Gröna Lund :)

Jag, Hanna Jansson, har åkt Fritt Fall Tilt och jag har bildbevis! Snacka om awesome upplevelse! Var hur rädd som helst men klarade det galant första gången och andra gången skrattade jag bara :D Sky var också suuper duktig och åkte med andra gången :) Proud of her! Men det var det sista på dagen ^^ Innan det hade vi ätit en vegetarisk pizza med skinka och en ägg och räk sallad, sovit på en gräsfläck i någon timma och åkt alla bergochdalbanor som fanns :) najsnajs, men aa det har varit en mycket bra dag :)

Sky den sötnosen förgyllde min dag idag <3

Yeah :)

Just nu mår jag otroligt bra. Jag umgås med mina underbara vänner, äter fruktsallad, dricker kaffe, lyssnar på wondermusik och är klar med ettan :) I LOVE MY LIFE!! Har haft en super kväll med Krull, Helena, Sky, Hampus och Petra. Lovely! Grillat och gjort all mat själva, pratat och bara mått bra :) Vad mer kan man begära?

This is the way ARTES do it in Athens ;)

http://www.youtube.com/watch?v=1gNj7h-0tpY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8o3t13ggb2s&feature=related

Klaaaaaar :D !!

Sista provet är äntligen skrivet och det känns så förbannt skönt! Det var relativt enkelt med några missar men jag är nöjd :) ! Så nu sitter jag här och ler som en tok, fast jag får inte skratta eller röra mig allt för hastigt då jag har träningsvärk så att det skriker om det.. Jobbigt ^^ Nu är det drama rep i några timmar, imorn är det drama uppvisning i Ugglans Park 12.30 och sen är det nästan sommarlov :D !!!!

Träningsvärk!!!

Jag har träningsvärk så det heter duga, har ont överallt i hela kroppen :( Fick ringa till Sky imorse som var kanske 8 meter ifrån mig så hon kunde hjälpa mig upp ur sängen. Och nu stapplar jag omkring som en idiot och kan knappt röra min överkropp ^^ Kulkul, och jag ska sitta och skriva ett EUA-prov och sen ha dramarep hela kvällen ^^ Ska bli intressant med min träningsvärk eftersom jag ska gå i höga klackar hela dagen :P Buss ska också bli intressant att åka idag :)

EM-dagen

Jahaja då var friluftsdagen förbi. Var absolut inte taggat imorse men när dragkampen drog igång taggades jag snabbt upp, vi kom nämligen tvåa ;) Vi drog och slet och det var hur skojj som helst! Tråkigt bara att vi inte vann, men nästa år - då tar vi det! Värmen låg på som jag vet inte vad, hett som bara den! Inte blev det bättre av att en viss person satt bredvid en, ehum :P Stötte kula och låg inte långt bakom hon som vann den grenen visade det sig i slutet av dagen, suck!! Jag som inte ens gjorde mitt bästa :( Damnit.. Menmen, även det nästa år?

3km gick åt skogen, skulle springa och tänkte jag springer för att tävla. Men icke, efter 1.5 km började backarna, solen tittade fram och astman exploderade.. Fan, 17.03 sprang jag på. Inte bra inte bra. Stafetten gick desto bättre, det var kul! Sprang på bra och det kändes bra men växlingen över till Bellström gick inte så bra eftersom det var en förbannat stor hög med människor och de stod i vägen. En tjej blev nedsprungen... Aj!

Robin den idioten slog skolrekord, sprang 3 km på nästan 10 min (?) sen vann han 400 meter också, idioten joggade (nästan gick) i början och sprang sedan om alla relativt enkelt. Pillan slog också rekord, 3 km med ungefär 30 sekunder. På 400 meter var hon en tiondels sekund ifrån skolrekordet och hon hade inte sprungit maxat, stackare!

Menmen, nu sitter jag här. Ska strax igång att plugga järnet med EUA. Har dock värmeslag så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna koncentrera mig. Menmen, måste man så måste man :) Sen är det iaf drama som gäller ^^

Fire

Det brinner i Årby, hemskt. Svart rök bolmar upp. Hyreshus? Jag vet inte, hoppas inte. Känner en massa folk där, fan.


Trött.

Nu har jag setat och dampat Europakunskap i några timmar och min hjärna är helt slut. Eller snarare så är jag helt slut. Draman, sista lektione, tog en del på krafterna också. Vet inte riktigt varför men. Nu ska jag bara packa väskan till imorgon och sedan sova. Imorgon blir en lååång dag..

Jag behöver sova..


Solen skiner och vattnet glittrar :)

Varmt ute, riktigt varmt ute. Jag kilar omkring i jeans kjol och linne med brillorna på :) Njutning!! Lyssnat på PA-redovisningar ett tag nu, Simons, Jeppes och Mangs var intressanta ämnen. Bra jobbat, lyllo dem som inte har något kvar nu förutom studenten ^^ Vi har så mycket som en dramauppvisning och ett europakunskaps prov kvar, innan sommarlovet men sen är det ju två år kvar ovanpå det också :) Braaaa! Drama kvar nu, några timmar rep och sen EUA resten av kvällen. Myspys!

