Jag är glad :)

Va på födelsedags middag för Gillberg hemma hos hans mormor nu ikväll och det var gryyymt kul! Han har typ joordens roligaste mormor och vi skrattade non stop :P God mat; smördeg med räkröra till förrätt och kalkon med pommes till varmrätt - såååå gott! Sen massa gott att dricka och sen gryymt god tårta till efterrätt. Allt det och en massa sms från Martin - kan det bli bättre? Nope :D

Snaaaart kommer Marre och Pernilla! Den här dagen kunde inte ha blivit bättre :D

Jag mår bäst :)<3

Städtanter i fullgång

Jag och Sky håller på att totalstäda hela lägenheten och jag blev just klar med köket :) det ser faktiskt vitt ut nu! Ganska najs, men strax är det resten av lägenheten som ska rengöras. Golv, hyllor och lite annat smått och gott :) Och jag som den nöt jag är tycker faktiskt att det är skönt att städa, det är som terapi och man bara gör sakerna. Skööönt :) Sen att händerna tar stryk av det och blir torra som sandpapper är ju en annan sak ^^ Men botemedlet kallas handkräm i stora lass xD

Menmen, nu = rengöringsmedel here I come ;)

Yoga :)

Yogan var seg idag, det ömmade och gjorde ont lite här och var men jag tog mig igenom passet. Instruktören hade antagligen märkt att jag inte var på topp utan spänd och stel för jag fick en mjuk huvudmassage under avslappningen på slutet. Gissa om det behövdes! Somnade nästan så skönt var det.. Nu sitter jag här i mjukisar med tända ljus och ska kolla klart på National Treasure 2 med mig själv :) Great!

Goodnight, sweet dreams :)

deg dag..!!

Planen var ju som sagt att plugga kemi när jag kom hem efter att ha skrivit provet, men icke.. Jag degade ihop i soffan efter en sväng till bibblan med en hög med klassiker och låg och myste med mig själv. Sen har det blivit film resten av eftermiddagen. Hitch och nu The Holiday :) deg dag..!! Fast egentligen har det inte gått så mycket av dagen men ändå ^^ Jag är trött redan. Gick ju ändå upp sju imorse så :) nej men lite kemi ska man nog få gjort. Har många timmar kvar innan kudden ska dejtas :)

<3

Morgon pigg?

Godmorgon, idag var man morgonpigg fastän man inte ska vara i skolan förens vid tio.. Gick upp vid sju för ska ila iväg till skolan redan vid halv nio med Sky och sätta mig och plugga. Ska läsa en massa på wikipedia och kolla upp en massa onödig fakta som möjligen kan komma på provet ^^ Blääää jag vill sova.. Fast får sova när jag kommer hem sen, hihi och sen är det keemi :)

Blubb :)

Litteratur historia..

Enda som susar förbi i mitt synfält för tillfället är fraser som

"hövisk betyder "som man betedde sig vid hovet"" ; "universalgeni betyder en renässansmänniska som var kunnig inom många områden" ; "vem var Agneta Horn?" ; "under vilken epok infördes allmän skolgång i många länder?"

osv.osv.osv.. Massa litteratur historia som simmar omkring i mitt huvud och pressar in sig i alla hörn och kanter så att så mycket som möjligt kan få plats.. Hur stor kan en hjärna bli? Hur mkt får plats?

Suck.. Plugg! Ett trevligt avbrott var iaf att prata med Martin :)


Lov? vad är dt?

Skönt att vara i strängnäs igen faktiskt, umgås lite med Sky och snacka skit :) Blev modevisning med nya bikinin när jag kom hem ^^ Sitter nu på golvet i vardagsrummet i en rosa flanellpyjamas med en massa papper runt mig och pluggar svenska - litteratur historia.. Medans Sky och resten av människorna är i Härad på party, födelsedags fest för Gillberg, Chrille och Simon ^^ Jag missar, för jag måste plugga.. Det är inte såå kul men det ska göras :) Nej nu ska jag plugga järnet i 30-45 min till sen ska jag ringa Martin :)

Have fun :)


Shoppaholic ^^

Kom just hem från Tuna Park, jag och mamma åkte iväg och shoppade lite (som vanligt när jag är hemma på helgerna ^^). Jag skulle hitta en ny bikini till partyt på fredag hemma hos Marcus men hade inte direkt några förhoppningar på att hitta en med tanke på att jag aldrig annars brukar hitta en bikini ^^ Eller joo, men det brukar ta några veckor :P Men jag hittade en på 20 minuter inne på stadium, en mörk randig läcker sak ;) Sen i ren lycka hittade jag också ett par svarta jeans och en svart, oversized tröja som allt tillsammans passar splendid till på fredag ;) Längtar big time!

