Stockholmsdagen xD !!!!

JAG ÄLSKAR STOCKHOLM xD Va sjukt lycklig över att få komma upp igen, det smittade till och med sig på Ylva :) (bara så att ni vet, allt handlar om igår^^) Bussen va försenad typ 40 min eller någe ^^ Vi sjöng hela vägen upp från Strängnäs - julsånger, disney och mkt mer, sjukt kul!

Sen sprang hela klassen till DN. Fick göra egna löpsedlar med kort på klassen och egna artiklar :) Våran löpsedel blev lätt bäst: KF07 sprängde skolan "Vi skulle bara labba" Haha! BÄST JU xD ! Min och Linns artikel blev lätt bäst (A) Haha!

 Jag goes crazy utanför Naturhistoriska xD

Sen åka till universitetsområdet. Ylvish har samma rulltrappe skräck som jag hade förut! Asså, panikrädsla för de där långa rultrapporna vid tunnelbanorna i sthlm, men det va coool lugnt :) Sen hade vi 55 minuter på oss att hitta en restaurang, äta och leta oss fram till Naturhistoriska och möta Markus och Anne där :) Gick prima bra! Sen in på cosmonova, den här gången svimmade jag inte i trappan ;) Lite virrig blev jag men ändå (A) Filmen va sjukt bra! Både jag och Linn blev helrörda, fast hon lite mer. Hon satt och grät i slutet :) Värsta sweety! men filmen va verkligen rörande. Den hette "Nilen, en flodfärd". Handlade om hur en grupp skulle ta sig ner för den blå nilen, som ingen annan någonsin har lyckats göra. Och dom gjorde det, på vägen fick man se de mest otroliga platserna - kloster och kyrkor mitt inne i öknen och bland bergen där de lever i sina egna kulturer, ruiner efter forna civilisationer, och allt va bara så grymt! Efter filmen sprang jag och Linn omkring och ville se allt, men eftersom vi bara hade 25 min så hann vi inte :( bestämde oss för att åka upp vi två någongång xD !!

 Några ur klassen xD

Bussresan hem va galet skojj! (okay, jag hade innan tjatat på allt och alla om att jag ville stanna kvar, men ingen ville stanna med mig..!) Åkte med Linn, Joel, Robin och Mr Pink :) Damn va vi skrattade xD ! Vi busringde runt och höll på att dö av skratt! Sjöng, pratade minnen, filmer och en massa annat! Älskar verkligen de människorna! Till slut va det bara jag och Robin kvar på bussen av oss alla, han skulle av i Strängnäs och jag i Eskilstuna så klart, lyckades inte övertala honom att åka med mig (A) Men iaf, vi typ sjöng ihop på sätena som om energin bara tog slut ^^ haha, men kul hade vi ändå :) PRAAAATA xD !

 Robin med Joels hatt xD

Sen väl hemma i eskilstuna så va det bara att i regnet springa till kyrkan, vricka till foten så den gör ooooont!!! Titta på film, träffa alla och sen cykla hem, som en isbit ^^ Menmen!


IDAG: Upp, trött som in i helvete och vi hade fortfarande ingen inleding till redovisningen ^^ Menmen, cyklade till bussen och halvt frös ihjäl ^^ KOM PÅ EN INLEDNING OCH DEN LYCKADES xD !! Hela redovisningen blev sjukt bra!! Damn we are the best ;) Sen har jag frysigt som ett djur hela dagen :( Jag och Linn skyndade oss till stationen (jag trampade snett IGEN!!!), tråkigt nog va bara Mr. Pink där och inte Robin :/ Menmen, Linn åkte och jag väntade på mitt tåg (orkade inte åka buss, haha) Sen kom Gillberg och Niklas, sen kom Petra och Anina xD Åkte hem, gick ner på stan - ville fika, ingen att fika med. FRÖS! GIck och köpte vinterskor och cykla hem som en dubbelisbit och sen väl hemma: SLÄNGA MINA CONVERSE!! UNDAN MED JACKAN OCH FRAM MED VINTERJACKAN PÅ HELTID xD !! Haha!! Mamma hade kul åt mig ^^

Menmen, nu sitter jag här, ska snart äta lyxmat och sen plugga hela kvällen :)

Imorn blir desto roligare ;) Strängnäs marknade och sen sleeepa över hos Anina xD !! Haha!! LÄNGTAR xD !

"Jag kanske borde åka utomlands.
Du säger att jag borde se mig kring.
Men jag har inte tid med någon annanstans.
Har inte lust med massa "någonting".

Jag vill se frost ur varje sommardagg.
Jag vill se skymning mitt i rusningen.
Jag vill se vimlet byta ytterplagg.
Jag vill se löven byta färg igen.
Du säger att jag har en liten värld,
men den är större än begär.
Jag vilar under himmelen
i höst på min planet.
Jag sjunger för mig själv,
fastän jag vet
att sånt kan kallas ensamhet.

Nu sköljer luften över sommardamm.
Nu landar folk och allting återgår.
Nu går passionen och blir allvarsam,
om någon sådan ännu återstår.

Jag blev utan, men jag klarar mig.
Det finns en park vid Söder Mälarstrand.
Dit kan man gå en stund och vila sig.
Man kan få nog av all panik ibland.

Det är nojor och normer, neuros och rosa neon,
och tomma tal i telefon.

Jag vilar under...

Persiennerna dras ner,
det mörknar och jag ber:
Låt mig bli din melankoliska vemodskavaljer.
En nattlig promenad
i en höstmörk stad;
jag kan inte önska mig nåt mer.

Så jag åker inte utomlands
förrän vintern fäller slutridå.
Här är ett skådespel i höstlövsdans
som jag vill se varenda meter på.

Du säger att jag har en liten värld.
Men den är snygg och full av flärd!"
                      -
Lars Winnerbäck

// JAG ÄLSKAR HÖSTEN xD !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0