss klara och sticka in till Maaalmö ;)


Astrid och aporna ^^

Idag har vi TrippTrappTrull varit i Malmö :D Har varit inne i affären Astrid och aporna - en helt ekologisk, vegetarisk och kravmärkt affär. I love it! Fanns sjuukt mycket ekologiskt som jag verkligen tycker borde finnas ute i vanliga affärer. Fast priserna var ju dock högre än vanliga icke-ekologiska varor. Men det är ju bara för att folk inte köper ekologiskt/kravmärkt/rättvisemärkt tillräckligt mycket. Större efterfrågan ökar utbudet, ju flera som handlar desto mera kan man sänka priserna! 

Var även vid Turning Torso, en riktig cool byggnad ^^ Sprang omkring som turister idag igen 8-) Sen var vi vid havet och njöt av utsikten. Det var svinkallt och blåse som attans men det var helt otroligt! Har en massa Titanic bilder ifrån ett ställe och lite andra söta bilder där vi ser jätte bamsiga ut och Turning Torso ser mini ut ^^

VI KANSKE SKA BLI MED KATTER xD !!!  Pratade med mamma i telefon idag, de var uppe i Sthlm och skulle tydligen ta med sig Camillas katter hem, hon har inte tid att ta hand om dem så vi kanske ska ha dem hos oss for ever :D ! Helt underbart! Det bästa är ju också att jag tål dem! De är så söta och jag hoppas verkligen att vi får behålla dem..

Jag känner mig som ett svart hål just nu. Man vet att det finns det, man vet vad som startar det. Men man vet inte hur det ser ut, man ser det inte, man vet inte vad det "gör" eller vad som kommer ske med det. Just så känner jag mig för tillfället, tom men inte tom, där men inte där. Jag känner mig helt lost. Jag brukar kunna sätta ord på det mesta, brukar vara full av känslor som jag kan sätta ord på och skriva ner. Men nu kan jag inte det, jag kan inte ens få Linn att fatta och då är det illa.. Jag kan inte skriva ett ord i min bok :S


It's still you and I don't know what I'm thinking of


Galna triptrapptrull turister i Lund :D

Vi tre puckon har sprungit omkring i Lund idag igen med likadana mössor på och lekt galna turister :D Vi tog med oss taccosallad, björnformade amerikanska pannkakor, knäckebröd, russin och lite annat och skulle ha picknick någonstans ^^ Vi startade i Domkyrkan, det var jätte fint, verkligen jätte fint. Breathtaking beautiful. Tittade på klockspelet, som inte alls var så storslaget som folk påstår ^^ ... Men altaret och under altaret var otroligt fint. Kilade omkring ensam medans Petra och Sky spatserade tillsammans.

Efter det så kilade vi vidare till kulturen och hittade ett gammalt hus där vi åt våran picknick (det var lite väl kallt för att vara ute ^^) Sky satt och var surig och vägrade äta russinen som vi tyckte att hon skulle äta för att bli gladare. Men det funkade som sagt inte så vi gick och småretades med henne hela tiden ;) Sen kom den hemskt jobbiga frågan "Vilket café ska vi gå till?" Haha, snacka om svårt att hitta ett café ^^... Kilade förbi ett gäng snygga studenter som höll till vid en trapp och delade på en vodka, en av dem utbrast helt plötsligt "Eey! Titta, det är ju TrippTrappTrull!!!" (Vi hade alla tre våra grymt heta mössor på oss ^^) Vi skrattade på och kilade vidare till mormorsbageri och åt varsin stoor chokladkladdkakebit, eller a inte Petra, hon åt något annat muppigt ^^ Haha!

Och sen gjorde vi någonting as cooolt :D ! Vi åkte miljötaxi - hur najs som helst, plus att vi inte behövde betala ;) Mohaha, vi satt och skrattade som toookar :D ! Inne på stationen bredvid pressbyrån hittade vi massa värmehjärtan, de innehåller salter och vatten och knäcker man metallbiten som reagerar det och det bildas en exoterm reaktion och hjärtkudden blir varm - hur najs som helst! Snodde på oss några stycken så att jag sedan kan ta reda på vilka salter och vad det är för metall ^^ Nu är vi hemma igen, Sky har gömt sig, Petra och My bakar veganbullar och jag sitter här och funderar på om jag ska orka hämta mit lipsyl eller inte ^^

Alla vi tre är dock liiiite trötta så det blir nog ingen galen kväll ^^   Byebyee!


Gårdagen i Lund :D

Igår var vi i Lund, vi åt kladdkaka och drack kaffe/chai latte/varm choklad på Graffiti Café - jätte mys! Vi sprang omkring och pratade engelska som värsta turisterna och fotade som tokar :D Fotade en rosa klänning som Vickan ka få se, hel ful! Haha! Jag och Sky ingick en pakt där vi sa att vi var tvungna att köpa minst ett plagg - jag köpte flera..! Ett par skor, vita hel coooola!, en chock korall färgad omlott tröja, hur läcker som helst och en grymt läcker mössa som vi alla tre köpte likadana! Vi är såå heta i dem att det finns inte xD

Vi gick till Domkyrkan och kikade på den, den var såå fin! Synd att den var stängd tråkigt nog :( Men i ska dit idag! Haha, vi fick en tyskt fotograf att fota oss utanför kyrkan. Haha det var skojj! Sen gick vi till universitetsområdet och klättrade i fontänen, haha Petra var inte bra på att fota eller så var det min camera som inte var så bra ^^ Haha! Hittade en snygging utklädd till en Ipren tablett också, kunde inte motstå att fota honom! Haha bilder kommer senare på Bdb! Efter det skulle vi bli hämtade av Benny, Skys pappa - men på vägen till stället där vi skulle bli upphämtade blev vi förföljda en stor gubbe som stönade typ hela tiden, haha vi sprang in på en mataffär och kom ut bakom honom i stället. haha!