Helt underbart att sitta och plugga på bryggan, solen sken starkt och vattnet glittrade ikapp med sig själv. Vackert!

Regn kära regn.

Mötet var ganska fort överstökat, var inte så mycket som skulle tas upp. Följde med Rebecka upp och blev presenterad för rektorn och lämnade över lite papper. Blev klara där till 17.15 och såklart är det då min buss går ^^ Tänkte först stanna kvar i skolan och plugga men när jag vände huvudet uppåt mot det blå insåg jag att det inte var så blått längre och att jag inte hade mitt paraply så dt blev trask mot tåget :) Sprang på Johanna på stationen så slog sällskap med henne. Trevlig prick :) Så nu sitter jag här hemma med den kära kaffekoppen i handen, sköna kläder och är fit for fight när det gäller europakunskapen som är huvudämnet på kvällens schema.

Have a nice evening ;)

Trött...

Så har ännu en dag gått och jag är lika trött och matt som vanligt. Skolan tar musten ur en totalt. Satt hela lunchrasten och var duktig, pluggade EUA. Nu ska jag iväg med Vickan och Matilda och fika för att sedan närvara på Europarådet och sen ta mig hem. Vet inte riktigt hur det ska gå till men bussen som vanligt ^^ Känner jag mig själv så kommer jag sova hela den bussresan för jag är trött... Menmen, lite kaffe nu och kanske en macka så är humöret på topp igen och redo för lite olika stuff :)

Kaffe är verkligen livets räddare i nöden!

Organisk kemi

Ja då har man skrivit det sista kemiprovet i Kemi A, Organisk kemi och guess what - det gick åt skogen ^^ Braaa jobbat Hanna, mycket bra jobbat. Satt nu och kikade på resultaten ifrån hela ettan, det mesta har gått neråt om jag ska vara ärlig. Undrar varför? Kan det vara för att man har så förbannat mycket att man bara inte orkar plugga helahelahela tiden? Antagligen!! Men snart är det sommarlov, sova, sova, sova och bara inte tänka :)

Upplevelse!

Jag glömde nämna en sak igår kväll när jag skrev, nämligen att jag hade sett människor i Mariefred! Det var en helt otrolig upplevelse som jag aldrig har varit med om förut. Förklaringen till det är såklart att jag alltid har varit ute i Mariefred efter midnatt då alla andra normala människor ligger och sover ^^

Inte mycket tid kvar till kemiprov, jag är dödens. Det här blir inte bra.

Organisk kemi

Kemiprov imorgon bitti, det kommer gå åt helvete. Har nästan inte pluggat ett dugg och jag vet att jag inte kan allt så bra som jag borde kunna, jag vet att jag har hjärnan för att plugga in det så jag kan det in i minsta detalj men har jag gjort det? Nej, för jag har varit för stressad för allt annat skit. Men ändå känner jag mig cool lugn inför provet och intalar mig själv "att nej det kan inte vara så svårt, det är ju bara en massa regler" Men nej det är det ju inte ^^ Usch och fy :/

Min älskade klass, KF07 <3

image89

choklad, apelsinjuice och B1 :)

Dagen började med lunch på Café Sylvia med Gustaf som sällskap. Trevligt och maten var super god. Åt en kycklingsallad med bacon och parmesandressing. Vi satt tråkigt nog i skuggan så det var lite kyligt men det botades snabbt med en promenad längst vattnet i solen innan vi gick till bilen och åkte hem. Väl hemma så blev det plugg på gräsmattan i bikini med choklad och apelsinjuice som tilltugg. Det gick inte bra så det blev panikåkning till Mariefred hem till B1 för plugghjälp och motivation. Faktiskt så har det gått bättre här också, plugg varvat med prat är alltid toppen :) Sen att det är med B1 gör ju inte saken sämre :P Badat har vi också hunnit göra, det var faktiskt rätt så varmt i poolen och vi försökte oss på kullerbyttor som kanske inte var jordens mest graciösa ^^ Haha.

Kvällen ska nog avslutas med en kopp te och något avsnitt Gilmore Girls och en massa mera prat, skratt och flumm, en normal kväll för mig och B1 förutom att promenad inte finns på schemat ^^

Peace <3


Ming, Café Sylvia och Indiana Jones ;)

Lyckad kväll faktiskt, började med att Gustaf hämtade mig vid sex och vi körde ner på stan. Parkerade och gick för att möta Patrik på torget och styrde stegen mot Ming Palace där bord för tre var bokat :) Mumsmums med kina mat, specialstekta nudlar med blandad kött ;) och friterad banan med melonglass till efterätt, det kan inte bli bättre! Åt rätt så fort så vi hade lite dötid innan bion började, slutade med att vi hamnade på Café Sylvia som var helschysst. Satt på uteserveringen, njöt av kaffet och solens sista strålar :) Riktigt härligt att få träffa Gustaf igen, tokälskar att snacka med puckot :P Patrik var också en trevlig prick :) Kilade tillbaka till Rio och hämtade ut biljetterna och promenerade bort mot ån och satt och njöt av Eskilstunas bästa utsikt. Kloster kyrka med gröna träd omkring :) Bion sen var helschysst! Indiana Jones, mkt bra film! Rekomenderas verkligen! Var så illa att jag funderar på att ha ett Indiana Jones maraton :P Love the movies!!