Cute as can be :)


Matindustrin..

Har just setat och kollat på ett program med Jamie Oliver där han granskar ägg- och kycklingindustrin och det var rent ut sagt hemskt att se. Man fick se olika sätt att "föda" upp kycklingar på så att man kan få så billig kyckling som möjligt att äta.. Ska sluta äta ägg och kyckling som inte kommer från frigående höns, den saken är säker iaf..

Såg ett program med Gordon Ramsey innan också där de gjorde en undersökning på vad en vanlig korv egentligen innehåller.. Om det står 32% kött på förpackningen så kan "kött" betyda allt från rent kött till senor, brosk och hudlagringar. Hur vidrigt är inte det?? Nee inge mera b-korv för mig..

Lördagens bravader :)

Gårdagen var super härlig, Martin hämtade upp mig på stationen vid tio och sen blev dagen bara bättre och bättre :) Vi spelade wii med Niklas, Michael och Therese, drog ner och bowlade vid fem (riktig bowling och inte wii :P) och sen hamnade vi hemma hos Niklas och spelade Guitar Hero. Naajs! Det gick helt ok att spela fast det gick mycket bättre förra vintern när jag spelade lite mera regelbundet :P Men det var kul!

Senare på kvällen blev det wii igen, jag, Martin, Niklas och Martins far spelade bowling, golf, tennis och baseboll :) Bowlingen var klart lättast (där har jag en bra chans att slå Martin som han sa i morse :P) men tennisen och basebollen var sjuuukt svårt men ändå kul :P Golf va lite seg men ändå heeeelt ok!

Hade aldrig spelat wii förut så det var en positiv överraskning faktiskt. Och jag i mitt nötskal trodde verkligen att riktig bowling var lättare men icke sa nicke, wii var mkt lättare :P man lärde sig tjuvisknepen ganska fort ^^

Så en mycket bra dag, överträffade mina förväntningar ganska bra :) Så, fredag snart? 8-)

Kiss N' Tell ;)

Try and try, thats all you can do :)

Det har varit en riktigt bra torsdag idag faktiskt, lite seg men ganska skön :) har fått en hel del gjort, skrev klart historia frågorna från förra veckan vid frukosten, pluggade svenska vid lunchen och har sen pluggat matte hela dagen typ. Gått bra och jag är lagom stolt faktiskt. Är nog redo att sätta mig face to face med matteprovet imorn :P Haha det kommer gå fint :)

Lyckades göra coolaste yogapositionen idag, ljuset. Den går ut på att man står på skulderbladen med fötterna spikrakt rätt upp i luften. Cooolt. Tog mig ganske 20 min att träna mig in i den så nu kommer jag upp i den relativt enkelt :D Nästa steg är att kunna stå längre men det fixar jag snart ;) Mera yoga med andra ord :)

Imorn är det fredag (och Krulls födelsedag) och att det är fredag imorn betyder att det är lördag i övermorgon :)

PUCKON xD

Puckona har kommit hem från Italien och det är suuuuuper skönt :D ! Fick en helt galen present ^^ Ett par kalsonger (tror jag det är) med en stor snopp framtill ^^ Riktigt sköna faktiskt men ändå. Hahaha man kan inte göra annat än att skratta åt det iaf :P Sky och jag kilade ner till Balanze sen och körde ett core-pass. Sprang faktiskt också 5 km innan passet så jag var ju lagom färdig efteråt måste jag erkänna. Men skönt var det!! Men nu är det matte som gäller, hur lite jag än vill plugga så måste jag :)

3 dagar sen ;)

Stålfors, old time

Kom just tillbaka till strängnäs från eskilstuna. har varit och marknadsfört skolan på Stålfors och det roligaste under hela vistelsen var väl att träffa Maggan och Bosse (gamla lärare). Resten var väl lagom värdelöst måste jag säga. Noll intresse bland eleverna typ.