Det blev sedan taccos på kvällen och en lång promenad runt i byn där Petra spelade amerikansk unge och vi visslade på varenda snubbe vi såg - Sky blev toooookig :P haha! Gick och köpte godis åt Benny och torkade aprikoser åt mig och Sky (Petra åt godis hon med ^^) Vi sprang omkring i likadana mössor och fick många fina blickar och skratt ^^ Haha!

Men nu ska vi till Lund :D Skriver mer om denna dag senare ikväll, om jag hinner :P

Have a nice day ;)


Dag 1 i Skåneland :)

Godmorgon :D ! Första morgonen i skåne, ganska mysigt. Vi åt världens dunder frukost och nu sitter jag och dricker kaffe i en massagestol ;) Huset här är jätte fint verkligen, helt supeer fint! Irene, Skys mamma är mysig, härlig människa och jag tokälskar hennes dialekt. My och Ida, Skys syskon är roliga. Joordens brottningsmatch igår mellan Sky och Ida :P Haha!

Idag ska vi till Skys gamla skola och informera om Europa, ska bli skojj. Snacka om att Petra och jag blir utbölingar med våran dialekt här! Men jag tokälskar skånska, helt underbar dialekt. Efter det ska vi in till Lund och träffa en av Skys gamla tjejkompisar och fika. Sen vet jag inte så mycket mer, men planer finns det iaf ;)

Skys hundar är dunder stora, Petra är lite rädd men jag var inte det. Låg och kramades med Zingo igår på köksgolvet, haha det var roligt :D ! Har aldrig direkt gjort det med en sån stor hund förut ^^ Skönt är iaf att jag inte har reagerat på dem, tok underbart :)

Lost i min egen hjärna bland alla tankar som jag inte ens vet vad de tänker...

Ångbåtsbryggan :)

Förbannad dag, har varit helt åt skogen men ändå riktigt bra.. Har varit grymt fint väder och har setat på ångbåtsbryggan med mina fina söta flickor samt Gustaf och ätit pizza :) Fick även en ros av Gustaf, en roosa. Den var riktigt fin - blev glad, jag behövde något uppigande. Pizzan var god, eller a - både Skys och Vickans pizza var goda ^^ Jag åt av båda, eller snarare, alla åt av båda xD Det var jag, Sky, Vickan, Petra och Gustaf. Den enda som saknades var Linn. Men hon var inne och hade franska prov.

Just nu sitter jag, Sky och Petra på tåget på väg mot Lund :) Har åkt i liiite mer än 2 timmar och har 3 timmar kvar. Pratade med Linn i telefon medans vi stod still i Norrköping, det var jätte skönt.. Behövde det. Har just ätit en massa mat - tonfisk sallad, mackor, ägg, muslibarer och lite annat mums :) Åt en glass i Södertälje, en marsglass 8-) Oops!

Åkte tåg med André till Södertälje, han skulle till Sthlm.. Härligt för honom.. Sucksuck. Både han och jag hade tydligen haft en dålig dag.. Torrt torrt.. 4 månader, vet inte riktigt. Får se.. Det är mycket..

Linn och Vickan, det blir puckat att ha en sån lång tid utan er! Saknar er redan, men det är inte sådär jätte lång tid iaf.. Puss på er pussgurkor!! <3


"Jag har en gul lampa på näst sista vagnen"
"Allt är okay"

HAHA xD !! (jag vet att typ ingen kommer fatta det där men ändå, vi tre fattar och det är bara såå skojj xD !! )


B1

Utan dig Linn, jag skulle inte klara det här, du är min stöttepelare. Tack för allt du har gjort för mig och för allt du ger mig <3

image62

Kvällspromenad :)

Har just kommit hem efter en 2 timmar lång kvällspromenad med Claes. Vi gick en lång bit, riktigt lång bit. Glömde typ bort tiden ^^ Runt stan, över tågstationen, ut till Vilsta och runt sjön där, förbi Stålfors och sen till stan igen ^^ Hade väldigt trevligt och pratade om typ allt och lite till :) Ska bli trevlans att ses igen, efter lovet där någonstans när vi båda är hemma igen :P

Menmen, nu ska jag packa klart eftersom vi bruuuudar drar till Skåneland imorn ;) Haha, ska bli skönt att slippa Eskilstuna några dagar till! Mysmys, nej men helt ärligt så ska det bli super skönt att få åka på äventyr (eller något ^^) utan mor min. Få dra någonstans med kompisar, även om det är hem till Sky vi ska så ska det bli najs!

Men som sagt, packning it is :) GODNATT xD

Underbar dag :)

Har varit en underbart fin dag idag, riktigt varmt och skönt i solen och en fiiin blå himmel :) Hade nationella matte A första lektionen, satt i nästan 3 timmar och ansträngde mig ^^ Haha, det var roligt - speciellt uppgift 8 på sista delen xD Haha, knäppt ^^ Sen dampade man iväg på lunch, petade i sig maten och sprang tillbaka med Hampus (som egentligen inte ens skulle till skolan utan hem för han mådde inge bra..) och mötte Claes på vägen - hans prov hade gått fint :) Brabra!

Hade svenska, alla kom typ 30 min för sent eftersom Anne hade sagt en sal till oss (det var en extra inpetad lektion) och hon var i en annan ^^ Kul lärare man har.. Men vi skulle skriva dikter, kärleksdikter. Det är en tävling ibland alla ettor nu under våren där man ska skriva en eller två kärleksdikter och lämna in. Jag hade ju då redan skrivit mina, skrev dem i november/december ^^ Så jag fick skriva ut dem på papper och sen typ inte göra så mkt mer, inte för att jag hann med någe mer men ändå! Europakunskapen var rolig faktiskt, läsa högt och öva inför Aten, "Andas in allt du har och tala ut högt med andetaget!" Haha!