Sängen nästa, täcket lockar :P

Gårdagskvällen, trött och festsugen? :P

Gårdagen slutade med fest i Eskilstuna med Viggo i Nyfors. Lite knäppt egentligen med tanke på att jag var trött och inte ville annat än att gå hem och krypa ner under täcket. Men icke, Viggo drog med mig på fest ^^ Tur att den var i Eskilstuna iaf så jag fick sova hemma :) Var inte så mycket folk där och det var lite dött men trevligt var det. Cyklade hem vid halv ett och drog ganska snabbt slutsatsen att jag alltid ska ha en extra tröja med mig samt cykel lysen och ett par vantar :P Det var kallt ^^

Nu ska jag och mamma till Sundbyholm och ha en mor och dotter eftermiddag :)

A drop in the ocean

image86 känner ni makten?

JAG KLARADE DET xD !!

Jag, Hanna Jansson, klarade Nationella Provet i Fysik !!! I did it! Fattar inte hur jag lyckades men jag lyckades :D I'm happy!!!!

Svenska lektion.

Försov mig imorse och det slutade med att jag hamnade på tåget till skolan. Egentligen hade jag noll lust att gå till skolan idag för jag har bara två lektioner varav en sitter jag på nu. Svenska. Boooring. Vi ska göra frågor till en frågesport och det är väl inte direkt jordens roligaste uppgift. Sen har jag en fysiklektion som jag inte riktigt heller vet vad vi ska göra på eftersom vi har gjort det avslutande provet i kursen redan. Men som sagt, svenska lektion, vad har vi gjort? NADA. Jag vill skriva mera, inte bara göra tråkiga saker, fast först och främst vill jag ha resultatet ifrån poesitävlingen.

Eurovision song contest

Sitter och kikar på Eurovision song contest med resten av familjen, men fattar inte riktigt varför ^^ Det är ju ändå inte bra. Bara en massa knäpp musik som man ändå inte fattar texten i eftersom det inte alls är många som sjunger på engelska. Nog för att traditionen säger att man ska kolla på det - men seriöst, det har gått till överstyr! Det är inte ens bra längre.

Horton hears a who :)

Gårdagen spenderades hemma hos André i hans soffa, tittade på film och åt på kebaben :) Vi kikade på "Horton hears a who", faktiskt en riktigt söt film som var riktigt kul :D ! Nästan så att man kände sig sådär härligt liten igen. Typ som lördagar när man var runt 10 när man faktiskt gick upp vid åtta på lördagar och åt frukost framför tvn och kikade på barnprogram. Pokemon var favoriten i våran soffa - jag och Simon var galna :P men oj vad man hade kul då :) Men det var en härlig kväll, länge sen man umgicks med den filuren så det var skönt. Sparkade ut honom ifrån hans säng också, han fick sova på soffan :P haha, jag kidnappade hans säng. Funderar på att kidnappa den på heltid, den och hans täcke + hans kudde :P Haha :)

image85 Se den!


Riksprov

Riksproven är härmed avklarade och jag kan ju inte direkt säga att jag känner mig sådär toppen glad nu efteråt. Kemiprovet kändes som ett enda stort skämt för det var grymt svårt. Fysiken började bra men avslutades inte riktigt lika bra. Det känns ganska knas nu att de två proven som man har fasat för mest under hela året är förbi. Vi har gjort proven, lämnat in dem och gått därifrån med tanken "helvete, nästa år då jävlar".

Och igen - regnet öste ner och jag hade inget paraply. Kände mig som en dränkt katt när vi kom tillbaka från matan. Nu har jag iaf fått ett paraply av Sky så jag överlever när jag ska kila ut till André om en liten stund. Fast först ska jag och Linn (helt knäppa som vanligt ^^) njuta av det sköna vädret genom att sätta oss på bryggan i några minuter och bara slappna av och absorbera naturen :)

Gårdagen avslutades med glass, choklad och jordgubbar hemma hos Krull, jag orkade nämligen inte åka hem utan stannade där och pluggade med honom :) Riktigt gott var det, gillade min idé om jordgubbarna :D Dagen startades också med jordgubbar till gröten idag - mums!

Två prov kvar - organisk kemi och europakunskap - det löser sig!!

Lovely!!