Fast liiiite kul var det ändå att sitta där och verkligen se gruppindelningen bland eleverna. Samma grupper satt på samma ställen och gjorde samma saker som man gjorde när jag gick där. Haha vilken tid.. När vi åkte tid så satt jag och tänkte på att "vadå jag har väl inte växt någonting direkt sen jag gick där, jag är ju fortfarande lika lång... osv.." Men sen kom man in där och insåg att "shit jag har växt en hel del" för det är ju inte längden som växer och räknas. Man växer som människa och blir större och starkare som person. Och det märkes verkligen i den miljön där man för två år sen och satt och suckade och spelade sin roll i det hela stora rollspelet. Va det värt det? Jaa egentligen, det formade ju mig till den jag är idag :)

Trist men väldigt värdefull dag än så länge :)

Runt, runt, runt i en cirkel :)

Ska åka till Eskilstuna och marknadsföra skolan på Stålfors idag. Ska leta reda på Per-Magnus och jävlas lite med honom också, förhoppsningsvis vet han inte att jag kommer :P *djävulskt leende* . Får se om Marie-Louise och Maggan är där också, har inte varit där på ett år typ, joo faktiskt inte sen sist jag var där och marknadsförde skolan ^^ Ska bli intressant att se om det har förändrats någonting eller om K-klasserna fortfarande är avskilda från de andra våningarna och speciellt idrottsklasserna :P Haha..

Har ett ganska späckat schema idag faktiskt ^^ :
   - Elevrådsmöte med Medhane
   - Marknadsföring på Stålfors
   - Styrelsemöte
   - Träna

Fast det gör ingenting, det är skönt att ha saker att göra - man ligger inte still och degar då :P Sen kommer ju Rebecca och Sky hem idag xD !! Äntligen! Har saknat de där puckona, fast det har varit skönt att ha lägenheten för mig själv. Även om det har varit liiiite tomt då och då. Man har ju ingen att snacka med på samma sätt ^^

Snackade med Martin igår, lördag blir suuuuper najs!

Over and out

Tänk positivt, happy thoughts!

Blää har just skrivit ett engelska prov som inte alls gick bra.. Hade tankarna på heeelt andra håll.. Kändes som att jag aldrig hade läst engelska överhuvudtaget, fattade typ nada av det som stod i häftet och så ska man fylla i med ord som för tillfället inte existerade i mitt ordförråd.. It sucks big time! Aja, moving on. Tänk positivt! :)

Nu = handla:
   - matlagningsgrädde


skrivbordsunderlägg med fack för post-it lappar vs. anslagstavla (hjälp?)


Inspiration 08

Helgens utbildning var grymt kul! Har gått på en hel del bra föreläsningar och seminarier och faktiskt fått en bra inspirationskick av det. Ledarseminariet var helt otroligt, mkt mkt mkt bra! Kvällen på vandrarhemmet med Uppsala och Örebro blev najs, vi möttes i lobbyn och drog ut på stan, skulle hitta en kiosk men det slutade med att vi hamnade på Donken och snackade skit över milkshakes :P Hur kul som helst! Dock så blev hemresan inte liiika lyckad ^^ Det hade varit en tågolycka presic utanför centralen (ett tåg hade spårat ur) så all tågtrafik söderut var avstängd för tillfället = kaos! Först en lååång kö med massa människor till bussen som tog oss till Flemingsberg och sen stå där och vänta på tåget som var försenat i en timma - men lite kul va de att stå där med Krull som spelade lufttrumpet ^^ Haha helt insane xD !