Idrotten var grymt skojj! Körde innebandy och jag stod i mål, har inte gjort det på evigheters evigheter så det var så sjukt roligt! Fick dock inte så mycket bollar på mig.. Men några av de jag fick var helt insane hårda och jag hann inte alls med ^^ Har hockey och innebandy spelare i klassen så det kanske inte är så konstigt men ändå! Haha xD Jag och Linn fick åka med Marcus (lärare) till stationen, slippa vänta på bussen och åka buss är alltid härligt!

Just nu sitter jag och väntar på att Claes ska äta klart så vi kan gå ut och gå våran promenad - ska bli härligt :) Nog för att det är kallt ute men ändå, det finns kläder för alla väder :) ! Thanks Linn, you are the best <3

Skåne imorn ;)

kallt!!

Jag fattar seriöst inte hur man kan frysa så mycket som jag gör! Det är helt sjukt, för tillfället har jag allt för mycket kläder på mig än vad som borde vara lagligt ^^

- strumpor
- raggsockor
- jeans
- linne
- långärmad
- kofta
- tjocktröja
mm.

JAG FRYYYSER!! Det är helt insane! Det är nu man ska ha en varmblodig pojke som kan värma än! Menmen, jag får väll ta och avsluta här och krypa ner under mitt stora tjocka vinter täcka och längta tills imorn ^^

Godnatt

Jag fryyyser!!

Helt pucko dag det här, vaknade imorse och det var frost ute! Så jag har såklart frysit som ett bi heeela dagen, gått med två långärmade och ett linne, men icke har det hjälpt någonting.. Vill ha vår och sommar nu! Första lektionen var engelska, efter många om och men fick vi kolla klart på Shakespeare in love, helt underbar film. Jag älskar den! Jag och Linn satt och höll tillbaka tårarna på slutet 8-)

Företagsekonomin bestod mest av en massa hets jobb och en intensiv längtan ut därifrån, snackade även med Jimmy Gigg innan lektionen. Jag och Linn hamnade på Grekiska på lunchen, pasta - mums, jag älskar verkligen deras pasta rätter, de är sjukt goda! Hade sen fysik, jag jobbade mig igenom lektionen faktiskt - stolt! Men den här gången fattar jag vad vi håller på med riktigt ordentligt och det är suuper skönt. Dock höll jag på att tappa alla koncentration och focus den lektionen. Blev först sur på brorsan av skäl jag inte tänker nämna, sen satt en annan person och slängde ur sig saker som kanske hade varit bäst osagda.

Innan draman sprang jag och Linn iväg till Präntaren, jag lämnade in mina kära skor på klackning och fick ett löfte om att de skulle hålla längre nästa gång och bli riktigt bra. Laddade sedan mobilen, igen ^^, och sprang vidare till Artes. Ringde Claes också, men han svarade inte. Satt utanför Artes på räcket och njöt av naturen, det var kallt men så himla skönt. Eller njöt av naturen kanske man inte ska säga heller, jag njöt av allting - luften, kylan, naturen, utsikten, ljuden - allt. Draman gick ok, blev lite mobbad av Johan bara, han bar iväg på mig och André, Petter och Simon fick sig ett gott skratt ^^ Tydligen så förlorade jag, inte för att jag vet vad jag förlorade men det är en heeelt annan sak ^^

Hämtade sedan mina kära skor och de hade blivit så fina så, Simon och Johan berömde mig för att det gick fort och inte tog evighetslång tid (de syftade på den gången jag skulle ner och köpa gummistövlar och var fast i en timme eller något ^^). Sov typ hela bussen hem, skönt skönt. Men inte sov som jag brukar, slumrade till mest hela tiden.. Jobba var inte direkt jordens roligaste aktivitet denna kväll - usch.. Var inte det minsta sugen på det, såklart så ska vi göra alla hjärtans dag kort - pest och pina! Inte har jag någon att fira alla hjärtans dag med.. Nejnej, ingen mer förutom tåget! Slapp iaf gå hem, AC körde hem mig.. Tack för det, jag hade varit en levande isbit annars.. Så mycket som jag fryser!

Menmen, nu sitter jag här med min mango och min kopp te :) Är iskall om händerna och mår allmänt suuper bra! Längtar tills imorn, kvällspromenad - ska bli härligt :) André, ta dina åsikter och stoppa upp dom någonstans ;) jag ska bilda mina egna åsikter jag! Dock är det väääldigt skönt att ha pratat med dig.. Mår som sagt mycket mycket bättre nu!

Men nu ska jag packa väskan tills imorn och sen soooova ^^ Godnatt alla galningar där ute ;)

Hit him, hit him hard

Tränade efter skolan, var lagom pigg på det måste jag erkänna.. Men jag kämpade på, körde mitt pass. Segade mig hemmåt efteråt och njöt av utsikten ifrån bron, grymt vackert idag.. Sky mådde inte så där super bra när jag kom hem, men lite bättre mår hon nu iaf! Har jävlats med André, åt av hans wok - mumsmums. Jobbigt nog måste jag erkänna att den är satans god ^^ Men fick iaf slå honom och Petter i huvudet med wokpannan ;) Wonderful, it felt good ;)

Ifrån stans coolaste till en tandläkare in my ass, idiot du är.

Duscha, salva och sen soooova. Tierd as hell! Onsdag?