Rummen/"lägenheten" vi kikade på idag var suuper så vi slog till och har nu skrivit på :) Så inflytt sker till den 15 augusti och jag längtar så! Rummen var adorable! Vita med sovalkov, garderobalkov och takbjälkar :D !! Rebecka ifrån Artes bor där nu och en Rebecka till ska flytta in till hösten. Sky älskade stället hon med och det gjorde mig glad. Så det här kommer bli super :)

30 min efter att det var klart hade jag också inhandlat hela outfiten till skolavslutingen - grå klänning, vit kofta och vita tuffa skor :) Allt gick på en härlig summa och jag är hel nöjd! Enda som är kvar (möjligtvis) är smycken men det blir nog inga större problem :) Får väll sno tillbaka det min kära moder har snott av mig ;)

Längtar till i höst då jag kan skeppa mig och alla mina skolådor till Strängnäs och mitt nya hem :)

image84 tänk att jag ska få bo i ett rum med takbjälkar!


Godmorgon!!

Alltid trevligt med ett prov direkt på morgonen som man från början inte hade någon aning om att man skull ha ^^ Perfekt start på dagen :) NOT. Men ändå ganska skönt för det tog 15 min att skriva så nu har jag hål en timma innan kemin. Gulligt var det att se Linn komma inhoppandes på kryckor med Socrates tröjan på sig :) Hon är lika söt som alltid! Antar att dagen bör sättas igång nu med plugg, morgon kaffet har jag ju hällt i mig så det är väll dags ^^ !



Avslutning :)

Håller på att kika på kläder till skolavslutningen, eller snarare funderar på vad man ska ha på sig :) Har iaf kommit så långt så att jag vet att jag vill ha blåa skor :) Hittade ett par söta på nätet

image83

Sweety

Då är snart resa till Finland bokad och betald :) Linn hjälpte mig att bestämma mig med sina smarta råd som vanligt :) Så sommarens planer börjar bli ganska satta nu, känns bra. Finns bara två frågetecken kvar:
     (?) Stanna i Skåne efter Lotta Kåren och umgås med Sky och resten av Sundbergs
     (?) Båtluffa i Sthlmskärgård med några
Men det blir fint :)

I morgon ska även jag, Sky och mamma (kanske också Per-Arne) kolla på lägenhet i Strängnäs åt oss. Eller inte en lägenhet utan snarare ett samboende med två andra Europaelever där man har eget rum men delar gemensamma utrymmen. Ska bli kul att kika faktiskt, känns som att vi börjar komma någon vart nu. Så jag hoppas att vi kommer tycka om det. Har iaf en känsla av att jag kommer göra det, men det vet man ju aldrig ^^ Längtar iaf till hösten, inte många månader kvar nu :)

Konversation en söndag med Petra ^^ (hade egentligen lika gärna kunnat äga rum en lördag ^^)

hjansson '' Aten 08 vill tillbaka, leva livet och slippa tänka säger:
vad gör du? :D

Petra säger:

jaa du jag går på europaskolan vad tror du att ajg gör ;)


Petra säger:

ne men pluggar, sj då? :9


hjansson '' Aten 08 vill tillbaka, leva livet och slippa tänka säger:

jaa du, jag går ju på samma skola så slutsatsen blir alltså? :P


Petra säger:

utvecklar dig ännu en grad till pluggis...


hjansson '' Aten 08 vill tillbaka, leva livet och slippa tänka säger:

bra svar på en dum fråga  ;)


hjansson '' Aten 08 vill tillbaka, leva livet och slippa tänka säger:

men du glömde en sak :P


Petra säger:

jasså? D:


hjansson '' Aten 08 vill tillbaka, leva livet och slippa tänka säger:

kaffe :D


Regn, regn och regn ^^

Tråkigt väder även idag så vad finns det mer att göra än att sitta och skriva kemi? Precis, ingenting ^^ Vaknade 06.00 imorse och var klarvaken men lyckades till slut somna om och vaknade 4 timmar senare och var hur trött som helst men kunde inte somna om så jag kilade upp och drack kaffe ^^ Nu sitter jag här med bilder och böcker. Egentligen så vill jag inget hellre än att bränna ner alla bilderna på en skiva och springa ner på stan och få dem framkallade, köpa en scrapbook och sen sätta igång med att minnesdokumentera resan :) Men icke, jag har inte fått alla bilderna än och jag ska plugga :)

Semesterna börjar bli lagom utstakad nu, ledig första veckan och sedan jobb i 4 veckor. Efter det antingen 8 dagar i Finland eller vara hemma och umgås med alla andra och sen Skåne i lite mer än en vecka med Lotta kåren. Men jag vet inte riktigt angående Finland, Linn kan ju inte följa med och jag vet inte riktigt om jag vill åka ensam :/ Hm.. Risken finns ju att det blir grymt tråkigt? Men ändå så kan jag ta tiden till att träna och vila upp mig. Så jag vet inte riktigt..

image82 jag tycker om min hatt :)

Kämpa på

Nu banne mig är det plugg som gäller, ska plugga järnet och slita ut varenda hjärncell jag har i två veckor. Kaffe, pennor, böcker, block, miniräknare, formelsamling och sudd - that's my life the next two weeks.