Kom hem typ två, tre timmar senare än planerat och damn va trött man var! Så den här dagen har varit laagom seg.. Är så sjukt trött! Funderar på att skutta in i duschen och sen bara dejta huvudkudden direkt. Och skippa matten, fast booorde plugga så får väl räkna lite iaf ^^ Menmen, nu måste jag sätta igång om jag ska orka :P

Peace, sweet dreams!

blubb, blubb, blubb - BLUBB :)

Sitter här helt ensam i lägenheten, faktiskt riktigt mysigt :) Sky och Rebecca åkte till Rom i natt, jag (som inte ens skulle åka ^^) kilade upp vid halv fyra för att säga hej då bara för att upptäcka att de fortfarande sover ^^ Så de hade inte vaknat av klockan och hade typ max 10 min på sig innan de skulle åka. Så jag fick fixa Beccas frukost och sen fort krama hej då och vips så var man ensam :) Och klarvaken ^^

Pratade med Martin i telefon idag, ringde efter skolan :) Snackade lite om lite allt möjligt och det var nice :) Sen lämnade jag Hampus utanför skolan och kilade hem och (tro det eller ej) fick städfnatt och började städa mitt rum ^^ Så nu är det tokstädat - skurat, plockat, rensat, tvättat och en massa mer så nu äntligen är rummet städat! Och mina ramar är uppe, tre av sex har bilder i sig än så länge dock så är de enbart provisoriska men de ordnar sig snart ;)

Har sen umgåtts med Tim hela kvällen, kikat på film, snackat, käkat på mälaren snackat ännu mera och bara tagit det easy. Men, nu ska jag sooova så jag kommer upp imorn och hinner med tåget till stockholm :)

Good night, sweet dreams :) !

Samsung, oldoldold phone :)

Hittade just min gamla slitna samsung från åttan/nian och lyckades faktiskt få igång den med mitt nuvarande sim-kort (den har inte gått igång på över ett år ^^) och hittade massa roliga gamla bilder :D det var bilder på Krille, Sandra, Sara, Uffa och gamla klassen B på stålfors. Haha lite kul faktiskt :) Synd bara att jag inte har en sladd så jag får in bilderna på datorn! det hade varit ännu roligare ;) Hittade faktiskt en bild från när vi åkte och hälsade på Ökna skolan, knasigt nog var det Ida och Janina som hamnade där! Och det var jag och Jeanette som åkte dit och tittade. Jag hade faktiskt glömt bort det där.. Så tänk vad bra att jag fick igång telefonen och hittade bilderna! :D

Disturbed - Perfect insanity

Monday and it sucks ^^

Att vara hemma och ligga i soffan och slöa är inte direkt kul.. Men vad gör man annars när man inte mår bra? Aja, jag har setat här i soffan i ex-antal timmar och glott på förhäxad. Men gick iaf ut för jag behövde handla mat, vilket sen inte visade sig vara någon bra idé för jag i princip tuppade av när jag kom hem. Menmen, nu sitter jag och mosar i mig vindruvor och luktar på Rebeccas pizza.

Mamma kanske kommer och hämtar mig imorn, hon är lagom orolig och jag mår ju inte så bra så egentligen.. Kanske är en bra idé.. Well, we will se about that :)

Over and out

Sombrero evening med massa sång och skratt!

Blev kidnappad i Strängnäs igår, Marcus kom och hämtade mig och vi drog till Eskilstuna för sombrero fest hemma hos honom. Tydligen hade Gustaf fått fnatt och sprungit omkring på stan och köpt knallpulverpistoler och varit på papas tapas och lånat hattar :P Vi åt taccos och hade allmänt super trevligt, efter maten blev det singstar for the win. Vi sjöng fram till typ tolv då några skulle hem och Martin hade fått för sig att han skulle hem till sig och hämta en annan singstar skiva. Så jag hakade på och vi letade runt hemma hos honom i 30 min innan vi gav upp. Eller a, vi hittade en singstar skiva, men det var fel skiva ^^ vi fick pophits i stället för rockballader xD Menmen, det funkar det också ju!