Oh happy day :)

Sitter och försöker komma igång med att skriva min labbrapport, det går ju inte direkt så där suuuper bra kan jag säga. Har inte ens kommit igång med att läsa igenom pappret på vad vi gjorde ^^ Smart, smart va? Haha, men ska väll sätta igång direkt efter att jag har skrivit klart här. Har lunchrast för övrigt, maten i matan var väll sådär, fiskpanetter som var lite allmänt degiga. Ville bjuda Linn på Grekiska men hon tackade nej, det skulle vi minsann ta när det var fisk i matan, och vad va det för mat idag? Joo då, FISK - skadeglädje till max xD Kilade in till Anna på Multeum på vägen tillbaka, frågade vad det var för poster som sitter överallt, fick lite andra nyheter också, berättade lite nytt för henne. Fick sen ett erbjudande om skjuts hem som jag faktiskt funderar på att anta, men vi får se :) Ska träna också så det skiter sig nog ganska hårt. Menmen, thats life!

Solen skiner, fåglarna kvittrar, himlen är blå och vattnet likså :)

God morgon :)

Härlig morgon detta, hela min rutin är total rubbad ^^ Vaknade 07.00 av min käära underbara väckarklocka som skriker (bokstavligt) godmorgon, funderar på att byta mot en lugnade eftersom jag vet att jag vaknar av den lugnaste låten. Menmen, fick för mig att åka med Gustaf så jag messade honom och frågade ifall han ville plocka upp mig, vilket han också gjorde 30 minuter senare :) Satte mig och åt frukost, fick sen för mig att jag skulle ner till Philosoficum och göra någonting, och nu sitter jag här men vet inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att gå upp till cafét igen, Vickan är där ^^

Hoppas dagen blir bra :) !

Tynäsvägen :)

Sitter i min säng hemma hos Sky och bara njuter. Skönt att vara här igen, men saknar dock min säng :) Har just duschat och badat i salva ^^ Fick lite skäll av Sky förut för att jag var så torr på ryggen igen, jag förstår faktiskt inte själv hur jag kan vara så torr, menmen ^^ Var inne hos Martin för ett tag sen också, snackade lite med han och Becca - fick höra lite roliga historier och Martin är helt säker på att vi håller på att lura honom igen. Himla skojj det :D ! Skönt med skola igen imorn faktiskt, ska sitta och skriva en labbrapport på lunchen och sen träna efter skolan. Fick förresten träffa sötnosen Vickan idag, hon var dock lite sur.. Inte bra, hon kom samtidigt som mig till Sky, hon skulle hämta sitt busskort. Hon skulle hem och äta någon form av choklad och gömma sig under täcket. Not good, not good. Fast det lät lite skönt, men ingenting för mig! Äter inte choklad, inte bakelser och inte glass. 40 dagar utan de två sistnämda - kommer jag klara mig? Of course I will! Man har ju karaktär ;) Choklad i ren form har jag däremot inte ätit på snart 13.5 månader, känner mig riktigt duktig!

Frukost i skolan imorn igen :), myyyyysig start på morgonen! Godnatt!

Skåne :)

På torsdag bär det av till Skåne, ska bli sjuuukt skojj! Men det som vanligt så dyker det eviga problemet upp - Vad ska jag ha med mig??

- Leggins (gråa och svarta)
- Jeans
- Rutiga skjortklänningen
- Gråa partyklänningen (ska tydligen på fest ^^)
- Vita klänningen
- Svarta hängsleklänningen
- Svart skjorta
- Vit skjorta
- Linnen (svarta och vita)
- Gråsvarta randiga klänningen
- Svart kofta
- Underkläder
- Röda converse
- Svarta stövlar
- Smink
- Pyjamas
- Smink
- Handväska och allt det innebär ^^

Har jag glömt någonting? Eller överlever jag på detta :P ?

Every life is an album

Every life is an album, full os songs. Sad songs, happy songs and songs full of love. Every choice you make in you life is the start of a new song. Every step you take is a new word. When your life comes to an end, you can take your own album and play it yourself - and if you have lived you life the whole way, you will have songs that reflect all he sad things in your life and you will have songs that reflect all the good times in your life. If you have lived you life as God wanted to, you will both laugh and cry to the songs. You will regret some of them, if you do all that, you can be sure that you have lived you life just as God wanted you to do. Because an album without and sad songs reflect a life in a box - not a life worth living. Live your life as if every day where the last. And when your time is out, take you album and walk trough the gate of light in to the new world. A new world with a new empty album and new songs to create.

      - Hanna Jansson

Familjedag :)

Sooon I'm going to Strängnäs again, men för första gången så skulle jag faktiskt gärna stanna hemma. Umgicks med familjen igår, jag pratade med pappa i telefon i 30 min och vi snackade om allt och lite till som har hänt sen vi pratade sist, han och Minna skulle bowla ikväll (jag hoppas att Minna spöade skiten ur honom ^^). Sen kilade jag över till farmor och farfar och pratade lite med dem, har faktiskt saknat dem! Men stannade dock inte så länge, gick hem igen. Det var riktigt skönt ute igår faktiskt - ångrar lite att jag inte gick ut och gick en lång promenad ensam, hade varit grymt skönt!