Sverige - kyla och regn ^^

Det kändes väldigt konstigt att gå och lägg sig i sin egen säng igår kväll. Sen var det tyst också, om man inte räknar med tvn från vardagsrummet. Jag saknade ljudet från bilarna och livet utanför hotellet och hade därför liiite svårt att somna ^^ Ännu mer mysko var det att vakna upp hemma i sitt eget rum med Sky bredvid. Egentligen är det ganska knas vad fort man vänjer sig vid en miljö. Värmen hade man också vant sig vid och så är det självklart iskallt här hemma med regn och moln ^^ Fast det var ändå skönt att se allt grönt, svenska trafikregler och mamma :)

image81 Jag, Joel och Linn på Akropolis med Aten i bakgrunden :)

Grekland, sol, bad och mäktiga monument - like nothing else!

Nu är jag hemma ifrån Grekland :) !! Har varit en sjukt underbar vecka med en massa galna upplevelser! Busstur till och från Mykene, vandringar i Athen med karta, springande upp för Likavittoskullen, badande på Egina, sitta på kanten av muren uppe på Akropolis och mycket mycket mer. Utsikten ifrån Akropolis var helt sjuk, aldrig varit med om något vackrare! Breathtaking! Omgivningen på Egina var underbar, en "äkta" grekisk miljö med gamla gummor och gubbar sittandes framför sina blå/vita hus :) Gulligt som inget annat! Maten har varit utsökt, tzatziki med bröd är ju bara så gott :) Den Mykenska Lejonporten var mäktig att se, likadant med statyerna inne på Arkeologiska muséet. wow. Hadrianusporten och Zeustemplet och alla andra mäktiga monument var helt underbart att se, otroligt att äntligen få se allting man än så länge endast fått se på bilder i skolböckerna :P

Pics kommer senare ;) Nu ska jag packa upp :)

Helt galen dag, men jag är färdigpackad ;)

Nu äntligen är jag färdigpackad!! Det tog sin tid men nu äntligen är jag klar. Nu ska vi ut och gå och sedan duscha och göra oss i ordning och efter det bara ta det lugnt och ladda inför resan, som faktiskt börjar om 5 timmar för då sticker vi hemmifrån ;) ÄNTLIGEN xD Synd bara att inte kunna prata med Patrik på 5 hela dagar :/ Hm, men jag får klara mig :)

Dagen började helt galet med tanke på att duschen gick sönder, eller snarare duschstycket på duschen lossnade så duschslangen for omkring i hela duschen och skrämde skiten ur mig, jag menar - första tanken var inte "Stäng av vattnet!" nej, första tanken var "Få tag i slangen!!!" Sen tänkte jag den där andra smartare tanken, fast då hade jag i och för sig fått tag i slangen redan "oskyldig" ^^

Och dagen kommer avslutas helt ofattbart med början på en resa mot Athen :D Lovely!


Röd som en kräfta ^^

Dagen har spenderats på stan med mamma, Per-Arne, Lisa och Hanna Öberg :) Eller inte alla samtidigt på samma gång utan jag sprang iväg och gick med Hanna en stund :) Jag hittade lite saker, en klänning, ett par leggins och sen en grå t-shirt som har en rolig historia runt sig :P Vi satt på papas tapas och väntade på maten när jag insåg att jag höll på att bränna mig ^^ Så jag kilade in på Cubus och skulle köpa solskyddskräm och Per-Arne skämtade om att jag säkert skulle komma ut med en ny t-shirt i stället :P Vilket jag också gjorde ^^ En grå, hel cool t-shirt som jag fick suuper billigt xD Haha! Sen kunde jag lugnt äta vidare utan att bränna mig allt för hårt :)

Nu har jag skrivit ut EUA och Sky sitter här bredvid och pratar :) Ska strax packa klart det sista och sen bara ta det easy :) Inte lång tid kvar nu så, bara 8 timmar kvar tills bussen går ;) Mohaha :D Naaaajs!!

Hejsvejs :)

Athens

Nu är det inte lång tid kvar, 15 timmar till bussen går ganska exakt på minuten nu :D Naaaajs! Sen börjar äventyret ;) Grekland, parthenon, egina, mykene och en massa spännande saker! Allt med de bästa :P Som vanligt så är jag inte färdigpackad, har knappt börjat. Och har en massa jag måste fixa och ovanpå allt de ska jag ner på stan också :P Haha!

So long :)

Sommar idag ;)

Den här dagen har varit helt underbar, legat och solat och bara längtat efter att få hoppa i vattnet, men icke sa nicke - det fick jag inte göra för badkläder hade jag inga i närheten ^^ Synd!

