Astrid och aporna ^^

Idag har vi TrippTrappTrull varit i Malmö :D Har varit inne i affären Astrid och aporna - en helt ekologisk, vegetarisk och kravmärkt affär. I love it! Fanns sjuukt mycket ekologiskt som jag verkligen tycker borde finnas ute i vanliga affärer. Fast priserna var ju dock högre än vanliga icke-ekologiska varor. Men det är ju bara för att folk inte köper ekologiskt/kravmärkt/rättvisemärkt tillräckligt mycket. Större efterfrågan ökar utbudet, ju flera som handlar desto mera kan man sänka priserna! 

Var även vid Turning Torso, en riktig cool byggnad ^^ Sprang omkring som turister idag igen 8-) Sen var vi vid havet och njöt av utsikten. Det var svinkallt och blåse som attans men det var helt otroligt! Har en massa Titanic bilder ifrån ett ställe och lite andra söta bilder där vi ser jätte bamsiga ut och Turning Torso ser mini ut ^^

VI KANSKE SKA BLI MED KATTER xD !!!  Pratade med mamma i telefon idag, de var uppe i Sthlm och skulle tydligen ta med sig Camillas katter hem, hon har inte tid att ta hand om dem så vi kanske ska ha dem hos oss for ever :D ! Helt underbart! Det bästa är ju också att jag tål dem! De är så söta och jag hoppas verkligen att vi får behålla dem..

Jag känner mig som ett svart hål just nu. Man vet att det finns det, man vet vad som startar det. Men man vet inte hur det ser ut, man ser det inte, man vet inte vad det "gör" eller vad som kommer ske med det. Just så känner jag mig för tillfället, tom men inte tom, där men inte där. Jag känner mig helt lost. Jag brukar kunna sätta ord på det mesta, brukar vara full av känslor som jag kan sätta ord på och skriva ner. Men nu kan jag inte det, jag kan inte ens få Linn att fatta och då är det illa.. Jag kan inte skriva ett ord i min bok :S


It's still you and I don't know what I'm thinking of


Kommentarer
Postat av: mamma

jodå vi blev med katter, de håller på och bor in sig i din källare just nu. Per-Arne springer eller rättare sagt kryper omkring för att hitta dem. Ha det!!

2008-02-17 @ 21:06:01
Postat av: Linn

At least im trying my best! Hoppas det betyder nåt att jag lyssnar och försöker förstå iaf...Puss

2008-02-17 @ 22:07:43
Postat av: vickan

ring om du behöver prata! har inga pengar på mobilen så jag kan inte svara på sms.. hoppas det reder sig

2008-02-17 @ 22:42:05
URL: http://vickanforsberg.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0