Sen tittade jag, mamma och Per-Arne på tv och hade trevligt. Åt en sen kvällsmiddag - kyckling, kött, potatisklyftor, potatis sallad, sallad, fetaost och en massa andra goda delikatess mumsbitar ;) Inte för att jag åt så grymt mycket som det låter så åt jag lite av allting :) Pratade med Vickan och Sky en hel del i telefon också, de märkte att jag var lite rastlös ^^ Det var ju trots allt min första lördag utan en söt liten vän vid sidan.. Menmen, man behöver det också ibland! Vid elva la jag på med tjejerna och bestämde mig för att ligga och vila en stund, men det slutade med att jag bytte om, drog ned rullgardinen, släckte lampan och kröp ned under täcken - 5 min senare sov jag sött :)

Nu måste jag städa undan lite på rummet mitt och packa väskan tills imorn och sen börja tänka på vad jag ska ha med mig ner till Skåne - åker ju på torsdag xD ! Ska bli riktigt skojj att träffa Skys familj och komma ifrån Södermanland ett tag :)

Cute


André och Simon rockar loss ;)

http://www.youtube.com/watch?v=OKt4C-z45-E

Så här går det till på Europa i Technicum ibland ;)


Phone call ;)

I did it, jag ringde till honom :) Synd att han hade planer för ikväll, men onsdag, ska bli hur skojj som helst :) Tiden ticka på tack xD

All by my self :)

Dagen har än så länge varit riktigt bra, blev väckt av Tim som kom inhoppandes på mitt rum ^^ Vi käkade frukost och promenerade sedan ner på stan. Jag köpte en skjorta på H&M (trotsade min egna princip och gick dit ^^), den är hur snygg som helst, svart och vit :) Det blev dock ingen blå som jag hade tänkt mig fråm första början! Får bli senare till våren. Inhandlade sedan en massa nya téer, 6 olika sorter - tre röda, ett grönt och två svarta :) Smaskens! (ska slappa och dricka te hela kvällen nu tror jag ^^) Sedan bar det av till Mest Ute, spenderade kanske en timma där inne, Tim köpte skor och vi snackade om klättring, paddling och vandring. Ska snacka ihop mig med Magnus och försöka dra med ett gäng ut och hitta på någonting nu i sommar! Är redan nu otrooooligt sugen på att sticka ut och vandra några mil.. Grymt sugen!

Blev bjuden på en kaffe sen på Wayne's, hur gott som helst! Har inte druckit en kaffe latte med choklad smak på evigheters evigheter! Njöt sjukt mycket! Nu sitter jag dock hemma, mätt och belåten efter en riktigt maffig middag med skinkstek ;) Har pratat med far min i telefon om lite allt möjligt och ska snart dra på mig mina skor och promenera hem till farmor och farfar. De kom tydligen hem ifrån Finland för några dagar sen :)

Annars så ska jag sitta hemma hela kvällen, slappa och ta det lugnt. Ska för en gångs skull antagligen vara ensam! Mitt sällskap blir en film, litervis med te, frukt och kanske min kära mor :)

Have a nice day ;)

Ming Palace, the best ever!

Äntligen, äntligen har jag fått äta på Ming Palace igen, och damn vad gott det var! Special stekta nudlar med blandat kött, biff med bambuskott och champinjoner,  kyckling med cachewnötter och friterad banan till efterrätt - mumsmums! Helt sjukt rolig kväll, skrattat non stop! Tim och Per-Arne klickade ganska fort också ^^ De satt och snackade öl xD Men nu ska jag skutta i säng, min säng skriker på mig.. Ska bara bädda och dumpa Tim i pannrummet ^^ Haha!

Grymt fint inne på Ming förrsten, ny stil på golvet och tavlorna - en modernare dörr fanns det också ;) Elektrisk skjutdörr xD

Good night, sleep well everybody!

Min lyckliga dag :D

Jag skrattar av lycka, jag är fri! Min lyckliga dag! Fåglarna kvittrar, man ser den blåa himlen, det är kyligt men inte jätte kallt. Har promenerat längst vattnet med Linn nu efter maten, happy day! Jag är fri, helt seriöst - känslan, det är underbart! I'm done! Freedom! Nu ska jag gå vidare, skrattandes av lycka :)

Linn fick syn på en plansh med min kära kusins bild, det stod "Nu jävlar bibliotikarie" ^^ Undrar vad hon har hittat på för hyss nu! Är riktigt nyfiken, så Anna - när du läser detta! FÖRKLARA :D

Jag är fri som en fågel, fri som en fågel

Tack Linn, tack <3

Ge mig en sovdag tack...

Gårdagskvällen var vääldigt intressant, allting började med att jag, Sky och Martin somnade i en stor hög i Skys säng, jag låg i mitten, på Martin och under Sky - riktikt skönt faktiskt, adopterar härmed Martin som min kudde också! Sen blev det mat, riktigt god mat! Rotfrukter, kyckling och ris (mer av detta tack!). Skulle ju sedan då försöka plugga - det gick ju förbannat bra också! Kände mig totalt borta och helt seg (mådde inte sådär jätte bra) men jag pluggade iaf, kröp ner under ett täcke så att jag inte skulle frysa så mycket och låg där och läste med en kopp välling bredvid mig. Myyys! Hamnade sen inne hos André för jag var tvungen att inspektera hans nya soffa, riktigt skön måste jag erkänna! också ett väldigt bra sätt att gömma sängen på ^^ Fastnade där inne ett tag och kikade på medans han spelade sitt nya spel som han var helt exited över, sjukt skojj att se :P Jag blev ju sedan efter ett tag tvungen att erkänna att det faktiskt var ett ganska coolt spel vilket han och Petter tyckte var på tiden ^^

Pluggade lite till och skuttade sedan i säng i lagom tid så att jag faktiskt har sovit mer än 7 timmar i natt, fast det känns fortfarande för lite.. Jag var inte så pigg på att gå till skolan idag, ville bara ligga kvar och gömma mig hela dagen ^^ Men icke, jag blev så illa tvungen att gå upp och sega mig till skolan! Har nu haft prov, svenska - antikens Grekland. Kul att jag hade pluggat på allt förutom själva tiden som antikens grekland hade sin storhetstid!