Men dagen började slött, sov till sex och tog tåget till skolan i stället för bussen. Behövde sova om man säger så ^^Hade varit helt underbart att bara dyka i ifrån bryggan annars. Det är riktigt skönt att ha Linn tillbaka i skolan igen, jag njuter av det. Fast har varit rätt så uppstressad så det har antagligen gått ut över henne.. :( . Men imorgon kommer hon hit, vi ska ner på stan en stund, köpa papper och skriva ut en massa Europaarbete och sedan förbi farmor och farfar så de får träffas.

Sprang omkring på stan ett tag innan jag tog bussen hem (hade varit slö och åkt tåg med Malin och Claes hem också ^^) Shoppade ett par gula piratbyxor, strumpor, en väska och ett halsband. Najsnajs. Det var lite roligt att kila omkring med en resväska efter sig full med böcker ^^ Haha. När jag kom hem trodde jag att jag skulle få sätta mig och plugga och packa lite. Men icke, nej jag skulle leka med resten av människorna här ^^ Per-Arne hade bjudit hem sina arbetskamrater så nu är huset fullt av härliga människor som springer omkring med stora leenden. Vi grillade en massa mat och nu är alla sjukt mätta också, tror inte riktigt att någon vet hur vi ska få ner jordgubbspajen nu till efterätt. Haha :D

Har gått i shorts och linne hela dagen, sjukt skönt och det känns verkligen att det är sommar nu. Härligt!

Imorgon är det förberedelser som gäller, köpa in lite stuff som behövs till Aten, skriva klart lite arbeten som ska med, umgås med Linn, svänga förbi farmor och farfar och soooova ^^ Sen är det GREKLAND som gäller :D !!!


Krio keros ja dio

Nu åker vi till Grekland om ett och ett halvt dygn, längtar!!! Ska bli så sjukt roligt att åka med alla :) Linn och jag, utanför Parthenon snart :) Ska skriva som en dåre ikväll, packa och ha mig ^^ Imorgon ska vi köpa det sista och sen är det lugna puckar ;)

"När du landar i Aten översköljs du av det utomeuropeiska ljuset, ditt hår fladdrar i den torra ökenvinden och dina händer blir klibbiga av den salta brisen från det varma havet. En blek sol över en ljus stad som myllrar som Mellanöstern, doftar som Turkiet och låter som Asiens metropoler. " - Låter det inte helt enkelt underbart? :P

Kyla, dags att vara två

Thursday ;)

Sitter i klänning med bara ben och klack på fötterna och njuter av livet. Har just druckit en latte och legat och solat på bryggan en stund. Riktigt skönt, svergie sommar är faktiskt riktigt härligt, bara det inte regnar hela tiden så att säga. Men dagen har varit BRA, Linn är tillbaka och solen skiner. Nästan så att det bränner på näsan :)

Hade NPMaB i morse, det gick faktiskt fint. Fyra timmars prov så man var riktigt hungrig efter måste jag säga! Men lunch på det och man mådde prima igen. Nu ska vi ladda lite inför Grekland på söndag och sen tre timmar kemiprov  :)

2 dagar kvar ;)

Qoutes

"True friendship is a plant of slow growth, and must undergo and withstand the shocks of adversity before it is entitled to the appellation."
- George Washington

A whole new world.

Idag har jag sett på världen med lite andra ögon än vad jag brukar göra. Jag har varit lycklig och därför kunnat se andra saker. Träden har varit grönare, allting har luktat starkare, det var lättare att springa och andra människor har sett/varit annorlunda ut. Det har faktiskt varit riktigt intressant, känns som en helt ny värld har öppnat sig. Kanske är våren som spelar roll här också? Eller? Nu är det snart dags iaf, Grekland på söndag morgon och Linn SKA med <3

"Robin' Älskar dig fummel säger:

kolla! en groda utan ben, fan vad hopplöst"


image78


Träningsvärk.

Jag har en sån sjuk träningsvärk att det är galet! Kan knappt röra mig och ännu mindre springa i trappor vilket jag är så illa tvungen att göra iaf ^^ Har skrivit företagsekonomiprov idag så nu är det borta i från "att-göra-listan". Lämnade också in svenska inlämningen. Skööönt. Gick och åt med Robin, han letade upp mig för han hade tråkigt :P Känner mig hedrad ^^

Så där allmänt så har dagen inte varit direkt bra, tappade bort nycklarna imorse, missade första bussen, kan knappt gå för jag har träningsvärk, prov som inte gick så där tipptopp och ingen Linn. Bra dag, bra bra dag. Drama snart också men först ska jag springa iväg på ett möte och sen köpa en kaffe så jag överhuvudtaget orkar ha drama ^^

4 dagar kvar till GREKLAND :D

Vårbarn :)