Så tillbaka och vi sjöng ännu mera, Wolf var helt otrolig, värsta sångfågeln! Ingen hade en enda chans mot honom, han hade alla sina timmar i traktorn att tacka ;) haha. Hamnade sen ute på balkongen med Martin, han spelade gitarr och sjöng. Stjärnklar himmel och det var najs! Vid tre, halv fyra tiden drog de sista hem och jag, Gustaf och Marcus satte på en film. En som jag faktiskt hade sett orginalet till, damn nice! Men vi orkade inte så vi skulle sova, men icke.. Jag blev riktigt dålig och det slutade med att Martin den ängeln kom hem till Marcus och hämtade mig och körde mig till akuten med Gustaf också. Suuuper snälla va de :) Fick komma hem ganska fort ändå så det var ok.

Så, kvällen var hel lyckad men avslutet kanske inte riktigt det bästa ^^ Men det ordnade sig och nya vänner har man fått i samma veva :D


Practise, one way or a nother

Har blivit grymt duktig nu med träningen. Var ute och sprang igårkväll med Gillberg, blev väl iaf några kilometer i kylan. Bra gick det! Tog 20 minuter bara, trodde det skulle gå segare eftersom jag inte har sprungit på så länge, men icke - det gick prima! Sen tog jag tag i mig själv i morse också, gick upp tidigt och kilade ner till Balanze och tränade i 40 min. Snackade med Douglas också - han brukar tydligen vara där på morgonen :P

Provet igår gick bra, var mycket lättare än vad jag trodde! Så, de flummiga pluggtimmarna vi hade här om kvällen kanske gav någonting iaf :D ! Blir väl en sån kväll till svenska provet nästa vecka. FLUM xD ! 

samhällsproooov :P

H: Vad innebär den lagbundna maktutövningen?
R: Att alla ska dö utan domstol.

Så låter det hemma hos mig just nu :P Jag, Krull och Rebecca har prov i samhällskunskap imorn och vi har förhör för fullt :P Och jag måste erkänna att här rådet en full demokrati :P

H: Demokratins spelregler?
R: Kommunist styre!!

Undrar om hon kommer klara provet i morgon eller vi börjar bli trötta? :P

två blåa gummisaker

Ganska skönt att sitta i en ordentlig datastol igen :P Sitter hemma i arbetsrummet medans mamma och Per-Arne springer omkring och kollar hur mycket öl vi har, plockar fram vinglas och lite annat. Vi ska fira Per-Arnes födelsedag idag, fast han fyllde igår :P Så släkten kommer hit (vilket jag faktiskt hade glömt så de va tur att jag hade tagit med mig liiite finare kläder än den fläckiga vita jag åkte hit i ^^) om typ 10 minuter. Ebba kommer den lilla sötnosen!

Själv så har jag två blåa gummisaker mellan två tänder som gör ont. Satt och väntade i 45 min hos tandläkaren för att sedan sätta dit det vilket tog typ 1 min allt som allt. Värt? Typ inte! Menmen, ska man så ska man. Bättre att ha den där över helgen så tänderna flyttar sig lite så tandställningen blir liiite lättare att få in på måndag :)

Var också duktig och motstod frestelsen att kila in på Expressohouse och dricka en cappuccino. Duktigt va? :D Fast oj vad gott det hade varit.. En varm, nygjord cappuccino med lite socker på toppen - mm! Nä, nu ska jag göra någonting vettigt tror jag, eller kanske inte :P

Byee!!


Samhällskunskapslektion :)

Sitter på samhällskunskapslektion och vi går igenom hur Sverige styrs, faktiskt sjukt intressant och jag hänger med på allt, till skillnad från i åttan där jag typ inte alls hängde med från början utan fick plugga in allting i nästan sista minuten ^^ Haha. Hampus sitter bredvid mig och ser galet trött ut och Felix sitter på andra sidan och suckar lite då och då - bra lektion? Ja, jag tycker det iaf :P

Ska åka hem idag, ska till tandläkaren och få gummigrejjs i munnen och på måndag är det tandställning som gäller :) Ska bli skönt att få det gjort nu men lite nervös är jag iaf. Ska ju ändå få en räls in i munnen som kommer skava på läpparna. Blir väl soppa i någon dag, har till och med laddat upp med potatis och purjolökssoppa ^^

Menmen, nu är det regering och statsförvaltning som gäller :)

RSS 2.0