Halv sova mig igenom denna dag? Får jag det? Nej... Så klart inte ^^

Work out =)

Grymt skönt att träna, nu mår jag prima igen! Känner mig piggare och mycket gladare som alltid när jag har tränat. Sky och jag kilade iväg efter lunchen och kämpade hårt på Balanze, uppvärmningen gick jätte segt, tror att jag ska byta lite taktik där, ändra maskin och så. Har även tränat ut ena sidan nu, så nu är det bara en sida kvar tills nytt schema ;) ! Tim var där och kämpade med kondition, han lär ju vara förkyld imorn så det heter duga (han har varit det i 5 veckor nu). Så han trampade på både cykel och löpband :)

Ska ha Europakunskap vid tre och sen ska jag kila hem till Sky och plugga med henne, har svenska prov imorn och lite annat jag måste få gjort - ska fixa till labbrapporten också har jag tänkt. Kan  vara skönt att ha den klar innan onsdag nästa vecka så jag slipper dampa igen. Åker ju till Skåne på torsdagen också!

Kul att spendera 5 timmar på ett tåg på alla hjärtans dag? Nää.. Fast jag har ju ändå ingen att fira dagen med så det spelar kanske inte sådär jätte stor roll ^^ Sky, jag och Petra kanske kommer på något galet på tåget att göra - ska vi kanske spendera första två timmarna med att rita alla hjärtans dag kort och sen de sista 3 timmarna med att dela ut dem och vara allmänt sociala och trevliga mot alla andra människor på tåget! Men vad är egentligen alla hjärtans dag? Från början kanske det var en dag fylld med kärlek, omtanke och känslor - nu tycker iaf jag att det har förvandlats till en dag fylld  med krav ifrån affärer på att man ska köpa en massa saker till sin käraste. En dag där man får skuldkänslor om man inte ger någonting till sin egen. En dag som affärerna tjänar hur mycket pengar som helst på, det är faktiskt ganska smart! Men ändå..!  Låt dagen fyllas med känslor, omtanke och kärlek utan alla små små prylar som ges bort och som egentligen inte betyder någonting!

Haha, vet ni vad jag ska göra nu? Joo, precis - rätt! Jag ska plugga ^^

ALDRIG MER KEBABEN!!

Påminn mig om att jag aldrig, aldrig mer ska gå till kebaben utan förklädnad och manligt sällskap! Jag får ju seriöst inte vara i fred ^^ Nu blir sääkert Vickan glad men ändå, orka med att han flörtar med mig hela tiden och tjatar om telefon nummer? Nej!

Men mätt blev man iaf, amerikans sallad med soda vatten till :) Mumsmums, ska snart springa upp till Technicum och möta Sky så vi ska gå och träna. Får se om Tim hakar på också, han skulle också träna nu har jag för mig!

Fick mina betyg idag på mentorstiden - MVG i naturkunskap och VG i Grammatik (STOLT). Fick även papper på att vi måste välja kurs nu till tvåan, får välja mellan Latin och Historia - enkelt val eller vadå? Historia såklart! Hur najs som helst, fast längtar ännu mera tills trean när vi får läsa biologi ;)

Nu ska jag iväg och bosätta mig på Balanze i en timma eller två :) Pusshejs!!

Blååååååst xD

Euklidis provet imorse gick väll åt skogen tror jag, allt slutade med att jag satt och bevisade satser som inte ens ingick i provfrågorna ^^ Man fick göra så enligt Johan för "att behålla sin heder" - eller något.. Blev på mycket bättre humör på kemilekionen efter, vi fick tillbaka våra prov. Jag fick MVG xD !! Stolt! Blev stooor kram till Tim som hade hjälpt mig med det.

ES-mötet var riktigt intressant, tror att KF´s klagomål äntligen har nått rätt öron för detta var en föreläsning för oss, hur bra som helst! Jag gillade det :) Bioteknik ;)! Tränade sen med Sky och nu har jagg pluggat resten av kvällen. Är klar med alla kemifrågorna för kapitel 8 och jag har läst all Europakunskap! Proud!

Blåste Martin totalt också, lyckades helt och hållet lura i honom att jag skulle på dejt med en av hans kompisar ifrån Huddinge (vägrade ge ett namn ^^) och när jag sedan kom inspringande i Skys finklänning och trasiga strumpbyxor och dampade loss för att det hade varit en komplett idiot till kille gick han på det ännu mera ^^ hur skojj som helst!!

Nä nu ska vi sova, Sky ligger död på soffan redan ^^ Godnatt!!

Goodnight

Nu har jag äntligen insett att jag behöver gå och lägga mig, för provet kommer inte att gå bättre hur länge jag än sitter uppe och kämpar, för jag kommer vara för trött! Så nu ska jag samla lite kraft, stänga av datorn genom att trycka på lite knappar, tvinga mig upp ur min grymt sköna datorstol, släpa mig in på mitt rum och dra ner allt på golvet (som en sopptipp jag vet ^^) och sen bara glida ner under täcket och drömma mig bort :) För att sedan lika fort igen bli väckt av väckarklockan!! Blä, jag vill till Strängnäs, jag längtar tills i höst - orkar inte med Eskilstuna, jag vill inte bo här längre! Strängnäs is the shit..!

Godnatt alla nattugglor som inte ännu har fattat att en säng kan vara väääldigt lockande ^^


Giving up..!