Ja då sitter man här och är full av överskottsenergi som bara vill ut ur kroppen och jag har ingen idé om hur. Vill göra någonting galet och kul, men galna och kul saker händer inte i Eskilstuna på måndagskvällar när man egentligen skulle kunna gå och lägga sig och för en gångs skull få en hel natts sömn. Men nejnej, tankarna i huvudet cirkulerar kring träning så som ut och springa, skyffla grus, stå på händer, hjula eller bara springa omkring som en yr höna i hela huset och inte göra någonting. För vad är "ta det lugnt"? På våren finns inget sådant i mitt huvud. På våren är jag full av energi, den slöa Hanna vaknar till och vill göra saker. Vissa är vinterbarn, andra är sommarbarn - jag är vårbarn :)

Springa omkring på en grön gräsmatta, hjula, spela kubb, sola, promenera runt ute, cykla, äta glass, springa i shorts och sportbh, sola på Ångbåtsbryggan och en massa annat. Snacka om helt underbart <3

Underbar dag :)

Den här dagen har faktiskt varit helt underbar, förutom det lilla (eller egentligen det stora) faktum att min kära B1 inte har varit i skolan. Jag och Hampus gick på Body Pump på lunchrasten, det var sjukt jobbigt men samtidigt riktigt uppiggande så matten efteråt var inga problem direkt :) Bara lite mycket tankar i hjärnan som cirkulerade. Men det är väll inget nytt när det gäller mig? Haha ^^

Vädret har också varit underbart, sprang iväg och köpte en latte efter skolan innan jag gick till stationen med Petra och Sky, hade lovat att ta tåget med dem hem. Träffade på Mangs på stationen och snackade med honom. Skadegjädje till max när vi kom på att hans tåg var försenat men lite surt när det visade sig att det medförde att vårat också var sent ^^ Suck. Men tågen kom till slut efter en massa flum av Sky som var riktigt trött. Marielle hade noll tur och var tvungen att fortsätta med buss ifrån Eskilstuna till Arboga den stackaren. Hon missade sin konsert tror jag. Det är anledningen till att jag gillar bussen bättre. Okay, man kommer fram senare men den är mycket pålitligare än tåget.

Väl hemma blev det plugg direkt, företagsekonomi och svenska. Pratade med Linn i telefon och uppdaterade henne och vi planerade lite Grekland :) Skuttade runt i trädgården med Lisa, vi hjulade, stod på händer och hade riktigt kul! Länge sen vi gjorde något sådant tillsammans faktiskt.

5 dagar kvar ;) Värme och sol men I'm gonna miss you..

Ska jag anstränga hjärnan eller benen?

Har idag gjort ett helt kapitel matte, är riktigt stolt över mig själv faktiskt. Funderar nu på om jag ska fortsätta räkna, skriva europakunskapen eller bara gå ut och gå och fundera över livet och alla små söta saker som kommer med det :) Mycket svår fråga, borde göra de två första sakerna, men orkar jag? Jag menar, gå ut och gå är såå mycket mindre ansträngande ^^

Träning, regn och matte

Ut och springa brukar vara ett bra knep för att få igång hjärnan, men det var det inte den här gången. Sprang 3 km i regnet, riktigt skönt var det men inte höjde det koncentrationen inte. Så det får bli lite kaffe och sen igång med matte boken igen. Skulle vara skönt med lite ösregn faktiskt, vet inte varför men det är mysigt ^^

Hejdå dator, hej mattebok

image77 titta va mys


Sommarlov

Nu är det inte så lång tid kvar till sommarlov, inte alls lång tid kvar till ledighet, värme, bad, sol, kompisar, gräs under fötterna, bruna ben, bikini, sova, inga måsten och ingen tankekraft. 4 veckor kvar var av en av dem kommer spenderas i Grekland med 126 andra Europaelever och 8 lärare. Sköönt. Ledigt där nere? Nej.

Men innan lovet så är det mycket som ska göras:
- Företagsekonomiprov
- NPMaB
- Athen
- Riksprov Kemi
- Riksprov Fysik
- Kemi prov
- Dramauppvisning
- Euklides prov?
- Studenten

Det är mycket att göras på fyra veckor, menmen det ska gå!

Så tankekraften och alla måsten får finnas kvar i fyra veckor till, kämpandes och stretandes. Sedan kan jag lägga undan dem i två månader och bara tänka på andra saker eller helst inte tänka alls ^^

image76 Egina, en hel dag <3

Kidnappning, Åker och en knarrande soffa ^^

Min plan på att plugga hela kvällen igår gick käpp rätt åt skogen ^^ Gustaf kom hit och vi skulle glo film och äta frukt och andra nyttiga saker, men icke det heller. Sky hade tydligen en ondsint plan med en kompanjon som visade sig innebär kidnappning av mig. Fick ögonbindel och blev inputtad i en bil i baksätet, runt runt åkte vi i Eskilstuna och sen hamnade jag i bagageluckan också ^^ Till slut hamnade vi inne på Ming Palace där jag äntligen fick ta av mig ögonbindeln och träffa kompanjonen som såklart var Gustaf Lewander ^^ Men det var kul, tydligen så hade de snurrat runt med mig på stan bland allt folk med ögonbindel och funderat på att kasta mig i en vattenpöl ^^ Hm, blött?

