Fyrverkerier och champange och en röd kyss för att inviga det nya året xD

Maten hemma hos Högbergs va as najs, fläskfilé i gräddsås med broccoli, purjolök och mozzarella ost - grymt gott! Och vanilj / vit choklad pannacotta till efterrätt - smaskens! Sen blev det Guitar Hero i någon timma innan Joanna kom med lekarna ;) Började med tipspromenad med helt sjuka frågor som:

"Vem suger bäst?"
1. Hanna
2. Sara
3. Åsa

"Vem är kvinnligast?"
1. Nille
2. Johan
3. Ante

"Vem är surast?"
1. Hanna
2. Åsa
3. Sara

Osv..

Saken var den att när man själv var med som svaralternativ så var man tvungen att rösta på sig själv och varje fråga hade sedan en tävling. På "Vem suger bäst?" skulle man med ett sugrör suga i sig en 33 cl öl fortast. Ehum, gissa vem som vann? ;) såklart JAG :D Haha, det var riktigt äckligt! Tävlingen till "Vem är kvinnligast?" skulle killarna dra på sig ett par strumpbyxor så fort som möjligt utan att pajja dom helt, Ante vann den tävlingen och blev klassad som den som är kvinnligast. På "Vem är surast?" så skulle man så snabbt som möjligt äta två citron klyftor och två apelsin klyftor - I wann ;) Oh yeah, så jag blev den suraste och den som suger bäst ^^ Men det var najs!

Sen blev det fyrverkerier av hööög klass då Ante hade slängt ut en onödig summa pengar på en hel del raketer ^^ Men najs som fan var det!! Och en massa champange ute på ängen för att dämpa kylan (det hjälpe dock inte Johan som nästan förfrös sina händer ^^) och jag fick en nyårspuss av en Petra med rött läppstift :D Vi tryckte sedan en massa pussar på Johans kind så han var helt fylld av röda pussmunnar ^^ Najsnajs!

Kvällen slutade med att jag, Petra och Sara fick skjuts av Bolin hem, Sara med en hink i knät för hon hade fått i sig liiiiite för mycket tror jag ^^

Men a, new years eve - najs as hell xD !! Nyårslöftena blev:

1. Fortsätta att inte äta godis
2. Det här ska bli ett galet bra år xD !!

God fortsättning!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0