Nu ger jag upp, jag pallar inte dejta den där lilla boken längre, nejnej, jag orkar inte! Det får gå som det går.. Maybe I will make it, but i doubt it.. But who knows.. Yeahyeah. Ska prata med Vickan i telefon, hon ringer när som helst, jag behöver hennes hjälp i helgen ^^ Lördag närmare bestämt! Shopping I think.. Får se hur mycket money jag har kvar iaf :) Måste ha liiite pengar med mig till skåne, iaf några hundra. Resten kanske jag kan bränna utan allt för mycket skuldkänslor 8-) Hm, hoppas. Jag är på humör för seriös shopping om man säger så ;)

IG, G, VG, MVG - does it really matter? Oh yeah, it does..

image58  sötnos <3

Euklidis Geometri

Den är jordens intressantaste kurs, jag lovar, bara det att ha prov på den är inte det roligaste. Lära sig satser och bevis utantill är inte jordens lättaste - speciellt inte när man inte ens har vant sig vid sättet man måste tänka på ^^ Har nyss varit och jobbat i 2 timmar, nu ska jag sitta och knepa in 3 satser till och sen får det vara. Kan tre av åtta, jag satsar på sex av åtta ^^

Tim och bandet ska spela imorn i Trosa, är bjuden på att hänga med men känner att jag tråkigt nog måste avböja.. Måste plugga :( Har svenska prov på fredag - antikens grekland. Kemi, europakunskap och så att göra också. Så att, nä jag måste tacka nej :(

Ska nu återgå till kvällens dejt: Euklidis boken och mitt rutiga block ^^ (samt en massa te och kex ^^)

over and out

Jaha ja, då har man slutat skolan för dagen, det var ju trevligt! Hade en tråååkig engelska lektion som jag typ halvsov mig igenom (hade inte fått i mig något kaffe imorse eftersom jag inte riktigt hann göra det).. Nu ska jag sitta här i en timma och vänta på mamma så att jag kan ha det där trååkiga utvecklingssamtalet och sen ska vi hem till Sky och dumpa en massa saker (mat, täcke mm.) och sen ska jag till tandläkaren.. Suck! Tråkig dag idag måste jag erkänna.. Ska jobba ikväll också - booooring.. Måste plugga också, pluggpluggplugg (Jag kommer kanske få G imorn xD Jag satt och tokpluggade i natt)

Fick en snetändning på Petters energibomber (socker, havregryn och smör), blev hur grinig som helt och så kunde jag inte sova sen heller :/ Låg och vred mig under täcket och muppade mig med mobilen, men icke sa nicke - det var ingen som ville svara på mina sms :( Snyft..

zero

Två nollor i oändlighetens tecken ;)

Den här dagen är lite mysko har jag märkt - det är kallt ute, väääldigt kallt. men ändå fryser jag inte! För en gångs skull så är det inte jag som fryser. Nej, jag gick i tröja och halsduk till matan och Linn hade min jacka på sig ^^ Det var faktiskt riktigt skönt! Vickan var i morse glad över att jag har min klänning på mig, det är en grå, tajt fin sak som jag bara har använt en gång förut (nyårsafton) och som jag köpte i september eller något ^^

Hade en väldigt rolig diskussion med Linn på vägen tillbaka ifrån matan: vi kom fram till att vi är allt, vi är varsin nolla i oändlighetstecknet xD ! Hel najs, ganska bra beskrivning på oss två faktiskt ^^

Sitter nu och funderar på hur jag ska göra.. Om jag ska prata bort en till rast med Linn (vill mer än gärna göra det, favvosysselsättning ^^), plugga euklidis så att man kanske inte får IG på onsdag (vilket jag med säkerhet nog kommer få iaf...Nej nu ska jag tänka positivit! Jag kommer få G xD) eller plugga på någonting annat intressant - typ kemi eller fysik. Fysiken är för en gångs skull faktiskt rolig, jag gillar energi kapitel, jag förstår mig på det!

Nä, nu ska jag gå och sätta mig med näsan i Euklidisboken och drömma mig bort till fjärran länder :) (London?)

vänskapens sanna lycka

image53

Thoughtfull

Är tankspridd idag, väldigt tankspridd.. Har gått och funderat heela dagen och jag vet inte riktigt på vad..

Greatest story ever told
Hallelujah
Every rose has it's thorn

Annars - det snöade, men nu är det tö.. Jag vill ha vår, inte vinter inte slask.. Såg årets snöboll idag, något härligt iaf. Men ändå, jag vill ha vår.. Vår med fågelkvitter, gröna knoppar, öppna caféer, blommor, små små gröna grässtrån.. Förändrad luft, jag vill känna att det går mot nya tider och nya känslor, nya händelser och nya upplevelser.

The reason


Testing you knowleadge

Btw, jag fick G på fysikprovet - fick IG först men Torbjörn hade missat att ge mig 3 poäng så jag fick mitt G till slut :) Började gråta utav lättnad ^^

Men kommer att få IG på Euklidis provet på onsdag, den saken är ju säker iaf... Damnit..

Oliver James - Greatest story ever told

Thank you for this moment
I've gotta say how beautiful you are
Of all the hopes and dreams I could've prayed for
There you are
If I could have one dance forever
I would take you by the hand
Tonight it's you and I together
I'm so glad, I'm your man

And if I lived a thousand years
You know, I never could explain
The way I lost my heart to you
That day.
But if destiny decided
I should look the other way
Then the world would never know
The greatest story ever told
And did I tell you that I love you tonight?

I don't hear the music
When I'm looking in your eyes
But I feel the rhythm of your body
Close to mine.
Its the way we touch that sends me
Its a way we'll always be
Your kiss, your pretty smile you know I'd die for
Oh baby, you're all I need.

And if I lived a thousand years
You know, I never could explain
The way I lost my heart to you
That day.
But if destiny decided
I should look the other way
Then the world would never know
The greatest story ever told
And did I tell you that I love you,
Just how much I really need you
Did I tell you that I love you tonight?