Efter maten kom planen på att åka till Uppsala upp, men vi hamnade hemma hos mig och glodde på film. Ett litet sms medförde att jag sedan hamnade i Åker på fest med Mangs hemma hos någon snubbe och jag hade suuuper kul! Vi snackade med en Djurgårdare vid namn Lee och han var en riktigt kul prick. Många trevliga människor, Tessa var ritkigt kul också :) Kvällen slutade med en kort natts sömn i en knarrande soffa med ett överkast som täcke och ingen kudde :P Mys! Gustaf hämtade mig sju på morgonen eftersom han hade åkt iväg kvällen innan med min väska som innehöll bland annat min plånbok :P Blev dumpad hemma hos Sky där jag fick sova vidare i en riktig säng med kudde och täcke :P

Bra dag igår :) Mycket bra dag igår, den började as bra och slutade bäst :D !

Flashig förmiddag :)

Grillningen igår blev hel lyckad. Satt på bryggan vid Visholmen med 8 andra helgalna tjejer, grillade korv, snackade, skrattade och hade riktigt kul. Hanna Öberg och Helena kom dock lite sent, missade korven men kom lagom till efterrätten :P Vi alla hamnade hemma hos Sky efteråt och kikade på "Just my luck", grymt bra film. Love it!

Släpade mig upp sju för att göra mig klar och hinna med 08.30 bussen till Eskilstuna. Gick tidigt ifrån Sky och kilade in på Lauras och köpte en Latte så jag hade något att stå mig på, sen gick jag omkring lite i Strängnäs med min latte och min lysande jacka och bara kände hur vårkänslorna bubblade i mig. Väl hemma i stan hamnade jag hemma hos Gustaf, meningen var att han skulle köra hem mig och samtidigt ta sin tröja som jag har haft i ett år men vi hamnade på gamla Rimi och handlade frukost och körde sedan tillbaka hem till honom. Nybakat bröd, kalkon, proviva blåbär och kaffe samt en massa prat :) Har inte träffat honom på evigheter så det var riktigt härligt att få sitta vid kökbordet och prata över en himla god frukost. Grabben har ju träffat en flicka och verkar vara upp över öronen förälskad! Riktigt glad för hans skull :) Robert, hans far, hann jag också träffa innan jag kilade ner på stan. Tråkigt nog var Karin i norge och hälsade på så henne får jag träffa en annan gång.

Klippningen blev bra - slitna toppar bort och kort lugg fram :) Promenerade runt på stan en stund, hittade kläder som jag vill ha på skolavslutningen men blir nog icke så för de var lite lagom för dyra. Menmen, läckert var det iaf :) Byxor, blus och väst. Grått och vitt - hur snyggt som helst!

Resten av dagen blir en lång lång dejt med företagsekonomi, kemi och matte :)

Grillning på Visholmen.

Ska om en timma iväg till Strängnäs och grillning, men jag har verkligen inte lust! Vädret är inte tipp topp och inte humöret heller. Är grymt trött och sitter och slänger längtansfulla blickar på min säng som ser gudomlig ut för tillfället. Skulle vara så skönt att bara krypa ner och sova bort hela kvällen och skita i allt. Eller ha gosigt sällskap och kika på film och äta fruktsallad kvällen igenom. Men icke, nej jag ska på grillning på Visholmen med en massa folk, vilket betyder att jag kommer sitta ute och frysa eftersom jag inte orkar vara smart och ta på mig ordentligt ^^ men men, det blir nog super kul! Slipper iaf åka buss dit, det hade varit jobbigt. Blir iaf kul att träffa alla som kommer, vilka det nu är ^^ Ska bara göra mig i ordning och lite till också. Kanske ska sova i 30 min? Eller ska jag fortsätta trycka ner näsan i kemiboken? Ehum, funderar..


Valborg.

Valborg blev faktiskt lyckat, även om ingenting blev som planerat ^^ Kom hem till Mangs runt sex och vi pratade och kikade lite på tv. Lite senare kom Linn och Robin med badkläder packade och vi kilade iväg till "stranden". Då hade det börjat regna men det var ganska skönt i luften :) Knas nog så var det Robin som sprang i vattnet först och det var egentligen han som verkligen inte ville bada. Då hade vi andra inget val utan skuttade i, kallt kallt kallt men ändå riktigt skönt! Linn och jag badade mest, vi simmade till och med tre simtag :D haha hur skojj som helst! Sen stod vi under handdukar en stund och värmde varandra. På vägen hem fick manm undvika grodor till max, vi gick på gamla tågrälsen och det var grodor överallt. Helt sjukt ^^ Resten av kvällen spenderades för min del hemma hos Mangs :)

Nu ska jag plugga i två timmar och senare sätta mig i bilen och åka till Strängnäs för grillning på Visholmen med jag vet inte hur många människor :D Naaajs!

RSS 2.0