Det känns som snö, men det är ju vatten ^^

Kvällen igår tog en väldigt snabb och dramatisk vändning, jag ringde Gustaf innan jag satte mig på bussen och frågade vad han ville (han hade ringt mig 3 gånger innan), fick då en liten utskällning för att jag skulle hem till Eskilstuna och inte stanna kvar i Strängnäs med de andra.. På bussen började jag messa med Tim och även han ville att jag skulle stanna kvar, men då hade jag redan åkt ut ur Strängnäs så vi sa skit samma. 10 min senare ringer jag till Tim och meddelar honom att jag hade hoppat av bussen och väntade på en annan som skulle ta mig tillbaka till Strängnäs - alltså, jag hade hoppat av mitt e mellan Barva och Härad på en lång mörk raksträcka utan några som helst tecken på civilisation ^^ Han skrattade och tyckte att något sådant, det gör minsann bara Hanna ^^
Gustaf och Staffan kom och mötte mig vid bussen när jag väl sedan kom in till stan igen ^^ Båda skrattade lite åt mig ^^ Staffan började sedan blöda i ögat! Eller det vad var vi trodde, det visade sig att hans penna hade gått sönder så han hade rött bläck i fickan och på händerna som han på så vis hade fått under ögat ^^

Jag, Gustaf och Tim hamnade sedan på Grekiska och jag blev bjuden utav Gustaf ^^ Till förrätt åt jag stenkolgrillad grekisk ost med tzatziki - helt underbart! Och sen husets pasta ;) Hade fleeera väldigt intressant diskussioner under den middagen, mycket trevligt :) Efter det fick vi bråttom för vi kom på att vi skulle vara med på tv 15 min senare och vi visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen ^^ Hamnade i skolan, under Djäkne! Jag var med på tv, jag och Sky syntes hur bra som helst ;) Sen blev det brottningsmatch - Gustaf och Tim fick för sig att de skulle binda mina fötter och händer (har ingen aning varför ^^) men allt slutade i en brottnings match där det var jag emot de två. "Aldrig brottas med en fotbollstjej!!" slapp det ur dem båda x-antal gånger! Haha xD

Senare hamnade vi hemma hos Gustaf och glodde på film, jag dog nästan i soffan av sömn så de blev tvungna att väcka mig lite då och då ^^ Tim käkade rå potatis och jordgubbskräm och sen kilade vi hem till Tim :) Somnade som en stock och vaknade sedan vid fem och frös som en liten geting på vinterfärd! Drog på mig en tröja och somnade om fullt påklädd i Tims kläder 8-)

Idag har jag kilat runt på stan med Tim och David, var inne på "Mest ute" och hade hur skojj som helst, jag har kommit på en suuuper cool grej som jag bara MÅSTE göra i sommar, mer om det kommer seeenare ;) Haha! Linn och jag sitter just nu i källaren hemma hos mig, ljus tända överallt och gömmer oss för den där förbannade snön som borde ha kommit för en månad sen och försöker plugga ^^ Går det bra kanske? NEJ, inte direkt.. Man ska ju komma igång också - det är också den svåraste biten av det hela..! Sucksuck.

Old pictures brings old memories back like a lightning from the sky

Chokladglass - en tjej i nöds bästa vän

Tänk vad chokladglass kan hjälpa en tjej i nöd! Helt insane! Den här dagen är ännu ett exempel på dagar som börjat bra men sen bara gått käpprätt åt skogen..! Först var det nästan ingen vid frukosten (jag hade behövt vissa personer där, nämner inga namn dock, som skulle ha piggat upp mig) och sen så blev det panik med sakerna till redovisningen. Linn hade glömt sin dator, Skys dator funkade inte internet på och Linn kunde inte det hon skulle säga.. Men det gick bra!! Vi fick låna Andreas dator, Linn lärde sig allting liiiite fort och det blev kort och koncist enligt Anne ^^

Sen fick jag reda på mitt fysikprov. Jag blir så förbannad!! Fick IG!! Eller jag tror det iaf, om inte så ligger jag precis på G-gränsen iaf. Men sääkert inte! Nej jag lovar, den där förbannade fysiken! Jag blir så förbannad!!!! Sen tack vare en viss person blir jag ännu surare (nämner även här inget namn för då blir det hus i helvete ^^). Att man kan göra så! Jag blir så irriterad!! FAN!

Blev indragen på Kebaben och bjuden på pizza av Sky, satt knäpptyst mest hela tiden eftersom jag var så förbannad och det skrämde tydligen Vickan. Jag brukar nämligen inte vara tyst.. Mitt i maten sprang jag även ut till Tim, han kom cyklande och jag behövde en kram - vilket jag också fick :) Dock så fanns det ett stort gigantiskt störningsmoment där inne i ena änden av rummet som gjorde mig ännu surare och tystare.. Sen blev det chokladglass så att det heter duga ^^ Jag och Linn sprang till Blå Hjorten och skulle köpa glass, men dom ska sluta sälja Mövenpick glassen!!!!! AARH! Åter igen någonting som gör mig smått sur.. Men vi hittade en glass, Belgisk Choklad, och köpte en halvliter på burk - jag fick inte äta en hel ensam för Linn så vi delade. Mums mums, vi satte oss i elevutrymmet och mumsade - damn så gott! Snacka om att det hjälpte, helt insane! Blev gladare och nu sitter jag och smilar :)

Fick även träffa Tim sen igen, kramkram och sen blev jag nedslängd på golvet när jag kidnappade hans banan ^^ Haha, skojj! Sen snodde jag hans väska och trippade totalt osynlig (NOT) iväg och skulle gömma mig bakom ett träd ;) haha, vääääldigt osynligt!

Snart ska vi ha labb, ska leka med kemikalier och skrämma livet ur Linn ;) Haha, lite skojj måste man ju få ha en dag som denna xD Sen efter skolan ska jag kila iväg och träna som en dåre och sen ska jag åka hem och vara hemma ensam hela kvällen förhoppningsvis, annars gömmer jag mig i källaren och får på så vis vara ensam iaf :) Ska plugga och bara ta det allmänt lugnt! Ska bli riktigt skönt måste jag erkänna, tror att jag behöver det ganska mycket.. For once..

RSS 2.0